Meg jo, hogy rakerdeztem... gondoltam, talan mar a terhesseg alatt jobb lett volna "mashova vinni" a cicat
Meg jo, h. tisztaztuk.
A becsi korhazrol annyit, h. sajna az nem megoldhato, hogy kispapi benn aludjon, mig mi benn vagyunk. Baratnomeknel igy volt Finno.-ban, 5 napig egyutt voltak harmasban, sajat szobaban, TV, kaja minden, es minimalisat fizettek erte.
De ennyi baj legyen. Barmikor johet kispapi, ra nem vonatkozik a latogatasi ido. Amugy igen, teljesen egyezik a hozzaallas a korhaz reszerol. Tobbek kozott ezert szulok itt... Otthon megkerdeztem, jo, videki korhaz, de akkor is, hat ott minden rutinszeru, tehat ne is kezdjek kulonckodni...kb igy alltak hozza. Par perces babat cukrosvizzel itatni termeszetes dolog stb....meg ki tudja meg mit csinalnak veluk a tudtod nelkul....
Nem sajna, nem sokat tudok a koldok apolasrol... De addig meg megyek szulesfelkeszitore es megkerdezem. Meseltek mar rola, de elfelejtettem
Luisa,
OK, nem panaszkodom tobbet, de bakker akkor is nagyok es hihetetlen!!! Raadasul olyan naracsborom van, h. lassan Hohes C-t lehetne facsarni belole... Tegnap nezegettem az aug.-i kepeimet, bikiniben, rovidnaciban, semmi sem latszik...Meg jo, h. Picur febr-ban jon, talan szezonra mar csini lehetek ismet. (Abban is bizom, h. sok a viz benne
Amugy marha jo lett a hajad, a hosszusaga is jo, es a szine szupi! Neked hogy csinaljak a melirt? Irok meg ma mailt, csak most epp fotokonyvet csinalok...
Nanett,
Tessek bekukkantani!
Mary79,
Kitartas, neked sincs mar sok hatra!!!!

[/url]