A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

de egy féleszü vagyok Kép bocsi

Kangi
27+4
kangi

BorsiKépKépKép

aktív szülés központ, IX. ker. Soroksári út 160.
A csaj telcsiszáma: 06 20 395 5511, és van egy vonalas is: 240 6428. a rekreáció majdnem teljesen betakarja ami nem a verseny és átlagos mozgásfajták közé tartozikKép. asszem az a legjobb megfogalmazás, hogy a megváltozott élethelyzethez megfelelõ mozgásformát találni, mint pl. terhesség alatt, szülés után, különbözõ sérülések után... Remélem, nem voltam túl zavarosKép.
Igen jártam hozzá szülés utáni tornára (nekem sajnos nem lehetett terhestornáznom Danóval, most pedig nem fér bele), most is járunk, csak most DanóKép, manótornára.

BuksicicaKép, nekünk is úgy néz ki, hogy két rosszcsont fiúnk leszKép

Timici én nagyon féltem, hogy nekem se fog sikerülni estig átöltözni... Szerencsére van egy pár hófehér köpenyem, reggel zuhanyzás után azt vettem fel, amivel legalább azt elértem, hogy nem éreztem magam ápolatlannak, meghát mégiscsak felöltöztem ugye?Kép de szerencsére Danó 3 hetes korára rendezõdtek a dolgok, már volt idõ másra is, nemcsak szoptattamKép

EldugulokKép
Pussz
Zsófi (21+5)
Csucsuka

Kangi!
Jahogy úgy! KépKépKép Hát, úgy vagy karácsonyig, vagy még januárban is valamennyit. Ez mostanság fog kiderülni.
Képtár-ügyben meg a pocakosat kérdezed, amirôl Timici beszélt? Azzal az van, hogy van egy oldal, ahol fent vannak pocakos-képek, meg babaképek, és oda egy jelszóval lehet bejutni, amit akkor kap meg az ember, ha küld magáról képet. Mondjuk a tiedet, ami a profilodban van, oda is fel lehetne tenni, és akkor mindjárt láthatod a többieket. Ha egyáltalán ezt akartad tudni, mert a kismama-agyammal mindent félreértek mostanság. És akkor én szívesen felrakom neked.
Gömb! Köszi a köntös-infót. Melyik Auchan-ban, a budaörsiben van?
Timici!
Ez milyen már, hogy csokit adnak neked, meg aszalt gyümit... nyamm... kegyetlenség. Kép De hátha a párod meglep valamivel... ??? Kép
Urszila!
Tök jó, hogy itt vagy, jó, hogy minden rendben volt veled. Drukkolunk a jó eredményhez! Kép +++++++++++++
Pusz
Franyo
franyo

Sziasztok!

Ja, én azért egy kicsit tartok a februártól. Mindig is a meleget és a fényt szerettem. Mivel októberben van a szülinapom, az még OK. November: szörnyû (elnézést, ha valakinek ez a kedvenc hónapja! Kép ). December szuper, mert Karácsony és Szilveszter. Január újra szörnyû, a fényhiányom a tetõfokára hág!!! Február: ott végre a farsang, ami feldob, és ugye a medve is kibújik, ha akar Kép, szóval az már jobb valamivel. De igazából akkor lélegzem fel, mikor áprilisban már rügyeznek a fák. A legszebb hónapnak májust tartom.
Na, ezt jó hosszan leírtam...
De látom, más is így van ezzel a fényhiánnyal! (Kangi Kép )

Befejezem magvas hozzászólásomat! Kép

Urszila!!! Kép
De jó, akkor nemsokára teljesen megnyugodhatsz, valszeg "csak" az AFP kavart be!!! Sokat gondoltunk rád!

Buksicica!
Gratula a második fiúcskához! Nálunk is így van! Ezért már felmerült a harmadik baba gondolata! Kép
Én úgy voltam vele, hogy amikor megmondták, hogy Õ is kisfiú, és mindene rendben, sírtam és nevettem egyszerre, potyogtak a könnyeim. Kép

Judó
27+2
judó

Timici Kép

Szívesen felteszem a képeket, de hogyan és hova?
Köszönöm elõre is a segítséged.

myssnia
28+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Timici,meg aki járt a Brendonban mostanság!

Nem láttátok esetleg a Brendonban a Szandi testvére (Viki) féle kismamaruha kollekciót?Álítólag velük kötött szerzõdést.Nagyon elvadultak az õ árai is?Én a Megatoysban nézegettem a kismama ruhákat,dehát ha idáig nem voltam rosszul a babától,hát az áraktól majdnem sikerült!
Hová jártok vásárolni?

Kangi
Remélem,hogy a nyári babázás ad majd némi alaphangulatot is! Kép
Merre laknak a szüleid?
Apuci biztos otthon lesz majd pár napot,de nem sokáig.Sajna nyaranta,vagy telente a síeléshez is alig tud 1-2 hétre elszabadulni úgy,hogy utána ne kattanjon be a sok hülyeségtõl,ami aztán itthon várja+ akkor is mennek esténként a telefonok.Tehát jobban zavarna,hogy látom rajta az ideget otthon,mint hogy esetleg esténként nyugodtabban legyen velünk.

Borsi
Névtelen

Sziasztok,
Képzeld Kangi, voltam fodrásznál, és meg tudja csinálni ebbõl a mini hajból is a kontyot:o)
hogy hogyan azt nem tudom, de póthaj nélkül:o) sõt még kisvirágok is lesznek benne:o)
szóval I'm happy:o) ja és mindenkinek köszi a frizurás segítséget:o)

a hálóing tényleg nem "tartozék", juhhé, én is csak pizsiben érzem jól magam:o)

Judó,
a párom is februárban született, és igazán klassz fickó lett belõle:o) szerintem tök jó a február:o)
a fényt meg a babi hozza, nem?:o)

Biztosan már 2000-szer megbeszéltétek, de nincs idegem mindent végigolvasni, szóval hogyan lehetne akkor gyedre menni, ha én csak idén augusztus közepétõl vagyok viszonylkag normális fizuval bejelentve? mennyit kell ezen a helyen dolgozni, hogy viszonylag normális pénz legyen belõle? Mert az 1 év bizti nem fog összejönni.
szóval bocsi ha már uncsi a téma, de ha valaki tud valami jót mondani rá, azt megköszönném.

pusz:
Manócska
8+6
Manócska

Manócska! Kép Kép

Köszi a biztatást februárral kapcsolatban!!!

Én csak a 180 biztosított napot tudom, nem vagyok valami járatos ezekben az ügyekben. Nálunk mindent a bérelesek csinálnak, kivéve pl. a magzati adókedvezményt, mert azt meg sem említették, így visszamenõleg kellett igényelnem...

Judó
27+2
judó

Judó, az adótanácsadó :o)
magzati adókedvezmény????
az hogyan is van?
Manócska
8+6
Manócska

Sziasztok!

Képzeljétek, ma ellopták a telefonom Kép
Most tettünk bele új aksit és pár napja töltöttem fel 3600,- Ft-al. Hogy lehetnek ilyen szemét emberek?!!
Ma volt az AFP-m is, remélem legalább ez rendben lesz.

Beus 16+0
beus74

Manócska! Kép

13. héttõl jár a magzati adókedvezmény. A babapont.hu-n van egy jó összeállítás ezekrõl, gyed, családi pótlék, meg az az adókedvezmény is benne van.

Judó, a Simicska Kép Kép
27+2
judó

Sziasztok,

Magzati adokedvezmeny a 90. vagy 91? naptol jar, 3000 penz/ho (igazolas kell a dokitol hozza). Visszamenoleg is jar.
Ja es a kormany 100 napos programjaban benne volt a kispapaknak jaro 5 nap potszabi is. Azt nem tudom, hogy elfogadtak -e (azt hiszem ugy volt, hogy a szules utan 2 honapon belul kell kivenni, es decembertol el) ennek is erdemes utana nezni.

Manocska,
180 napot kell dolgoznod, es az elozo ev a mervado. Tehat, ha jovore szulsz, akkor az idei atlagberdet veszik figyelembe, de ha iden dolgoztal keves penzert is, akkor sajna azt is figyelmbe veszik. De biztos tud valaki jartasabb is segiteni ezugyben. De ha mar tudjak a munkahelyeden, hogy babat varsz, akkor kiszamoljak Neked, hogy mennyire is szamithatsz. Viszont ha csak ez a helyed van augusztustol, akkor figyelj oda, hogy legalabb januarig dolgozz, mert kulonben nem jar a GYED.
Remelem jol mondtam...

gomb
36+4
gombolyu

Judó, the godmother:o)
ez a www.babapont.hu ? mert azt nálam nem találja.

Beus,
és még nem is a lóvé a legrosszabb, hanem gondolom te is a telcsidben tartottad az összes számot, aztán mire mindenkiét kideríted? ( velem is történt ilyen:o()
remélem azért az este rosszul fog aludni az elkövetõ!

Manócska
8+6
Manócska

Gömb,
augusztus elõtt is dolgoztam, de akkor a minimál bér feléért voltam bejelentve, ami valjuk be, igencsak karcsú!
és nem lehet, hogy csak az utolsó 180 nap legyen a mérvadó, mert akkor nagyon gáz, ha nem!
Manócska
8+6
Manócska

Pocok!
Manka nagyon aranyos.

Brokkoli, Zulu!
Babáztok már?

Myssnia!
Jók az UH képek. Ezek 3D-sek?

Eszti, Borsi!
Üdv a kismamik között!
Eszti: Én is "csak" émelyegtem hamar elfáradtam. Kb. 6-7. héttõl kezdõdött és a 3. hónap után múlt el.

Buksicica!
Sok elõnye is van annak, ha egynemû a két gyerek. (pl. jobban eljátszanak majd, lehet közös szobájuk...).

Manócska!
A magzati kedvezményhez a doki ad igazolást, hogy a 91. napot mikor töltötted be. Arra a hónapra már jár a kedvezmény (visszamenõleg is).

Beus!
Téged sem kímélnek... sajnálom. Az AFP-hez drukk.

Urszila!
Örülök, hogy túl vagy a vizsgálaton, már csak az eredmény miatt szorítok neked.

Nadine!
Miért kellett a férjed vércsoport meghatározása? Tõlem eddig nem kértek ilyet.
Rajtam a 16. héten kezdett látszódni, de akkor is csak azok vették észre, akik jól ismertek. A súlyom is akkor kezdett növekedni. Persze nem drasztikusan. Egy hete (19.) 52,5 voltam. Alig több mint a kezdõsúlyom (az elején az émelygés miatt fogytam egy kicsit).

Ma voltam genetikai tanácsadáson. Naivan azt hittem, hogy ha már idõpont van, nem kell órákig várni. Tévedtem. 3 lépcsõs a dolog. Az elsõn felveszik az adatokat, ez viszonylag kis (1/4 óra) csúszással meg is volt. Utána UH-ra kell várni, kb. 35-40 perc. Végül vissza a tanácsadóba, erre vártam a legtöbbet, min. 1 órát. 8-ra kaptam idõpontot. 1/2 11 körül már végeztem is. Javasolták az amniocentézis elvégzését. Jövõ szerdára kaptam idõpontot. Kicsit parázok is miatta. De legalább biztosat fogunk tudni.
Ja, és kértem képet. Végre! Felülrõl látszik a kis buksija, két pici mancs és egy pocakrészlet.

Maci_2
20 (Nahát, már félidõs vagyok!Kép
maci_2

[url=http://www.babapont.hu/pages/tanad/gyedgyes.html" TARGET="_top]http://www.babapont.hu/pages/tanad/gyedgyes.html[/url]

Manócska! Ezt találtam, de valahol itt az adókedvezményrõl is ír részletesebben.

Judó
27+2
judó

Köszi Judó, megnéztem!
de közben megtaláltam a kínai horoszkópot, hogy fiú lesz vagy lány? és most azt csináltam meg:o)
ennek mennyi valóságalapja lehet? közelít a 0-hoz?:o)))))
Manócska
8+6
Manócska

Manocska,

Ha a jelenlegi ceged nem tud rola, hogy elotte is dolgoztal valahol, akkor szerintem a rendszer hianyossaga miatt megoldhato, bar nem tudom. De akkor is ott van a lebukas veszelye, ami miatt lehet, hogy vissza kel fizetni a kulonbozetet. Bar ezt mar tenyleg valami nagyon talpra esett berszamfejto tudja igazan megmondani Neked.

Franyo,

A kontost a Budaorsi Auchanban lattuk, de benne van az akcios ujasgban, ugyhogy szerintem mindenhol van. Egyebkent feher meg kek volt, meg mintha szurke is remlene.
Mini kontost nem tud valaki? Mar neztuk a gyerek osztalyon is, de azok meg pocakban kicsik...(most vagyok 58 kilo a 156 cm-emhez)

gomb
36+4
gombolyu

Zulu?
Brokkoli?

Egyben vagytok meg?

gomb
36+4
gombolyu

Gömb,
de ha egy másik helyrõl mész át vhva dolgozni, egy csomó papirt kell vinned magaddal, így biztosan kiderül a dolog.
na ez nem jó hír:o(
micsoda szívás ez a minimálbér!:o(
na hátha addig vm csoda történik, mondjuk megnyerem a lottót:o)
amúgy van egy köntös bolt az oktogonnál, ha a deák felé nézel, az andrássy út bal oldalán, egy kapualjban. árban sem rossz, és a választék is nagy.
Manócska
8+6
Manócska

Manócska!

Nekem mindkét babára fiút jelez a kínai, de azt hiszem még így is csak 50%, hogy eltalálja vagy sem! Kép Kép

Judó
27+2
judó

Manócska!
Hol lehet elérni a kínai horoszkópot (fiú/lány)?

Tegnap voltam fogorvosnál, de csak egy picike luk volt. Még fájdalomcsillapító sem kellett és nem is fájt. Végre ezen is túl vagyok.Kép

Maci_2
20
maci_2

Zulu, Brokkoli,
Vannak mar friss hirek? KépKép

Beszti,
koszi a baldachin tartovas leirast, szerintem megszivtuk. Kép Ezert nem sikerult egesz este osszeszerelni a baldachint a vassal...KépKép A vas ellipszis alaku, az anyag meg egyenesre van varrva....brrrr...KépKépKép

Borsi,
a Pintacsi Vikinek van egy boltja a Csillaghegyi HEV megallotol kb. 200 m-re. En voltam ott, tenyleg jok a cuccok, fiatalosak es normalis aron volt minden. Sajna, nem vettem semmit, mert teli ruhakat kerestem, es akkor meg inkabb csak nyariak voltak.

Timici,
az en anyosom, amikor megtudta, hogy nem ehetek edesseget, egy het mulva felhivott, hogy vett nekunk karacsonyra gesztenyes szaloncukrot. Mondtam neki, hogy ugye emlekszik, hogy en nem ehetek edesseget, mire az volt a valasz, hogy igen, tudja, de jo lesz majd a kicsi fianak....kb. 50-ig szamoltam, majd nyugodt hangon megkoszontem....KépKép

Leszter,
ugye, mar nem verzel? En is tervezem a Kataa meglatogatasat, de eddig a vesem kozbeszolt. NA de majd most! KépKépKép

Franyo,
azt nem tudom, hogy a kisagy most akcios volt vagy sem. Kép De ugy lattam, hogy nagyon fogyott. Egy hete meg teli volt kisagyas dobozokkal az emelveny alja, most mar csak 5-6 db-ot lattam. BAr lehet, hogy van meg a raktarban. Talan erdemes lenne elotte felhivnod oket.

Haloing. Nem tudom, lehet, hogy a hugom volt a bena, de o azt mondta, neki a korhazi haloingbol _naponta_ neha 1-3 is fogyott. A Margitban az oktatason kulon lediktaltak, hogy 3 db-ot erdemes vinni. Majd meglatjuk, ha odakerulok. Kép Esetleg finiselok, Ti is beszamolhatnatok, hogy mire is azamitsunk haloing ugyben. KépKépKép

Pusszantas,
Gombóc
31+3
gombóc

Borsi Kép
Óhegyen laknak, a Konzervgyár mögötti két utca által határolt kertesház-sávban.

Judó Kép
én is februári vagyok, és NAGYON szeretem a fényt. Mondjuk mi február végén szülünk, tehát mire észbekapunk, és kivihetjük a babit, már április közepe lesz Kép Jee!!! Kép

Franyo Kép
oké, küldök majd képet, csinálunk egy legfrissebb pocisat Kép

Szegény Beus Kép
de undoritó, utálom az egész lopósdit ... elöbb Zuluék kocsija, most meg a telefonod Kép
De azért vigasz-vigasz neked! KépKépKépKépKép AFP miatt ne aggódj, biztosan minden rendben lesz!

Megyek, még kicsikét dolgozom, aztán elpatázok a városba, utána barátnömért dagimama-tornázni Kép

Pussz
Kangi
27+4
kangi

Myssnia,

UHs képeid a képtárbanKép
Infó a képtárról megy magánban.
Timici
timici

A kinairol annyit, hogy nekem a ket fiam lany, az elso meg nincs benne, mert csak 18 eves kortol indul...
Ezert is altattam magam 20 heten at, hogy lanyom lesz...aztan volt nagy koppanas! Kép
Buksicica, nektek harmadszorra meg osszejohet a kislany...nekunk mar nem!

Zsuzsi
30+1
zsuzsi74

Brokkli,
most nézem, hogy a képtári pocakos képednek nincs címe, ne írjak alá valamit??? Persze, ha még egyben vagytok, így a nyákdugó elvesztése után...Kép
Timici
timici

En inditottam meg januarban egy topic-ot (az Anyasagrol folder-en belul), az a cime, hogy "Praktikak kisfiuhoz vagy kislanyhoz".
Most hogy szobahoztatok, en is visszaneztem, a kinai horoszkop szerint lanynak kellene lennie Gombockanak, de az utobbi ket UH-n azt mondtak, hogy fiu. Kép
BAr a tobbi praktikat mi betartottuk....KépKépKépKép
Gombóc
gombóc

Sziasztok lanyok!

Rengeteget irtatok reggel ota! Ennek orulok, van mit olvasgatni, eljenKép
Amugy kepzeljetek, azt hiszem a hormonjaim ossze-vissza kavarognak, vagy nem tudom, mi van velem,. Tisztara nem is ertem magam, este Anyukam felhivott, es alig birtam befejezni a telefonalast vele, mert ramjott a boges. Pedig semmi kulonosrol nem beszeltunk, csak a karacsonyrol, aztan nekem eszembe jutott, hogy hogy fogok ajandekokat vasarolni, meg nagytakaritani, meg magamnak is kellene ruhat venni, ha vendegsegbe megyunk majd (ha egyaltalan mehetek), mert folyton van valami, ami miatt fekudnom kell. Aztan ma delelott megismetlodott ugyanez, szinten Anyukam telefonja utan. Alig birtam abbahagyni, szegeny ferjem is probalt mindenhogy vigasztalni pedig. Kozben meg tudtam, hogy ez mind hulyeseg, mert ezek huszadrangu dolgok , az a fontos, hogy a babaval minden rendben legyen. Ertitek ezt? Mert en nem...Kép

Borsi,
Udv itt. Elolvastam a depis topicot is unalmamban (fekudnom kell...Kép) Beszeltel azota a kispapaddal? Igy a 3D UH-n a kis kuki latvanya utan biztos megerto volt Veled.Kép

Timici,
Hat ez az aszalt gyumolcs meg csoki ugy nem volt tul tapintatos otlet a szuloktol... Vagy nem tudtak, hogy nem ehetsz ilyesmit? Ne bankodj, a kispapad biztos vesz neked diabetikus csokit vagy sutemenyt, ha megkered, es azt ehetsz nyugodtan.Kép

Urszila,
Orulok, hogy minden rendben volt az amnion. Az eredmennyel sem lesz gond, ha ennyien szoritunk Neked.Kép

Buksicica,
Gratula a kicsifiuhoz!Kép

Franyo,
Es hol lehet megtalalni azt a bizonyos oldalt, ahol a keptar van?

Manocska,
Nekem is eleg rovid hajbol csinaltak kontyot. Szoval minden lehetseges.Kép Neked mekkora a hajad?

Maci-2,
A drukk Neked is megy az amniohozKép

Brokkoli, mizujs? Csak nem?Kép

Puszi:

Leszter
20+5
leszter

LAnyok, ezt most kaptam, olyan edes, hogy bocsi erte, de megosztom veletek is:

> > Ket csecsemo beszelget az ujszulott osztalyon:
> > - Szia!Te fiu vagy, vagy lany?
> > - Fiu.
> > - Honnan tudod?
> > - Majd ha kiment a nover, megmutatom. - Kimegy a nover. A csecsemo
> > hirtelen lerantja magarol a takarot,es igy szol:
> > - Latod? Kek a zoknim!
Gombóc

Sziasztok!
A hálóinges témához annyit, hogy én a Margitban voltam, és tudomásom szerint senkirõl sem szaggatták le a pizsamát csak mert az volt rajta. Viszont érdemes többet vinni, mert összevérezheted, összetejezheted stb. A TEna betét a hálósbugyival tökéletesen bevált nekem. Amit még ajánlani tudok a mellbimbó kisebesedésére az a GARMASTAN nevû kenõcs. Az egyik szobatársam és a védõnõm is ajánlotta, és be is vált.
Viki baba gyönyörû, már 520 gr-ot hízott,de tejecske is van bõven. Itt szuszog az ölemben.

Moxi és a 24 napos Viktória
moxi

Sziasztok!

Urszila! Örülök, hogy minden rendben van!

Judó: én a kispapás alvást ajánlanám, nekem nagypocisan mindig az mûködött. Kispapa hanyatt, én felé fordulva az oldalamon. Fejem az õ vállán, felsõ lábam a kispapán. Egyszerûbben párna helyett kispapa. Kép
Még egy: ugye ha már nem jársz be dolgozni, neten azért még leszel?

GYED-del ügyeljetek arra, hogy biztosítási jogviszonyotok minél tovább megmaradjon. De ha valaki netán értené ezt pontosan... aszonygya a jogszabály, hogy jár a gyed, ha tgyás alatt szûnik meg a biztosítási jogviszony, feltéve, hogy a tgyásra való jogosultság biztosítási jogviszony ideje alatt keletkezett. Na értitek? Mikor keletkezik a tgyásre való jogosultság? Szüléskor, vagy 4 héttel szülés elõtt??
(lehet, hogy mégse megyek munkanélkülire, ezesetben viszont ezt ki kell derítenem tutira, ha nem akarom a végén megszívni)

NÁlunk az összes nem jósoló módszer feldobta a talpát. Régebben (2,5 éve kb) volt itt a babaneten valaki, aki nagyon hû de volt magától, hogy a szülõk vércsoportja meg születési idõk alapján kihozza a nemeket. Na, õ közölte ránk, hogy nem is létezhet a gyerekem (a nagyfiam).... Hát mondom, pedig van. A vegyes páros ikreimnél pedig minden módszer felteszi a mancsát...

Súly: a mérleg szerint én is az vagyok, aki a 15-18 hétig csak alig gyûjt magára. De pocakméretem az most sokkal hamarabb volt nagyobb. Jut eszembe, éhes vagyok ...Kép

Kórházbeli hálóinghelyzet: legszerencsésebb, ha a kórház ad, akkor azt használni. Mossák csak õk, úgyis az elsõ napokban napi kettõ is elázik.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

hello lanyok Kép

nem volt meg idom mindent visszaolvasni ...

koszi a gratulaciokat, nagyon aranyosak vagytok !

penteken jottunk haza Adam babaval, azota ismerkedunk probaljuk a napirendet stb kialakitani Kép
a szopival vannak meg nehezsegek de amugy nagyon jol boldogulunk !

most is itt van a picur a karjaimban , fel kezzel gepelek, ugyhogy bocsi a hibakert ...

igyekszem megirni a szulestortenetet mielobb. csak annyit elore, hogy barmennyire is fajt, faj, s valoszinuleg meg fog egy darabig/ugye a csaszaros heg/ mindenkeppen MEGERI ! csodalatos erzes volt megpillantani eloszor es ahogy latom ot a ferjem karjaiban ...KépKépKép
... de hamarosan ti is meglatjatok , mindenkinek sok drukk addig is !

jelentkezem meg ...

puszi
kamelia es a nyolc napos Adam

Pilinkenek hatalmas GRATULACIO !!!
kamelia

Sziasztok KismamikKép!

Micsoda forgalom volt itt ma! Alig bírom követni.Kép

Urszila,
örülök, hogy rendben ment minden, és majd gondolok Rád az eredményhirdetéskor is.

Beus,
Kép Úgy látszik, közeleg a karácsony, és néhány ember(?)társunknak ez ilyen sokat jelent.

Gömb,
mindjárt megyek az emilkéimhez isKép. Vezetéssel kapcsolatban, szerintem ne aggódj, úgyis érezni fogod, mikor már nem megy. Nekem szinte egyik napról a másikra jött az az érzés, hogy nem bízom magamban, mert egyre több keményedésem volt, meg a figyelmem sincs már a topon, és hát ugye ott ült mögöttem egy kölök, plusz a hasamban a másik. Most meg autóm nincs...Kép De remélem hamarosan lesz, mert itt elég gázos lenne autó nélkül.

Brokkoli!
Már úgy izgulok, ma egész nap nem volt netem, így rághattam a körmöm estigKép, hogy mi van Veletek! Kiscsaj Anna Sarolta névre fog hallgatni ha végre elõ kegyeskedik bújni.

Leszter,
szívhangot eleinte fonival hallgattuk, de már elég, ha az apuka a hasamra veti magátKép.

Betét: Tena hívõ vagyok. Vagy régen volt Libero betét. A hagyományos intimbetétek felülete vmi mûanyag szörnyûséggel van bevonva, ami nagyon kellemetlen érzés egy gátsebbel.
Hálóing: tényleg nagyon sok fogyott nekem is, átázott, vagy átizzadtam (szülés után szinte óránként kellett lezuhanyoznom)

Holnap reggel megyek CTGre, kíváncsi leszek. Reggel tuti nem lesz egy árva keményedésem se...
Pusz
Zulu
38+5

Kép

Kép

Kép
zulu

Gömb, küldtem mélt, lehet, hogy duplán küldte a gép, mert Malacka is itt nyüzsizik.
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziaszotk!

Judo Kép

Én is mindig rosszul voltam az õsztõl, napimádó vagyok, mindig a tavaszt várom. Most viszon minden hónapnak örülök. Kép Valószínû ez a babavárás miatt van, mert annyi újdosággal találkoztam, hogy csak na! Kép Már szeptember végén a karácsonyra gondoltam, hogy milyen jó lesz. Az én kis manóm is februári lesz, sokszor eszembe jutott, hogy milyen jó lenne a pocimat napoztatni mostanában, mert biztos a kicsi is örülne neki. De ez nem megoldható most Kép

Maci2 Kép

A képek közül az elsõ amin a kukac van, sima UH, a többi 3D-s. A múlt héten voltam újra, bár nem akartam menni, de mint írtam már ide, édesapim véletlenül letörölte az UH videómat, és megigértette velem, hogy csináltatok helyette egy újat. Kép Kép

myssnia
28+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Gömb!
Köszi, akkor lehet, hogy kinézünk valamikor...

Kínai horoszkóp: nekem sem jött be, fiút jósol, az ultrahang meg kislányt.

Gombóc!
Köszi, akkor lehet, hogy odacsörgök elõtte, mert lehet, hogy már nem jutunk el oda a hétvége elõtt.

Kangi!
Küldjed-küldjed! Kép

Zsuzsi!
De negyedszerre még összejöhet a kislány... Kép Az origo.hu-n a nõi lapozóban, a Mami-suli pszichológus-tanácsadójának is négy gyereke van, az elsõ három fiú, a negyedik kislány... Pont ma olvasgattam, és te jutottál eszembe! KépKépKép

Leszter!
Ilyen nekem is szokott lenni, néha teljesen hülyeségek miatt rámjön a bõgés. A múltkor pl. azért, mert eszembe jutott, hogy ha majd itthon leszek a babával, akkor Kispapi nélkülem indul majd minden reggel munkába, és szegény egyedül fog végigdöcögni azon az unalmas villamosúton, amin eddig mindig ketten... KépKépKép De hát kismamák vagyunk, vagy mi!!! Ja és képtár-ügyben: megtalálni meg lehet, de jelszó nélkül nem tudsz bemenni nézelõdni, úgyhogy ha küldesz képet Timicinek v. nekem, akkor megy minden info az oldalról (azonosító, jelszó, elérhetõség).

Zulu, akkor ti még egyben vagytok... mi lehet Brokkolival? Drukk-drukk!!! Kép

Pusz és jóccakát nektek!
Franyo
27
franyo

Franyo Kép

Örülök, hogy olvasod az [origo]-t, én is ott dolgozom. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Maci_2
Csak azért kell, mert én 0 negatív vagyok, és fontos volt, hogy a férjem pozitív, vagy negatív. Mert ha pozitív akkor kapnom kell anti D-t az amniokor, és mivel én tudtam, hogy õ pozitív, ezért mentünk, és ma már meg is szereztem a papírt Kép . De egy biztos, a gyerek is 0-ás lesz, csak azt nem lehet tudni, hogy +, vagy -, de a +ra van nagyobb esélye.

A kínai horoszkóp szerint nekem fiam lesz, de majd megmondom amnio után, hogy bejön vagy sem Kép Két barátnõmnek bejött. Majd meglátjuk.

Nadine
15+1

Nadine
KépKépKép
nadine

Manocska Kép
örülök, hogy lesz szép kontyod! Majd tegyél fel képet a profilodba - mikor is lesz az esküvö?

Leszter Kép
ha tudnád, én mit össze nem bögök idönként, hát hótt röhej! Olyankor kispapának bömbizek, ö már tudja, hogy nem tudni, miért, de muszáj néha sirnom, és aranyosan végigsinylödi velem Kép
Telefonba is nagyon megy ám! Kép Meg egyedül is, de úgy uncsibb Kép
Sajna úgy látszik, ez már csak ezzel jár Kép

Jó éjt mindenkinek!

Pussz
Kangi
27+4
kangi

Nalam szules utan tud kiteljesedni igazan a bogohormon...remes, hogy mennyit sirok olyankor...ranezek a babara, es sirok! Aztan felhivom anyuekat, nem szolok a telefonba egy mukkot sem, ot percet bogok, aztan leteszem!
En emiatt nagyon felek a szulestol! Mar ketszer bizonyitottam, hogy utana nem vagyok teljesen beszamithato! Mi lesz most???

A terhesseg elejen en azert bogtem, hogy miert van egesz nap hanyingerem, meg hogy miert nincs itt az anyukam, hogy fozzon nekem rantott levest. Ez volt egy jo feloras hiszti, amikor csak "anyuztam" az agyon fekve, es potyogtak a konnyeim, mint a zaporeso!

Megneztunk ma egy gimit a nagyfiamnak! Elhataroztam, ha kitesznek az ajton, bemaszok az ablakon, de nem hagyom magam lerazni! Felevkor, ami februar elso hete, probakeppen egy hetet jarhat majd Dani, es majd meglatjuk helytallo e a nemet tudasa...Jokor van itt is felev...februar elso heteben fogok szulni!!!

Akkorat nott a bebi a pocakomban, hogy Gyuri tekinteteben mar nemi szornyulkodest latok, hogy mekkorara nott az anyja pocakja...nem gyozi mire velni a meretvaltozasaimat!

Jo ejt!
Zsuzsi
30+1
zsuzsi74

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kinai horoszkóp: Nálam bevált mert fiut mondott és az Uh szerint is fiú.

Bõgés téma: Mostanába szokott rámjöni de nem bögök mert vissza fogom magam, visszont a szülés után biztos nem fogom tudni vissza tartani a sirást örömömbe. Az esküvömön is örömömbe elsirtam magam a gratuláció fogadásánál.

Nem tudom mi lehet Brokkolival nem jelentkezik annyit tudok, hogy tegnap délelött még nem szült meg.

Kakkukfu: Veled mi van eltüntél nagyon. Megírtam, hogy mikor megyek CTG-re.

Orsolyról tud valaki? Tudom, hogy nincs netje, de hátha valaki tud róla valamit.

Vezetéssel kapcsolatban: Én sajna már a 32.ik hét óta nem vezetek, mert azt mondták, hogy akortól már nem igazán jó.

Na most ennyi
Majd még jövök
Sziasztok
Andy
36+1
andy78

Jó reggelt mamákok!

Leszter
Na akkor tudod mi a szitu,bár határozottan dobódok fel!Kép
Kispapával nem beszéltem azóta,mert õ mindent megpróbál és látom a lelkesdést,meg az odaadást,ami számomra mindennél fontosabb!Ráadásul tudom,hogy alapvetõleg én vagyok(voltam?) a hülye,úgyhogy ha lehet,nem akasztom ki õt is ilyesmivel.Az õ lelkesedése feldob engem is,ami nagy segítség,nem akarom elrontani.Ha lefelé haladnék a lejtõn,biztos önkéntelenül kibukna belõlem - ahogy már egyszer megtörtént - de most nem így van.Határozottan jól érzem magam Kép Kép

Na a bömbi azért nekem is megy ám,de csak úgy hogy ne lássák,mert rendszerint idegenek elõtt tör rám,ha megkérdik hogy vagyok.Hát hogy nézne ki,ha a nyakába borulva ujságolnám el,hogy mi is van velünk?! KépHülye hormonok...
Tegnap a terhestornát tartó néni kérdezte meg hanyadik hónapban vagyok és alig bírtam kimondani,hogy az ötödikben...Kép

Kangi,nem rendezünk egy Kõbányai Bõgõ Napokat?! Kép

Timici
Azt se tudom hová kapjak lelkesedésemben!Megnéztem tegnap az Aktív szülés központot és nagyon tetszik!Csütörtökön már megyek is tornázni!Az elõadások is érdekesnek tünnek.
Köszi!!!!!

Borsi
Névtelen

SZiasztok!

SZeretnék bejelentkezni hozzátok egy 5,7 cm "ülõmagasságú" babóval a hasamban! Kép A kora kb. 12+1, második baba lesz (az elsõ egy fiú (Ármin), aki most volt egy éves nov. 15-én és most még alszik, úgyhogy kihasználom az idõt írásra Kép). A MÁV-ban fogok majd szülni Tidrenczel Zsoltnál, kb. jún. 2-án (azért ez a sok "kb.", mert Ármin még bõven szopizik, ezért a ciklusom nem állt még vissza, szóval, nem nagyon lehet ahhoz igazítani) Ja, én 34 vagyok - azt hiszem, ennyi minden kell a táblázatba kerüléshez! Pocok, beraksz? Kép

Márti 12+1
márti

Márti!
Üdv közöttünk, és gratula a második babóhoz.

Mindenkinek köszönöm a gratulációt a pici fiúhoz a pocakomban. A kínai horoszkóp szerint neki inkább lánynak illene lennie. Hát nem jött be.

Brokkoli!
Mi újság?

Sziasztok
buksicica
19
buksicica

Sziasztok!! Kép

Na, akkor hálóing témában már okosabb vagyok, és köszönöm a betétes hozzászólásokat is! Akkor Tena+Tena hálós bugyi.

PIldi!
Jó ez a kispapás alvás, ha a kispapa nem horkol!!!!! Mert éppen hanyatt fekve a mi kispapánk bizony igencsak meg tudja remegtetni az ablakokat!!! Kép Oldalt meg, ahogy Kangi is írta, már jobb. Szóval ez csak akkor mûködik, ha kispapa ébren vigyázná álmomat, dehát ezt nem várom el tõle! Kép

Net van otthon, de akkor csak esténként tudlak olvasni Titeket, napközben nem. De ígérem, hogy majd minden nap jelentkezem, mert úgyis hiányozni fogtok! Kép

Judó
27+3
judó

Helloka Kép

Márti Kép
Üdv sorainkban Kép De jó neked, hogy ilyen hamar összejött a második - mi is igy szeretnénk majd. Biztos, hogy nagyon nehéz, de én a kis korkülönbség hive vagyok ...

Borsi Kép
Köbányai Bögönapok Kép Jól hangzik Kép Én mindenesetre ide szoktam leirni, hogy milyen egy szenya az élet, a lányok meg vigasztalnak Kép De amint láthatod, nagyjából mindenki hasonló tüneteket produkál.

Dolgozni kéne ... huhh, na, majd jövök.

Pussz
Kangi
27+5
kangi

Halihó KismamekokKép

szia Márti, jó pocaknövesztéstKép és kitartást isKép

Judó, tegnap gyorsan eltûntél a chatrõl... jót rötyögtem a kispapás alvás problémádonKépKépKép, nálunk is kb. ugyanez a probléma, no meg az, hogy nem elég puhapárna õkelmeKép

Pusszantás!
Zsófi (21+6)
Csucsuka

Sziasztok,

sajnos mostanában jóval ritkábban fogok tudni benézni, mert 2 hónap szabadságra megyek a baba születése miatt (Karácsonyra várható). Mivel nemrég költöztünk, ezért otthon még telefonvonalunk sincs, így pár hétig biztosan nem nagyon tudok netezni. Nektek minden jót, azért majd heti egyszer megpróbálok benézni ide. Meg majd írok, ha Márk megszületett.
Hajrá mindenkinek!

Üdv: Hayimpapa (35+5)

Hayim Apuka
hayimpapa

sziasztok,

Maci 2,
a kínai horoszkópot én a babapont.hu-n találtam, Judó adta meg a címet, mert nekem így begépelve nem jött be.

Judó,
Nekem is fiút ír:o) nekem mindegy, csak legyen õ is bolondos, mint az anyja:o))))ja és persze makk egészséges!

Leszter,
kb olyan 10 cm a hajam, de nem mindenhol, hátul nem, de azt mondták, lesz ebbõl konty:o)

Kangi,
már csak két és fél hét, dec. 14-én lesz az esküvõnk, már kezdek izgulni:o) Azt hiszem majd csatlakozni fogok Andyhoz, már a sírástémában:o) Már az is könnyeket csal a szemembe, hogy olvastam Kamelia boldogságáról:o)))))))))
Ja, és majd rakok fel képet:o)

Pusz:
Manócska
9+0 (na egy újabb hét eltelt :o)
Manócska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?