A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Fülinek nagyon boldog szülinapot!:)

Fibi!

Oké! Talit megbeszéljük!:)

Neet!

Köszi a megnyugtatást bölcsi ügyben! Reméljük úgy lesz!
Jó ez a kép Esztiről! :)

Votiv!

Jó, hogy írtad tegnap a Házon kívült, mert meg akartam nézni és elfelejtettem volna! Imádom az ilyen szociológiai kutatásokat, meg bírom az ilyen elhivatott fazonokat, akik képesek hajléktalanként élni egy hétig!

Zanza!

Nekem Votiv küldött hiperszuper önéletrajzot! Elküldöm neked páromét, ha sikerül, meg 1-2 levelet!

Timi, ha ma sem alszik el, megbolondulok! :shock: A tegnapi nem alvás után írtó hisztis volt egész délután!
Pluszokat köszönöm nektek!
Tegnap este meghalt párom nagypapája! Párom most intézi a temetést meg ilyeneket!:(

ILdi
ildi76

Sziasztok!

Egyelőre csak a mai napot tudtam visszaolvasni.

Fibi!
Kicsit késve, de Bálintnak boldog születésnapot kívánunk!

Macs!
Isten éltesse sokáig Fülit!

Zanza!
Sütisütögetős Rékának jobbulást!

Zuz!
Majd számolj be az új gyerekdokitokról, mert én is gondolkodtam, hogy ha elköltözünk, váltani kéne. Amíg kicsi volt Emma, és nem volt beteg, addig tökéletes volt a miénk, mert nem erőltette a tápszert meg a hülye kajákat, de most már bizonyos dolgokban túl lazának találom. És abban sem vagyok biztos, hogy kijönne, ha gond van, két gyerekkel meg nehezebb lesz mozogni...

Ildi!
Részvétem :cry:

Kép
Kép
manoka11

Először is BOLDOG SZÜLINAPOT FÜLI BABÁNAK !!!:lol:

Zanza,
Mailt megkaptam. Sajnos nem tudjunk örökbe fogadni a macst, mert benntartott volt eddig :( Apa azt nem engedi h a házban legyen bent, mondjuk most Adél miatt én sem vagyok híve, kiszoktatni pedig egy lakás cicát nagyon sok idő. A mi macskánk 3 hónap alatt szokott ki, ráadásul akkor nyár volt. Mindenesetre továbbküldöm macskaimádó barátaimnak a mailt, ha nem gond.
Egyébként Akata tök jól leírta a motivációs levelet, hogy bevalljam én sem szoktam olvasni őket :oops: mondjuk mi nem is szoktuk kérni a jelentkezőktől. Önéletrajz ügyében pedig a rövid, tömör, lényegretörő verzió a cool. Én utáltam azt, aki litániát írt és a pár munkahelyes önéletrajza 3-4 oldal volt. Azt kell figyelembe venni h rengetegen pályáznak meg egy adott pozíciót, ha a hr-es minden egyes önéletrajzot tőviről-hegyire átfutna, akkor lehet h soha nem végezne. Lássa meg benne a lényeget, a blabla része nem fogja érdekelni.

Neet,
Drukk neked is a vizsgákhoz. Nálatok milyen típusúak szoktak lenni? Nálam sok esetben az volt a szerencse h írásbeli és azon belül is teszt :D 2-3 vizsgám úgy sikerült anno h csak tippelgettem :lol:

Még akartam írni, de ennyi ded felkelt...

Kép Kép
curse

Macs :) Fülicseknek nagyon boldog szülinapot!!!
Kép
Cigifüstöt én is utálom, de leginkább akkor vagyok mérges, amikor pl. buszmegállóban füstölnek és nincs hova menekülni előle, pláne ha többen is nyomják :evil: Rókákhoz meg kitartást!!

Ildi :) Részvétem :( :( A bölcsihez drukk, tényleg mindjárt itt van! Sztem ne aggódj, Neetnek valszeg igaza van és az a pár óra gyorsan elrepül, tudsz legalább kicsit magaddal is törődni!

Szrekuc :) Mi Albertfalván lakunk, a Jövő H. nem a szomszédunkban van :( Gratula a nagyfiúnak a halló-hoz!! :D

Neet :) Neked is mennek akkor a drukkok! Mikor vizsgázol? Esztiről nagyon király ez a kép, látszik, hogy tényleg megvan az összes foga :wink:

Zanza :) Szegény Rékának bulást és sok ++++ Nektek!!!

Indi :) Táncoló Dominó szuperédes lehet! :D Jó lenne már látni!

Johi :) Méghogy Fannikát nem köti le semmi? amikor egész nap telefonál? :lol: :lol: És nem válaszoltál a mélemre, egyáltalán megkaptad? (néha "vacakol" a rendszerem...)

Zuzi :) Pannának bulást a szörcsihez, remélem nem lesz beteg! Antibigyó :( de legalább kiderült, hogy mi van és meggyógyultok! Remélem szájpenész hamar elmúlik! Azt mivel kezelitek?

Fibi :) Akkor Bálintod már szuperül be tud mutatkozni! :wink: :D Náthádhoz bulást!! Méghogy Te szőrösszívű :lol: :lol:

Tinu :) Először én is majdnem azt írtam, hogy nagyon bevállalós csaj vagy a 11-i vizsgával, de így már értem.. csak az illetékeseket nem...
denizsa

Sziasztok!

Estém nagyon sz*r volt, mert egész este görcsölt a hasam, kitudja miért. 3 óra körül átjelentkezett Bálint, majd 5-kor Lili a nagyágyba. Persze ők nem aludtak, egymást piszkálták. Majd megszólalt Lili, hogy akkor nem kelünk fel? Szóval most alvajárok, és diétázom. :(
Visszaolvasni nincs sok kedvem, majd holnap!

Fülinek Boldog születésnapot!

Johi!http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/egeszseg/gyertam20060213/gyes20060627.html#paragr1

Andi
andrea27

Deni: hát végülis nem én vagyok az egyetlen hallgató sem a szakképzésen, sem a phd-n. Miért is kéne elvárnom, hogy hozzám alkalmazkodjanak?... :roll: Mindegy, már túl is beszéltem. Csak nem akarom, hogy úgy tűnjek, mintha szándékosan nem akarnék vigyázni magamra, meg a babámra. Vigyázok, amennyire csak tudok, és egyébként meg szerencsém van, mert a testem és lelkem lehetővé tette, hogy addig legyek aktív, amíg csak muszáj. :)

Kép
Kép
tinu

Zanza,
Még, amit írni akartam (tudtam h vmit kifelejtek) jobbulást Rékának!!!

Zuzi,
Antibiotikum :(
Nekem ez olyan furi h a szakember ezt mondta. Nálunk pont azért van pára, mert a falak vizesek és ahogy száradnak kifele a víz pára formájában távozik, és mivel a nyilászárók és a ház körüli szigetelés túlságosan jó, nem tud kifele eltávozni és megreked a sarkokban a plafonon (pl. nálunk a kis helyiségekben mint a fürdőszoba, amik jól kifűthetők nincs pára). Minél tovább vizesek a falak, annál tovább lesz pára is, szerintem. A másik nem elhanyagolható szempont pedig az, hogy ameddig a falak vizesek, vezetik a hőt. Ez pedig hosszútávon azt eredményezi h fűthetünk ezerrel, mert a falak nem tartják meg a hőt. Anyagilag ez nagyon gazdaságtalan, már most havonta 800 m3 gázt fogyasztunk, ami iszonytató pénz mennyiség lévén h nincs nálunk még általány díjazás :( Tehát ezek miatt szeretnénk pl. a kandallót is. Nem egyszerű helyzet, de azért add meg az elérhetőségüket.

Ildi,
Részvétem :(

Kép Kép
curse

Tinu,
Ezt neked senki nem mondta :D Ügyesen vigyázol mindkettőtökre :D Csak az iskola kaphatná be.....

Már régóta meg akarom kérdezni, csak mindig elfelejtem, aztán Adél emlékeztett rá. Ti a csuklással mit kezdtek? A csecsemősök a kórházban azt mondták h vagy cici (amit ilyenkor Adél nem hajlandó elfogadni) vagy hagyjam sírni (ez utóbbit pedig én nem szeretem, mert van amikor 5 percig nem múlik el neki sírással együtt). Van még más módszer is? Mert egyébként rengeteget csuklik Adél.

Kép Kép
curse

Na gyorsan átfutottam a korábbi napokat.

Ancsi!
Vetkőzős Lencsén nem csodálom, hogy röhögtetek :lol:
És a Van Gogh-ra hogyhogy beengedtek babakocsival? Mi tegnap voltunk (mármint én anyósomékkal és Emmával), és ki volt írva, hogy babakocsit és háti hordozót nem lehet bevinni - mondjuk nálunk nem is volt babakocsi. Én egy szívószálas vizespalackot vittem be Emmának, de amikor ivott, egyből odajött egy teremőr, és szólt, hogy álljuk körbe a gyereket, hogy "ő ne lássa", mert tilos lenne bevinni ilyesmit. Amúgy Emma egész jól bírta, egy darabig jött a lábán, aztán felváltva ölben. A munkássága kezdeti időszakában készült főleg grafikák nekem sem annyira tetszettek, de a többi jó volt (bár ugye az igazán híres képek nincsenek itt).

A vevőnknek nem fizetünk bérleti díjat, mert úgy állapodtunk meg, hogy akkor fizet, ha költözünk, de van a szerződésben előteljesítés is, tehát ha nekünk előbb kéne a pénz, akkor fizet, és a fennmaradó időre kell megállapodni. Szerintem így jártunk a legjobban, és még jó, hogy szerződéskötéskor észnél voltunk, mert az ügyvédje erőltette, hogy a pasi fizet jan. elején, utána visszabérlés, és valami horribilis árat talált ki, amit levontunk volna a vételárból.

Fibi!
Nagyon helyes a pocakkezdeményed :) Az enyém már óriási (szerintem), a mérlegre nem is merek ráállni, hétfőn megyek védőnőhöz, majd nála.

Rylie!
Kamilla nagyon helyes a képeken, látom nemcsak ti, hanem ő is jót bulizott :D

Curse!
Ettől a penész dologtól én is félek, nekünk ez a lakásunk kezdett el ezen a télen iszonyatosan penészedni (de a vevőnk észre sem vette...). Az új lakásban pedig valami olyan megoldás lesz, hogy a nyílászárókba van beépítve valami kis rés, ahol szellőzik.
manoka11

Manóka,
Tényleg tök szerencsétek van a vevővel, bár mikor mi is eladtunk a lakásunkat nyáron hasonlóan jártunk :D
Remélhetőleg nektek nem lesz probléma a penésszel. Egyébként azok a cégek, akik nem annyira nyereségorientáltak, mint inkább minőségorientáltak úgy építik fel az ilyen ingatlanokat h nem húznak rá szigetelést 1-2 évig és ez idő alatt simán kiszáradnak a falak. Ha ez megtörtént utána bevonják és értékesítik. De hát a mai rablóvilágba ki bírja ezt kivárni? :? Gondolom ezért találták ki a nyilászárókra szerelt cuccot, ami szerintem egy kicst csúfítja az összhatást, de legalább hatékony. :D

Kisherczeg,
Tessék bejelentkezni!!!!

Kép Kép
curse

Curse!
Nekem is furcsa volt a vevő lazasága (amíg utólag ki nem derült, hogy sürgős volt neki a dolog), mert volt nálunk olyan érdeklődő is, aki még a mosogató alatti szekrényt is kinyitotta, hogy megnézze a csöveket :?
Ebben a nagy építkezési lázban, ami az elmúlt pár évben volt, nem hinném, hogy bármelyik építtető is várna 1-2 évet. Az ember meg örülhet, ha az új lakásába viszonylag jó anyagok vannak beépítve, és nem valami vacak, ami pár hónap, vagy a garancia lejárta után tönkremegy.
manoka11

Manoka,
köszi :) Te is tegyél fel légyszi pocakos fotot!! :) :)

Zanza,
hogyhogy Makka magában beszél? B állandoan azt teszi (játszás közben kommentál), még álmában is szokott néha dumálni :lol:

Ildi,
részvétem :(
fibi

Sziasztok!
Ma ismét egész jó éjszakánk volt, azaz alvós. Erőteljes mozgolódás, költözködés, csomagolás odabentről egyenlőre nem észlelhető. Ma még mintha könnyebb lenne minden mint az elmúlt napokban.

Száradás: a levegőáramlás tanulmányaim szerint majdnem fontosabb, mint maga a hő. Persze a falból a víznek párolognia kell, de ahhoz hogy távozzon áramlani sem árt. A háztartásban a teregetés és a főzés a legdurvább párásító, na meg a zuhany.
A tetőtérben azért penészednek jobban, mert az ács-bádogos nem jól szigetelte le a tető-fal találkozását azaz hőhidat hagyott, és itt a hideg lecsapja a vizet, ami szószerint folydogál a falon (gipszkarton), üvegen.
Ha nem jó a szellőzés folyik a víz az üvegeken - elvileg, ez a leglátványosabb jelzés. Nekünk a szigetelőgumik kivágása után sehol nem lesz párás.
Mikor beköltöztünk azt tanácsolták érdemes minden beltéri ajtót nyitva tartani, több ablakot szinte egész nap, a hőmérsékletet állandóra amennyire lehet, és az északi sarkokba, falra nem pakolni átmenetileg. Akik a tetőtérben laknak páracsapda nevezetű vmit vettek asszem barkácsáruházak, majd szárítógépet. Van aki most plusz elektromos falfűtésben, tetőablak alatti plusz radiátorban gondolkozik...
De ez az építtető hozzáértése miatt van, elvileg nem kellene...

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Lányok,
D-vitamint meddig kell adni a gyereknek? Mi tavaszig szedtük, nyáron ugye nem kellett, és most sem szedjük. Ma viszont voltunk egy barátnőmnél, akinek pont egyidős a kislánya Emmával, és nekik felírta a gyerekorvosuk, és állítólag 6 éves korig telente szedni kell. Akkor most mi az igazság? Nekem semmit nem mondott a gyerekdokink, bár amilyen hányaveti néha...
manoka11

Manoka,
Vigantolra gondolsz? Nekünk védönö azt mondta, hogy 2 éves korig kellene elvileg, de én már 1 éve nem adom neki. Mindig kimegyünk a levegöre, ha süt a nap. Barátnödnek lehet hogy más miatt irta fel ujra. És alvásos dilemmádra reagáltam még 2-3 napja, ha esetleg visszaolvasol :wink:
fibi

Kisherczeg,
Igaz, ami igaz, de szerintem ez a penészesedés egy ördögi kör. Kéne h a fal is száradjon h nem menjen el a gatyád, akár évekig a fűtés számlára, meg persze a pára is távozzon valahol. Mi most jelenleg azt csináljuk, hogy fűtűnk ezerrel és mellé még szellőztetünk is ezerrel, ja és vettünk páramentesítő készüléket is. Arról már nem is beszélve h folyamatosan mossunk a mennyezetet h a penészgomba se tudjon odáig eljutni h a spóráit továbbküldje.
Az a baj h nyáron készült ez a ház és hát ugye egy nyár nem elég a kiszárításra. Egyébként tényleg vicces h nálunk ott nincs pára ahol lenni kéne, konyha, fürdők.

Manóka,
A d vitamint nekünk azt mondta védőnő h kb. 1 éves koráig kell szednie Adélnak, állítólag a kutacson mérik le, mert ugye a vitamin a csontképzés kell. Szerintem a barátnődék esetében vmi más lehetett.

Kép Kép
curse

Manóka, 1 éves korig kell a D-vitamint adni, kivéve, ha téli baba, mert akkor még a következő telet is. De ezt egy gyerek egészségügyi könyvben olvastam. :roll:

Curse, reménykedjünk, hogy a macsnak jó helye lesz. :wink:

Köszi az életrajzokat, most már csak neki ülök és elküldöm mindenhova, ahol lehetséges befutó lehetek.
Mondjuk BKV-hoz, mert nagyon-de-nagyon drágálom a teljesárú bérletet. :roll:
zanza

Á, megint kezd elöjönni a fejfájás :cry: lehajolni horror, meg mozogni is nagyon rossz :(

Kis szösszenet:
Bálint szeret felülni a konyhapultra, hogy nézelödjön az ablakbol (meg hogy segitsen fözni). Ma is mondja: "felülsz". kérdezem töle, h "mit akarsz ott csinálni?", erre ö: "nézöledni" :lol:
fibi

Nagyon-nagyon köszönjük a Fületésnapi köszöntéseket! :D :D

egy kis nosztalgia...

...egy éve:

Kép

most:

Kép

Sajnos ennyire futotta a megemékezésből, mert nagyon rosszul vagyok ma is és egyszerűen semmi energiám....

köszönet hogy eszetekbe jutottunk

csók

Macs és édespicimazsolaegyévesFülike
macskanyu

Zuz,
ma mi is voltunk dokinéninél! Ti mikor voltatok, és hol?????

Macs,
olyan szépek a képek! Te meg ne legyél má' rosszul!!!! Hinnye...

Ildi,
részvétem!

Ancsi,
figyi, ma láttam kiirva,h január 21ig lehet beváltani a pontokat. Ott a ti boltotokban volt még vmi? Mert ma az interspárban voltunk, és már egy db edény nem volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?
és esetleg holnap otthon vagytok vmikor? esetleg átküldhetnél nekem egy telószámot.
előre is köszi!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs és Fülike!
Nagyon boldog szülinapot! Gyönyörűszép! :-)

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Minden ünneplőnek sok boldogságot! :-)

Andi

Kép

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Drága gyönyörű Fülicseknek nagyon-nagyon boldog első szülinapot!

Kép

votiv 8)
votiv

Macs,
szépek vagytok :)
pihenj sokat, nekem soxor csak az segitett ebben a fáradékony idöszakban... ami még néha ujra elöjön....

és ma éjfélig leltározik a zuram, ejj de kafa esténk lesz..... :roll:
fibi

indianyo

Zsanci, lesz holnap lovaglás, 10-től. Ha van kedvetek, gyertek! Az 1-es főútról a Rynart körforgalomnál le kell kanyarodni Biatorbágy falu felé, és a Viadukt alatt kell bekanyarodni a murvás útra balra.

asszem lassan vége az aranyéletemnek, a pocakcsaj már akkora, hogy felváltva nyomja a gyomrom meg a tüdőmet. és a pocakom már 103cm, a 28. héten :shock: :)

Kolompos koncert nem lesz valamikor? Istinek most az a kedvence.
úgy tűnik nem teljesen reménytelen a beszédtanulás, tegnap reggel odalökött nekem egy ciját, ma meg a manóra mondta, hogy nonó :D nekem olyan nagy dolgok ezek! :D

votiv 8)
votiv

Zuzmó, Curse!
mindkettőtöknek igaza van a párában. a fűtéssel lehet csökkenteni a páramennyiséget, de ki is kell engedni a szabadba. testvéremnél is olyan ventilátor van a fürdőben, amit páratartalom %-ra kell beállítani, és magától indul be. DÖG HANGOS! ha a falak vizesednek, sokat segít a lélegző vakolat, amely átengedi a vizet pára formájában, és nem ázik szét a ház.

Zanza, Manóka!
nekem (Lencsi augusztusi baba) azt mondták, hogy 2 éves koráig adjam a D-t, leszámítva nyáron. amúgy nyár óta elég hébe-hóba kapja.

Macs!
kitartás! 1-2 hét és jobban leszel, ígérem! :) Füli egy ajándék! nagyon édes csomag a hasadon!

Zsanci!
ne siesd el a dolgot! megkérdeztem itt lenn a Spárban, meghosszabbították jan. 21-ig, mert nincs edény, amit át lehetne venni. hamarosan érkeznek az edények is. addig mindenkitől szedd össze a szivecskéket! :) holnap ha mondnjuk 1 és 2 között erre járnátok, akkor leszaladnék vele a lcsh. elé, mert Lencse alvadik. szám priviben. de ha gondolod, később is megejthetjük, elraktam neked, szóval meglesz. van még idő!
ancsipancsi

Kolompos koncert
jan. 12. IBS Színpad Egyszer egy királyfi
2 időpont egymás után 9.30-10.30 és 10-11

jan. 13. ugyanez Benczúr utcában

FÜLICSEKNEK BOLDOG SZÜLINAPOT! :D
Macs, remélem, hamar abbamaradnak a rosszullétek

Fíbsz,
f12-re legkésőbb ott vagyunk :wink: :lol:

Zsan,
írtam privit

Ildi,
:(

Neet,
drukk! és gratula mind a húsz foghoz :mrgreen: nálam lassan a visszaszámlálás kezdődhet - húsznál szólok :lol: :wink:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Tinu :) Bocsi, ha félreérthetően írtam, nem gondolom, hogy nem vigyázol magatokra! Csak a suli részéről várnék kicsit több empátiát... Amikor még én voltam főiskolás, akkor minden kismami nagyon kivételezett helyzetben volt, és rugalmasak voltak velük, amennyire csak lehetett, de lehet, hogy azóta változtak az idők és az intézmények... :roll:

Curse :) Bálint is sokat csuklott régen, a csecsemősök nekem is u.ezt ajánlották, mint Neked, (de mások még a citromlevet és a teáztatást is ajánlották, szerencsére nem próbáltam ki egyiket sem) inkább a szopit, az nagyon jól bevált ( állítólag a lényeg az ütemes nyelés). Persze volt, hogy pont kaja után kezdett csuklani, akkor viszont dajkáltam és megvártam, amíg elmúlik, szerencsére közben nem sírt B.

Fibi :) Fejfájás :( Remélem ma Bálintod nem akarja megvárni apát az alvással!

Manóka :) Nekünk is u.azt mondta a dokink, mint Ancsinak: 2 éves korig, pontosabban jövő nyárig szedjük a V. olajat.

Kisherczeg :) Alvós éjszaka rulez :D tankolj fel energiákból! :wink:

Macs :) Jaj de édes Fülicsek :D :D Rosszullétekhez kitartást!

Andi27 :) Remélem ma éjszakád jobb lesz!

Votiv :) Gratula a cijához meg a nonóhoz! :D
denizsa

Curse,
csuklásra nálunk a cici jött be, de hallottam pár csepp citromlés megoldást, háááát nem tudom, valaki hátha próbálta.????mi nem.
Az viszont érdekesebb, hogy megfigyeltem attól csuklanak ha pelenkázásnál (pl) magasra emeled a popsit, hogy alárakd a pelust. Enyém ettől mindig csuklott. :)

Zanza,
szívesen :) az is jó megoldás, ha egész halvány barackszín papírra nyomtatod! :) könnyebb észrevenni a kupacban, és nem olyan unalmas mint a többi. Akik olvassák, azok is csak gyarló emberből vannak. :) :)

Vigantolt, nekünk 2 évig mondták, de nyáron nem muszáj. Nekünk ez nem gáz mert a fiam ha meglátja az üveget hatalmasra nyitja a száját a csöppenésig. Neki ez jó játék. :)

Indi nem akarsz valamikor sétálni egyet Dhsztin ebben a szép tavaszban?? :) H-SZ-P dolgozom, kedd,csüt nem.

Kép
akata

Deni,
néha szoktunk savoya felé is lenni; egy kávé a mayában bármikor jöhet ;)

Kép

Kép

szrekuc

Pannának, Makkának bulást

Vot,
gratula a dumához :D , de nem értem: nem úgy van, hogy 3éves korig tök normális, ha nem beszélnek? egy csomó kétnyelvű családban a gyerekek 3-4éves korukig egy szót se onnantól meg egy csapásra vízfolyás
vagy van türelem 3éves korig, ez meg csak kicsi rásegítés?
szrekuc

Curse, Akata!
csuklás babát nem, csak az anyát zavarja. szóval igyon inkább a mama citromlét :), főleg, hogy 1 éves kor alatt nem is lehet citronyt adni a gyereknek. utána meg már nem fog csuklani olyan sűrűn.
ancsipancsi

Szrekuc :) A savoya nagyon jól hangzik! és a mayás kávé is nagyon rulez :D
denizsa

Deni: nem, nem gondolom, hogy te gondolod, hogy... :wink: Csak én éreztem magam hülyén. Nem akarok terminátor lenni. Csak egy gyenge nő. :D De az nem szokott nekem sikerülni...

Kép
Kép
tinu

Deni,
hááát, még elég éber a gyermek... :roll: én meg már alig élek.... :(

Szrek,
oké, de akkor tényleg :wink: :D
fibi

Rekuc, Deni,
savoya nekem is rulez!

Csuklás:
citromlevet én nem ajánlom!
Mint első gyermekes anyuka, nyomtam a szájába pár csepp citromot, nos, amit akkor láttam, meggyőzött arról, h hülye vagyok!!!!!!!!!!!!!!
szörnyű látvány volt az az egy hetes baba, miután megérezte a citromot. Nos, a csuklás tényleg abbamaradt! És utána még azon is gondolkoztam, h a citrom ugye nem igazán jó tejjel együtt, gondolom ez a gyomorban sem igazán hálás társitás... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Csuklás természetes, nem kell vele semmit csinálni. Majd elmúlik.

Dvitamin: nekünk azt mondták, h nyáron nem kell, de ezen a télen még igen, és E 2 múlt.
neet
neet

Fíbsz,
tényleg-tényleg; f11-ig vagyon elfoglaltság, aztán cuccolás és indulás és 11órait már ikeában tervezem, ez reálisan leghamarabb 11óra 9perc,magamt ismerve f12 :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
jojo :lol: csak azért irtam, mert B meg dél-fél 1 felé már álmos lesz, aztán kell elötte kajálni :D
fibi

Szrek :) Ha mész a szagojába, akkor tényleg vigyél el minket is lécci! én is akarok mayában kávézni :wink: ÉS Kolomposba beleszerettünk kicsi fiacskámmal, egész nap nyomtuk a bugit :lol: Mélt elküldtem a megbeszélt helyre.

Kata :) bármikor :) jó lesz már találkozni, megnézem a fogtulajdonos kollégát :)

Ma főztem paradicsomszószt a dednek, rizsliszttel és olivaolajjal, kétpofára zabálta - erre nincs jobb szó :lol: Nem adtam neki sokat, mert azért a pari trükkös egy zöldségféle - olyannyira, hgoy gyümölcs :lol: - de idáig nem volt pocakpanasz. Tegnap este pedig sült kacsát ettünk - haraptuk, csontról le és így, mint a nagyok :) Most már tényleg csak ugyanazt ehetem, amit őkelme, mert különben belemászik a tányérba és megnézhetem magam :)

FAgyasztott brokkolit kell először forrázni és kiöünteni az első levet, vagy mehet már ugyanabban a lében egy 9 hósnak? Azt tervezem következő bevezetendőnek a jövő héten.

Tinu :) Én is kiakadtam az egyetemeden, még jó, hgoy te ilyen elnéző vagy... remélem, hogy Tünde baba megvár, ne kelljen később mennetek. És nagyon klassz kismama vagy :)

Manóka :) Milyen volt a szilveszteri buli? Beeték meggyógyultak az összes nyavalyábó?

Neet :) Nekem is kimaradt ez a 20 fog, hát fogadjátok őszinte gratulációimat :) Eszci jól tűri a fésülködést? Klassz hosszú a haja :)

Votiv :) Szerintem ez nagy fejlődés és én is büszke vagyok Ács István György tudományára :) Akkor te nem pattansz lóra holnap? Egyszer úgy szeretnélek benneteket megnézni, ahogy a pacákokkal ügettek - Somát is!

Andi :) Azt mondják, egy jó éjszaka jelzés értékű :wink:

Zuz :) Lassan Pannanézőbe is szívesen mennék...

D-vitamint én kábé 3-szor adtam Dominónak eddig, de sose kérte dokinéni számon rajtunk, pedig ő a szuperaggódós fajta. De ezzel itt egyedül látszom lenni.

Csuklással semmit se kell csinálni, többnyire nem is zavarja a babákat, ha mégis, akkor kicsit megszeretgetjük, hogy érezze, mi vele vagyunk, akkor is, ha nem tudunk ezzel a dög csuklással semit se csinálni. Aki meg a citromos tanácsot adta, abba orrát befogva töltsünk egy kancsó nyers citromlevet, és figyeljük a hatást (kábé ennyit jelenthet egy kisbabának 1-2 csepp citronylé) - majd meggondolja, legközelebb mikor mond iylen szörnyűséget megint.
Ilyen nagy gyerekeknál, mint Dominó, már lehet itatással próbálkozni, de őket már pláne nem zavarja. Persze a cici mindenre gyógyír - már ha köll a beste kölkének, ugyi :wink:
Pocakosok és nem pocakosok egyaránt:) Fényképhiányom van!

indianyo

Vizsgadrukkot köszi, de tényleg igazán felesleges. (Témáját tekintve angol, az uccsó vizsgám lenne a diploma előtt, írásos és szóbeli is, elte-bölcsészül kéne hozzá tudnom, na, most ez a 3. nekifutásom....) Ált.ban az esszéimre azt írják a tanárok, h roppant viccesek, meg sziporkázóak, de semmi közük a bölcsészek felemelkedő, magasztos, fennkölt stílusához---- szóval az élmény miatt ált.ban kapok egy ötöst, de a vizsgán meg elhasalok. :(

Kiállítás, babakocsi, tiltások: most ne legyetek rám mérgesek, de én tökre megértem, hogy egy többmilliós kép előtt nem engedik, h az ember egy kocsival grasszáljon, narancslevet felbukó deddel, fröcsögő szívószállal, könnyen elrepülő nyálas cumival... arról nem is bezsélve, hogy egy cumisüveges, babakocsis, egyszóval NAGYON kisdedet mikor érdekel egy Van Gogh??? Ha nem tudom senkire bízni addig, akkor én sem megyek el inkább. Nem hinném, h Esztert pl pár kép lekötné, amíg én órákig ámuldoznék nagynevű művészek alkotásai előtt....majd ha iskolás lesz, akkor persze elviszem, no de 2 évesen???
neet
neet

Indi,
Eszter a fésülködésnél jobban csak a hajmosást utálja, így igen gyakran elgondolkodom a fodrászon, de apa bele van esve az alsó kis göndörke fürtökbe, és a szíve szakadna meg, ha eltűnnének a csigácskák. (Jelzem, nekem is..) Van olyan fodrász, aki ki tudja vágni a közepét és meghagyja a göndör részt? :lol:
Ja, de én nagyon gyors vagyok, és gyorsan végzek a fésűvel, vagy rosszabb esetben pár napig loboncos a lány.
neet
neet

Indi,
nem vagy egyedül, én sem adtam.

Neet,
képek fent vannak, baba kocsival együtt lent. Szinte LEHETELEN a képeket összemocskolnia egy babának...
én ezt a rendszert rettenetesen MEGALÁZÓNAK tartom.
és érdekes,h külföldön ez nem probléma...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Eszter félévesen lecsapott egy fél citromra, és el se tudtam venni tőle. Vágta a pofikat, de ette. :mrgreen:
neet
neet

Zsanci,
ebben van igazság, de sztem egy csecsemőnek, tipegőnek akkor sem való egy festmény kiállítás.
neet
neet

Neet,
én voltam Ábellel Szépműben Zsigmond-kiállításon, kenguruban nyomtuk, úgy kb 5hónaposan
előtte büfében tankolt (nekem is volt ott egy hangulatjavító afférom cigifüst miatt) aztán két óra szunya, tök jó volt :lol: néha úgy éreztem, én vagyok az x+1-dik kiállítási tárgy - mindenki megnézte Ábelt is :D
megpróbálom mindenhova vinni, inni nem iszik, cumi nincs, ha a képek nem is kötik le, a társaság igen :D
aztán meglátjuk, mi lesz, ha elindul, akkor lehet h megy a házi bölcsieb anyuhoz :wink: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Neet, ez melyik vizsga neked? a nagy, gréjtiszt államvizsga? annyira képben vagyok :lol: (mint dipl előtt álló eltés angolos)
szrekuc

Szrek,
Ábel még nem indult el? A fiúk nem előbb járna fizikálisan, mint a lányok? Vagy ez is csak egyénfüggő?
neet
neet

fodrász :mrgreen: a szerzetesek is megoldották valahogy :wink: :lol:
szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?