Edit,
még mi is messze vagyunk a leírt kajálástól,pedig elmúlt egy éves a Hanna.Igaz darabosat már eszik,de a főzelékeket csak turmixolva.Tápit már csak 2x eszik.
Az oltás neve Prevenar,és itt tudsz utána nézni?www.pneumo.hu
Itt pontos válaszokat kapsz mindenre.
Hanna most nem beteg!Sikeresen kikuráltam.Ma voltunk a a füldokinál.Nem teljesen gyógyult a füle most is van váladék a dobhártya mögött.De most nem bántotta,mondjuk most nem is engedtem volna,mert nem náthás és láza sincs,igaz azt mondta bármikor belobbanhat.Jövőhéten viszem vissza és megbeszéljük melyik nap legyen a műtét.
Viszont nem akar menni Hanna baba,csak mászik.Egyedül felállni sem tud,csak kapaszkodva.Igaz így lépked egy kicsit,de hamár fogom a kezét akkor nem akar.Nem akarom erőltetni,de Zsoltinál is ez volt.1.5 évesen indult el,ami nem baj,de a beszéd miatt aggódok,hogy Hannával is így járok majd.Hisz a mozgás összefügg a beszéddel.Különben Zsoltival kapcsolatban semmi konkrétat nem tudok nem tudom mitől van ez.Nem mondanak semmit,csak,hogy jól fejlődik a gyerek,de ezt észre is veszem mert már egyre több szót mond,de a mondatalkotástól még messze vagyunk.Azt is mondta,hogy szépen fejleszthető,nyitott kiegyensúlyozott,jókedvű gyerek.
Rebi okos nagylány,igaz a szájával vannak gondok.Szeret visszabeszélni
Edith,
olyan jó,hogy ismét köztünk vagy és,hogy minden rendben nálatok!
Zsandi,
Marcinak gratula a fogacskához,Flórának a felálláshoz!
Szép estét mindenkinek!
Pusz
Timi

.
.
.
.
.