A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

BOLDOG ÚJÉVET minden babának, mamának, papának!!!!

Malacka most lett kész, és a kocsonya már átesett a tesztelésen :)
A nagy durrogtatások közepette rohangálok gyerektől a kutyáig és vissza, nem tudom ki fél jobban :D :D

Jó bulizást annak aki ezt teszi, mi az idén hármasban ünneplünk és szerintetek egy pohár pezsi engedélyezett?? Tavaly ilyenkor még nem mozdult meg a babi, és szódavízzel köszöntöttem az éjfélt :)

Kép
akata

BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK NEKTEK ÉS PICI-NAGY CSALÁDOTOKNAK!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi, hát az én pasim se nagyivó, de a Baileyst nagyon szereti! ezen kívül repülőn/nyaraláskor egy-egy pohár (barna) sört még megiszik, és ennyi. nem is cigizik, viszont munka előtt minden nap 1 órát kondizik és tavasztól őszig szombatonként körbefutja egyszer a Margit szigetet. na, most jól eldicsekedtem vele :lol:

nincs fenn a neten a jövendőbeli házatok? megnézném!

apafej szerint most házat keresünk, elsősorban itt a könyéken, mert arra még telne, és mert én nem is szívesen mennék vissza a városba. 28 évet éltem Bp-n, és marhára nem hiányzik :)
itt pl. mindenki előre köszön egymásnak az utcán. már megszoktam, de eleinte furi volt. sokkal kedvesebbek, mosolygósabbak, nyugisabbak az emberek, szívesen beszélgetnek. érdekes mód sokkal kulturáltabbak is, se az utcán, se a játszótéren nincs eldobált szemét vagy csikk, és majdnem minden házon ott a "tiszta udvar rendes ház" tábla :)
egyáltalán sokkal kevésbé stresszes, és tényleg lassabb az élet, és ez kellemes, megnyugtató. a boltban is ismernek, eltesznek bármit, ha szólok. a pékségben lehet süttetni, pl. kuglófot, bejglit. van házi tej, reggelente házhozszállítva! vannak állatkák, lovastanya, pónik, libák, tyúkok, macskák stb. ez tök nagy élmény a fiamnak, de még nekem is :D
aztán alig van forgalom, simán elengedhetem a gyerek kezét az utcán. tiszta a levegő, szinte harapni lehet, rengeteg a zöld, a mező, a hegy, a tó... mintha egyfolytában nyaralnék :) és hát itt is van internet meg műholdas tv, és negyed órán belül meg minden más.

na, nem pofázkodom annyit, látszik, hogy jó vacak a tévéműsor :lol:

votiv 8)
votiv

Kata :) Pezsit nem tudom, de tokajit annál inkább szabad - én tavaly orvosi rendelvényre kaptam karácsonykor és szilveszterkor 1-1 pohárkával. Úgyhogy hajrá :)
Domincsek ma malachut vacsizott - átment a teszten :)

Én itt majd egymagamban elírogatok - nem szeretem a vicces ás nótás műsorokat - de mindenki másnak boldogságos ünneplést kívánok, holnap majd meséljetek :)

indianyo

Indi, tök fini volt az ebéd! de bosszantóan hamar elfogyott :? :lol:

Kata, hánykor szoptatsz? ha nem pont éjfél után 5 perccel, akkor sztem simán koccithatsz :wink:

votiv 8)
votiv

Köszi a megnyugtatást pezsgőügyben :) remélem kibírja a manóm reggel 4-ig evés nélkül ha meg nem hát becsiccsent :D :D :D

Indi :) jaj a vicces nótás műsorok a halálom, Szilveszterkor mindig HBO-t nézünk, de most az is vacak. Úgyhogy döng a háttérben a tv mi meg dumcsizunk és eszegetünk. sokat. hmmm :D ha kibírjuk éjfélig, akkor pedig olyan tüzijáték parádét láthatunk, hogy az Aug.20-i elbújhat :) szemben a Dunaparton végestelen végig szebbnél szebb tüzijátékok vagy 20 percen át. Tényleg szép. Aztán szundi. Ez a terv.

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT a kis ünnepelteknek!!!!!!!!, vicces év végén születni :D dupla ünnep.

Kép
akata

Mint lyukas zsákból a lencse hulljon Rátok a szerencse!
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Andi
Kép

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Sziasztok Lányok

Beni köszöni a köszöntést , nagyon jól esett a sok üdvözlet.

Mi is köszöntjük a szülinaposokat és névnaposokat :lol:

Boldog Új Évet kívánok mindenkinek.

Nálunk csöndes az ünnep mert Beni és Lencsi tüdőgyulladást kapott, Bogi is nagyon köhög. De jól zártuk az évet , nagy álmunk teljesült azzal, hogy megvettük a házat. A jövő sok munkát ad de magunknak építjük, szépítjük és ez nagyon megnyugtató.

mindenkit ölel Kókuszdió
kókuszdió

Olyan csodás a műsor és azt tetszik a legjobban h a nagy része ismétlés :lol:
Viszont jót mulatok most a kutyánkon. Egyfolytában megy itt a tűzijáték meg a petárda. A kutyát ki se lehet robbantani a házából :lol: Lehet h gonolszul hangzik de most nagyon örülök neki, mert egyébként minden estét végigugat. Tudom h nincs más dolga, de az amikor nem lát semmit és fekve ugat, akkor az már egy kicsit bosszantó. :D

Votiv,
Tökre egyetértek veled. Sokkal jobb Pesten kívül lakni pont azokból kifolyólag, amiket leírtál. Pest addig volt jó, míg csak aludni jártuk haza, mert megállás nélkül dolgoztunk, de most h már kiscsaládunk van, teljes más. Itt nyugodtan lehet kutyánk, macskánk. Én pl. mindig is sajnáltam azokat a főleg nagytestű kutyikat, akiknek lakásban kell lakniuk (remélem ezzel nem bántok meg senki). Én örülök h kiköltöztünk bár azt hozzá kell tennem h Pesten ennyi pénzből nem vettünk volna egy ekkora és új házat.

Andi (kisherczeg),
Csak ennyire jelentkezel be? :D Semmi mesélnivaló h hol tartotok a babával? :D Nagyon a vége felé jársz már!

Kókuszdió,
Jobbulást a családodnak!!!

Akata,
Én is azon gondolkoztam h ihatok-e valamit. Mondjuk én szívem szerint egy kis baileyst nyomnék magamba. Nem is emlékszem rá mikor ittam utoljára? :D Na jó, talán tavaly szilveszterkor, mert akkor még csak a próbálkozás ment :D

Kép Kép
curse

Sziasztok!

RÉKÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!:)

Curse, Andi!

Akkor az egy másik Bikszádi utca! Kár, pedig már azt hittem itt laktok a közelben!:)

Manóka!

Öcsikéhez gratula!:)

Den!

Lehet, hogy ez van Timinél is! Bár ma meg fél 1-kor bealudt délben és 2 és fél órát nyomta!:) Párom lába köszi jól van, még azért fáslizza!:)
Akartam kérdezni...Bálint ágyát hol vettétek és milyen hosszú? Megírnád nekem? Köszi!:)

Neet!

Barátnődnek gratula!:) Kolléganőmnek is 36. hétre született a babája, minden rendben volt! És olvastam, hogy a Szt. Imrében nemrég született egy baba, ha jól emlékszem 35. hétre és valami 3 és fél kilóval! Szóval a természet tudja a dolgát, meg a genetikai tényezők is biztos hatnak!
Egyébként ma eszembe jutottál!
Auchanban az aszalt gyümölcsös részlegen rohangált előttem szürke barátod! :shock: A pénztárig vakaróztam, meg minden bajom volt! :?

Ancsi!

Ti miért költöztök újra?:( Lemaradtam!

Kisherczeg!

Ez a "zsákos" tetszik! :D Hogy vagy?

Kókusz!

De jó, hogy jelentkeztél!:) Beninek, Lencsinek jobbulást!:(

Nincs nagy mozgás itt! Lehet, hogy én zárom az évet? :wink:

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!:)

ILdi
ildi76

lányok,
ugy nem gondoljátok komolyan, h nem lehet egy picit inni????????????????????????????????
én terhesen, szoptatósan is ittam karácsonykor is, kb. 2 pohár pezsgőt, és tegnap is egy pici bailey'st!!!
ma nem fogok, de csak azért, mert nincs itthon pezsgő, borra meg most nem szomjazunk...mondjuk egy kis bacardi breezert nem öntenék ki a lefolyóba...
szóval, egy pohárral nyugodtan, bár tudom, én is voltam első gyerekes anyuka, aki attól is elsirta magát, h szoptatás közben simpsons-t mert nézni, amitől nagyon elkezdett röhögni, a pici babám meg tökre nem értette mi történik velem, és abbahagyta a szopizást, és felnézett...
azóta meg már lassan öt éves és szemtelen és imádom, de a lényeg, most már nem okoz gondot egy kis "rosszalkodás". Ettől BIZTOS nem lesz baja a babának...
öööööö, asszem... :roll: :wink:

Kókuszka,
JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Csak gyorsan végignéztem a lényeget: a képeket :lol:

Dominó nagyon szexi 8) (ugyanilyen csúszásgátlót kaptunk ajándékba mi is! :D )

Emma gyöngyörű :P

Curse! jó hogy nem hagytad ki!!! :lol:

Lencsi milyen csinos!!! :P (nálunk is a nagy ajándékozás után visszatért a régiekhez is)

Boldog szülinapot Rékának!

NAGYON BOLDOGSÁGOS, EGÉSZSÉGES, SZÉPSÉGES, JÓSÁGOS ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Curse, na meg addig, amig még bulizni is jártunk :wink: ide a taxi egy vagyon lenne, kocsival meg már nem olyan buli :)

mi amerikai focit nézünk :D

Kisherczeg Andi, igenigen, még legalább pár szót, hogy hogy vagytok, Te meg a pocakod! :)

Kókuszka, jobbulást a kis családnak!! és sok puszi!

votiv 8)
votiv

mondjak valamit? itt még csak nem is durrogtatnak! lehet, hogy ilyen rendesek a szomszédok?

Indike, végül mégse írogatsz? :wink:

Zsanci, én most már simán megittam karácsonykor a napi 1 pohár vörösbort az ünnepi ebédek mellé, meg szenteste ittam forralt bort is és ma már 1 baileyst, meg még egyet biztos fogok, szóval én nem lennék szívbajos, csak a csajom ilyenkor majd' szétrúgja a házat, én meg jól megszeppenek :oops: :D

votiv 8)
votiv

Akkor ezek után tényleg bevállalom a baileyst :D Mondjuk én eléggé bátor lettem volna, csak apa jelentette ki h talán nekem most nem kéne :cry:

Egyébként pont ő szól be nekem, amikor egy pár órával ezelőtt végre elaludt Adél, el kezdte cseszegetni. Mondom neki hagyja békén, mert fel fog kelni. Azt mondja nem baj, szeretgesse csak meg apát. Mondanom sem kell h persze felkelt a kiscsajszi, aki kb. 20 perc után el kezdett sírni. Na innentől kezdve apa még 5 percig bírta, utána odaadta nekem h most már én vigyázzak rá :evil:

Votiv,
Tényleg kimaradt a felsorolásból a bulizás :lol: Na igen, a taxi nem valami olcsó, engem múltkor a Móriczra 6e ftért vittek be, szerencsére a cég fizette :lol:

Kép Kép
curse

Votiv :) apjuk lefoglalt, jól felbosszantott, úgyhogy én is iszom a vörösbort msot mérgemben :lol:
Közben meg a 2004-es topikot olvasom, Nagynyuszi most született, Neet meg 32 hetes és fáradékony, Ada most futott minimaratont etc.etc. Közben felébredt gyermekemet ringatom a babakocsiban, mert nem bír visszaaludni - itt egyfolytában durrogtatnak délután óta, ő meg érzékeny az ilyen hangos dolgokra :(

Barbi :) Napok óta akarok neked valamit írni, de nem emlékszem, hogy mit ooooh pedig gyereket se várok

Én si úgy voltam várandósság alatt, hogy egy kortyot se, aztán gyerekorvos rámrivallt, hogy 1 pohjár tokaji orvosság, úgyhgoy lecsúszott. És milyen jól esett! Csak utána nehéz megálljt parancsolni, csúszna még egy :wink:

indianyo

Sziasztok!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!!!!!:D

itten bébi alszik és majd dvd lesz a m?sor Blöff illetve A Ravasz, az Agy stb - ezeket nagyon szeretem, szilveszteri m?sorral már nem is kísérletezek

Kisherczeg,
azt hittem, hogy már a bébi megérkezésérôl írsz :D tessék írni!!!

Votiv,
micsoda fitt párod van - múltkor,amikor azt az 50kilós megjegyzést tette, gondolatban azért csúnyán néztem rá, de ha mindennap kondizik meg hetente szaladgál, akkor rendben :D :wink:

tényleg tök jó lehet vidéken élni mármint azért Pesthet relatíve közel, és én is úgy szeretnék már nagy házat keresni meg tervezni stb az nagyon jó és jófejség, hogy ilyesmit m?vel az embered :D

és persze DRUSZÁCSKÁNAK BOLDOG MÁSODIK SZÜLINAPOT! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

meg nem druszácskának is! :wink: :D

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni, de én is mindenkinek minden szépet és jót kívánok az Új Évre!

Éjfélkor a koccintásnál rátok is gondolok majd!!!

És mi éreztük a földrengést, úgyhogy megvolt az izgalom is év végére!! Én először azt hittem, hogy valami buldózert indítottak be a házunk mellett, de csodálkoztam, hogy mit keresne az itt, de a férjem rögtön mondta, hogy szerinte ez földrengés! És tényleg az volt, hihetetlen!

Pusszantás mindenkinek! :)

ruz
ruzicsky

Ruz: mi is éreztük a földrengést a tizediken! Épp egy pohár pezsgő után voltam (néhány barátom volt itt) és azt hittem, csak attól szédülök. :shock: De mivel a karácsonyfa és a lámpa is lengeni kezdett, határozottan megállapítottam, hogy nem hallucinálok. Kicsit ijesztő is volt... Gyorsan felhívtam apukámat is, hogy ő vajh érezte-e Csepelen, de azt mondta, aludt. :D

Kép
Kép
tinu

Csatlakozom a tájjellegű hozzászólásokhoz. Csak ámulok, hogyan lehet nagyvárosban élni. Mondjuk én sosem laktam Pesten ( na jó, Soroksár :)
1x próbáltam a X.-en aludni valakinél, (Tinu :) ) hááát nem ment. Úgy éreztem az egész ház mozog alattam :shock:
Nekem kellenek a hangyák, hogy jól érezzem magam :lol: (utálom a hangyát)

Kép
akata

Sziasztok!
Köszönjük az érdeklődést :-) semmi jelét nem mutatja a baba, hogy világra szeretne jönni mostanában (azt hiszem legalábbis) ideje van hozzá persze még bőven.
Viszont nyűgös vagyok, éjjel nézelődöm csak alvás helyett, nincs panaszom, csak simán éber vagyok. Nappal meg ide-oda ülök, állok, fekszem... :-)
Valamelyik este délebbre helyezte székhelyét a kis lakóm, azóta sürűn látogatjuk a legkisebb helyiséget, pár cseppért. Nem igazán köt le semmi, pedig máskor mennyire vártam ezeket az ünnepi napokat, hogy többet olvashassak végre, de nincs az a könyv, film amit most néznék, olvasnék tíz percnél tovább :-(
A vajúdásra kikészített 1000 darabos puzzlet kiraktuk, vettünk egy újat helyette...
Összességében jól vagyunk, szedjük a cimicifugat és a caulophyllumot, málnalevelezünk. Gyakoroljuk a gátmasszázst, amiről nem gondoltam, hogy kellemetlen vagy csak én feszítek közben, lehet előtte mást is kellene csinálnunk, hogy ellazítson :-)

Indi! A tokaji nekem is lecsúszott Karácsonykor, egy deci tényleg csak jót tesz, azt hiszem a minőség a lényeg, a jó bort receptre kellene felírni...

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Földrengés??? Ajjaj.. Mi it Dh világvárosban pont egy gócponton vagyunk, nálunk már többször volt (például 56-ban óriási nagy), akkor msot azrét mehetek aludni, vagy keressem elő a családi ezüstöt a párnacihábul, sose lehessen tudni? :lol:

Én baromi álmos vagyok, úgyhogy indulok szunyni - egyébként se hat meg a szilveszter.

Pusz és mindenkinek azt, amire vágyik!

indianyo

Kisherczeg: én is minden éjjel felébredek mostanság és nem tudok visszaaludni. Ez már gyakorlatozás a későbbiekre? :) A málnalevéltea viszont fini, annál kevésbé élvezem én is a gátmasszázst. Nem tudom, valóban használnak-e ezek a praktikák...

Kép
Kép
tinu

én is már laposakat pislogok :roll: de még 5 percet kibírok, remélem :)

én is nagyon sok boldogságot kívánok az új évre minden mamának, babának és apáknak is! pocakok és gyermekek nődögéljenek, és minél kevesebbet betegeskedjünk!

puszi Mindenkinek!

Kép

votiv 8)
votiv

BÚÉK 2007!!!
neet
neet

Ildi,
örülök, h az egerekről jutok eszedbe. :lol: :lol:

Votiv,
baba Gergő lett. :) Választott H, Uzsoki, de többet nem tudok, majd holnap bemegyek, ha tudok.

Zsan,
keveset nem lehet, hanem kell!!! 8) 8)

Kókusz,
éljen a ++ hozzáállás és gratula a házhoz és jobbulást :)

RTL TV műsor, vazzeg!! Votiv, írj valami kritikát, mert... 0 ft-ból kihozták, az biztos. Megint az m1 nyert meg a 2n a mirigy, több csatornánk meg hálistennek nincs. :wink: És én hülye megint az rtl himnuszát hallgattam, és megint belémnyillalt a végén a reklám. :(
neet
neet

B.U.É.K.
Kép

ISTEN ÉLTESSE RÉKÁT ÉS BENIT!
Kép

Zsan:
gratulálok a 3.fiatokhoz :D
Majd a következő.... :mrgreen:

Manóka:
neked is gratulálok :D

petergabi

Sziasztok!

MULIK A NAP, S MULIK AZ EV,AMI ROSSZ VOLT, ELMULT MAR REG.HOLNAP EGY UJ EVRE EBREDSZ,S EHHEZ KIVANOK NEKTEK NAGYON SOK SZEPET!BUEK!

Nekunk igazan boldog volt a szilveszter,mert Tomit este kiengedtek az unnep alkalmabol,reggel 8ra vittuk vissza. Legelobb 3-an engedik ki.

Akos meg mindig beteg,en sem nagyon javulok.

Reka!
BOLDOG SZULINAPOT!!!

Este visszaolvasok.
bkrityo

Szevasztok Anyákok!

Remélem, kellemesen teltek az elmúlt napok és pihenitek a mindenféléket. Itten es az es s a nap se sütik az égen.
Hogy bírták a dedek a durrogást? Vagy csak mi vagyunk iylen érzékenyek? Ha nem emlékeznék rá élénken, hgoy én is milyen kis hülye kamasz voltam, simán kimentem volna a szomszéd fiait lepofozni....de az apjukkal együtt betyárkodtam annó :lol: Még 1-kor ébren voltunk, illetve fel-fel ébredt a csemege szegény.

Csókolat!

indianyo

Sziasztok,

Kriszta: örülök, hogy párodat kiengedték és persze mennek a drukkok az egész családnak. ++++++++++

Ancsi, Indi: gyerkőcök édesek, mekkora nagyok már. Lencsi milyen kis nőcis. Dominó pedig édes kis nagy halacska.

Curse: édes a kép rólatok is.

Zsanci: gratula a harmadik fiacskádhoz. Legjobb barátaim jönnek három fiú gyerekes családból, úgyhogy számomra ez nagyon jónak hangzik.

Manóka: jó volt rólatok hallani, Emma már szintén egy kész hölgyike. És neked is gratula a fiacskádhoz. Új lakás is jól hangzik.

Szülinaposoknak Boldogságos Születésnapot kívánunk.

Andi: üdv köztünk.

Neet: mi is igy jártunk, mármint reklámügyileg. Ez már hihetetlen.

Nekünk nagyon jól teltek az ünnepek, Fanni mindennek nagyon örült, a fa és az ablak kivilágítása magasan viszi minden játék előtt a pálmát.De azért nagyon tetszenek a játékok is neki. Szilveszterkor mázlink volt, mert lefeküdt 10kor, nagyszülők vállalták a vigyázást, igy mi tudtunk menni egy lájtos beszélgetős partiba és Fanni észre sem vette, hogy nem vagyunk vele. Reggel pedig keltett a szokásos időben, de hát igy jár az ember, ha bulizni támad kedve.

Votiv: vidéki élet jó lehet, néha én is vágyom egy kis nyugira, pedig már mi is jó kisvárosiak vagyunk. :-) Tiszta vidék néha már ez a környék is.

Jaj annyi mindent akartam még..... de az agyam az maradt a régi

Szép és boldogságos napokat, betegeknek jobbulást, ünneplőknek boldog ünnepeket

J és Fanni

Kép
Kép
johanna1975

BUÉK!

Zanza,
Rékának boldogságos születésnapot utólag is! :D

Kókusz,
boldog szülinapot nektek is, és gyors gyógyulást a piciknek! :)

Manóka,
először is gratulálok a kisöcsihez, tapasztalatból mondhatom, jó kombináció ez :) És tökjó, hogy sikerült eladni a lakást :)

Zsan,
3 fijú, tökjó az! :D

Mi előszilvesztereztünk barátainknál, tegnap még épp sikerült megvárnom az éjfélt, aztán eldőltem, mint egy krumpliszsák... és még csak nem is ittam :D

v
kisün

Kriszta,
Ákosnak és neked is jobbulást! :)

Kisherczeg,
1000 darabos puzzle nagyon teccik :D:D És HAJRÁ!!!!

v
kisün

Indi! :D már rájöttél mit akartál?

mi nagyon taknyosan. ma már köhizik is a ded, s már nem fogad el se oscilo-t, se lándzsás útifűt, se almát. a lényeg hogy cicizik!

s íme pár recent fotó:
ez volt a szerkónk 25.-én
Kép

Kép a ded tanul

Kép egy közeli

gödibarbi

s ha nem bánjátok még egy pár:

Kép az ördöggé tett angyal

Kép egy félördögös photo
gödibarbi

ded lassan a harmadik órája alszik :shock: szegénykémnek van mit behozni.

Tinu! aszongyák hogy az éjjeli felkelések igen gyakorlatozás. én mindig hajnal 4kor keltem pocakkal, s mostanság is sűrűn akkor ébren a ded.
nekem jó volt a gátmasszázs. ha akarod priviben kitárgyalhatjuk

kókuszéknak jobbulást!

én nagyon szeretem a bailey's-t, de nem engedem meg magamnak. valszínű a Zsanci által leírt elsőgyerekes óvatos anyuci szindrómát nyomom :lol:
sebaj!most ez vagyok :lol:

én nagyon szeretem Pestet, de élni mindig is ez volt a vágyom elég közel, de elég távol.
itt olyan tüzijáték és durrogtatás volt mintha a fővárosban lettünk volna.

idáig sikerált visszaolvasni.ded fel, én L :lol:

gödibarbi

Barbi: a gátmasszázs titkos praktikái szerepelnének a priviben? Akkor azt apjuknak kéne olvasni, mert ő végzi eme kemény munkát, én csak tűröm. :D

Kép
Kép
tinu

Szia Mindenki!

Hazaértünk a vidéki körútról :) Nem hiszem, hogy mindent vissza fogok olvasni, ugyhogy egyelöre szeretnék
BOLDOG, BÉKÉS ÉS SZERETETTELJES UJ ÉVET kívánni Nektek!

Remélem, mindenkinek jol teltek az ünnepek, nekünk elég kellemesen :) leszámítva a ma reggeli rokázást, amire azt hihette egy járokelö, hogy másnapos vagyok :lol:

KépKép
fibi

Rékának nagyon boldog szülinapot!!!

Barbi,
Angirol állati jok a fotok :D a legtöbb grimasza az apjára emlékeztet :lol:

Zsan,
3 fiu, eeejha :D

Én jelentem, a fiam tavaly kétszer, az idén meg már egyszer végigaludta az éjszakát (többnyire Baján) :D Ezen felbuzdulva, egy occso megoldással külön ágyat "szereztünk" neki, a régi ikejás kerettel elszeparáltuk a szivacsát a miénk mellett, és még igy is át tudok nyulni hozzá megsimizni a buksiját :)
és rengeteget bövült a szokincse, most éppen az ajándék vonatos szettnek örül, és mondogatja, hogy "leszalad vonat domboldalon" :D
fibi

Votiv, és mindenki, aki éjjel ébren tudott maradni legalább éjfélig
Én 10-kor aludtam el és már hülyének se érzem magam. Egyszerűen a túlélérsre hajtok, olyan mintha vmi kommandós filmben játszanám a legunalmasabb szerepet ahol csak menni kell és menni és menni egész nap és amikor feljön a hold aludni, másnap újra menni...
Szóval gratulálok az ünneplésekhez, koccintásokhoz akinek sikerült!!

Zsanci,
Gratula a kisfiúhoz. Én is azt hittem biztos lesz egy lányom, sőt meg is álmodtam (Na jó, nem hiszek az ilyesmiben, de annyira éreztem, hogy lány lesz.) És egy csomó fiú egy rakáson annyira jó. Peti annyira fiús. Tegnapelőtt több, mint 20 percig bámultunk 3 álló rendőrautót, benne összesen 6 rendőrrel - a végén olyan hülyén éreztem magam. És most ebből lesz nekem még egy. Neked meg 3.

Krityó,
Peti is mostanában kezdett el 'beszélni' és ő már elmúlt kétéves (pár nappal). De én egyáltalán nem izgultam. Betegeidnek gyógyulást!

És boldog új évet utólag is mindenkinek!

Indi,
Ha mész az Ikeába (mentek többen is gondolom) esetleg csatlakozhatnék Petivel? Már ha rá bírom venni. Mostanában nem akar kimenni sétálni. Csak akkor tudom rádumálni, ha vagy rendőrautót vagy vmi tömegközlekedési eszköz igénybevételét ígérem be. Amikor viszont kiviszem órákig elvan, akkor azért megy a közelharc, hogy pár óra után hajlandó legyen feljönni.

Móni
Kép
Kép
monisa

Móni :) de jó, gyertek, majd liftezünk Petivel :)

Kisherczeg :) Hajrá! ha ez kell, holnap nyitnak a puzzle boltok :lol:

Most megyek sírdogálni a Szív hídjain(de hülye címe van) aztán reagálok.

indianyo

Sziasztok,

Hazajöttünk, mert elvoltunk :):):):)

MINDEN KEDVES TOPIK LAKÓNAK ÉS CSALÁDJÁNAK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

Vica

Kép
Kép
vica94

Gabi,
utolag is boldogot! :D

Meg Kamillának és Istinek is!!

Indi,
Ikeában mi is benne vagyunk, tudod, már régebben is szo volt rola, hogy ott összefuthatunk :wink: oda én is el merek menni egyedül a fiammal :D

Moni,
akkor Petit is megismernénk végre :)
hát én nagy nehezen birtam csak fent maradni tegnap, 11 után már csak kóvályogtam, de a vendégek miatt tartottam magam. Bár a végén a cigifüstös ruha szaga, meg a kávészag meg a virsli szaga együtt kicsit sok volt.... ugyhogy az éjfél után telefonálo hugomat kicsit elhajtottam a busba..... pedig Bálint még a tüzijátékokra sem ébredt fel :) reggelig nyomta a zajban :D
Rendörautos sztori ismerös, mi a traktorokkal szoktunk igy járni :lol:

Votiv, Zsan, Curse és a többi iszákos,
ahogy igy buzdítjátok a jo népet, én is kedvet kaptam a vörös borhoz :D pedig tegnap csak 2 korty pezsgöt mertem meginni :lol:
fibi

Sziasztok!

Vidéken mulatóknak velkám bek! :D

mi is benne vagyunk az ikeás dologban!!!

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
akkor lehet hogy egyszer eljutnak hozzánk a cédék? :mrgreen:
És Blöff meg a másik film is rulez :lol: azért aludtál is valamennyit? :lol:
fibi

nálunk jól zajlott a "babás" szilveszteri buli, Lencse is szépen szerepelt, nem bántotta a 8 hós babát, sőt szeretgette, meg utánozta, és játszani próbált vele. míg a kicsi 8-kor, Lencsém fél 1-kor feküdt, gondoltam annál később kel reggel. NA PERSZE! :)
szóval Búék mindenkinek! (délután alvadtunk még vagy 2,5 órát!)

Votiv!
ha mindenki előre köszön az utcán, akkor ki kezdi? :D :D értem ám, hogy mit akartál írni a "vidékkel" kapcsolatban. én 28 évet éltem vidéken és most nagy városra vágyom! ;-)
pasim szintén a barna söröket szereti jobban, viszont a tiéd sportban sokkal menőbb, nem beszélve róla, hogy az enyém a pasid korában már vánszorogni fog :). ugyanis tök rossz a térde. próbálkozik szegénykém, hol focizik, hol korcsolyázik, de mindig beduzzad a térde napokra.
a cég, amely a házakat építi, megosztott 5 felé egy nagy telket, és 5 különálló telken egy-egy 6 lakásos házat épít, alagsori egyedi garázzsal és tárolóval. (mi tárolót nem vettünk.)
http://www.valikft.hu/magyar/laurusepites-073.htm
ezen a képen a bal hátsó házban a jobb oldali első emeleti lesz a miénk.

Soosooékról tudtok valamit?? külföldön vannak?

Kókusz!
gratulálok a házhoz, teljen benne sok örömetek! beteg gyerkőcöknek mielőbbi felépülést!

Ildi!
eladtuk a régit, vettünk egy újat, de amíg az felépül, albérletben lakunk.

Indi!
én tök fordítva működöm. 1 pohár pezsgőt még megittam, de a következő már rosszul esett volna, úgyhogy meghagytam a többieknek.

Neet!
én sehol, még az M1-en se találtam értékelhető műsort. főleg éjfél után. valami dög unalom volt számomra az a sok ezerkilenszázakárhányból származó régi műsor.

Johi!
végre, hogy ti is megvagytok :)

Vera!
én is nagyon álmos voltam éjfél után, és rájöttem, hogy nem kell nekem buli, inkább lefekszem időben, csak tudjak aludni. még a bulikat se élvezem így, hogy folyton arra gondolok, reggel korán kell kelni :(

Monisa!
lásd előbbi. már nem vagyok bulizós korban én sem, inkább alszom, pedig tudom, hogy pazarlom ezzel az életet :)

Barbi!
Angi csudaszép a ruciban, és milyen művelt! :)

Fibi!
helló, végre!
akartam mesélni, hogy... vagyis kérdezni, hogy ismered A.J.Christiant? gondoltam hátha a te stílusod. kaptam anyukámtól megint egy ilyen könyvet, a címe: Talen. nagyon érdekes!!!

ja, és Lencsém - ki tudja milyen okokból - ma fejjel neki ment az ajtófélfának, és azt hittem lesz valami baja, mert azonnal egy kék púp lett a homlokán. mondtam is a zuramnak, hogy rögvest hozzon egy üveg sört a hűtőből, amivel nem értett egyet, de miután rámordultam, hozta. Lencsém kicsit engedte, hogy a hideg kupakot a púpra nyomjam, de persze nem sokáig. hála a jó égnek, nem lett komolyabb bibi, de nagyon izgultunk.
ancsipancsi

Sziasztok!

BUÉK MINDENKINEK!

Réka nevében nagyon köszönjük a köszöntéseket!
Fénykép lesz az ünnepeltről, csak tegnap még apa trójai ménesünkkel küzdött és ma sikerült életet lehelni a gépbe. :roll:

Szilveszteri gyerekbuliban voltunk, ahol Réka semmi alvással negyed 10-ig bírta, akkor elhoztam. Addig a 9 gyerek szétszedte a lakást: motoroztak, autóztak, pakoltak ezerrel, stb. stb. Aztán volt tűzijáték is, az egyik akkorát szólt, hogy összes kölök megijedt (még jó, hogy előtte raktam tisztába Makkát :lol: ). A többi felnőtt meg itta a finom alkoholokat, én meg nyeltem nagyokat, mert hát ugye vezetek és különben se volt a kocsiban visszapillantó, mert a nagy hidegben leugrott. :roll:
De itthon aztán ittunk. :wink:

Help, vki küldjön át egy kis pálinkás kenyeret mert a kölök még nem akar aludni!
zanza

Neet, idén Te voltál az első topicba beíró? :wink:
zanza

Ancsi,
AJ-t? hát perszeeee!! hugom a nagy fan, neki megvan sok könyve (többek közt a Talen is már:), és egyszer elcipelt egy elöadására, de ennyiböl nem tudtam lemérni, mennyire lehet hiteles, amugy szimpi a ficko :) és olyasmi lehet ez a könyv mint Müller P. Jóskönyve, nekem az van meg. Neked bejön? :)

Zuzi,
jolesik hogy hiányoltál :wink: és tökjo hogy Panna szeme sokkal jobb már :)

hihi, a vörösbortol elfelejtettem, mit akartam még :lol:
fibi

Ancsi, helyesbítek: nekem mindeki előre köszön :lol:
klassz lesz a házatok! :D
Soosooék Freiburgban...

Móni, Te hol tartasz a pocakoddal? sztem teljesen rendben van, hogy inkább aludtál szilveszterezés helyett. reggel én is megéreztem, hogy hiányzik az éjfél előtti "beauty sleep" :D

Fibi, velkám bekk!

Barbi, nagyon édes a kislányod! és milyen határozott kis egyéniség :)

Indi, én is végig könnyeztem a Szív hídjait :wink:

Vica, szia! szüléstörténettel még jössz :) uncsi vagyok?

ma olyan szép napunk volt, nagyon jó újévi kezdet ez! Istike is édes aranyos volt, rengeteget játszottunk, vendégségbe mentünk a dédikéhez, sokat nevettünk, finomakat ettünk, sziesztáztunk, szép filmet néztünk...
ilyenkor olyan kiábrándító, hogy holnaptól megint megy a verkli :roll:

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?