A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!Kép

Andy, Kangi, TimiciKép
Koszi a biztatast, en is remelem, hogy most mar nyugisabb lesz a helyzetKép

TimiciKép
Gratulalunk a sok uj szerzemenyhez! Mi meg (mar csak babonabol is) nem vettunk eddig semmit, de amennyire tajekozodtunk eddig az arakrol, ezek nagyon jo vetelnek tunnek!Kép

Lanyok! (Hayimpapa es ZoliApu most inkabb ne olvassatok;))

Egy valami foglalkoztat meg ezzel a trutyi-uggyel kapcsolatban, csak nem akartam rogton az (ujboli) bemutatkozaskor letamadni vele mindenkitKép
Szoval arra lennek kivancsi, hogy akinek hasonlo trutyis tapasztalatai vannak, annak ez milyen formaban es mennyisegben nyilvanult meg? Nekem annyi volt, hogy wc utan a wc-papiron talaltam egy kis feher nyalkat, amiben rozsaszines vagy drappos (egyszer pirosas) kis folt volt. Nem tudom, en vagyok-e csak ilyen perverz, aki a wc-papirt furkeszi allandoan? Mert mas nyomat egyebkent nem talaltam. Nem tudom, en fujom-e csak fel a dolgot, de azt olvastam mindenhol, hogy az ilyeneket a legkisebb mennyiseg eseten sem szabad figyelmen kivul hagyni, es az orvos sem mondta sosem, hogy ne foglalkozzam vele. Vagy csak en vagyok tul aggodos? (Najo, ezt tudom, hogy igy van, de nem tudok mit tenni elleneKép)

Puszi mindenkinek,
Leszter
20+3
leszter

Leszter! Azert figyelj a Kalocsaira, mert az en mehszajsebemet elegge felvallrol vette annak idejen. A leleteimet mind eltuntette, a sulyos huvelygyulladasom mellett is szo nelkul elment. Hat en eleg keseru szajizzel gondolok ra!

Maci
macimaci

Sziasztok!

Leszter: Ha az orvos azt mondja ne foglalkoz vele akkor nem is kell. Nekem is volt már ilyen még amikor az elsõ idöbe voltam, de az el is múlt.
Viszont sajna a fehérfolyásom megmaradt és arra kezelést is kaptam, ami eléggé lecsökkentette. Én is mindig figyelem a wc papirt már csak azért is mert ha több lenne ez a trutyi akkor megint szólnom kell a dokimnak.

Kakkukfu: Én hétfõn megyek 11-re és majd akkor fogom megtudni mikor kell mennem legközelebb, megírom neked, hogy jövõhét után melyik nap megyek és akkor lehet hogy találkozni is tudnánk, ha majd a te szülésznõdnek is jó lesz az a nap amikor én megyek. Már egyre jobban közeleg az idõ. Nem tudom, hogy figyelted e de pontr helyet cseréltünk, mert csütörtkön a dokim mondta, hogy 1 héttel nagyobb a baba, ezért most én várom karácsonyra, te meg lehet, hogy átcsúszol januárra.

Lányok: mi is megvettük tegnap a kék csillagos lámpát a babaszobába, nagyon jól nézz ki nagyon örülök neki.

Na bocs, hogy ilyen hosszú voltam.

Sziasztok
Andy
35+5
andy78

Sziasztok!

Én teljesen új vagyok itt a neten, 1-2 hete olvasgatom a legkülönbözõbb témákat, nagyon tetszik az egész, viszont most irok elöször. (Kicsit izgulok.)
Szeretnék ééééén iiiiiiis bekerülni abba a gyönyörü táblázatba a 2. babámmal, amit most várunk. Hogyan lehet?

Elöre is köszi
Mikoo
mikoo

Sziasztok Lányok!

Én is úúúúúúgy szeretnék bekerülni!!! Egyébként én nem vagyok teljesen új itt, csak régebbena "nagyon friss kismamáknál" írogattam. Azóta eltelt egy kis idõ, és most már a 6. hónapot is elkezdtük. Holnap lépünk be a 24. hétbe.
Szóval hogyan is lehet?

Docika
docika

Sziasztok! Kép

Csipkebogyó! Kép Kép Kép

Nagyon gratulálok Lucához.
Meg is hatódtam a történeteden.
Sok boldogságot%

Lányok! Kép

Lehet, hogy buta kérdésnek tûnik amit kérdezek, de kicsit homályos a dolog nálam. Szóval: Anyukám pólyát akar venni, én meg kinevettem, hogy már nem használnak manapság ilyet. Aztán bátyjám barátnõje szerint is kell. Most már elbizonytalanodtam. Én semmiképp nem ragaszkodom hozzá. Szerintetek is kell? Mert szerintem nem.

myssnia
28+3
myssnia
Budapest XI. kerület

Üdv Docika, Mikoo Kép

Csak annyit kell megadnotok, amit a táblázatban is láttok:
Hagyandik hétnél jártok, hány évesek vagytok/ hanyadik baba,lakhely, születés várható ideje, és végül melyik kórházban, esetleg orvosnál. Kép Ennyi az egész.

myssnia
28+3
myssnia
Budapest XI. kerület

Nálam is elõfordult, igen makacsul barnás folyás, s mikor elmentem a dokihoz, jobban megvizsgált, s elmondta, hogy ez nem belülrõl jön, van egy méhszájsebem. Beecsetelte, majd azt tanácsolta, hogy 1-2 hétig ne éljek nemi életet. Így tettem, s kb. 1 hete semmi nem jelentkezett. Kép Fellélegzek. Kép))

Saci
charlottee

Myssnia,
Venni biztos nem vennek polyat, de ha van kolcson, az jo! Nem tudod milyen habitusai lesznek a babadnak, sok pici ugymond "ideges", vagy hasfajos, barminek nevezzuk, szoval nehezebben alkalmazkodik a kinti korulmenyekhez, es aludni sem tud a sok rangatozas miatt...ha kifogsz egy ilyen csemetet, jol johet a polya, en Daninak meg a kezet is belekotottem, hogy ne pofozza sajat magat, amitol persze aludni sem tudott! Kulonben meg egy nyugodt gyereknel felesleges, jobb a halozsak, vagy az sem. Manapsag a bodykbol, rugikbol mar nem log ki a gyerek dereka, hata ugy, mint regen a kisingbol, reklibol, ami hatul tok nyitott volt, es amikor megfogod nem csuszik fel a cuccos a baba nyakaba! Szerintem felesleges beruhazas, inkabb egy hordozokendot kerj (ha mar anyukad mindenaron venni akar valamit), ami siros babanal meg a polyanal is jobb megoldas!
Zsuzsi
29+6
zsuzsi74

Zsuzsi Kép

Köszi a választ, azt hiszem inkább kap egy hordozókendõt, mert egy ismerõsõmnek most lesz 3 hónapos a kicsije, és van pólyája is. Ha szükség lesz rá, akkor kölcsönkérem tõle, mert ajánlotta, hogy bármire szükségem lenne, akkor szóljak. Kép

myssnia
28+3
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!Kép

Üdv az új kicsimamiknakKép!

Köszönöm a drukkokat, egyelõre egyben vagyunk, de már nagyonnagyon szeretném látni a Kiscsajt!Kép

Csipkebogyó!
Mégegyszer gratula, olyan jó volt olvasni a sztorit, én szülni akarok!!!! MostazonnalKép!!!!

Timici,
hú, de jól bevásároltatok!Kép A kombiból tényleg megérte volna többet venni. Egyébként régebben én mindig arra a méretre koncentráltam, amekkorák épp voltunk, de aztán jött a megvilágosodás, hogy egy jó akció alatt elõre is be lehet vásárolni az olyan cuccokból, amik nem szezonálisak. Le sem merem írni, mennyi idõs volt Malacka, mire erre rájöttem...

Brokkoli,
ugye már én vagyok az elsõKépKépKép?

Myssnia!
Nekem volt pólyám, nem használtuk, csak amig icipici volt a kisfiam, akkor könnyebb volt azon tartani szopi közben. De bele nem kötöttem soha. Szerintem venni nem érdemes, fõleg ha "van fogása" a bébinek, de ha esetleg kapsz vkitõl kölcsön, fogadd el.Kép

Pusz mindenkinek, megyek és ágyba dugom a személyi trénertKép
Zulu
38+3

Kép

Kép

Kép
zulu

ZsuzsiKép, látom egyre gondoltunk pólyaügyben.
Z

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Akkor hát az adataink:
Mikoo, 10. hét, 32 év, 2. baba, Budapest, 2003. 06. 22., Margit kh., orvos=?.

Amugy pólyaügyben: mi abban hoztuk haza a khból, álomszép volt és romantikus abban a sok csipkében-masniban, aztán soha többet.

M
mikoo

Szep estet!

Docika! Kép De jo,hogy bejelentkeztel4 Olyan reg irtal emilt!!

Miko - Jo babasodast! Kép

Csipkebogyo! Hat nagyon tetszett a torteneted! Kép Meg kispapanak is elolvastam! Nagyon szep szules lehetett! Meg1x Gratulalok!

Lanyok!
Holnap reggel megyek a cukor eredmenyemert! Izgulok rendesen! Kép Amugy nalunk minden ok, ma egy csomot aludtam. Tegnap a baratnom diplomakoncertjen voltunk + utana buli!
Dec 11en 3D s UH. Olyan messze van,de mar UGY varom!!!! Kép

polya
Mi is kaptunk 1et ajandekba , azt hiszem mi is abba hozzuk haza a kis prucskot, aztan majd meglatjuk!

Jok legyetek!

Norka
27+1

U.I. (Mar csak 1 het melo!!!!!!!)
norkini

Sziasztok Lanyok,

Ma voltunk vasarolni az Auchan-ban (tanulas helyett)...vettunk 2 db szopis melltarot, egy 75B-t (ez pont jo most), meg egy 75C-t...persze Timici hatasara Kép...szerintem kenyelmes...meg olyan eldobhato melltarto betetet is...ja es tegnap meg a Minimanoban voltunk (az is tanulas helyett...hogy fogok igy levizsgazni?), ahol szinte mindent megvettunk (kisagy, autosules, kad, agynemu, pelenka, cumisuveg, ollo...ja es vettunk egy csinos pelenkazos taskat...teljesen uj dizajnos...meg mobiltarto is van rajta Kép Szoval most mar majdnem minden megvan a pocaklakonak...mar szerintem epp ideje...
Viszont nekem meg nem sikerult venni kismama haloinget meg kontost...nem tudtok valami jo helyet, ahol 156 cm magasakra is van?...persze nem szeretnek nagymamis haloinget, inkabb olyan polofazont...a kontosnel meg a meret a nagy gond. Egyszeruen mind nagy ram Kép

Csipkebogyo, nagyon irigykedek a konnyu szulesed miatt, mostanaban kicsit ramtort a para...csak minden rendben menjen...persze gratulalok Kép

Zulu, Brokkoli,
Hajra Nektek, es konnyu szulest...tessek belehuzni...mar csak azert is, hogy dobogossa valjak Kép

...szoval ahogy latjatok egyszeruen keptelen vagyok tanulni...holnap meg bankba kell menni...meg az apasagit is el kell intezni valamikor, es terhesgondozasra is kell mennem + labor...kozben takaritani, pakolgatni kene a festes utan...es mar szeretnek mindent keszen latni a baba erkezesere...azt hiszem, ebbol felev ismetles lesz...ja penteken szamvitel vizsga...ciki...ja es karacsonyi ajandekokkal meg sehol nem tartunk...na most ennyi elinteznivalo mellett probaljon tanulni az ember lanya...hihi...jo kifogas

vizsga...koszi mindenkinek a gratulat a penzugy vizsgamhoz...nem fogjatok elhinni, de mar ezen is sirva fakadtam...olyan jo, hogy vagytok Kép

Kepzeljetek Kispapa szerdan elutazik 3 napra kulfoldre, de csak ugy hajlando elmenni, ha valaki itt alszik, ugyhogy mar beszerveztem a noveremet...

Uj kismamak, udv a korunkben. Jo babavarast Kép

pusz,

gomb (36+2)
gombolyu

Gömb,Kép
látom, rajtad is kitört már az a bizonyos fészekrakóKép...
Hálóinget én a Mammutban vettem, lent a mozgólépcsõ mellett van egy kis fehérnemûs,(ahol a tisztító is van, mellette) nagyon jópofa hálóingek vannak, mindenféle méretben, és sok az elölgombos.
A dobogós helyezésed érdekében majd beszélek a nõcivelKép.
Zulu
38+3

Kép

Kép

Kép
zulu

...meg egy utolso...finosben levo Kismamak, Nektek szokott olyan lenni, hogy szinte begorcsol a holyagotok?...nagyon kellemetlen erzes. Olyankor le kell ulnom, akkor elmulik. De egyre gyakrbabban van. A dokim szerint elo szokott fordulni az ilyesmi...szoval nincs valami jo kis boszorkany-praktikatok ra?

gomb (36+2)
gombolyu

huuu...Zulu...ez szuper...ugyis kell mennem meg a tisztitoba is, akkor a kettot osszekotom...remelem sikerul haloinget venni...akkor mar csak a kontos hianyzik Kép

gomb (36+2)
gombolyu

Gömb,
örülök, hogy sikerült szopis meltartót venni.Kép
A Kékgolyó utcában az Anitában nagyon jó hálóingek voltak, volt olyan is ami nem elõlgombos, hanem két függöleges vágás van a melleknél és van egy rávarrt melényszerû valami, amit elõl össze lehet kötni. Nagyon csini volt.Kép
Azt nem tudom mennyibe kerül, de praktikusnak tûnt.
Itt van egy link hozzá, hogy érhetõbb legyen a leírásom:
[url=http://www.gyermeksziget.hu/anita/page6.htm" TARGET="_top]http://www.gyermeksziget.hu/anita/page6.htm[/url]

Zulu,
hát igen most vettünk megint egy-két dolgot, de még mindig van, ami hiányzik...
A bodyból tudom, hogy többet kellett volna venni, de a párom nem látja beKép...minden férfi ilyen?Kép Máshol eddig mindig 2szer ennyiért láttam Kenguru Goldos bodyt, úgyhogy márcsak ezért is érdemes lett volna, amúgy pedig nagyon jó az anyaga: puha, minõségi és szép.Kép

Lassan meglátod a lányod ez tuti és én nagyon drukkolok, hogy már ne kelljen sokáig várnod.KépKépKép

Leszter,
tedd félre a babonát, nem lesz semmi gond, miért is lenne. Ha látsz valamit ami tetszik szerintem vedd meg, mert ki tudja, ha eljön az idõ lesz-e épp olyan, ami annyira tetszett. Meg különben is olyan jó érzés.Kép Én elõször a kisebb dolgokat vettem meg, abból is csak egyet-egyet, aztán szép lassan a többit.Kép

Norka,
várjuk a híreket majd az UHról.Kép

Docika, Mikoo
üdv a körban, jó pocakosodást!Kép

Jó éjszakát mindenkinek, pusssza
Timici
31+2
timici

Gömb,
"hólyaggörcsölés" tulképp méhösszehúzódás, és egyetlen praktika létezik rá; a szülésKép. Nekem is gyakran van, fõleg ha lépcsõzöm, vagy sokat gyalogolok. Szegény kisfiam nem érti, miért sétálunk olyan katonás tempóban mostanában, de sajnos már nem bírok órákat állni egy-egy giliszta fölött, mert folyton rámjön ez a "mindjártbepisilek" érzés.
Zulu
38+4

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Timici! Kép
Persz,hogy ujsagolok majd, DE meg olyan messze van....:0/

Lanyok
Voltam a cukor eredmenyemert es minden teljesen okes!!! Kép Egyedul a MCH kicsit magas. Nem tudja valaki mi az?

Na megyek mosogatni. FUUJJJ.

Norkini
27+2
norkini

Zsuzsi!

Kuldtem Neked egy emilt, legyszi segits ki egy kis nyelvtudassal...Kép

Koszi
Norka
norkini

Halihó Kismamekok!

Nagyon szép idõnk volt a hétvégén, ment ezerrel a kertészkedésKép, mármint én magyaráztam, a fiúk meg dódoztakKépKép

Gömb, gratula a szupi eredményhez!KépKép

Zulu, nagyon sajnállakKépKépKép

Leszter, nem hinném, hogy túlaggódnád magad, remélem, mostmár rendben lesztek a babóddal együtt. Danóval én is sokat feküdtem, meg vérezgettem, minden wcre menés elõtt lelki tréningeztem... És a babona is megvoltKép. Mikor mászkálhattam kicsit, jól körbenéztünk apával, aztán mikor szülés elõtt egy héttel bevonultam, õ két nap alatt bevásároltKép a nagyi meg szépen kimosott, kivasalt mindentKép

Az új kismamekoknak üdv és jó pocakosodástKép

Pusszantás!
Zsófi (21+4)
Csucsuka

Sziasztok!

Üdv körünkben Docika és Mikko. Jó pocakoskodást kívánok nektek.

Gömb: holyaggörcsölés ügyében nekem is sokszor van, de eszembe se jutott volna, hogy ez már méhösszehúzódást jelentene. Én még nem vettem észre, hogy távozott volna a nyákdugó. Annak mikor kell távoznia?

Norkini: örülök, hogy jó lett az erdményed.

Na most csak ennyit
Sziasztok
Andy
35+6
andy78

Sziasztok!

Docika, Mikoo Kép
üdv köreinkben!

Leszter Kép
nekem volt barnásom 7-8. héten, de elmúlt, végülis magától, és nem tudta a doki, honnan jött, az UH-n semmi nem látszott. De a pici méhszájseb elképzelhetö, ha rózsaszinkés a folyás ...

Norka Kép
de jó neked, már csak egy hét meló!!! Kép Mondjuk ma én is kilencre jöttem, és nem maradok ám estig, max. ötig! És egyre inkább ezt fogom tenni. Végülis a jövö éves fontos dolgokat már kitárgyaltam vagy jól elö vannak készitve, úgyhogy kicsit molyolgatok, és ha éppen elmélyülök valamiben, akkor egyszerüen nem veszem fel a telefont, és kész. Igy tervezem a stresszt csökkenteni. Végülis úgy döntöttem, hogy ha sikerül lazábban kezelnem az egészet, akkor már inkább jobb, hogy idebent ücsörgök, mint hogy odahaza ücsörögjek Kép
3D-s UH-ról várjuk a beszámolót Kép

Anita bolt: tök szomi lettem, mikor láttam, hogy csak hétköznap van, és csütörtökön is csak hatig!!! Újpesten dolgozom, kb ötig (döntés kérdése, lehetne mindennap 8-ig is persze Kép), hogy a fészkesbe érjek oda???
No mindegy, majd januárban lazitok, és akkor megyek oda. Hálóing meg nagy melltartó ráér akkor is Kép

Kicsit dolgozom, aztán majd még rátok nézek Kép

Pussz
Kangi
27+3
kangi

Zsuzsi! Kép Koszi mailt!

Kangi! Kép Igy kell ezt csinalni!!! Csak szep nyugisan. Es gondolkodtam rajta, hogy nem fogok-e unatkozni itthon, de ahogy elnezem az ablakok, polcok allapotat...NEM! Kép

Ja,befejeztem a mosogatast kozben! Nem tudom mi van ma, 5 percenkent csorog a telefon. Es olyan jo percenkent megtorolni a kezem, mosi kozben...Kép

Norka
norkini

Hahoo!
Lanyok Ebresztoooooo! Vagy lehet,hogy meg vasarnap van, csak en nem tudok rola??????? Kép

N
norkini

Sziasztok jányok!

Még mindíg itt vagyok, és még mindig egyben.KépKép ( nem tudok vicsorgó fejet )
Szerintem ezek a legnehezebb napok, mert az ember lánya már csak kínlódik.
Görcseim, fájásaim vagyogatnak, de a kisasszony bármennyire is feszeget ott alul, még mindig nem óhajt kibújni.

CsipkebogyóKép
Még1x gratulálok, és szerencsés vagy, hogy így sikerült a szülésed, mármint, hogy ilyen "könnyen".

ZuluKép
Még egyben vagy?

Lassan megyek CTG-re, és délután dokihoz, aztán majd jövök, most meg visszaolvasok.

pusz
Brokkoli
39+3 vagy 40+3
brokkoli

sziasztok,
Pocok, köszi, hogy feltettél a táblázatba, jó ott lenni:o)))
hátulról az elsõnek:o)))
Olvasgattam a péntek óta termelõdött írásokat, akkor most Brokkoli már túl van rajta, vagy nem? tudja valaki?
minden esetre azért ezerrel szurkolok:o)
Manócska
8+5
Manócska

Brokkoli,
pont akkor írtál, mikor én, szóval még egyben:o) szép kis pocid van:o)
remélem nemsokára megláthatod a kiscsajszit:o)
Kitartás:
Manócska
8+5
Manócska

Sziasztok lanyok!Kép

Egy kicsit hadd panaszkodjakKép

Kellett nekem ennyit irni a trutyizasrol, hat ma regel megint megkaptam...Kép Mondjuk az igazsaghoz hozzatartozik, hogy eddig a soron kovetkezo peteeresem idejen a terhessegem alatt mondig elofordult ez egy kis mennyisegbenn (=nagyon halvany rozsaszin, szinte feher nyalka wczes utan, bocsi), es kiszamoltam, most megint pont ott tartok. Es ilyenkor a doki sosem talalt semmit, se a kacsaval, se pedig ultrahanggal. Lehet, hogy en igy mukodom? Csak tudjatok olyan sz*r, hogy penteken voltunk a nagy uh-n, ahol mindent rendben talaltak, olyan edes volt a baba ahogy izgett-mozgott (meg az ujjat is szopiztaKép), es en megint kezdtem magam beleelni, yhogy talan most mar vegre minden okes lesz, aztan tessek, 3 napig orulhettem...Kép A doki is vegre azt mondta, hogy ugyan tornaznom nem szabad, de abbahagyhatom a fekvest, es akkor most fekudjek ujra biztos ami biztos?Kép Pedig csak tenyleg nagyon rovid, nyugis tempoju setakat engedelyeztunk nekem a ferjemmel, hogy levegon is legyek, de nehogy baj legyen.

Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszan nyavalyogtam, csak megint letortem egy kisse...Kép

Mindjart visszaovasom, hogy miket irtatok, es valaszolok, csak ezt ki akartam adni magambol elobb.Kép

Addig is pusziKép

Leszter
20+4
leszter

Jo reggelt Mindenkinek,

Norka,
En most keltem fel (Biztos az ebresztodre Kép), pedig most eleg jol aludtam ejszaka. Amiota lefekves elott megeszek egy almat, azota nem ebredek fel ejjelente tobbszor is arra, hogy eg a gyomrom. Ki erti ezt? Pedig eddig ugy tudtam, hogy az alma is savas.

Timici,
Nagyon szepek azok a haloingek. Ha nem kapok a Mammutban, akkor oda is benezek (a Mammut kozelebb van :/

Zulu, Andy78,
Eddig meg voltam rola gyozodve, hogy pocaklako tancol a holyagomon. Kispapa most jol le is szidott, hogy en meg itt stresszelem a gyereket, hogy menjen mar egy kicsit arrebb Kép Akkor most ez igy fog menni egeszen a szulesig?...marmint a holyaggorcs...
Andy, Szerintem a nyakdugonak nem feltetlenul kell tavoznia. Ill. van akinek csak kozvetlenul a szules elott tavozik.

Timici (megegyszer),
En nem talaltam olyan Kenguru Gold-os body-t, pedig azt is kerestuk. De nem baj, ugyis van mar sok. (igaz, hogy mi Budaorson voltunk)

...ma sem nagyon akarodzik tanulni, pedig el kell kezdenem, ha egy kis kettest szeretnek...ugyhogy megyek is, megnezem a konyveimet...

pusz,

gomb
36+3
gombolyu

Sziasztok!

Nna, visszaolvastam!Kép
Eloszor is, bar meg regebben volt rola szo, csak akkor en meg nem irogattam, egy pillanatra visszaternek a Toxoplasma temara. En a foglalkozasom miatt (allatorvos) megcsinaltattam a szurest, bar teljesen biztos voltam benne, hogy atestem a fertozesen. (1. Kicsi korom ota szinte folyamatosan volt itthon macskank, raadasul ki-be jaros tipusu, kolykokkel egyutt, amelyek a fertozes szempontjabol a legveszelyesebbek, es a macskaalommal is nyilvan surun kontaktusba kerultem. 2. Regebben nagyon utaltam megmosni a zoldsegeket-gyumolcsoket, az volt a fixa ideam, hogy ugy rosszabb izuk van.Kép 3. Az egyetem alatt illetve az azt koveto 4-5 evben macskakkal, foleg beteg macskakkal es macskaurulekkel is surun talalkoztam. 4. A csaladom rendszeres tatarbeefsteak fogyaszto.Kép) Na es itt jott a kellemetlen meglepetes, hogy en bizony nem estem at a fertozesen, es igy fogekony vagyok ra… Ezt csak azert irom le, hogy ne feltetlenul gondoljatok, hogy ha van/volt macskatok, akkor biztos vedettek vagytok a toxoplasmosissal szemben. Es persze nem is ijesztgeteskeppen irtam le, hogy most aztan tessek parazni, csak egyszeruen erdemes ezekre odafigyelni. De ezt ugyis tudjatokKép.

Maci!Kép
Koszi az infot a Kalocsairol, nemtom, en eddig meg vagyok elegedve vele, remelem, nem is valtozik meg a velemenyem rola. Hogy erted, hogy felvallrol vette a problemadat? Es foleg, hogyhogy eltuntette a leleteidet? Megtenned, hogy kicsit bovebben irsz a tapasztalataidrol? Elore is koszi.Kép

Andy,
Szoval akkor nem csak az en perverziom a wcpapir?Kép Gratulalok a szep uj lampadhoz!

Mikoo, Docika sziasztok!Kép

Saci,
Nekem is azt mondta a dokibacsi, hogy nem a mehembol jon… De en annak orulnek, ha sehonnan se jonne. Orulok, hogy Neked elmult!Kép

Zulu!Kép
Szoritok Neked, hogy legalabb olyan szep legyen a szulesed, mint Csipkebogyonak. Biztos vagyok benne, hogy igy lesz!Kép Aranyos lehet a kisfiad a gilisztakkalKép

Gomb!
Gratulalok a rengeteg szep uj holmihoz! Szep haloingek vannak meg a Pasha uzleteiben is, van a Polus Centerben az biztos, de szerintem tobb nagy bevasarlokozpontban is. A meretekrol mondjuk nem tudok semmi konkretumot. Sok sikert a vizsgaidhoz!Kép

Timici!Kép
Mi szerintem azert meg nem veszunk egy darabig semmit, mar csak azert sem, mert megint itthon dekkolok egy darabig… Jo lenne tenyleg, olyan szivesen nezegetnem en is az apro holmikat, de azert huje babonas is vagyok. Magam sem iagazodom el magamon…Kép

Norkini,
Az MCH (mean corpuscular haemoglobin) a vorosversejteken beluli atlagos hemoglobintartalomra utal, nem kell aggodni miatta, ha a vorosvesrsejtszamod amugy normalis!Kép Gratula a jo eredmenyekhez!

Zsofi (Csucsuka),
Hat igen, a lelki trening nekem is ismeros…Kép Orulok, hogy Danoval minden rendben volt. Es a mostani terhessegednel nincs ilyen gond? Mert mi is szeretnenk meg gyerekeket, csak ha a kovetkezo terhessegem is ilyen lesz, nem tudom, mit csinalok, mert egy totyogos aprosag mellett nem lehet fekudni.

Kangi!Kép
Mehszajsebet nem talalt a doki, de olyan mar volt, hogy a huvelyben talalt egy kis kimarodast. Remelem, most sincs semmi komoly… Igazad van, lazits, ne dolgozd tul magad, olvastam, hogy voltak kisebb gorcseid korabban. Semmilyen munkaltato, munkahely nem erhet annyit, hogy bajotok legyen, vagy akar csak hogy idegeskedj miatta rendszeresen. En amint terhes lettem, rogton eljottem a munkahelyemrol (mondjuk volt is lelkiismeretfurdalasom eleg rendesen), mert szerintem veszelyes lett volna dolgoznom. Pedig akkor meg szo sem volt veszelyeztetett terhessegrol!Kép

Brokkoli!Kép
Azt hiszem, emlkeszem a nevedre az eskuvos forumbol, lehetseges ez? Nekunk 2001. szeptemberben volt, Nektek valamivel korabban, ugye?Kép Szoritok Neked en is, hogy most mar bujjon ki konnyeden es gyorsan az a baba, ne kinozza tulsagosan az anyukajat!Kép

Bocsi mindenkitol a szomenesert.
Puszi:

Leszter
20+4
leszter

Sziasztok!!

üdvözlök mindenkit, ebben a fórumban új vagyok, és nagyon boldog, mert kisbabát várok. Kb. 6-7 hetes lehet, de csak szerdán megyek dokihoz, ui. hosszabb ideig külföldön voltam, és elutazásom elõtt derült kiKép)

Most már rendszeres olvasótok/hozzászóló leszek:-)))

pocóka
Kerti Kata (pocóka

Szia Pocóka!

Üdv itt! Boldog babavárást! Kép

myssnia
28+4
Névtelen

Szia Pocóka!
üdv,és jó, hogy már megint valaki fiatalabb kismami nálam:o)
Manócska
8+5
Manócska

Leszter,
Nyugi!!! A veteles szempontjabol legkritikusabb idoszakon, az elso trimeszteren mar reg tul vagy! Nem lesz semmi baj! Van, aki rendesen menstrual az egesz terhessege alatt!!!
Meg nehany het, es idekint is eletkepes a babocad! Persze, azert jo lenne kibirni min. a 37. hetig! De szerintem te meg tul is fogod hordani, es egeszseges lesz a gyerkoc! Ket ev mulva mar gondolkodhatsz, hogy autot, epitokockat, vagy babat vegyel karacsonyra!

Timici,
Az nagyon jo ar bodyert!!! Egyebkent jobb az alsonemubol a feher, konnyebb mosni! Jo, ha legalabb a bodyk, textilpelusok, torulkozok, lepedok mehetnek egy mosasba, mert kulonben vagy elobb-utobb osszeszinezed oket, vagy kenytelen leszel minden szinnek kulon mosast inditani! Szoval, ha ram hallgatsz: csak feheret!!!

Norkini,
Szivesen maskor is! Sajna ezek az ingyenes sms kuldok altalaban kamuk! Regebben annyi ilyen volt, aztan hirtelen mind megszunt ingyenes lenni!

Zsuzsi
30!!!
zsuzsi74

Leszter!

A macskákkal kapcsolatban, hasonlóakat gondoltam én is, mert szüleimnek is van, és még otthon laktam, sokat foglalkoztam velük. Alomcsere (hálistennek már nincs szükség rá), bábáskodtam (össz-vissz már 40-50 kiscica jött világra nálunk a 3 nõsténytõl), stb...
Én is arra gondoltam, hogy remélhetõleg túl vagyok már rajta, de azért most sem engedem a közelembe õket, mert azért annyit nem ér az egész.Ugye? Kép

myssnia
Névtelen

Sziasztok!

Üdv az újaknak itt, boldog babavárást mindenkinek Kép . Megjöttem a kontroll UH-ról Kép mindent rendben találtak szerencsére, de a lepény eléri a méhszájat, de az még el fog onnan mozdulni ha nõ a méhem. Jövõhéten hétfõn újra megyek, akkor az amniocentézisre. Kíváncsi vagyok mi lesz, bár már nem is izgulok, majd ott Kép . Addig is el kell mennük beszerezni egy vércsoport meghatározást, pontosabban csak ki kell kérni, mert nekem van, de a férjemnek nincs. Ráadásul csütörtökön meg AFP lesz, hát sûrû hét lesz. De karácsonyra meg lesz minden eredmény és remélem megnyugodhatunk. Az genetikus viccesen meg is jegyezte, hogy reméli karácsonyra tudni fogom, hogy kék vagy rózsaszín rugdalózót kérjek. Na megyek, mert a férjem munkahelyérõl nyomulok.

Nadine
15+0

Nadine
KépKépKép
nadine

Brokkoli!
Szép nagy pocid van, de jó!

Csipkebogyó!
Nagyon szép és gyors volt aszülésed. Még egyszer gratulálok.

Leszter!
Drukkolok hogy teljesen elmúljon a vérömleny és ne legyen semmi problémád.

Mikoo, Docika, Pocóka!
Üdv a kismamik között.

Myssnia!
Olyat hallottam, hogy vannak kórházak, ahonnan csak pólyában adják ki a babust. Szóval érdemes utánajárni.

Zulu!
Mondogasd csak szépen: szülni akarok, szülni akarok... Elõbb utóbb bejön.

Norkini!
Örülök, hogy jó lett a cukor eredményed. Hol csináltatsz 3D UH-t?

Timici!
Tényleg szuperek a kismama hálingek.

Nadine!
Miért kell amniocentézisre menned? Hiszen AFP-re még csak most mész, és a korod sem indokolja.
Én holnap megyek genetikai tanácsadásra, majd ott eldöntik, hogy csináljanak-e amniocentézist.

Urszila!
Hol vagy? Aggódok miattad.

Finises kismamák!
Drukk! Drukk! Drukk! Drukk! Drukk! Drukk! Drukk!

Maci_2
19+6
maci_2

Maci2,
Mi az, hogy CSAK polyaban adjak ki a babat? Az en kolykom, ugy oltoztetem fel, abba bugyolalom, amibe akarom! Szerintem ez mar eleg idejet mult nezet! Egy bundazsak meg egy autosules is megteszi arra a rovid utra hazaig!

Zsuzsi
30
zsuzsi74

Zsuzsi,
Én is csodálkoztam rajta, de állítólag van ilyen. És jobb, ha nem akkor deül ki, amikor már haza szeretnék vinni a babát.
Maci_2
19+6
maci_2

Sziasztok!

Urszila!
Tudsz már olvasni minket? Hogy vagy???

Mikoo, Manócska, Pocóka! Kép
Üdv itt, és jó pocaknövesztést!

Norka! Kép
Már nekem is csak egy hét munka! Nagyon várom, hogy leteljen!!!

Pólya: engem Anyukám és anyós beszélt rá, hogy az elsõ babánál használjam. Igazából kicsit rossz érzésem volt, így bekötni a babát. Nem tudom, hogy most elõveszem-e. Nem sokáig használtuk, talán csak az elsõ két hétben. A Margitban akkor nem volt kötelezõ abban elvinni a babát. Legtöbben most is, ahogy látom, babahordóban viszik ki a kisbabájukat.

Nálam egyre fokozódik a rossz alvás! Kép Bármelyik oldalamra fekszem, egy idõ után arra ébredek, hogy nagyon féj a csípõm... Tulajdonképpen talán az lesz a megoldás, ha már jövõ héttõl otthon leszek, és délután is alhatok, akkor kipihenem az éjszakai fentlétet! Kép

Puszi: Judó
27+1
judó

Sziasztok!

Üdv az új kismamiknak! Kép Hajrá Brokkoli, Zulu! Kép

Úgy emléxem más is érdeklõdött, amikor Kamilla nagyon ki volt akadva a Rókus kórházra, hogy mi volt a gond. Kamilla párja beírta a "Szt. Rókus kórházi tapasztalatok" topicba, hogy mi volt a problémájuk a kórházzal, illetve az orvossal. Akit érdekel látogasson át oda.

Kispici
32+4
kispici

Judó Kép
próbáltál úgy feküdni, hogy egy nagy párna van a két térded közt? Én úgy alszom, és nem fáj a csipöm.
Viszont a szeméremcsontom tud fájni idönként ... de az nem alváskor, hanem bármikor is tud.

Pussz
Kangi
27+3
kangi

LeszterKép irtam mailt Neked.

Maci
macimaci

Kangi! Kép

Kipróbálom a kispárnát! Kép
Egyébként tök vicces lehetek éjszaka, ha véletlenül horkol a párom, és a mostani 3 párnával felszerelkezve (2 kicsi, 1 nagy) megyek át a fiamhoz aludni! Kép

Ma nagyon mozog a kisbabám! Szerintem elõre örül, hogy jövõ héttõl otthon vagyunk! Kép

Judó
27+1
judó

Sziasztok!

Új Kismamik Kép
üdv. itt és további kellemes pocaknövesztést.

Pocok,
Manka lányod nagyon aranyos és Rád kifejezetten hasonlít. Kép

Zulu és Brokkoli,
drukkolok ám én is egyfolytában!! Kép

Norkini Kép gratula a jó cukor-eredményhez.

Nadine Kép Neked is az UH-hoz, amnio...gondolni fogok rátok, ott is minden rendben lesz, reméljük.

Leszter, pihenj sokat, beszéltél az orvosoddal?

Timici,
a hálóingek nagyon szépek. Fáj is a fogam az egyikre nagyon. Kép

Pólya. Teljesen kezdö vagyok, de mégis logikusnak tünik, hogy pólyában be se lehet kötni autósülésbe (gondolom, mindenki autóban viszi haza a kórházból a kisbabát). Ezt meg már kitárgyaltuk pár hete, hogy kocsiban legjobb, ha a baba biztonsági ülésben utazik rövid úton is. Lehet, hogy néha jól jön a pólya, de hazavinni talán nem elég biztonságos.

Pálma
17+3
pálma

Judó Kép
én oldalra forditom az én kispapimat, ha horkol. Akkor megszünik horkolni Kép
Ha kispárna nem jó, próbálkozz egy magasabb nagypárnával (nekem az vált be, a kicsi párna nekem túl kicsi).

Nadine Kép
jó pocisodást, és remélem, az amnio is jó eredményt ad majd!

Norka Kép
én meg még nem is gratuláltam a cukrodhoz Kép Hurrá! Hurrá!

Pocok Kép
Manka egy tündérbogyó!!! Kép

Pussz
Kangi
27+3
kangi

Hali!

Nekem most még elég a két kispárna a felsõ lábam alá oldalt fekve... a végefelé szerintem megint a szoptatóspárnát fogom befogniKép

Leszter, nekem a vérzések a lepény rossz helyen tapadása ésa nyíló méhszáj miatt voltak. Ezek most (kopkopkop) nem jöttek elõ... Reméljük a második bébinél már Neked sem lesz semmi kellemetlenségedKépKép Addig is kitartás!

Pocok, szépséges kis tündikéd vanKép

Pussz!
Zsófi
Csucsuka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?