Megint lemaradtam egy halom témáról - remélem most már hamarosan újra elindul az internet otthon.
Mondjuk, a tegnap úgy sem lett volna időm irni, mert vásárolni voltunk Eredetileg magamnak csak egy nadrágot és egy bakancsot akartam, végül pedig a párom rákattant és addig keresgélt, amig még egy dzsekit is talált. A cipőüzletben pedig neki egy csizma tetszett, igy kifizette azt is a bakancs mellett
Fenike, én is üdvözöllek köztünk. Szerintem a babavállaláshoz nem az évek számitanak, hanem hogy ki mennyire van felkészülve lelkileg a baba fogadására – persze itt a családi háttér és a párodban való bizalom is szerepet játszik.
Erzsike, 31-én csak fél órával mértem hamarabb a hőmet, mint máskor, de ez nem szabadna ennyire befolyásolja a hőt, mivel nálam nincsenek nagy ingadozások. Igy fogalmam sincs, az mi lehet – beágyazódáshoz túl korán van, egy újabb p.é.-nek pedig nem igazán felel meg. Igaz, hogy ez még csak a második görbém, de elég idióták eddig – nagyon remélem, hogy ettől még van esély arra, hogy minél hamarabb összejöjjön a babó.
Te remélem nem kell 31-ig várj az UH-ra, és minket is meg tudsz lepni egy képpel a héten, vagy max. jövő héten. – ha a dokid ellenkezi, csak mondd neki azt, hogy itt nagyon sokan türelmetlenek már, hogy láthassák a babódat
Lányok,
Szomorúan olvastam, hogy miken mentetek keresztül.... húha.... nem semmi. Még olvasni is rossz, nemhogy végigélni – tudom, hogy mi, akiknek nem volt ilyenekben részünk, és megpróbálunk együttérezni veletek, úgy sem tudjuk ugyanazt érezni, mint ti akkor.
Reméljük, hogy mindegyiketeknél lezárultnak lehet tekinteni azt az időszakot, és a nagyon közeli időben mindenki átélheti a legboldogabb időszakát, ami egy nő életében bekövetkezhet!!!
Nemrég a jelekről beszéltetek, ezért még gyorsan leirok valamit: ma, a postaládámban találtam egy gyerekrajzot, ami egy kislányt ábrázol, körbevéve szivekkel - szerintetek vehetem jelnek?
Eszter, nézd a dolgok jobbik oldalát: mindent a cél érdekében, és még szerencsétek is van, mert az az 5 nap nem fog a p.é. időszakra esni, igy nem veszik el egy hónap sem próba nélkül.
Igaz is: nem emlékszem, hogy irtad volna: te mikorra tervezed a tesztelést? Ha jól emlékszem, azelött való nap voltatok együtt, amikorra a ferti betette a p.é.-t, igy még nincs semmi veszve, bármi lehetséges
Most megint nincs több időm irni , de igérem, hogy amikor otthon fog működni a net, én is jobban bekapcsolódok a témákba.
Puszi mindenkinek!