A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni

Sziasztok

Szemészet nem sikerült, mert csak időpontra lehet menni az SZTK-ba, és csak 16.ra tudtak de-tre adni...úgyhogy addig várakozó álláspont van! :(

Pusy

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Az alvással kapcsolatban annyit hogy én kb. 1 hete nem tudok aludni éjjel,csak forgolodokmeg fetrengek az ágyban.Mikor már fel kellene kelni akkor tudnék szundizni egy kicsit,de délutánra már minden erőm elfogy és úgy érzem magam mint akin átment egy úthenger és ilyenkor tudnék még szundizni.De ha meg délután alszom egy kicsit akkor meg éjjel nem tudok elaludni!Ja, és ilyenkor van az hogy apa már aludna de én nem hagyom,mivel ha én se tudok aludni ő se aludjon!

Képzeljétek elértük ma a 100.napot!! :)

Őzi,Bacilivi!
Hogy vagytok?Szoritunk nektek! :)

Dica
Vendég

Babzsák, remélem igazad lesz! :)

Kép
elizabeth25

Berzkat-
Nagyon jó volt a pizsis beszólás..azóta ezen nevetgélek... :lol:

Alvás...
Nekem néha igy néha úgy,de az az érdekes hogy én az a koránkelő típus vagyok..de 2-3hete úgy alszom 10ig ahogy kell..nem győzök csodálkozni.. :shock:
Ami engem zavar az a sok pisi éjjelente..utálok kimászni a jó meleg ágyikóból,fáj mindenem közben...uuuuh :roll:

Bbetti..
Nagyon szépek vagytok,Niki nagyon szép baba..tegyél még fel képeket,úgy nézegetném..

Rekanna:
Kedden megyek talizom a szülésznőmmel dun3kor a kórházban..lehet ottmaradok akkor a tornára is...te ott leszel??

Kép
nikky

Ja elfelejtettem..nektek nem szarakodik a babanet néha..esküszöm annyira lassú hogy inkább fel se jövök,m nincs erőm megvárni míg csatlakozik...más oldal bezzeg másodpercek alatt bejön :roll: :evil: :x

Kép
nikky

Alvás:
Hát én és koránkelő tipus voltam... hétvégén se maradtam ágyban fél 8 nél tovább... MOST.... max este 10 kor már ágyikoban... és kin szenvedés a kelés... Ünnepekkor... hát volt mikor du 1 kor keltem... ja... és este 9 kor már akkorákat ásitottam mint egy viziló....
Védőnő mérte a vérnyomásomat - 100/55.. azt mondta emiatt vagyok olyan amilyen...

Kép

Kép
fenix

Sziasztok!

Hát nem tudom, mi van a levegőben, de ma én is csak kóválygok. Olyan fáradt vagyok, pedig felkelés után visszaaludtam 11-ig.

Ja, tegnap elkezdtem a málnalevélteát és a gátmasszázst. A tea semmi különös, de a gátmasszázs érdekes. Kiváncsi vagyok, hogy a férjem vállalja-e, hogy minden nap csinálja.

Nikky:
igen, ha nem jön közbe semmi, megyek tornára, mindjárt fel is rakok egy aktuális képet rólam, ha én nem ismernélek fel.

Kép

Beti:
teljesen elérzékenyültem a fotók láttán. Amúgy minden kisbabás képen, történeten tudnék sírni, gondolom Ti is legtöbben így vagytok. Ja, különben tudod, hogy nekünk is Nikinek fogják hívni a kislányt. Ez volt az egyetlen közös név ami nekem és a férjemnek is tettszett és nem tartozik a jelenlegi utónév toplistához.

Kinga:
üdv közöttünk. Én az Irfanview-ra esküszöm, jó, egyszerű programm, csak az a hátránya, hogy nincs magyarul. De le lehet tölteni ingyenesen au internetről.

Elizabeth:
boldog szülinapot tőlem is. Én nekem is kéne menni fogdokihoz, de húzom-halasztom.

Fenix:
akkor megoldódott a disznóvágás téma, jó szórakozást, remélem bírni fogod végig.

Nanett:
én mostanában teljesen nyugodt vagyok, szerintem a baba tudja, mikor kell jönnie és nem fogja elkapkodni. A dokim szerint mi is tudjuk befolyásolni a szülés időpontját, tehát ne izgulj, hanem koncentrálj arra az időpontra, amikor már kijöhet a baba. Különben mi sem vagyunk még teljesen készen a babaszobával és a kelengyevásárlással, de legrosszabb esetben remélem a férjem mindent megcsinál, mialatt a kórházban vagyok.

Kép

Kép
rekanna

Hello Lányok!

Betti: Klassz csaj vagy! A babátok pedig igazi kis csajszi, már most! Gratuállok Nektek! Én is szeretnék ilyen klassz csajszi lenni nemsokára... :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Nanett: Nekem is vannak néha ilyen jellegű "fájásaim".(pl..: ma reggel, fekve) Szerintem ez normális, kászül a méh a szülésre, mindenesetre azért a szoba jó lenne ha kész lenne a hétvégén. :wink:

Tegnap voltam dokinál. Minden rendben van a méhszáj még zárt... kedden CTG. Kíváncsi leszek... Tul képpen a 37. hét után már nem számít koraszülöttnek a baba, így bármikor jöhet. Nagyon türelmetlen vagyok.

Özi, Bacilivi: sokat gondolok rátok! Már nagyon várom a fejleményeket...

Körkérdés: mit gondoltok a homeopátiáról. Én eddig nem nagyon foglalkoztam vele, meg nem is igazán hittem benne. A barátnőm viszont aki szintén most szült szedett a szülés közben homeopátiás szert és azt mondta neki használt! A lényeg, hogy a szülésznőm is hisz benne, meg a barátnőm anyukája is aki egyébként gyógyszerész, így úgy döntöttem kipróbálom, végül is nincs veszteni valóm. Van amit már a 36. héttől lehet szedni, van amit a szülés közben, és van olyan ami kifejezetten a gátsebre, vagy a császár sebre ajánlott.
Kicsit hosszú lett..., de hátha valaki többet tud errőla dologról.

Betti: küldj még képeket hogy gyönyörködhessünk Bennetek!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana

Sziasztok!
Köszönöm a kedves fogadtatást!Aranyosak vagytok! :D
Elizabeth: a Jászságban lakom, és magyar szakos tanár vagyok. Sajnos lehet, hogy jövőre elküldik a suliból a felső tagozatot, így a munkám is veszélybe került, ezért döntöttem inkább a táppénz mellett :cry:
Judithappy: szerintem mi ismerjük egymást :wink: , és majdnem egyidősek vagyunk! Gratulálok a babád megmozdulásához! Irigyellek, én éjjel-nappal figyelem, de én még sajnos nem érzem. :cry:
Nincs valami jó módszeretek fejfájás ellen?Amióta kismama vagyok, állandóan fáj a fejem, pedig sose voltam fejfájós. Nem is csoda, most is olyan idő van kint, mitha tavasz lenne :roll:
kinga26

Fenix:
Nem tudom,jól emlékszem-e,de azt hiszem,te kerestél kombi pelenkázók kiságyat fehérben? (Ha nem,akkor bocsi :roll: )
Mindenesetre most találtam egyet,23900(!!) Ft-ért, 90.5x180x68.5cm-es, 60x130-as matrac való bele. A bababörze.hu-n találtam.. Kép Így néz ki:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Na végre aludtam egy kicsit és kipihentem magam!Így már azért jobb!
Őzi- Bacilivi-Nika nagyon szurkolok nektek!Várom a fejleményeket.

KépKép
vicuska

Sziasztok!

Megpróbáltam feltenni egy képet, egy hónapja készült, tehát 20 hetes voltam. Remélem, sikerült.
1168007816.02.doc

Betti, nagyon aranyos a babád!
Fénix, örülök, hogy sikerült megszervezni a disznótort, biztos nagyon érdekes lesz.

A homeopátiás témáról nem tudok semmit, de nagyon érdekelne engem is.

Pusz!
Vendég

Úgy látom, félig meddig sikerült. Rá kell kattintani a számok.doc-ra, akkor megjelenik a kép.
Vendég

Sziasztok!

Barbamami nagyon szép az a kiságy a képen. Beti tényleg le a kalappal, ügyes voltál, gratulálok a kislányhoz.
Kép
rena12

Heló csajok!!! Köszi mindenkinek a drukkolást!!! Mi még egyben.... :?
Ma voltam dokinál, méhszáj kicsit nyílt csak a múlkori vizsgálat óta. Baba feje szépen lent (hát ezt érzem, mert 1óra is sok pisi nélkül... :shock: ) de nemúgynézki, mint aki pl ma ki akarna jönni :(
Jaa, és sajnos magas a vérnyomásom.....gyógyszert is kell szednem rá :cry: :cry: :cry: ennek naagyon nem örülök!!!!!!
Mit mondjak, vége lehetne már a várandósságnak!!!

barbamami,
jaj olyan jóó ilyenekt hallani az istvánkórházról!!!! PONT EZÉRT VÁLASZTOTTAM, amiket leírtál!!!!!! a 2.szülésed ezek szerint jól sikerült!?

Őzi????Hogy vagytok??

Elizabeth,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Betti,
tényleg, milyen volt az első szopi? egyedül sikerült mellre tenni? van már valami napirend? vannak sírósabb időszakok? és egyébként HOGY TELNEK A NAPJAITOK?
Vendég

Szia Betti!!
Na vééégre,legalább hallok felőletek! Ha már egy kicsit nyíltál,az is valami!! :D :D Hát,tudom hogy ez nagyon hülyén hangzik,de NE IDEGESKEDJ!!!!! Az Istvánban egész biztosan jó kezekben leszel, még ha esetleg indítani kellene is!!! :D :D
Hát az elsővel össze sem lehet hasonlítani a 2. szülésemet. Mondjuk nem fájt kevésbé :roll: :roll: , de nagyon sokat számít a környezet,és az ottaniak hozzáállása..
Egyébként nekem az is nagyon tetszett (a szülésznőm mesélte ezt is),hogy az Istvánban ha valakit esetleg császározni kell,még ha altatják is,legkésőbb 6 órán belül teljesen meztelenül a mamija hasára teszik a babát,pont úgy,mintha normál módon született volna. És persze szopizhat is a kis csöppség. Nekem a Jánosban 12 óra elteltével MUTATTÁK meg a babámat,és 24 óra múlva tehettem mellre. :(

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

barbamami,
úgy látom nálad már csak Betti maradok :wink: :wink:
és bízatni is nagyon tudsz :lol: :P : "még ha esetleg indítani kellene is!!! " JAJJ CSAK AZT NEEE :shock:
Inkább erősen koncentrálj arra, hogy a kis Dalma pár napon belűl kidugja a kis orrocskáját... :lol:
Te merre laksz?
Vendég

Sziasztok!!!

Kinga26!!!

Kósa Kinga vagy? Vera volt csoporttársa???? Ugye igen? :D :D :D :D :D :D Nagyon örülök, hogy ti is babáztok!!!Pontosan mennyi idős vagy? S mikorra vagy kiírva? Én június 21-re. Hétfőn megyek AFP-re (tegnap töltöttem be a 16. hetet), remélem nem lesz semmi!!!
András hogy fogadta a nagy hírt? (ugye jól emlékszem, hogy így hívják a férjed?) Emlékszel még a Balcsira néhány éve? Tök jó volt! Vera most volt itthon, de sajnos nem tudtunk talizni!!! Most mennem kell, mert még órám lesz!!!

Kép
Kép
judithappy

Sziasztok!

Betti:
csodálatos kislányod van, olyan szép nagy a hajacskája, tündéri kisbaba!!!!

Nanett:
ne izgulj, még bizti nem jön a babó, megvárja ő az idejét. Azért mozogsz talán nehezebben, mert nyom valahol, nem? Kicsit megijesztettél, így csináltam egy nagytakarítást, amíg nem késő, és még tudok mocorogni... :) Sajna kari előtt a fekvés miatt nem tudtam olyan alaposan, de most talán rendben van minden... :)

Zsana:
én nem hallottam erről a homeopátiás gyógyszerről, segít a fájdalom leküzdésében?

Gyanixi:
hogy vagytok? minden rendben?

Kép

Kép

Kép
luisa

Jaj,de lökött vagyok!!! Ne haragudj Bacilivi!! :oops: :oops:
Jó,koncentrálni fogok! :D
Egyébként magától az "indítástól" általában mindenki fél. Igazából,ha nem ragozzák túl a dolgot,nem sok különbség van, legalábbis szerintem. Sokszor szülés alatt egyébként is adnak egy kis oxitocint,hogy erősítsék a fájásokat,ha kell. Mivel az Istvánban nincs rutin beöntés meg ilyenek,egyébként sincs olyan "mesterkélt" érzése az embernek..
Tényleg bocs a keverésért,de ma teljesen zümi vagyok.. Azt hiszem,ma jöttem rá,hogy az én kicsi fiam még véletlenül se "túrható" ki a babakocsiból,mert valami iszonyú lustika. Ezerrel elkezdtem keresni testvér babakocsit...egész délután ezért lógtam a neten. Persze,még van 3 hónapom,de nem tudom,valamiért nekem be kell spájzolnom egyet.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

rekana: az irfanviewnak van magyaritása.Nekem is úgy van meg.Amúgy szép kismama vagy nekem már sokkal nagyobb a pocim igaz csak pocira hízom és a babám is nagy biztosan emiatt :)

Vicus köszike de nekünk még van két hetünk de azért jól esik a drukk :)

nika70
Salgótarján

Ja,igen,hát,nem tudom,mennyire ismered Érdet,de itt a központban lakunk,az orvosi rendelő mellett..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Elizabeth Boldog Születésnapot!
Kép
rena12

Luisa, bocs, nem akartam rádijeszteni. De így legalább rávettelek a takarításra :D Egyébként nem tudom, miért jött rám ilyen durván ez a méhkeményedés. Most kicsit jobban érzem magam.

Rekanna, akkor nektek is gyors szoba-befejezést kívánok!

Zsana, én is remélem, hogy holnap legalább úgy-ahogy be tudjuk fejezni a szobát (jobban mondva a férjecském fejezi be, én meg aktívan drukkolok neki). Most a legújabb pechünk, hogy elfogyott a festék, amivel az ajtókat elkezdtük festeni, erre kiderült, hogy pont ennek az árnyalatnak a gyártásával leállt a gyártó és sehol sem kapunk már maradékot. Most átfesthetjük őket. Állandóan ilyen "szerencsések" vagyunk.

Kár, hogy nem hétfőn mész CTG-re.

Bacilivi, Őzi, drukkolok, hogy most már ne kelljen sokáig várnotok a babátokkal való találkozásra. :D

KépKép
nanett

Sziasztok,

Zsana,
Az en korhazamban lehet akupunktura es homeopatia kozott valasztani, mint komplementer gyogymod. Mindketto jo, mindketto a szules elso szakaszat gyorsitja meg, enyhiti a fajdalmakat es elveszi a felelmeket. Nyilvan, ha vki fel a tutol, adodik a homeopatia.
En az akupunkturat valasztottam, de ha vki jol ert a homeopatiahoz, akkor az is uolyan jo. A homeopatia nem altalanosithato, szemelyes kontaktus kell hozza, tehat nem annyi, h. neten utananezek, mit lehet szedni. Csak szakemberre biznam magam, nem tudom, baratnod anyukaja tanult-e ilyet, nyilvan nem minden gyogyszeresz van otthon a homeopatiaban. A szemelyes erdeklodes OK, de szaktudas kell az en szereny velemenyem szerint.
Mindket gyogymodot alkalmazzak a szules alatt is, a homeopatiat meg utana is, nalunk pl. mondtak, h. pl. a gatra spec. kivonatba aztatott betetet adnak igeny eseten, es aki el vele, annak nem lesz szuksege fajdalomcsillapitokra.
Nos, hirtelen ennyi a tudasom. Ja, meg annyit, hogy mentalisan bizti hat, erzed, hogy megteszel minden toled telhetot, es nem fogsz panikolni, ami sajna elsoszulesnel jellemzo es megneheziti a dolgot eleg rendesen.

Amugy nekem megvolt az elso akupunktura, persze, mazlista reven a legszebb szuloszobaban kaptam meg, gyonyoru mozaikokkal kirakva, 20 perc volt es csak gyonyorkodtem. Mondtam Picurnak, h. itt fog majd kibujni :D Legalabbis remelem, hogy nem lesz nagy domping mikor rajtam a sor, es megkaphatom a szep szobat :D
Tisztara meglepodtem, h. ingyenes ez a szolgaltatas, bar nem szamitottam horribilis osszegre, de gondoltam alkalmankent csak lesz par EUR, hat kellemes meglepi volt.
A ket labamba kaptam 2-2 tut, meg egy "antennat" a bubomra. Kesobb majd ha mar akar erkezhetne Picur kapok meg a kislabujjamba is, es ezt a szules alatt is stimulaljak.

Tok meglepodtem, 4-en voltunk lanyok a kezelesen, es mindenki csinal gatmasszazst!!! Jo, persze, ha otthon tudjatok, h. vagnak, akkor mindegy. Mi mar 1 hete csinaljuk es nem olyan veszes, sot. OZI, koszi a biztatast!!!!

Babzsak,
Te jarsz meg kapcs.analizisre? Mar reg irtal rola, jut eszembe.

Nanett,
Meg 1 nap es mar nem lesz koraszulott a Pindurotok!!!!!
Elkiabaltam az alvast, megint nem megy... vagy megint ilyen fazis jon. Pedig nem a baba az oka, hanem a 4x pisi kijaras valszeg... vagy az hogy annyit agyalok a dolgokon...

OZI,
Hogy's mint?

Bacilvi,
na kivancsi vagyok ratok... meg van 2 nap a hetbol... Ha bejon, joslassal fogom kiegesziteni a jovedelmemet :D

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!

Képzeljétek ma beválltottuk a Várandós mama csomag kupont,de nem volt nagy durranás!A csomag tartalma a következő volt:
-Kismama újság és több féle szórólapok
-Mam cumi
-Avent pohárka
-Rossmann-os baba-mama kuponfüzet
-Pampers pelus (1 db)
-Always tisztasági betét (3 db)

Hát ennyi!!Annyira nem vett le a lábamról a csomag,de ha már adták akkor miért ne?

Pussz mindenkinek!

Dica
Vendég

Hi!

rekanna
Nagyon jó nézel ki! Olyan üde, friss! És nagy pocak ellenére olyan... hmmm... törékény nő Vagy! Csúcs!
Disznóvágás... Hát mindenki rábólintot a helyre... Csak kiderült maga diszóvágás ára - 100000 ft... Szerintem madárnak néznek minket... De a társaság máshova már nem kiván menni.. Igy... több mint valószinű malacsütés lesz belőle))))))

r. zsana
Én már nem.. talán... /vagy mégis.. enm tudom../ de a gyerekem tuti homeopátiás lesz.. Sőt már homeopátiás gyerek doki is van!

kinga26
Szinte minden patikában vannak tájekoztatok homeopátiás gyogyszerekról.. /ha már más nem segit.. és bogyót kell bevenni... akkor inkább "füves " legyen/ NAGYON sok homeopátiás bogyó van kifejezetten terhes nőknek... hányás, hányinger, székrekedés.. fejfájás, fogfájás stb ellen... Nézd meg!

barbamami
Zseniális!!!!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!! talán holnap el is megyek megnézem előben!!! KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!

Ugy néz ki, hogy találtam / találtam!!!... nem!!! Hála I-nek van Bacilivi, aki olyan aranyos és kedves és hasonló az izlésünk.. legalábbis doki ugyben!!! KÖSZÖNÖM, Drága Bacilivi!!!!!!!!!/
Jövö hét pénteken megyek hozza... remélem addigra kész lesz a terheléses vérvétel eredménye is... Juj de megnyugadtam!

Kép

Kép
fenix

Szia Judithappy!
Igen, Kósa Kinga vagyok :) Én június 22-re vagyok kiírva. A pocim még nem olyan szép nagy, mint a tied, vagy csak nekem nem tűnik nagynak :roll: . Én január 11-én megyek afp-re. Biztos minden rendben lesz nálatok, ne izgulj!
Szerinted Zsebi kisfiúnak vagy kislánynak készül? Én nagyon lányt érzek, de nem tudom, lehet-e hinni az ilyen megérzéseknek. Végülis mindegy, de én aannyira szeretném már tudni :)
A Balcsin tényleg jó volt... Verával régen beszéltem, gondolom, most nem is nagyon ér rá.
Puszi!
kinga26

Fenix, köszi az ötletet! Ha nem múlik el, utána fogok nézni.
kinga26

Sziasztok!!!

Köszi mindenkinek a mocorgóhoz a gratulációkat!!! :D

Kinga26!

Tök jó, akkor csak egy nap köztünk!!!NAGYON ÖRÜLÖK!!!! A baba nemével kapcsolatban: én is borzasztóan kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én különösen nem érzem, csak inkább azt, hogy én mit szeretnék: kislányt, viszont a párom mindaddig míg ki nem derült, hogy babás vagyok mindig kislányt szeretett volna, most viszont kisfiút!!!! :D

Január közepén megyek 18 hetes UH-ra, talán ott már majd megtudjuk!!!

Nincsenek pocisfotóid?Lehet, hogy csak te nem látod nagynak, egyébként én sem látom nagynak az enyimet! Bár mindenki azt mondja, hogy korához képest nagy!!! :D

Majd meglátod, hogy milyen fantasztikus érzés, amikor érzed, hogy mocorog!!!!!!!!!!! Nem vagy elkésve, mert az első babák mindig később moccanak, vagyis mi kis tapasztalatlan kismamik nem tudjuk, hogy mit kell figyelni, így lehet, hogy az első moccanását nem is érezzük meg, csak a következőt, s azt tekintjük elsőnek!!!
Nekem hála nagyon egyértelmű volt!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Épp Létavértesen tanítottam, s alig tudtam koncentrálni az órán.
Tök jó, hogy már táppénzen vagy!!Én május 4-ig szeretnék dolgozni, mert a végzőseim eddig járnak, ráadásul 3 osztálynak vagyok az oszifője!!! Sajnos vizsgáztatni már nem tudom őket, de legalább az anyagot én adom nekik, nem egy utolsó hónapban kapott új tanár!!!

Vigyázz magadra, magatokra!!Puszi, majd írj!!!!
Judit és Zsebi

Kép
Kép
judithappy

Judithappy: Hát igen, ezt én is hallottam a mocorgással kapcsolatban.De a védőnénim azt mondta, mivel vékony vagyok, lehet, hogy hamarabb megérezhetem. Barátnőm is érezte már 16 hetesen. Én meg akárhogy figyelem, nincs semmi. De hát mndennek eljön az ideje, ugye? Nem szabad türelmetlennek lenni :)
Én egy kicsit sajnálom, hogy már nem dolgozom, munkamániás vagyok (többek szerint :lol: ) Szerdán már majdnem elindultam a suliba, mikor rájöttem, hogy már nem is kell mennem :) Ma is voltam bent, már most hiányzik egy kicsit, na de majd megszokom. A baba mindennél fontosabb!

Kinga Kép
kinga26

Fenix:
Bacilivi dokijához mész? Akkor te is Istvános leszel?? :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

megjelensz vagy nem jelensz meg te aláírás?

Kinga Kép
kinga26

Mé' nem jelensz má' meg? :evil:
(Mindenkitől bocsi a kínlódás miatt)

Kinga Kép
kinga26

Na mindegy, feladom. Jó éjszakát mindenkinek!

Kinga Kép
kinga26

Asszem sikerült. Még egyszer bocsi a kínlódásomért!

Kinga Kép
kinga26

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
bbeti

Betti,
Nagyon szep Niki, es latom mar a koldokcsonkjat is elhagyta :) .

Bacilivi,
Igen, nem csinalnak a koldokcsonkkal semmit, kiveve ha begyullad. Furcsa mod nem szokott...
Magas a vernyomasod? Es ez csak most derult ki, vagy korabban is igy volt?
Tegyel fel te is kepet, jo? Olyan kivancsi vagyok, hogy hogy neztek ki most!

Zsana,
Mi ha ugy all a helyzet, hasznalunk majd homeopatias szereket. De igaza van Vittenek, kepzett szakemberre van szukseg, hiszen teljesen egyenre szabott hogy milyen bogyot kinek es hanyszor kell elszopogatni. Vajudas kozben meg az erzelmi/idegi allapot is donto a valasztasban...

Vitte,
Nem akartam rakerdezni, de nagyon orulok, hogy csinaljatok a gatmasszazst. Remelem meglesz az eredmenye. Irigyellek az akupunktura miatt, sajnos ez nalunk egy kisebb vagyon lenne, jo, hogy nalatok ingyen van. Kivancsi vagyok, milyen lesz majd a szulesed akupunkturaval tamogatva! Arra is kivancsi vagyok hogy nez ki nalatok egy szuloszoba, majd ha mar ott tartotok, csinaltok rola kepet?

Nalunk nem sok valtozas van. Ma reggel nagytakaritottam, aztan egesz nap rohangaltunk, hulla faradt vagyok. Viszont tegnap este voltunk ujszulott es kisgyermek ujraeleszto tanfolyamon. A bevezetot sikerult vegigbognom, hiaba ezt nem 10. honapos hormonvezerelt kismamaknak talaltak ki. Na de aztan 3 es fel ora fejtagitas es gyakorlas kovetkezett, ami nagyon jo volt. Csecsemolelegeztetes es szivmasszazs, es ugyanez gyerekkel is. Most mar arrol is van fogalmam, hogy mit kell csinalni ha a csecsemo vagy gyerek legutjaba kerul valami es fullad, + uez felnottel is. De azert nagyon ijeszto hogy nem lehet mindig mindenkit megmenteni. Annyi mindenen mulik... :( Viszont az nagyon tetszett, hogy ezeken az erzekelos probababakon magabiztosan be lehetett gyakorolni, hogy milyen melyen kell benyomni a csecsemo mellkasat es pontosan hol es mennyi ideig. Enelkul sztem csak jol osszetornem a kis csontocskait. Na befejezem, remelem soha az eletben nem lesz szukseg ezeknek az ismereteknek a hasznositasra...

Na es itt egy 40+0-as pocak (barmit tudok egyensulyozni a tetejen :D ):

Kép

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Bbetti:NAGYON ARANYOS,ÉDES ÉS SZÉP A TE PICI LÁNYOD!Nagyon irigyellek ám!!!

KépKép
vicuska

Özi:szép nagy a poci!Már nemsokára te is babázhatsz..

KépKép
vicuska

Jó reggelt mindenkinek!

Köszi lányok mégegyszer a szülinapi köszöntéseket!

A célegyenesben lévőknak nagyon sok sikert kívánok, és hogy mielőbb babázhassanak, most már itt van az ideje! :) A többieknek meg sok türelmet a pocakodáshoz..... :)

Csak azért ugrottam be, hogy mindenkinek kellemes és szép hétvégét kívánjak! Ma meg holnap nem nagyon leszek, ma nemsokára jön a legjobb barátnőm, és sütünk-főzünk, készülünk a du-táni szülinapi bulira, holnap meg anyuméknál ünnepelünk!
Úgyhogy majd holnap este visszaolvasok és írok!

UI: Képzeljétek tegnap reggel az ágyba fekve megtörtént a csoda! :) A pocakomon volt a kezem és először éreztem, hogy Domcsi rúg! Nem is egyet-kettőt, meg forgott, vagy 10 percen keresztül! Hát csajok, ez leírhatatlan élmény volt! :)

Kép
elizabeth25

Dicamama te akkor jobban jártál a csomaggal mint én :9 nekem csak szorólapok voltak benne meg újságok.Se cumi se betét szóval én még ennél is rosszabbul jártam :)

Fenix: 100000 ft az nem semmi ezek tényleg azt hiszik hogy az embert bárhol át lehet verni? Csak sajnos tényleg vannak olyanok akik miatt minden ilyen próbálkozik ha bejön ő jár jól ha nem akkor meg te:) A sült malac is nagyon finom :):)

Betti: A kislányod még mindig nagyon édes :D Büszke lehetsz rá igazi kiscsaj hogy bújik alszik apával :D

Özi : nem semmi pocak :D Bízunk benne hogy már hamarosan babázhatsz drukkolunk nektek :)

Elizabeth: bocsika hogy nem válaszoltam msn de ilyenkor a párom kolbászol meg játszik a gépen és ilyenkor nekem csönd van. Amúgy utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT és jó bulizást délutánraja és gartula a pocaklakó rugdosásához :) Innen már egyre intenzívebb lesz már :D

nika70
Salgótarján

bbetti:Nagyon édesek a képek!!!Jól vagytok??

Luisa: Csütörtökön voltunk dokinál, minden okés, nem nyílt tovább a méhszáj sem, a babót 2 kg felettire saccolta, rem. egy picit nagyobb is!!Most már többet mozoghatok. tegnap 2 órás sétával bele is húztam, azt mondta a doki ne ijedjek meg, ha közben keményedek, hát volt, h csak totyogtam...De szerintem már a sok fekvés sem tett jót, mert ha egy kicsit felkeltem egyből keményedtem, teljesen elszokott a terheléstől a hasizmom! Hát remélem tényleg nem teszek rosszat!!!
Most már hetente mennem kell ctg-re, papucs, hálóinggel...Te már jársz?Neked mekkora babód, nem voltál most uh-on??
Ma állítjuk be a kiságyat és rendezzük el a szobát...jó szűkös lesz!!
Te mikor pakolod össze a kórházi cucodat?? ja, és csecsemőmérleget vesztek?? :lol:

Kép
gyanixi

Sziasztok Lányok!

barbamami
Igen!!! Ha minden igaz... akkor Istvános leszek.. Nagyon bejön ez a Doki... Ez az amit csak kivánhattam volna Abkarovics helyett... Nagyon meggyöző az életrajza!
És az és tetszett amit a korházról olvastam!

bbeti Nagyon édes a Lányod! Nagy szép Baba!!!! Most ugye apukára hasonlit??? Tedd fel képet magadról /ha lehet/ a korházi képeken olyan fárad.... volt a szemed /ami érthető/ Jó lenne most látni!

Őzi Hát ez a kép zseniális! :D

nika70
Hát igen... pedig igy is sok pénzt hagytunk volna ott... De ezek telhetetlenek...
Ja... és Barátom jövő hétvégén fiukkal megy disznóvágásra.. /oda nem mehetünk családokkal mert nincs annyi szállás/ és ott csak 50000 ezret kértek az egész müveletért... Érdekes :D

Mi most a párommal azt "gyakoroljuk" hogy ő is megérezze a Baby mozgását... Egyenlőre nem sikerült.. Ravasz ez a fiú... Vadul táncol... nekem... ahogy apja ráteszi a kezét a hasamra - csönd.... :lol:

Kép

Kép
fenix

Sziasztok!

Lenne egy körkérdésem, főleg az előrehaladotabb kismamákhoz, ha megengeditek:
Hálapénz nélkül Ti kb. mennyit hagytatok ott össz. a vizsgálatokra (doki, uh, stb.)? Mi már nagyon sokat, mert nálunk minden privátba megy, szerintem már túl vagyunk a 100.000 ft-on. A férjem kezd kiakadni, mert ez az elején nem volt egyértelmű.
Köszi előre is az infókat.

R.zsana:
én a gátmasszázst csinálom, olajat hozzá pl. a Mom park-ban lehet kapni. A méhszáj puhítására meg a málnalevéltea jó vagy van helyette valami dilibogyó, de azt inkább kihagyom, mert elég körülményes a beszedése.

Gyanixi:
Nálunk is minden már most szűkös, 5 fiókból át kellett költöznöm kettőbe, mert a baba kapott egy új szekrényt és az enyémnek már nem volt helye. Ja, és eldöntöttem, hogy egyenlőre nem pakolok semmit, csak felírok mindent, hogy mi kell majd, szerintem az is hülyeség, hogy még 4 hétig itt áll minden egy táskában. Annyi időnek kell lennie, ha beindul a szülés, hogy összepakoljak, aztán meg szerintem az utolsó 1-2 hétben már én is elkészítem a rohamcsomagot.

Fenix:
mi van benne a 100.000 Ft-ban? Egy 120-140 kg-os disznó olyan 40.-50.000 Ft, ha jól tudom, tehát ha emelett a többi munka és kajadíj, akkor nem annyira sok, mert ez kb. 8 órás melót jelent és gondolom nektek semmi dolgotok, mindent megcsinálnak a háziak.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!

Épp csak haza ugrottam a kórházból /titokban/.
Kedden kiderült ,hogy kevesebb a magzatvíz és így bent is tartottak.
Sajnos a szülésnek semmi jele.
Már csak a gyerkőccel jöhetek haza.
Mindekinek jó egészséget!
bbetti :csodaszép a kislányod!
üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Sziasztok!

Kicsit rég voltam, vagyis írtam, de olvaslak benneteket ám :D
Remélem mindenki jól van!!

betti,
Még egyszer GRATULA A LÁNYKÁHOZ!!! Cukorfalat kiscsajszi a Niki! És minden elismerésem a tiéd, hogy ennyire erős voltál a szülőszobában, mindazt, amit leírtál olyan erővel végigcsináltad, és még el sem vette a kedved a következő szüléstől. Szóval ügyes vagy, nagyon!

bacilivi,
Szerdán voltunk a párommal a korházban szülés felkészítőn. Egy kicsit csalódott voltam, hogy nem szülés vetités lett a program, de még így is tetszett. Jövő héten pedig az én doktornőm fog mesélni fájdalomcsillapításról, meg császármetszésről. Milyen témakörök lesznek még? Egyébként hogy vagytok, a kiscsajszi még mindig jól érzi magát odabent, semmi jele annak, hogy ki akarna jönni?

Fenix,
örülök, hogy rendeződött a doki kérdés!!Gondolom nagy kő esett le a szívedről. Ki lesz a dokid az Istvánban? Én is ott fogok szülni, és Petik Dóra a doktornőm.

őzi,
Klassz a kép! Óriási a pocid! Már lassan nekem is olyan lesz :wink:

Jaj, lenne egy kérdésem hozzátok. Már 2 napja nagyon gyakran csuklik a babám. Ma pl. erre keltem, és jó sokáig abba sem hagyta. Nyugtassatok meg, hogy ez normális, és nincs semmi baja!!
Bejelentkeztem jövő hét csütörtökre a Praxisba (én mentem volna már hétfőn, de csak csütörtökre volt időpont :cry: ), már úgy várom, hogy megint lássam a kis lurkómat, és hogy a doki mondja azt, hogy minden rendben van.

Már kezdem összeállítani a korházi csomagomat. Persze még nem pakolok össze, de már beszereztem jó néhány cuccot, ami kell majd. Ja, és tegnap vettem szoptatós melltartót. Olyan fura a megszokott push up melltartóimhoz képest :)

Huuu, jó sokat írtam :D

Pusz mindenkinek. Vigyázzatok magatokraŰŰ!

Kép
dijcsi

Sziasztok kismamik!!!

NNNNNNNAAAAAGYON BOLDOG VAGYOK!!!!! Ma voltunk a Brendonban 4D-s ultrahangon. És jelentem,100%,hogy kislány!!!!!! :D :D :D :D :D
Borzasztó szégyenlős volt,a fél pofikáját a méhfalhoz nyomta, a kezét a pofija másik fele elé rakta.. A végén már mind a kettőt. Ja,és a méhlepénnyel meg szabályosan betakarózott... Igazi kis hölgyemény! Rakok fel képet,az egyiken éppen ásít.. Mindegyik sarkába belelóg a méhlepény... :roll:

Betti:
TÜNDÉRI a kislányod! És jól áll az apukájának is! :lol:

Őzi:
Jó ég,hatalmas a pocid! Tényleg nagyon hasznos "bútordarab" lehet.. :D :D

Fenix:
Nagyon örülök neked!!! Szerintem az Istvánban az összes doki nagyon aranyos.(Már találkoztam egy párral.) Az enyém is egy tünemény.

Bacilivi:
Hogy vagytok? Koncentrálok ám azóta is nagyon erősen! (Remélem nem csuklasz túl sokszor :D ).. Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Hát a képeket mégse rakta fel a CD-ről.. Megpróbálom máshogy.. :(

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Vissza: Várandósság