Dóri,
Gratula a vizsgához, nagyon ügyi vagy!!!!! Bárcsak én is így számolhatnék be jövő szombaton! Para ezerrel megy!

És persze gratula a fogacskához is!
Képzeljétek Rékának ma estére
kibújt a 4. foga is! Tegnap a 3. ma a 4.!! Remélem ma már jól fogunk aludni!!
Ma már rágcsálta a babapiskótát, nagyon ízlik neki
Egy kérdés:
Mi a fenét csináljak, hogy a kiságyba éjszaka ne másszon, forgolódjon????? Újabban azért ébred fel, mert körbe járja a kiságyat és neki megy a rácsnak! (hozzáteszem, hogy 1/2 8-kor tettem le és kb. 10 perce altattam vissza) Már azon gondolkodtam, hogy veszek neki egy franciaágyat, azon van hely bőven.

Szóval van valami tipp, hogy mit csináljak?
Cumi: Ahogy beteszem a szájába, azzal a lendülettel köpi ki.
Cumisüveg: Nem is ismerjük!!! Mi kiskanállal isszuk a vizet, jobb esetben csőrös pohárból!
Orsi,
Kitartás! Az én lányom is ugyan ezt csinálja szoptatás közben jár keze lába, néha ütöget! Hát az sem semmi, mikor az ínyével szorítja a cicit de gondolj bele, hogy Réka ugyanezt csinálja csak most már 2 és fél foggal!! Múltkor sírva fakadtam mert annyira ráharapott, és persze kicsit felemeltem a hangom, amitől persze megijedt. Sajnáltam de azt hittem hogy ott rögtön össze sza… magam! Attól meg hogy nem eszik ne idegeskedj. Vannak ilyen hullámvölgyek. Réka is 3 napja alig eszik próbálom megtömni de nem megy persze tegnap nálam is elszakadt a cérna. A legújabb hogy reggel csak cicizik és kb. 11 felé hajlandó enni. Pedig tudom, hogy abból a ciciből már nem jön olyan sok hogy neki az elég legyen. Úgyhogy fel a fejjel és gyere panaszkodni!! Mi szívesen meghallgatunk, és ha tudunk akkor segítünk!
Eszti,
Gyönyörűek a gyerekek!
Barbi,
Milyen filmet néztek? Eddig nem firtattad hogy ilyen jól tudsz táncolni!!

"ja" „ja”
Györgyi,
Hozzánk csak az első 6 hétben jött, persze egy héten egyszer. Azóta a dokinéninél van a talcsi.
Steffi,
Milyen édesen és nyugodtan alszik Martin!!! Bár az én lányom aludna így! Réka csak hason alszik de a kezei neki is a feje mellett vannak! Formás kis csákó!
Na pusz, megint sikerült regényt írni!