Andu! Elööször neked reagáok, bár valószínüü már többet tudsz. Lombik esetén az is számít, hogy mekkora hcg-t mértek, ez mutatja, hogy mennyire tapadt meg a babó. Àllítólag 50 fölött az ideális. A dokik nem nagyon szoktak gratulálni, ha nincs minden teljesen rendben. Persze, bármi megtörténhet és mindenképpen beszélj az orvosoddal. A vérzés még nem feltétlenül jelent bajt, van akinél 2-3-szor is jelentkezik a menstruáció, de menj el az orvoshoz. Majd írd meg, hogy mi volt.
Ancsa! Jó, hogy itt vagy! Már hiányoltalak.
Brigi, Emma és Lynia! Nagy gratula a babákhoz! Fantasztikus lehetett látni ööket!!
Lynia! A képet egyenesen lemezre tették? Èn úgy tudtam, kinyomtatják. Kellett érte fizetni?
Nagyon örülök, hogy már a párod is másképp gondolja. csak meg kellett néznie a kis picurt
Jovi! Örülök, hogy vagy köztünk. Egy csomó mindent tanulunk tööled.
Barbamami! Gratula a gyerekekhez és kis babóhoz!
Ancsa! Nagyon megnyugtattál a kajákkal kapcsolatba, mert én azért eszek "tiltott" kajákat is néha.
Mi van az édességgel? Mindig elcsábulok
Gurgula! Nagyon szorítok!
Mütyürke! Nekem is volt derékfájás, de állítólag normális. Ilyenkor száll elööre a méh és azért van. Most is szokott itt-ott fájni, de már nem parázok. Gondolom nöö a hasam, a méhem.
Azt nem tudtam, hogy afp-re kell külön beutaló. Èn nem kaptam. De lehet, hogy a hepatitis miatt kell. Nekem az nem lesz, mert a lombiknál mindent megcsináltak.