Jó reggelt, vagy délelőttöt, vagy mi...
Neet,
jól látom, hogy a tesó-macska szürke-fehér foltos??! na, ha május tájt lesz ilye színű macsek, vagy teljesen szürke(értsd: nem cirmos), akkor beneveznék egyre

Eszci és Marci is aranyosak
Fibi,
hogy vagy pocakilag? és tényleg időszerűnek tűnik az az AFP...
A többi babákok képét is láttam és mindenki csudaédes, csak sokáig tartana név szerint mindenkit felsorolni

Kedvencem a hason fürdő Dominó
Votivia,
ládd-e, ha szólsz, Indikével már rég beszereltük volna neked az összes fürdőszoba szekrényedet... de az ajánlatom még mindig áll, ha ma sem jönne a jóember
Indike,
a finommozgások egész jól fejlődnek, bár nem ment zökkenőmentesen a dolog. A spárgára fűzött tésztadarabokat részben apróra törte egy fakockával, részben lerágta

a golyófűző játékát imádja, meg kapott formabedobót, kb. egy hónapja. Ha megmutatom neki, melyik lyukba tegye, akkor az összes formát bedobálja. Illetve bedobálta, mert amióta rájött, hogy a félgömb alját le lehet szedni, azóta leszedi és hátúlról tszi bele a formákat...
amúgy mi is eléggé le voltunk-vagyunk reccsenve.Apa még mindig nagyon beteg, Füles a legegészségesebb, ő még titokban kinövesztett 2 rágófogat, úgyhogy most 9 fogú banya lett belőle..
Teljesen zene-, és ritmusmán csaj, rögvest táncol mindenhez, de még mindig a rock a favorit, főleg a RedHotChili..
Sajnos a hisztikorszak is elkezdődött, ha valami nem sikerül neki, vagy nem szabad, rettenetes, keserves bömbölésbe kezd és sikít is néha hozzá. Nem nagyon foglalkozunk vele ilyenkor és úgy látom ez hatásos, mert a kezdetek óta rövidültek a hisztik.
Az éjji alvás csak coffeával megy sajna, így is kb. 5-6 óra alvás után vissza kell cirógatni, de szerencsére hamar megy(kopp-kopp)
egy fotó, a hölgyről, szenteste készült:
sajna én már hetek óta nagyon rosszul vagyok, teljesen elerőtlenedtem, Fülire is alig van enördzsim, a háztartásra, meg már a vésztartalékból merítek. De komolyan, ennyire rosszul akkor sem voltam, mikor Fülessel nyűttem az első 3 hónapot, pedig akkor is volt rókafogászat, meg minden...

remélem most már elmúlik, mert nemhogy a konyhát nem bírom megközelíteni, de a tusfürdőm illatától is rosszul vagyok...
erre a magyarázat, hogy
Macsek, 9+1
csók