Sziasztok Lányok!
Vitte köszi az infót rólam

, Őzi, Gyanixi köszi a hiányolást!!!!
Betti:
nem semmi, amin átmentél, de GRATULA a pici Nikihez, és az a fontos, hogy mind a ketten jól vagytok. Hány órát vajúdtál?
Őzi:
örülök, hogy meggyógyultál, hála Levi megvárta, és most már bármikor jöhet, nem?

Nagyon drukkolok, ja és a többieknek is Bacilivi, Kismami és ahogy látom lassan egyre többen közelednek a kritikus 37. héthez, lassan babyboom lesz...
Vitte:
írtam emilt, remélem megkaptad, és a sokákról többet nem akarok hallani, baromi jól nézel ki
Szépek a fotók, ja és a picúr is nagyon cuki Anita!!!
Bocsi, hogy eltűntem, de egy kicsit elhavazódtam mostanság, 3 napos szilveszterezés (persze lightos Alsóörsön sok alvással), meg apró malőrök, pl. tegnap reggel kizártam magam a lakásból, így egész nap apukámnál voltam...

, ja és majdnem megvan mindenünk a babához, kemény járkálás eredménye.
Még szoptatós melltartót nem vettem, tud valaki mást ajánlani, mint az Anita márka, ami szerintem szörnyű, meg pólyát szeretnék venni (ti vesztek?), js és mellszívó, nektek van már, ha igen, milyen? (köszi előre is az infókat!!!!)
Ja és hála a cukros doki azt mondta már nem lesz rosszabb a cukrom, a 35. héttől csökken a szervezetigénye, szóval lassan a torták kora is visszaköszönhet...

Amúgy 9 kg így is a mérleg állása.
Hála jól vagyunk, még 29.-én voltam dokinál, minden zárt, vérzés elmúlt, szóval vége az ágynyugalomnak, ja és a babó már 2 kg fölött van, a doki mondta nem lesz pici baba, olyan 3,5kg, pedig a méreteimhez elég lenne egy 3kg-os...