A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok Csajok!

Húúú, iszonyú éjszakánk volt, fél 3-tól talpon vagyunk. Hanna rettentő náthás, hol a köhögés miatt, hol az orrdugulás miatt nem tudott szegény aludni. Úgyhogy 20-30 percenként kellett porszívózni az orrát (gondolom a szomszédok örültek nekünk) Olyan rossz érzés szegényt ilyen elesettnek, bágyadtnak látni. Halálra aggódom magam, pedig ő "csak" taknyos, ezekután nem nehéz elképzelnem mit érezhet Durca.

Lányok, már tegnap is kérdeztem, hogy mit szedjek vagy csináljak, mert ijesztő mértékben elkezdett hullani a hajam.

Györgyi, Te egy szuper jó mami vagy és ezt a pici is tudja, érzi! Ne aggódj, pár hét és "csípőből" kezelsz minden problémát! Megsúgom Neked, hogy Hanna születése után annyira paráztam, hogy azt gondoltam, hogy ha az első hetekben életben tudom tartani a gyereket, akkor nyert ügyem van. (pedig már van egy 14 éves fiam) :lol: :lol:

Steffi, azért ez az alvás idő is nagyon jó, főleg ha 7 körül fekteted le. Egyébként nagyon jó lett a frizurád!

Cancan! Remélem mára már jobban vagy!

Eszti bejelöltelek a wiw-en.

Kép
ildi35

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:53-kor.
Vendég

Huh, jó sokat írtatok, pedig csak tegnap nem voltam! Atyaég, össze kell szednem magam és minden nap jönni, különben teljesen lemaradok!

Durca babájának a helyzete rettenetes!!!! Léteznek ilyen orvosok, ill. nővérek??? Ez szörnyen dühítő!! :evil: :evil: Legalább próbáljanak átmenni másik kórházba, ha még sokáig bennt kell lenniük, mindenképp jobb lenne nekik!

Jube
Tudom, hogy a jelenlegi helyzet nem túl jó és szeretném majd megtanítani, hogy el tudjon aludni magától, csak én azon a véleményen vagyok, hogy amíg még nem lát annyira jól és nem játszik, meg nem tudja lekötni magát, addig nem várom el tőle, hogy magától visszaaludjon napközben, amikor pl. felébred arra, hogy morog a hasa vagy büfizik (mert ugye hasfájós és állandóan szelek bántják szegénykét :( ) De amint már jobban nézelődik és le tudom kötni valamivel, meg fogom próbálni nem felvenni, hanem a kiságyban visszaaltatni. Most egyedüli fegyverem a hajszárító, ha nem akarom kivenni, arra elég jól visszaalszik bármikor, de csak éjjel szoktam bevetni!

Valentina
Nekem ugyan császár lett, de apás szülésnek indult és a párom bizony rosszul is lett az epidurálnál (mert én már eleve epidurálban kaartam szülni), de nem volt gáz, egyszerűen csak azt láttam, hogy elengedte a kezem és kiment :) (lefele kellett néznem, így az arcát nem láttam, de állítólag halottsápadt volt). lement az előtérbe, evett egy kis csokit, aztán mire visszajött, engem már toltak be a műtőbe, épp hogy visszaért! De a lényeg, hogy maximum nem fogja bírni és kimegy (én erre az esetre is fel voltam készülve és akkor anya lépett volne akcióba :D :D )

Dóri nagyon cuki a képeken!!!

Nektek 6 hetesen mennyit aludt a babátok? Nekünk Dani max 12 órát alszik egy nap, ami sztem elég kevés, bár sztem ez is összefüggésben van a hasával! Viszont éjjel akár 5 órát is kibír evés nélkül egy huzamban, akkor sokkal jobban alszik, mint napközben, nappal alig!!

Steffi!
IRIGYELLEK!

Hajhullásra nekem is mondjatok valamit! Borzasztóan hullik a hajam szülés óta!!

Puszi:
Barbi

KépKép
barimami

Hajhullás: én már túlvagyok a miatta ért sokkon ( szerintem a harmada kihullott) totálisan kész vagyok minden hajmosáskor.

De már reggelente nincs annyi haj a párnámon. Amit én csinálok: csalánsamponnal mosom, + utána csalánhajszesz van rajta 20-30 percig. Szedek napi 2*2 Revalidot, ezenkívül c és multivitamint és most tegnap óta elkezdtem inni a HUMET-R nevű lötyit ( vas) ezt Ági ajánlotta. És ezenkívül bioptron lámpázom. Picit jobb a helyzet.

Érdemes még a hajkencét megnézni a neten. Megjegyzem: kértem tőlük tanácsot, de nem válaszoltak. :twisted:

Satuk: Mi az hogy dokibácsi a májust javasolta? Megmondta, hogy előtte ne kezdjetek a babaprojectbe? Neked is Vida a dokid, nem?
Ildi: köszi megmaradok, fejem egész éjjel nyomott, reggel vettem be algot, de a mellkasom is húz.. szóval nem vagyok 100as.

Én jövő héten viszem vissza a babamérleget, remélem még kint lesz a tabló!!!!!

Eni: valakinek ( mondjuk nekem? :P ) ugye küldesz sms-t ha elindultatok???????
Gabbó, Ancsaboszi Ti is léccilécci!!!!!! Nehogy napokra eltűnjetek, mi meg lerágjuk a körmünket miattatok!

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan

Ezt a Humet R-t én is ittam, kb két napig. :lol: Irgalmatlan íze van!!!! Bennt áll a hűtőben. Fúj. Melyik újságban láttál? Mi az a kéthetes? Tévéműsor? Még jó hogy szólnak nekem, hogy beletesznek. Remélem nem írogattak maguktól sok hülyeséget, mert nem is nyilatkoztam semmit. :x

Eszti

Visszajelöltelek a wiw-en.

Szerintetek most hogy 3 hetesek elmúltunk mindennap vihetem sétálni Jázmint? A védőnő szerint igen, főleg hogy jó idő van. Mondjuk szerinte akkor is ha az van. Ti mikortól sétáltattátok? Mondjuk levegőztettem is a teraszon, de az nem volt olyan sok idő.

Kép
gyorgyi33

Valentina

Már írtam, hogy nálunk is Apás szülés volt. Az én férjem is félt, mert azért nem nagyon bírja a vért, de azért érdeklik is ezek a dolgok. Szóval én is attól féltem, hogy majd fel kell mosni. De egyáltalán nem. Ha az elejétől bennt van az a jó, mert végig tudja követni veled a vajúdást. Az tuti hogy az én férjem teljesen kész lett volna, ha csak a végére jön be, mert akkor azért már eldurvulnak a dolgok. De valahogy közben szépen "hozzászokik". Mondjuk nálunk volt rá 24 órája. :lol: Persze nagyon sírt a végén, de azt mondta azért, mert nagyon féltett, nehogy valami bajom legyen. Aztán amikor kibújik a baba... Azt el sem lehet mondani milyen érzés, ha ott vagytok együtt hárman!!! Hihetetlen!!!

Kép
gyorgyi33

Györgyi:
Igen a Kéthetes tv-újságban vagy( 5. oldal ) :lol: - van rólad egy kép, meg pár sor, hogy újabb tv-s baba született, és hogy a télapótól kérted, de késett a kis jövevény, dátum, súly, baba-mama jól vannak. Ez a lényeg. Még jó hogy tudsz róla......

Aki olvassa a kismamát , a januáriban benne van Ági ( 19. oldalon ) és a 31. oldalon szerintem a férje van.
na, vége a hírműsornak..... :lol: :P
megyek bricoba virágföldet meg cserepet venni, mert kihalnak a virágaink itthon.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni, ha megírod priviben, vagy e-mailben a számod, én küldök majd sms-t szívesen, ha történik valami.

Durcáékról már mindent leírtatok, egyebet nem tudok írni a döbbeneten kívül, tényleg borzasztó állapotok vannak néhány kórházban, sajnos Zsombival már mi is megjártunk néhányat...de szerencsére olyan is van, amivel maximálisan meg voltunk elégedve.

Monacs, nagyon szép Dóri! Én kitaláltam, melyik az igazi :lol: !

Egyébként tényleg, mire végigolvassa az ember az írásokat, elfelejti ki, és mit írt, azt meg pláne, hogy mire mit akart reagálni.

Satuk, te is jól el voltál tűnve!

de jó, hogy hamarosan beszállhatok az altatás-sírás-rívás-szoptatás témákba!!! :D :lol:

Ancsa, a biztonságotok a legfontosabb!!!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Barbi!

Miért is irigyelsz?!
És áruld már el, hogy használod a hajszárítot?!

Ildi!
Köszi! :oops:
Hát 7után mágegyszer felébred, de ált-ban 9-kor már nem. Most fél 9-től aludt negyed 2-ig, aztán szopi utána 4 és 1/2 7.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Monacs!
Csatlakozom a többiekhez, szép Dóri!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Orsi!
Délelőtti sétáról is lehet szó. Még egy dolog van, ami behatárol minket, mégpedig az, hogy baromi nehéz babakocsink van és a HÉV-re nem bírok felszálni vele, szóval, ha Ti mobilabbak vagytok és el tudtok jönni ide a Csillaghegyi hévig, akkor Én ott leszek és sétálhatunk itt a lakóparkban. Jó? Majd még egyeztetünk! Örülnék nagyon!!!!

Valentina!
Mi is apával szültünk és csak azt tudom mondani, hogy hajrá!!!! Ami még jó benne azon kívül, amit a többiek is írtak, hogy utána tök jól el tudja mesélni, hogy mi hogy volt...én legalábbis nem emlékeztem mindenre és ugye egy csomó mindent nem is láthattam, amit Ő igen. :wink:

Ildi!
Jobbulást a kiscsajnak és kitartás. Nem tudom Én mit csinálnék, ha Kolos lebetegedne, de az tuti, hogy nagyon rosszul viselném én is.

Barimami!
Ne aggódj az alvás miatt, valószínű a Te picúrkád is olyan csekély alcásigényű, mint az enyém. Ha szépen fejlődik és jókedvű akkor nem gond.

Steffi!
Azért ez tök jó, hogy így alszik éjjel Martin. Mi is 4-kor szopiztunk először az éjjel, de addig felkelt legalább kétszer vagy inkább háromszor.
marcsim

Sziasztok Lányok!

Köszi lányok, szerintem is olyan szép Dóri, dehát ugye mindenkinek a sajátja a legszebb teljesen elfogulatlanul :D .
Nem fogjátok elhinni, de füzettel felvértezve jöttem és jegyzeteltem, hogy tudjak reagálni a mondottakra. Bevallom az ötlet nem az enyém volt, loptam :wink: .
Alig merem leírni, mert rosszul lesztek, de ebéd után hunytam több mint másfél órát :oops:.

Satuk
Én is baromira örülök, hogy lánynak sikerült, kicsit féltem, hogy két fiam lesz. Egyébként egy ismerőstől tudom, akik voltak ilyen optimáis családtervezésen, hogy az sem mindegy, hogy mit eszik az ember, mert az befolyásolja ott lent a PH-t. Most azt meg nem mondom, hogy melyik PH kell a fiúnak és melyik a lánynak. Ők is lányt akartak és meg volt, hogy mit szabad enni és mi az amit egyáltalán nem. Pont elkértem tőle ezt a listát, de sajnos már nem tudtam kipróbálni... :D Ja, egyébként az illetőnek összejött a lány, hogy most ezért vagy amúgy is...?

Ildi35
Nálunk is Dóri kicsit taknyi, alig tudom kiszívni az orrát. Ordít és csavarodik ki a kezemből. Szerencsére annyira gyakran nem kell. Danival el voltam kényeztetve, mert Ő nagyon szerette. Sőt a mai napig szereti, próbálja magának csinálni.

Hajhullás
Ebből a táborból sajnos én sem maradok ki. Majd reméljük javul.
Cancan, hogy van ennyi mindenre energiád, én ilyenekre annyira lusta vagyok. Tudom a szépségért mindent, de örülök ha végzek a heti két hajmosással. Beszárítás, az meg mi?
Tényleg nem is írtad, Neked bevállt a More Milk kapszula?

Ancsaboszi
Nagyon ari vagy! Hát sajnálom, hogy nem fogod megtudni milyen szülni, de a Te eseted speciális, és a legfontosabb, hogy minden rendben legyen! ÉS LESZ IS!!!

Monacs

Kép
Kép
monacs

Kedves Mindenki!

Én új belépő lennék, ha befogadtok. Igyekszem az utolsó napok, hetek üzenteit elolvasni és ha valakinek tudok valmaiben szívesen segítek.
Pár szóban magamról, 35 (na jó 36) éves vagyok, Olívia 3 éves lesz februárban, a Kútvölgyiben született 4100 g-al és 58 cm-el, 12 nappal a kiírt átum után 20 óra vajúdás után sajnos császárral, egy kicsúszott EDA kanül miatti lelki összeomlás (és fájásgyengeség miatt). Igazából senkit nem hibáztathatok, sztem mindent megpróbáltam(tunk), de a lényeg Olicska a császár után 6 órával szopizott, egészen 23 hónapos koráig, a cumival és a pelussal még most kínlódunk, de ő gyönyörű, folyékonyan beszél, énekel és fejből meséli Bogyót és Babócát. Szóval egészen 3 éves korig friss tapasztalatokkal bárkinek szívesen bármiben segítek és kérnék is segyítséget.
Most 33 hetes terhes vagyok, hasamban Benjámin megint picit nagyobb mint az átlagos babák, de orvosom teljes támogatásával spontán szülésre készülök február 25-én. A csütörtöki kismama tanfolyamon előadó lelkes szülésznő is bíztatott, sőt megnyugtatott, hogy az én dokimmal biztosan meg is próbálhatom, de azért ha van valakinek "hogyan szültem spontán császár után" élménye a Kútvölgyiben kérem segítsen.

Köszi előre,
és valaki azt ismegmondhtaná hogyan kell azokat az édi vonalzókat beilleszteni az üzi aljára.
eszesmerci

Kedves Mindenki!

Én új belépő lennék, ha befogadtok. Igyekszem az utolsó napok, hetek üzenteit elolvasni és ha valakinek tudok valmaiben szívesen segítek.
Pár szóban magamról, 35 (na jó 36) éves vagyok, Olívia 3 éves lesz februárban, a Kútvölgyiben született 4100 g-al és 58 cm-el, 12 nappal a kiírt átum után 20 óra vajúdás után sajnos császárral, egy kicsúszott EDA kanül miatti lelki összeomlás (és fájásgyengeség miatt). Igazából senkit nem hibáztathatok, sztem mindent megpróbáltam(tunk), de a lényeg Olicska a császár után 6 órával szopizott, egészen 23 hónapos koráig, a cumival és a pelussal még most kínlódunk, de ő gyönyörű, folyékonyan beszél, énekel és fejből meséli Bogyót és Babócát. Szóval egészen 3 éves korig friss tapasztalatokkal bárkinek szívesen bármiben segítek és kérnék is segyítséget.
Most 33 hetes terhes vagyok, hasamban Benjámin megint picit nagyobb mint az átlagos babák, de orvosom teljes támogatásával spontán szülésre készülök február 25-én. A csütörtöki kismama tanfolyamon előadó lelkes szülésznő is bíztatott, sőt megnyugtatott, hogy az én dokimmal biztosan meg is próbálhatom, de azért ha van valakinek "hogyan szültem spontán császár után" élménye a Kútvölgyiben kérem segítsen.

Köszi előre,
és valaki azt ismegmondhtaná hogyan kell azokat az édi vonalzókat beilleszteni az üzi aljára.
eszesmerci

Canacan

Kösz az infót! Én is láttam Ágit a Kismamában!

Eszmercsi

Hát nekem nincs ilyen élményem, de a vonalzóban tudok segíteni. :D Ha rákattintasz bármelyikre megjelenik a honlap, ott baloldalon lefelé lesz egy link, elég apró betűvel, hogy vonalzó létrehozása. Ott létrehozod. Aztán küldenek email-t. Ilyen kódokat. Aztán már ezen az oldalon a lap tetején bemész a segédletekbe, ha legörgetted, ott lesz ilyen, hogy profil. Oda kell bemásolni az egyik kódot, hogy pontosan melyiket, azt nem tudom, de próbáld ki. SOk sikert, nekem kb. ötödszörre sikerült. :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!
Cinicini! Igen, nekem is a Vida a dokim.. Azért mondta májust, mert császárom volt, és ugye akkor van egy határ, hogy meddig ne csapjunk be a lecsóba..
Képzeljétek! Ugye mondtam, hogy az unokahúgom bármikor megszülhet.. erre a Golden retrieverünk beelőzte.. :D már a 2. kutyu esett ki belőle.. Van ilyen. Remélem a kutyunk is úgy fogja élvezni a anyaságot, mint én... :D
Mentem, puszi. :lol:

satuk

Eszesmerci!

Ki a dokid? Inyianyi, aki október 30-án szült Sándor doktornál simán szülte a kisfiát, előtte császára volt! Szerintem is nyugodtan készülj sima szülésre, ha valamiért nem jön össze még mindig lehet császár.
Rakj majd fel képet a Oliviáról! Szép neve van! :lol:
Te hogy altattál ano???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szia Eszesmerci!
Üdv a körünkben!
Mekkora babának saccolják Benjamint? Ki a dokid?
Durca is szülte Borókát, pedig Mandula császár volt, úgyhogy Neked is biztos menni fog!!!
Pont 3 év lesz a gyerekek között? Jól látom, ugye?
És kérünk képet!

Lányok, tudom hogy vki írta, hogy csak hason alszik a gyereke. Dóri is csak úgy hajlandó. Hiába rakom le oldalra egyből átfordul és már terül is el, mint a béka. Egyedül a babakocsiba alszik hanyatt vagy oldalt fekve. Ez nem gáz?

Kép
Kép
monacs

Sziasztok,

Hú, mennyit írtatok!!!!!!!!

Hát nekünk is elég kaki éjszakánk volt! Este 7-től fél 1-ig tök jól aludt, aztán mintha azt mondták volna neki hogy sztrájkolj! Persze reggel 6-kor meg már sikítozott!! Miért van az hogy egyszerre akar kijönni a gyerek összes foga? Annyira bevan dagadva az ínye alul- felül hogy az már nekem is fáj, nem hogy Rékának.
A nap vicce: délután elmentem aludni egy kicsit mert annyira nyomott a fejem. Mondtam a férjemnek hogy majd adjon enni a gyereknek. Kb. másfél órát sikerült csucskálni majd felkeltem és kérdeztem hogy evet e a gyerek. A válasz: NEM MONDTA HOGY ÉHES!!!!!!!! :D :evil: :evil: Hát azt hittem hogy besza…ok!!! Csak annyira volt éhes hogy megevett egy egész üveg bébi gyümölcsöt és még utána tátotta a száját!! :D

Satuk,
Nektek az egész családotok a Kútvölgyiben szül és persze Vida dokinál???? :D :D Húgod hogy van? Mennyi idős terhes? Ne izgulj Réka sem akar kúszni és mászni inkább csak sétálni, viszont lassan egész fogsorral fogunk rendelkezni :) Szóval májusban kezdődik a babaprojekt?? Hát akkor valszeg nem fogunk egy időben szülni!! Remélem azért kicsit sűrűbben jössz most már.

Ancsa,
Szakdoli: jó kérdés, én az idegenforgalomban dolgozom viszont a szakirányom az EU. Úgyhogy valami olyat kellene választanom, ami kapcsolódik a turizmushoz és az EU-hoz is. Csak nem pályázat lesz, mert az a tanár nagyon genyó és nála nem akarom írni. De hát előbb túl kell lennem a szigorlaton. :cry: :cry:

Lilluska,
Középfül-gyulladás? Szegény, nekem is volt az nagyon szar!! Látom az egész családot leteperi a betegség!

Hajhullás: Nekem is volt amíg intenzíven szoptattam de most már olyan mint régen. Nem csomóba hullik!!! :D :D

Györgyi,
Én ennyi idősen minden nap vittem sétálni Rékát, sőt kint aludt a kertben. (persze akkor még jó idő volt) Egyébként mi is megyünk mindennap kivéve, ha esik az eső. Nyugodtan vidd ki ártani nem árt!! Ja, és tegnap néztem a híradót (mert mióta velünk vagy azóta ezen a csatornán nézzük) és azt mondták hogy újabb taggal bővült a Duna Tv csapata! Lassan ott is mindenki babázni fog.

Eszesmerci,
Szia, üdv itt nálunk!! Tetszik a neved! :D :D Hú, Olívia szép nagy baba volt. Ki az orvosod? „hogyan szültem spontán császár után” kérdésben sajna nem tudok segíteni, de majd jönnek a többiek! A vonalzót pedig Györgyi leírta!

További szép napot mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Eszesmerci, üdv a csapatban! De jó, hogy már nem csak én képviselem a banya korosztályt! :lol: :lol: A kislányodnak nagyon szép neve van, ha lehet rakj fel képet róla. Császár utáni szülés témában én nem tudok segíteni, de majd jönnek az érintettek is.
Csajok, úgy érzem magam, mint akin keresztül gázolt egy úthenger. Mint délelőtt már írtam fél 3-tól talpon vagyok, de napközben nem merek ledőlni, mert után mindig iszonyatos fejfájással ébredek. Hanna sajna nem javul, elképesztő, hogy mennyi váladék gyülik össze a nózijában. Szegény amint meghallja porszívó hangját máris hatalmas bömbölésbe kezd. És annyira köhög, hogy majdnem mindig hányás a vége, hát szörnyű. Szerdán kellene vinnem 4 hós oltásra, remélem addig rendbe jön. Bár lehet, hogy akkor sem kapja meg, mert mondta a dokinénik, hogy nincs oltóanyag és lehet, hogy szerdáig sem érkezik meg. Meg áll az eszem, a XXI. században nincs oltóanyag! Olyan szívesen megkérdezném az általam "mélyen tisztelt" egészségügyi államtitkár asszonyt (amióta a szüléssel kapcsolatban nyilatkozott sikító rohamot kapok, ha meglátom a TV-ben), hogy oszt aztán mér nincs??? Na jó nem politizálok.

Kép
ildi35

Sziasztok Lányok!

Nem tudom ti, hogy birtátok ki az utolsó heteket,de az én kis Viktorom nagyon aktiv és néha nagyon erősen belém rug.
Csak az nyugtatja meg ha apukája simogatja a pocakomat. :)

Köszi lányok, hogy megosztottátok velem az emlékeiteket.
V
Kép
valentina

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:53-kor.
Vendég

Szia Eszesmerci! Én is szeretettel üdvözöllek! Én nem voltam császáros, úgyhogy ez a téma nekem nem megy...
Ki a dokid? És a szülésznőd? Választasz azért valakit?
Olívia, ez gyönyörű név! Kérünk fotót is! :wink:

Én "Vidás" vagyok. Ja a vonalzónál az a kód a végén, ami nem jutott Györgyi eszébe, azt hiszem a phpbb kód, azt kell átmásolni az ablakba.

Lilluska! Gyógyulást, jobbulást a gyerkőcöknek!
Ildi! Hannának is!
Szegénykék...

Valentina, nekem már olyan nagyokat nem rúg, inkább lassan mozgolódik, kidugja kezét-lábát, és rengeteget csuklik :roll: (ezt nem szeretem).

Monacs, szerintem a hasonalvás talán csak 3 hónapos koráig nem jó...vagy rosszul emlékszem? Különben mindenféle fórumokon hol ezt-hol azt írják, hogy melyik pozitúra miért nem jó, vagy jó, úgyhogy igazából én sem vagyok a témában akkora szaki.

Vbea merre? Lábaidat pihenteted?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Marcsi!
Mire ébred fel kolos? A kis pocijára? És mivel altatod vissza?!
Akartam már kérdezni, hogy hogy viselte, az ünnepeket, hogy nem itthon voltatok? Nem zökkent ki nagyon,? Martin már attól is ki van, ha hosszabban megyünk vásárolni. Max 3-4 órára tudjuk elvinni, akkor még a másnap kibírható, de ha megcsúszunk akkor nekem annyi! :lol:

Vica!
Annyira jó fej vagy! Ne haragudj, hogy ezt írom, de én mindig olyan jókat nevetek azon, amiket írsz. Persze az nem vicces, hogy szegény Réka éhezett, de ahogy leírtad... Tök jó stílusod van!!! :lol: :lol:

Ildi!
Szegény Hanna! :? Képzeld, ha Martin esetleg elalszik én is tudom, hogy aludni kéne vele, de akkor sokkal rosszabbul vagyok, mintha nem alszok semmit! Nekem szörnyen szokott utána fájni a fejem, van, hogy hirtelen azt sem tudom hol vagyok!

Valentina!
Hát az én kisfiam 3600 grammal és 57 cm-vel született, ehhez képest én 47 kg vagyok (persze nem terhesen) és 160 cm... Úgyhogy az utolsó napokban szegény picimnek már nagyon nem volt helye mocorogni, de persze azért próbálkozott és néha csillagokat láttam, mert már nagyon kellemetlen volt! Aztán eljön az idő mikor már se ülni, se állni, se pisilni se semmit nem fogsz tudni csinálni, csak érzed, hogy kell pisilni, de max 2 cseppecske. Pihenésről meg ne is álmodjon az ember lánya :lol:
Jövő héten kezded a CTG-t?

Monacs!
Martin meg hason nem hajlandó megmaradni, max pár percet. Most akkor ez se jó?!

Eni????? Tünde??

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Jobbulást a betegeskedőknek!
Már megint jó sokat írtatok! :lol:
Asszem nekem is jegyzetelnem kéne, hogy tudjak mindenre reagálni.

Eszesmerci! Üdv köztünk, császár után szülésben én sem tudok segíteni, mert még csak egyszer szültem, és az sem császár volt.

Valentina! Nekem Léna már nagyon mozgott a végén, néha csak úgy hullámzott a hasam! És tényleg folyamatosan olyan érzésem volt, hogy mindjárt bepisilek, és aztán csak pár cseppet sikerült kipréselnem. :oops:

Hason/háton/oldalt alvás: a kórházban ugye oldalt fektetik a babákat, mondván a hason alvás okozhat bölcsőhalált, a háton alvás közben meg megfulladhat, ha bukik. Így mi egészen a cspőszűrésig, ami asszem 6 hetes korába volt, az oldalán altattuk Lénát, ügyesen megtámasztva. Aztán ott meg közölték, hogy a csípőfejlődésnek nem tesz jót az oldalt alvás, hason vagy háton altassuk. Na erre varrjatok gombot...

Ildi! Mi hétfőn megyünk 4 hós oltásra, lehet, hogy fölöslegesen???

Hajhullás témában én is várom az ötleteket!

Györgyi! Szerintem is nyugodtan viheted minden nap Jázmint sétálni. Mi Léna kéthetes kora óta mindennap megyünk sétálni, most már mindig legalább 1 órát. Egyszer kimaradt valahogy, és estére tök depis is lettem...

Na, és a lényeg: megvolt ma az első úszás! És mindenféle aggodalmam ellenére Léna tök jól bírta, végig bent voltunk a vízben, ez kb fél órát jelentett, tökre figyelt mindenre, nem ijedt meg semmitől, és néha még mosolygott is! Szóval tök jó volt. Utána jól bealudt, így 4ésfél óra telt el két kaja között, és este is jó fáradt volt, ezért 9 helyett már 8kor letettük. Majd meglátjuk meddig alszik.

Hát ez jó hosszú lett, most megyek is, tárasozunk egyet a párommal!

Jóéjt mindenkinek!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Steffi!

Én is 160 cm magass vagyok.Ezen a héten voltam ctg-n és a dokim azt mondta, hogy kedden kiderül, hogy be kell-e feküdnőm vagy sem.Mert a fájások sürüek voltak amikor csinálták a ctg-t
és már legalább 4hete tartanak a jósló fájások.

Gabboka!

Viktorom csak akkor csuklik, ha a dokimhoz megyünk és sokat kell várni.Nekem eddig alig mozgot. Csak akkor érezte jól magát ha vezettem,de már attól is eltiltottak. :?

Lehet, hogy én vagyok köztetek a legfiatalabb?
Mert én csak most töltöttem a 25-öt.....
mindenkinek jó éjt!
V

valentina

Ildi!
Ezt a banyadolgot meg sem hallottam. Szerintem én vagyok a korelnök :D :cry: :oops:

Valentina!
Én is leírtam Neked a szülésemet priviben, de asszem nem ment át, mert nyomát sem találom az elküldött privikben (ez volt az első :oops: ). De most itt: Mi is apásan szültünk, és nagyon jó volt, hogy ott volt. És tényleg nem utolsó szempont, hogy legalább van, aki mindenre emlékszik, mert én nekem egy csomó dolog kiesett.

Alvás: Panna végig hason aludt, amitől a doktornénink frászt kapott, de igyekezett nem mondani. A kórházban azt mondták, vagy hason, vagy oldalt. Panka imádott hason, azóta is úgy alszik. Meg elég bukós volt, én nem is nagyon mertem volna háton.
Az elalvás meg azóta megy nagyon jól, amióta bölcsis. (Nem akarok ezzel elkeseríteni senkit :) )

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Lilluska,

Hogy vannak a gyerekek? Jaj szegénykém, akkor most vigyázhatsz rájuk még jobban! :cry: Mielőbbi gyógyulást kívánok Nekik!! Nektek meg sok erőt!!! És küldök így az éteren keresztül egy kis Boszi energiát, hátha segít!!! És hamar jobban lesznek!!!
Ti jól vagytok a Férjeddel?

Barbi,
Nagyon édes ez a vonalzó!
Annyira jó ez a kép Daniról!

Cancan,
Aranyos vagy! Kérek egy számot, és ha van valami akkor, megy az sms :lol: OK?

Gabboka,
Igen, igazad van, én is így gondolom, az a lényeg, hogy a Baba és én jól legyünk! Aztán még rengeteg szép élményünk lehet hármasban! 8)

Neked is sokat csuklik? Nekem is? :wink: Úgy sajnálom szegénykét akkor mert akkor az egész teste mozoghat, olyan erősen. :cry: Szegény picike. De hát próbálgatja a tüdejét, azt mondják, és az jó! Remélem.

Monacs,
Aranyos vagy! Köszönöm és puszi! :wink:

Szia, szia Eszesmerci!
Légy üdvözölve a csapatban! És köszönjük a felajánlást a segítségre! Szép nagy baba lehetett Olívia és gondolom most is az, majd kérjünk róla fotót! Ki az orvosod?
Nekem sincs ilyen tapasztalatom, a vonalzót, látom már Györgyi elmondta! És biztos sikerülni fog! Sok sikert hozzá!

Lányok,
Pont egy csokitortát eszem, és úgy érzem Hercegnőnek is nagyon izlik, itt mocorog!

Satuk,
És hogy vannak a kutyusok? Kérünk képeket? Hány kiskutya lett?
Fajtatiszták?

Vica,
Tényleg?
Én is a turizmusban dolgoztam. Ja igen, néztem is az iwiw-en, hogy hol dolgozol :lol:
Én idegenforgalom és szálloda szakon végeztem Szolnokon 2004-ben, és ez volt a szakdolgozatom címe: Székesfehérvár, mint barokk város (és ez idegenforgalmi szemlélettel)
És meddig kell választanod?
Igen, az fontos, hogy ki a konzulens, nekem is volt több téma ami tetszett volna, csak hát a tanár miatt inkább kihagytam.

Ildi,
Szegény Hannácska! Jaj de rossz lehet :-.( Sok, sok puszika Neki! és neki is megy az energia!!

Valentina,
Nálunk is úgy van, hogy ha Apa simogatja, akkor nyugodt, vagy ha nem mocorog annyit, és már izgulok, akkor jön az Apasimi és meg is van oldva minden. Már most szerelem van Apa és lánya között. De akkor úgy látom nálatok meg Apa fiú kapocs!
Nem raksz fel vonalzót?
Úgy látszik, nem szereti már most dokihoz járni, már igazi férfi! :wink:

Zsófi,

Léna a kis úszóbajnok! De jó, tök jó lehetett vele fürcsizni! És nincs róla kép?

Eni hol vagy?

Puszi

Jó éjszakát!

Ancsa

ancsaboszi

Kriszta,

ez tetszik, korelnők!
akkor mostantól magázzunk? :wink:

Küldtem neked Privit és emilt is! Megkaptad?

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Hi,

Azt hiszem be sokaltam a sok isoquant és isocost egyenesektől!! :roll: :o

szóval jöttem megnézni hogy mizu..........

Steffi,
Remélem jövő pénteken is ilyen szellemes leszek! :lol: :lol: :lol: Egyébkét én is bírom a stílusod!! :lol: :lol:

Hason alvás: Réka csak hason alszik, ha hanyat fordítom akkor egész éjjel boldogít minket úgyhogy a békesség kedvéért akkor inkább hagyom hogy visszaforduljon. Amúgy csak a babakocsiban hajlandó háton aludni, de akkor is csak addig amíg ring-reng a popója!! :D

Zsófi,
Tök ügyi Léna! Kiment be vele a vízbe?? Meleg volt nagyon a víz? Gondolkoztam hogy én is elviszem Rékát úszásra, csak nem tudom hogy viselné a meleg vizet. Nem szereti! :?

Valentina,
Ne izgulj, nem Te vagy a legfiatalabb hanem Barimami vagy Dóri!!! :D Egyébként én is 25 éves vagyok, még bő 2 hónapig!! :D :D Felrakom a táblázatot és akkor abból csemegézhetsz hogy ki mennyi idős!!! :D (Bár már 1 évvel idősebbek vagyunk!!!!!!!!!!) :lol: :lol:

Ancsa,
Ha jól emlékszem akkor január végéig van a konzulens választás. Addig majd csak kitalálok valamit!! Te hol dolgoztál???

Valentina, Eszesmerci
Ha szeretnétek a tábliba bekerülni, akkor írjátok meg az adataitokat!!

Na jóccccakát!!!!

Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Szia Vica,

A táblázat, mint mindig most is szuper!
Gratula!

Akkor még van egy kis időd választani! Hajrá! :wink:

Egy utazási irodában dolgoztam, ez volt a vágyam, ezért is jártam Szolnokra, előtte évekig sokkal jobb helyem volt, de hát nekem ez kellet, aztán 2006 januártól dolgoztam júniusig egy utazási irodában, és egy életre elegem is lett belőle. Úgyhogy ide biztos nem mennék vissza!

Valentina és Eszesmerci remélem titeket is látunk lassan benne!

Szép álmokat!

puszika

Ancsa

ancsaboszi

Ancsaboszi: ment privi :lol:
Vica: mi az hogy nem szereti a meleg vizet? Nálunk - mármint az usziban kb, 30 fokos, ezért most szoktatom Benust a hüvősebb vízhez. elég jól veszi az akadályt, de azért látom rajta, hogy érzékeli hogy hűvösebb. Réka milyen vízbe fürdik?

Hason alvás: az első 2-3 hétben mi is oldalt altattuk Benedeket, de amikor nyűgi volt apa hasra tette és láss csodát sokkal nyugodtabban alszik. Most is minden este hasra rakom és így simán átalussza az éjszakát.

Eni! HOL VAGY? Nem ér most már ennyi időre eltűnni Te nő! Minimum egy bejelentkezést kérünk.....

elég ramatyul vagyok.... kapar a torkom, göthös vagyok, nyom a fejem, kezd folyni az orrom, szar a közérzetem....
jóccakát!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Ancsa, de van kép, csak a párommal van rajta Léna, mert én hamarabb kimentem a vízből, hogy fényképezni tudjak. Mindjárt kérek engedélyt, hogy feltehetem-e ide.

Vica: ezzel asszem meg is válaszoltam a kérdésedet, mindketten bent lehettünk vele. A víz elvileg 30-31 fokos volt, legalábbis a tájékoztatón azt mondták, hogy ennyi lesz. Szerintem az nem sok. Réka milyen vízben fürdik? Ennél biztos melegebben, nem?

Megengedte, úgyhogy itt egy kép:
Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Szia Mindenki!

Köszönöm a kedves fogadtatást, nekem sajna nem megy még a név szerinti írás, maradnék a témák szerinti válaszoknál.

Táblázathoz adatok: köszönöm! Kép Olicska Kép Anya és Olicska a Mikulás ünnepélyen
36, Budapest,
Olívia, Dr. Tóth 2004.02.26. nem volt szülésznő
Benjámin, dr. Tóth, 2007.02.25., Várnai Gabika (úgy látom többen is vagyunk arra a napra kiírva)

Altatás
Nálunk Olicska a 3. héttől átaldta az éjszakát és mivel sosem büfizett a kis "vákumszájú", az oldalán altattam, összecsavart törölközővel a háta mögött. Egészen jól tudtam én is, és hamar kipihentem magam. Ez így ment 6 hónapos koráig, akkor az első fog megjelenése után éjszakánként 1-2 szer kelt és az egy db hajnali ébredés 2-4 között megmaradt egészen 23 hónapos koráig. Meg lehet szokni! 6 hónapos koráig cicin aludt el, akkor átszoktunk az ébren lefektetéshez. 3 nap alatt túl voltunk a szenvedésen és nem sírt többet 25 percnél (akkor is 3 szor néztem meg míg elaludt). Egészen addig magától aludt el, amíg le enm vettük az ágyrácsot. AZóta közöttünk alszik el és bár átvisszük az ágyába, hajnalban mindig közöttünk van és vele ébredünk. Nem tart már sokáig (pár év) és különben pedig annyira jó vele aludni, hogy mi nem bánjunk! Hallottam már a közös szülő-gyerek hálószoba + játszószoba + nappali lakás koncepcióról. ha lesz házunk szerintme nálunk is így lesz. A húgomék 3 gyerekkel az idegeskedés helyett nagyobb ágyat vettek. Édesek amikor a délután négyne sziesztáznak egy nagy franciaágyon. ja és persze A mi megfigyelésünk még: havazáskor alszik a baba, szélviharban nyűgös, teliholdkor nem alszik el hajnalig!

Görcsölés
Szilveszterkor kb 6 órán keresztül görcsöltem és rúgdosott Benjámin, és azóta is egész nap kínoz (melegfront biztos). Olicska ilyet sosem csinált. Ennek a kisfiúnak olyan erős lába van, hogy fájdalmat okoznak a rúgásai, ezt komolyan nem gondoltam volna!

Vonalzó
Köszi, már klszen vannak a vonalzók, de valahogy nem sikerül beilleszteni.

Fotó Olíviáról
Próbálok csatolnio[/b]
eszesmerci

Sziasztok, megint ébren... :?
Tegnap a barátainkat költöztettük. Ebből az én részem annyi volt, hogy leültettek, csokit adtak a kezembe, és figyeltem az ajtót, amíg pakoltak. Na meg persze az előtte levő szokásos ikea-túra. :wink:

Albi sikerült, így két héten belül költözünk a hetedikről a negyedikre. Megnyugtató, hogy nem kell "elölről kezdeni". Lakáseladás még nyakig.

Merci, üdv köztünk, de jó, hogy egyre nagyobbak leszünk. Olívia pedig pont úgy néz ki, mint a hugom ennyi idős korában. :D

Legközelebb már én is jegyzetelek, mint Monacs csajszi.

Ildi, ezt a banyázást meg felejtsd el... ugyan :!: :shock:

Jól vagyunk, lábdagadás, meg ilyesmi. Valentina, Gabbó, engem is nyomkod Beni elég keményen. Hogy vagytok? Ancsa?

Pusz. :wink:
vbea

Sziaztok!

Vbea
"Őrülök", hogy nem én vagyok az az egyedüli mama, aki hajnalok hajnalán szokott írni! Én is itt voltam amúgy, amikor te, de végül csak most írok, akkor sikerült visszaterelnem magam az ágyba!

Steffi
Az átaludt éjszaka miatt irigyellek, ölni tudnék egy átaludt éjszakáért, mióta Dani megszületett, sz 5 óra alvás a rekordja, amiből én 4-et tudtam átaludni!! De az is isteni volt!

Monacs
Én írtam, hogy Dani csak hason nyomja, de meg is lett az eredménye, mivel a havi vizsgálaton a doki azt mondta, hogy gyönyörű a csípője!
Egyébként teljesen igaz, amit Zsófi írt, de mi úgy vagyunk vele, hogy Dani elég sokat büfizik éjjel is, így háton fektetés kizárva, oldalt meg nem akartuk a csípője miatt, így beszereztünk egy légzésfigyelőt, így a bölcsőhalál-parát sikerült kicsit csökkentenünk (bár szerintem annak a legelenyészőbb az esélye, még sok más tényező is közrejátszik) Szóval a hasonaltatás jó, ne félj tőle!

Valentina
Bár a táblából úgy láttam nem én vagyok a legfiatalabb, de téged verlek, az biztos! :)

Merci
üdv közöttünk! Én császárral szültem és ugyan sok esetet hallottam, hogy a 2-at sikerült természetes úton szülni, nekem Sipi dokim azt mondta, hogy a 2. már valószínűleg így császár lesz! De persze ez semmit se jelent, minden eset más, gondolom a szülés körülményeitől is függ! Bár nekem a köldökzsinór tekeredett csak rá, szóval természetes szülés is lehetett volna... na mindegy, ő ezt mondta.

Zsófi
Tök jó az úszós kép, én is nagyon akarom vinni majd Danit úszni, a kádban egyelőre imád pancsolni, mindig nevet!! :D

na rohanok, mert elaludt Mazsola, behozom a lemaradásom!

Egyébként én mindig jegyzetelek, hogy kinek mit akarok írni :lol:

Na puszi!!

KépKép
barimami

Valentina!
Én nem tudom ki a legfiatalabb, de én idén töltöm a 25-öt :lol:
Nagy baba lesz Viktor?!

Barbi!
Hja, Martin aludt én meg aggódva ébredtem kb. óránként, hogy most akkor jól van, lélegzik? Reggel el sem akartam hinni! :lol:
Nem írtad le a hajszárítós tipped :?

Merci!
Nagyon helyes a kislányod és Te is! Hihetetlen, hogy majd 2 év van köztük 1 nap híján, ha jól láttam. Izgulsz, hogy fogsz velük 'elbírni'? Akkor végülis kb. akkor lettél újra terhes, amikor a kislányod kb.13 hónapos volt? Mi is valahogy így tervezzük... Majd meglátjuk. És a fennt levős alvásra hogy szoktattátok rá?!

Vica! :lol:

Zsofi!
Nagyon édes Léna! Neki is tök jó neve van! És milyen szépen tartja magát! Végül hova mentetek úszira?

Eni!
Jó, hogy jöttél! :wink:
Hogy vagy?!

Gabi? Tündi?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:54-kor.
Vendég

Lilluska!
Te jó ég!!!! Szörnyű mikor az ember a gyermekét látja szenvedni...
Akartam már írni, hogy 10 éve kb. 1 hetet Inárcson vendégeskedtem :lol: Ott voltunk az utcabálon is :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Igazad van! A hajszárító nálunk úgy működik, hogy a hajszárítót egyszerűen csak bekapcsolom a kiságy melletti asztalkán, persze nem a babára irányítva, bekapcsolva hagyom kb 10 percig és mire lekapcsolom, már durmol a kis lurkó! :lol:
De ugyanez működik nálunk a mosógéppel, amikor centrifugál, a porszívóval (van vizes porszívónk, aminek lehet állítani a fokozatait, így volt olyan is, hogy min.-ra állítottam, cseppentettem bele levendula olajat és bekapcsoltam egy negyedórára a szobájában. Így jól átmosta a levegőt és a baba is jól aludt! :D ). Persze a kocsit is imádja!

Lilluska!
Ez iszonyatos!!! Hogy bírod? Én kb már akkor sírok majdnem ,amikor hasgörcseim vannak a Manómnak és látom a kis arcán, hogy szenved nagyon! :cry: Azt hiszem edzenem kell magam valahogy!!

Képzeljétek, kiderült, hogy a kiütések a nyakán tejkiütések, amik attól vannak, hogy most már jó sokat eszik (min 120-at minden szopinál), így most már tiszta pötty az egész feje, az arca, még a füle mögött is! Még az a szerencse, hogy úgy látom, nem zavarja egyáltalán...

Végül itt van néhány kép bizonyítandó, hogy mennyire imád fürdeni
(azt hiszem a képek sorrendje fordított lett :) )

Kép Fürdés után

Kép Pancsolás

Kép Mosolygok!!

KépKép
barimami

Sziasztok

A buli nagyon jól sikerült, hattól kilencig voltak a vendégek, de pont elég volt, mert kellőképpen kidőltem a végére, de nagyon jól érezték magukat és én is! Nagyon jó szülinapi ünneplés kerekedett belőlle! :) Az egyik barátnőmtől olyan édes gyerekruci együttest kaptak, hogy majd behaltam! (van benne kissapi, rugik (egy teljesen zárt, meg egy nyári), kis cipők, előke), nagyon szép kék és nyuszik vannak rajta! :)

További jó hétvégét mindenkinek! :)

Pusy

Kép
elizabeth25

Sziasztok!
Hát lányok, gondoltam csak bekukkantok, mert így vasárnap biztos nincs sok hozzászólás. És basszus csak görgetek és görgetek ... Nem vagytok semmik :D
Na, persze most közben megjöttek a fiúk is (vásárolni voltak, míg én főztem és takarítottam) és nem jutottam a végére az olvasásnak :cry: .
Folyt.köv.

Kép
Kép
monacs

Hahó lányok!
Apa altat, én meg netezek :D :D :D .

Eszesmerci!
Üdv a fedélzeten!

Hasonfekvéshez: Nekünk is volt légzésfigyelőnk, azért is voltam ilyen bátor.

Hát lányok, az első próbálkozós hónapban nem sikeredett. :( Én annyire bebeszéltem magamnak, hogy elsőre, nem is tudom, hogy miért. Egy kicsit elkenődtem.

Lilluska!
Nekem is most volt alkalmam megtapasztalni, milyen, amikor nagyon beteg a gyerekem. Eddig (2 év) megúsztuk, még amikor lázas volt, akkor is tett-vett, meg szaladgált. De ez a november végi hányós vírus, teljesen kiakasztott. Átérzem a helyzetedet, két beteg gyerkőccel. Remélem hamar rendbejöttök.

Monacs!
Durcáékról semmi hír?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!!

Monacs

Én írtam a hason alvást azt hiszem. Mert Jázmin csak úgy alszik el. Hát a gyerekorvos azt mondta, hogy oldalt egyáltalán ne altassam, mert nem jó a csípőnek. Háton és hason kellene felváltva, de ez nekünk sem megy. Arra gondoltam, hogy "bepólyázgatom" hátha úgy sikerül elaludnia, ugyanis mindig felébreszti magát a saját kezével. :?

Hú de sokan vagytok betegek! Mindenkinek jobbulást!

Barimami

Nagyon édes!!! Ja és teljesen egyforma fürdőlepedője van Jázminnal. A MiniManóban vettétek?

Az éjszaka iszonyú volt!!! Óránként felkelt, csak nyöszörgött én meg paráztam, hogy mi a baja. Lehet az hogy mivel éjszaka nem nagyon büfizik ez összegyűlik és attól van egy idő ujtán rosszul? De ha elalszik a cicimen hogy ébresszem fel? Ha meg alszik nem hajlandó büfizni :roll:

Kép
gyorgyi33

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:54-kor.
Vendég

Sziasztok!

Az éjszaka ismét pocsékul telt, de azért úgy látom, hogy mostanra már valamicskét javult a helyzet Hannánál. Viszont Apa is és én is taknyosodunk és köhögünk.
A szintén betegeskedőknek javulást kívánok!
A banya dologgal senkit nem akartam ám megbántani, csak poénkodtam! Ugyan lassan mostmár én is 36 leszek (Kriszta, azért ott lihegek mögötted :lol: :lol: ), de lélekben sokszor tininek érzem magam, arra pedig igen jó esélyem van, hogy a fejem lágya már nem is fog benőni.....
Hason/háton alvás: szerintem minden fórumon másként nyilatkoznak, és szinte mindenhol eltérő véleményt lehet olvasni, hogy hogyan jó illetve ártalmas. Én azon a véleményen vagyok, ahogy a gyereknek a legkényelmesebb, nyugalmasabb.
Merci, én is a dr. Tóthnál szültem, szerintem nagyon jó választás, a Várnai Gabika szintén, bár az én szülésznőm Zachár Erika volt.
Zsófi, hogy működik a babaúszás? Arra gondolok, hogy ott is van "edző", mint a nagyoknál és osztja a feladatokat? Bocs, hogy ilyen ostobaságokat kérdezek, de hát élőben még nem láttam ilyet és ezért nem is tudom, hogy működik.
Cancan, sajnálom, hogy kiütött a takonykór.
Monacs, Durcááékról újabb hírek????
Csajok rakjatok fel képeket!!!!

Kép
ildi35

Volnalzó próba
A vonalzóim már készen vannak egy ideje, most küldök egy üzit, hogy lássam sikerült-e bezsúrni. Igazából azt nem tudom, hogy a profilomnál melyik mezőbe kell beszúrni a kapott kódokat.

Úszás
SZerintem nincs mitől tartani, meg kell próbálni! Néhány mélyvizes, (nem 37 fokos) fürdőkádas próba otthon, mondjuk 3 hónapos kortól, úgy hogy anya is beleül a vízbe (imádják) és szerintme irány az úszás. Olívia imádta, fél évig járunk és nem véletlen hogy 6 hónapos korától fürdik a tengerben és imádja. Akármekkora hullámok is vannak, 2,5 évesen karúszó nélkül ment már a tengerbe, persze ott ahol leért a lába. Látom azokon a babákon, akik nem úsztak, hogy külön para volt a Balcsiba, usziba vagy a tengerbe menni. Csatolok fotókat! Mi a Rubinba jártunk! Klassz volt! Kép Apával is szeretek lebegni! Kép Az eredmény-Az Adrián 6 hónaposan - No comment!

Kép

Képurl]
eszesmerci

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:55-kor.
Vendég

Kép
Nézzétek a pofi felépítéseket.......szerintetek???? Kép
Hinnétek, hogy egyszerre max. 80-90-et eszik?
Kép
A fürdőző hercegnő (mellette az alattvaló szexi lábai :lol: :lol: )

Kép
ildi35

Na, újra itt :) !
Vica
Kéretik a vizsgán is így brillirozni! Nekem most tőzsde vizsgára kéne készülnöm, de kva nehéz. Ráadásul tegnapi konzultáción közölte a tanár (én nem voltam csak csoport társ), hogy mindegy hogy mit húz az ember Ő ugyis azt kérdezi amit akar. Ja, hát köszi. Meg állítólag azt ecsetelte, hogy kit hogyan vágott ki. Úgyhogy az esélyeim a zéróval egyenlőek. Valszeg nem leszek egy tőzsdemágus :wink: .
Jó hogy mondtad, hogy benne vannak a korok is a táblázatba, nekem idáig fel sem tünt :oops: , úgyhogy gyorsan átnyálaztam. Örömmel tapasztaltam, hogy középmezőnyben vagyok.

Barimami
Nem is tudtam, hogy a Te dokid is Sipos!!! Hogy sikerült ezt idáig titkolnod, vagy csak feledékeny vagyok :( ? Egyébként Neked mennyire jön be?

Ildi35
Ma hallottam vmit az oltóanyag hiányról a rádióban vmelyik hírekben, de pont becsörgött a telefon, úgyhogy sorry.

Ancsaboszi
Csokitorta hmm, nemhiába élni tudni kell :D .

Hason/hátonalvás
Nekünk is van légzésfigyelőnk, másképp nem lennék ilyen bátor. De tényleg, hogy kéne altatni??? Hason bölcsőhalál, háton visszabukhat és megfulladhat, oldalt csipő miatt :roll: .

Durcáékról nincsenek híreim, azóta nem beszéltem vele. Olyan rossz, mert úgy beszélnék vele, de ... jaj, hogy fogalmazzam... Szóval mikor meséli mi van, akkor engem annyira megvisel, hogy néha arra gondolok, hogy jobb lenne ha nem tudnám, de ugyanakkor meg baromira érdekel is, meg ... Jaj, szóval baromi ambivalens érzés. Értitek???
Nem olyan rég ismerjük egymást, de baromira megszerettem Őt, tényleg úgy érzem, hogy nagyon jó barátra leltem benne. Azt hogy elkezdtem a sulit, valahol neki is köszönhetem, nagyon nyomott hogy csináljam, meg tudom csinálni. Most pedig baromira hiányzik, mint barát is. Na, jó befejezem!

Monacs

Kép
Kép
monacs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?