Sziasztok!
Evica:
Szerintem itt mindenki mindenkinek örül,még véletlenül se gondold,hogy NEKED nem válaszolnánk! Néha már "jegyzetelnem" kéne,hogy ne hagyjak ki senkit,akinek éppen reagálnék, mostanában nagyon sok a hozzászólás. Az egyágyas kérdésedre én azért nem írtam semmit,mert pont egy pár napja írtam szinte ugyanazt,mint most a Berzkat.

Tök jó,ha van szobatársad,mert ha egész nap nem tudsz szólni senkihez,az elég rossz. Persze,lehet,hogy valaki éppen pihenésre vágyik,ez biztosan típus kérdése,én nem vagyok ilyen..

Mondjuk a másik végletre sem vágyom,pl. a 6 ágyas szobára.. Nekem a 3 ágyas tetszett. Ha WC-re mész,vagy zuhanyzol,tudod,hogy a többieket megkérheted,vigyáznak a babára. És lehet,hogy olyanokkal kerülsz egy szobába,akiknek van tapasztalata több téren,és megkérdezheted a problémáidat. Valahogy a kisbaba nagyon össze tudja hozni a nőket!
Hátrány,hogy ha a kicsik sírnak,nem tudsz úgy pihenni,de valahogy ez nekem nem volt vészes. Érdekes,hogy (nem "szívtelenségből!!!!),de ha nem a te babád sír,akkor nem leszel olyan ideges.. Tudod,hogy ott az anyukája,és meg fogja nyugtatni..
Hát,kicsit hosszú lett,de nagyjából ennyit tudok írni..
És NAGYON örülök,hogy te is Istvános vagy! (ÉN ezt nem is tudtam,de gondolom,a táblázatban benne van, bocs..

)