Sziasztok!
Szilveszter óta most van egy kis időm írni, bár most se sok, mert úgy néz ki Timi ma sem alszik!:(
Egyébként pocsékul alakult a Szilveszter éjszakám! Én valahogy a himnuszon mindig elbőgöm magam! Olyan büszke voltam magamra, mert már majdnem vége volt a himnusznak és nem bőgtem, erre a végére csak eltört a mécses! És onnantól kezdve egész éjjel zokogtam! Most sem tudom megmagyarázni miért, csak kijött belőlem! Aludtam vagy 2 órát, aztán Timi 7-kor keltett reggel!
Másnap is egész nap még zaklatott voltam! Az is igaz, hogy rég bőgtem már, lehet, hogy most kellett, hogy kibőgjem magamat!
Meg ez a január olyan zsúfolt lesz! Timinek kezdődik a bölcsi, nekem meg lelkiekben készülni kell a munkakezdésre! Meg nem tudjuk még páromnak összejön-e valami munka! Ezt is már unom! Szóval sokminden van most!
Tegnapi híradó!:(:(:( Engem is kiborított!
Én úgy vagyok vele, hogy ritkán mondom azt, hogy véletlenek nincsenek! Inkább úgy gondolom, hogy sajnos a legtöbbször elég egy picike rossz döntés és életek múlhatnak rajta!:(
A szülők én úgy tudom behúzták a kéziféket, csak ki volt kopva! Én ezt hallottam! Egyébként elképesztő, hogy tényleg nincs ott semmi oszlop a Dunánál, ami megakadályozná az ilyen baleseteket!:(
Ha már a vallomásoknál tartunk, én is olyan balf@sz tudok lenni időnként, hogy megijedek magamtól! Én múltkor a 7-es buszról leszállva felejtettem el, hogy az ilyen lépcső nélküli buszokról babakocsival háttal kell leszállni! Hát szépen orra buktunk a babakocsival, a busz és a járdaszegély közé! Rendesen megijedtem, Timi szerencsére nem!:(
Fibi!
Bálintnak boldog szülinapot!:)
Nem hiszem, hogy tehettél volna valamit, hogy rövidebb legyen a kitolás! Ne hibáztasd magad!!!
Nálam is 2 óra volt és a végére már tolófájás nélkül kellett kinyomnom Timit! Bár, az eszembe jutott, hogy ha nem fekszem, hanem mondjuk más pozícióban vagyok (állok, guggolok), lehet, hogy az segített volna, de ki tudja miért a doki lebeszélt róla, mikor kérdeztem!
Esetleg, ha viszel homeós bogyókat? Nekem az segített az elején beindítani a fájásokat! Lehet, hogy később is kellett volna bevennem! Ha gondolod, odaadom, amit szedtem! Van még és jó a szavatossága még sokáig!
De a lényeg, hogy ne izgulj előre!:)
Zuz!
Teszt!:(
Macs!
Nagyon gratulálok! Drukkolok, hogy mostmár minden rendben legyen!:)
"Önfelfedezés"
Nekem is megvan az Indi által említett cikk! Én még azt olvastam erről a témáról, hogy sokat segítenek a csiklandozós, lovagoltatós játékok, és a sok szabadban töltött idő (levezeti a gyerek energiáit)!
Egyébként már Timinél is este fürdés előtt elmaradhatatlan, hogy "bevizsgálja magát" kb. 5 percig!:)
Den!
Köszi az infót! Mi is RS-be megyünk akkor majd szerintem gyerekágyért!
Bálint egyébként örült az Ikeás libikókának?
Timit nem nagyon érdekli, pedig azt hittem odalesz érte!
Még egy csomó mindent akartam reagálni, de Timi követel, meg így is regényt írtam!:)
Majd jövök megint valamikor!
ILdi