Sziasztok
Csajok, a szőlőre úgy rágerjesztettetek, hogy 2 napja csak azt eszem! A kajapénzemmel így mi lesz???
Nenoke: nagyon cuki kis piszéd van! Ha Bakancsos, akkor drukkolj, hogy fiú legyen, csajoknak még most is nehéz 42-es cipőt venni
Ná: minek kell a körzeti nődokihoz is elmenned? A cickafarkfüves, kamillás fürdő is jó, de ha nem akarsz melegvízben üldögélni, csinálj pakolást belőle. Ugyanúgy leforrázod a füveket, mintha teát készítenél, majd leszűröd, és egy textilbe teszed a trutyit. Ezt a pocakodra, hólyagodra helyezed.
Ftükör: tannéni? Nem irigyellek, a barátnőm is az, mondtam már neki többször, hogy veszélyességi járna nekik is

Egyébként, ha az ember szereti a gyerekeket, az egyik legszebb hivatás.
Vizsgálat. Lehet, hogy már írtam, de nekem olyan furi, ha terhesség alatt nyomogatják az embert. Ma már szinte mindenütt van UH, azzal mindent lehet látni, még a méhszájat is. Engem a dokim a szülésnél vizsgált meg először kézzel!
Én is forróban fürdök (tusolok). A Zuram szerint megfőzöm a gyereket
A táblát excellben meg tudom csinálni, de nem biztos, hogy föl tudom ide tenni.
babdorka: átadom Neked a táblát

Itt egy példa a régi topikomból:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... start=7450
Nap12: nálunk is bent voltak a fiúk mindegyik UH-n. Bár Bercit halálosan nem érdekelte, de mit várunk egy 13 hónapostól?
Ha a doki diszkréten csinálja, akkor nem gáz, szerintem. A Jánosban nem vizsgálóasztal van, hanem ágy, így nem szétterítve fekszik az ember
Emma: elhiszem, hogy bosszant a dolog, de szerintem ha már bárkinek is elmondtad, ez benne volt a pakliban. Képfelrakásnál hol akad el a dolog?
uxi: dokid mit mond? Hívtad a barnázás miatt? Én lehet, hogy visszaállnék még pár napig a 2-re, aztán, ha elmúlik, újból próbálkoznék az eggyel. Emi hogy van? Pöttyös még?
Jovi