A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!

Titi!

Holnapra nem várom mensit.

Anna!

Hőd mennyi?

Ildi!

És a tiéd?

Mo!

Te hogy állsz?

Mindenkinek puszi.

Eszter
Majd jövök,ha nem lesz főnök. :evil:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok!

Jövök majd részletesen is, de most a tali miatt irok nektek!
Egyenlőre (kicsit bonyolult), de igy néz ki az én menetelem:
Megyek KicsiJucival 17:30-ra, apa utánam hozza Vivit (ő megy dolgozni), és a hazafelé egyenlőre képlékeny. Jucinak Dudor meglátjuk hogy birja, ha nagyon nem, akkor Verzsike lehet, hogy élnék a lehetőséggel... :roll:
Verzsike,
Nagyon köszi, hogy felajánlottad. Persze ha Dudi birja, akkor visszafelé is szivesen hoz minket Juci, így nem kell terhelnem téged!
Ami a hasfájást illeti, én is csak megnyugtatnálak, mint Balimama. Rengeteget fájt eleinte a hasam, nagyon sokat pihentem, ezért lenne neked is jó egy kis betegácsi!

Ja, és nekem (már mondtam) az első jele az volt, hogy nem tudtam aludni a hasamtól. :) Valami furcsa volt benn. És ezt már a mensi időpontja előtti 1 héttel éreztem!

Na, megyek, mert én nem rég keltem ám fel... :roll: :oops: Nem szoktam ilyet csinálni, de nagyon jól esett. Vivit elvitte apa isibe és visszafeküdt mellém. ...ő még alszik :D

Részvétem mindenkinek, aki elveszítette a szerettét... :(

puszi,
jövök szeritnem délután vagy este valamikor!
csné

Húúúú, Eszter, nagyon drukkolok!!!!!!!!! :)
csné

Eszter, ma nekem 36,5 volt a hőm – 1 fokkal kevesebb, mint a tegnap, de még mindig nagyobb, mint a pé. elött.
Most, hogy irja Ági – az este nagyon nehezen tudtam elaludni. Én mindig az oldalamon aluszok, de most valahogy úgy éreztem, hogy a hasam nagyon zavar, ha úgy fekszem.... de lehet, hogy csak képzelődök....

KépKépKép
ildiko74

Lányok! Csak egy gyors kérdés! Lehetséges az, hogy általában 28 naposak a ciklusaim, /de volt már 26 illetve 31 napos is/, és most tartok a 15. napnál és még semmi jele a peteérésnek? Az lh teszt se mutat semmit, vagyis még egyenlőre nem is várható a peteérés!Titi! Ha jól emlékszem, akkor neked amikor babás lettél, akkor a 18. napon volt pé-d ugye?
Vendég

Little, a fertin olyan görbe is van, ahol a 7-8. napon volt p.é., és olyan is ahol a 30- 35. napon - és baba lett a vége. :D
A napokban mindenképp kapd el apát, amikor tudod :wink:

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Little!

Persze,hogy lehetséges.nekem is a 18.napon volt pé-m,és két hónappal előtte is a 18-on.De van,akinek még később és ez változik is illetve változhat ciklusonként.Ne aggódj,biztosan lesz,csak most esetleg kicsit később.

Ildi!

Ez érdekes megfigyelés,hogy zavart a hasad.Remélem egy jó kis női megérzésről van szó.Drukkolok,hogy ne jöjjön meg.

Anna!

Nagyon sajnálom,hogy negatív.Neked milyen hosszúak a ciklusaid?Most már meg kellett volna egyébként jönnie?

Titi!

Nagyon köszönöm,hogy drukkolsz,bár én nem érzek semmit.A hőm magas,37-el keltem rendes időben,de ez semmérvadó,mert nekem van,hogy csak aznap esik picit,amikor megjön. :roll:

Ági!

neked is nagyon köszönöm a drukkot,légyszi mindenképp legyél ott a talin. :? Úgy szeretnélek látni pocival. :D

Éva!

Ma már hétköznap van,úgyhogy tessék jönni közénk.Megigérted. :lol: :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Köszönöm lányok, most egy kicsit megnyugodtam!

Ildikó! Szerencsére nem kell elkapnom apát, mert ő kap el engem minden nap! :oops:

Anna! nem volt még korai a tesztelés?????
Vendég

Lányok, Annának ma nem kellene megjöjjön, és remélem nem is fog még jó sokáig!!

KépKépKép
ildiko74

Little, az jó, ha apa elkap :) - reméljük eredménye is lesz :D -
++++++ mennek a drukkok!

KépKépKép
ildiko74

Jajj, Csajok olyan aranyosak vagytok! :D A kedvem is jobb lett egyből! Igen, jól mondja Ildi, ma (nem) kell hogy megjöjjön. Persze, reményxkedem addig amíg lehet, de sajnos tök negatív lett a teszt :roll: A mai hőm 37.5 volt. Ennek örömére teszteltem... Meg azért is, mert azt álmodtam, hogy terhes vagyok :roll:

Húúú, Eszter nagyon szorítok :D De jó lenne!

Ildi, ha nem jön meg, amihez ezerrel drukkolok, mikor tesztelsz legközelebb?
Vendég

Little! Milyen aranyos képed lett :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ildikó!
Annyira jól esett, amit írtál! Főleg, hogy mostanában egy öreg, kövér tramplinak érzem magam. Még mindig sok a súlyfelesleg rajtam Balázs születése óta, mivel a terhességem alatt 4 hónapig csak pisilni és zuhanyozni kelhettem fel. Apa tömte belém a sok finom sütit és csokit, mozgás persze semmi. Sajnos nekem az első pillanattól kezdve nagyon kell majd vigyáznom a hízással. :cry:
Nagyon drukkolok neked!! :lol:
Szerintem a hét közepénél előbb ne próbálkozz új teszttel. Egyébként a teszteken is azt ajánlják, hogy az elmaradt mensit követő 2. napon!

Eszter!
Már rájöttem a taktikádra! Megpróbálsz nem is gondolni a babára!
Az elmúlt hónapokban nem nagyon húztad ki a 28. napig! Kezdek kíváncsi lenni!

Little!
Ha esetleg 31 napos lenne a ciklusod, akkor még tök normális, hogy nem volt pé-d! Viszont én kezdek egyre kevésbé bízni a fertiben! Egy csomó olyan görbét láttam, ahol egyértelműen látszik, hogy nem akkor volt pé, amikor jelölte.
Nekem meg most össze- vissza rakosgatja a vonalat!

Ági!
Pihenj csak jó sokat, amíg még tudsz! A nagy poci már nem kedvez az alvásnak és az újszülött se nagyon. A fiammal 1 évig nem aludtam egyhuzamban 2 óránál többet. Visszasírtam még azt az időszakot is amikor nem kelhettem fel az ágyból!

Gigi!
Na mi lett az UH-on??????!!!!!! Jó sokat gondoltam Rád!

Titi!
Azért remélem megnyugodtál egy kicsit! Amikor ránézek a vonalzódra, minig azt gondolom, hogy másoknak milyen gyorsan megy az idő! Még néhány nap nyugi és megint kezdődik, hogy mikor van pé., meg fog-e jönni?
Én egyszerűen úgy érzem, csak vánszorognak a napok mióta véget ért a karácsonyi hajrá. Egyre többet gondolok arra, hogy egy évvel ezelőtt biztos voltam abban, hogy ilyenkor már babázni fogok. Most meg már abban sem bízok, hogy jövő januárra összejön.

A ferti áttette a pé-m egy sokkal hihetőbb időpontra! Úgy látom megtettünk mindent a cél érdekében, mégis most szinte biztos vagyok abban, hogy nem leszek egyhamar terhes.

A görbém:
Kép

Éva

Kép
balimama

Little, igen, jól emlékszel, nekem is a 18. napon volt pé-em, amit csak a hőm mutatott, és úgy lettem babás. A 30. napon teszteltem +-at! :)
Nyugi, lehet, hogy még csak most lesz pé-ed! Ezért jó hőmérőzni!!!

Eszter, akkor ezek szerint még bármi lehet?! :) De jó volna...

Ági, akkor jó pihit... aludj kérlek helyettem is jó sokat!!! A tali pedig tökéletes, nagyon várlak!!!

Virággal most beszéltem, hogy holnap mindenképp jön!!!

KépKép
titi_27

Tényleg, Little teljesen meg vagy macisodva :) - a tegnap néztem egy nagyon aranyos filmet (A Medve), ahol egy bocsról volt szó, és eszembe jutottál. Ha nem láttátok eddig, mindenképp ajánlom :)

Anna, még nem tudom, mikor tesztelek, ha nem jön meg. Az elhamarkodott tesztem után nincs nagy kedvem még egy negativ teszthez.... Jelenleg 10 percenként megyek ellenőrizni, hogy mi a helyzet :roll:

KépKépKép
ildiko74

Éva, nagyon szépen alakulgat a görbéd! Bízzunk most ebben! Igen, tavaly én is másképp gondoltam ezt az évet, de tudod, Ember tervez...

Tudjátok, mi a fontos?! Hogy elmondhassuk magunkról, mi mindent megtettünk a cél érdekében. A többiről úgysem mi döntünk!

De ne adjátok fel lányok, mert ismét közelebb kerültünk az áhított babához!!!

KépKép
titi_27

Köszi Anna! Teljesen elmacisodom! :lol: A teszttel kapcsolatban: szerintem ha nem jön meg, akkor vegyél 2 nap múlva egy másikat, és csináld meg újra!

Ildikó! Hát nagyon remélem, hogy eredménye is lesz!! Köszi a drukkokat! Én meg küldök neked egy kicsit, meg Annának, hogy legyen egy pozitív tesztetek pár nap múlva! +++++++++++++++++++

Egyébként ezt találtam

"Legalább 6-12 hónapig tanácsos regisztrálni a havi vérzések jelentkezését menzesznaptár segítségével. Ebből meghatározzuk a legrövidebb és a leghosszabb ciklus hosszát. A fertilis periódus első napját megkapjuk, ha a legrövidebb ciklus napjainak számából kivonunk 18-at, az utolsó napot pedig úgy, hogy a leghosszabb ciklusból kivonunk 11-et."

Vagyis ez nálam azt jelenti, hogy 26-18=8, 31-11=20, tehát a 8 és a 20. nap között bármikor lehet pé-m! De jó, hogy tavaly januártól vezetem, hogy hány naposak a ciklusaim! :lol:
Vendég

Köszi a drukkokat, Little!
Ez a számitás csak akkor érvényes, ha közben nincs más külső hatás: például hűlés.
Nekem a múlt hónapban a 21-ik napon volt a p.é.-m, ha volt egyáltalán, mivel a ciklus közepén belázasodtam.... a számitás szerint pedig 10-18. napon lehetne. Ezt nem azért irom, hogy nincs esélyed a p.é.-re, sőt, szerintem is lehet, de nem lehet irott szabályként venni.

KépKépKép
ildiko74

Lányok, csak szólni akartam, hogy holnap temetésen leszek, tehát ne várjatok.
Remélem, hogy szerdán, amikor jönni tudok, már lesz Miss Januárunk - esetleg nem is 1 :!:

KépKépKép
ildiko74

Óóóó, Ildikó, hiányozni fogsz! Most Te termeled a legtöbb hozzászólást! :) Akkor szerdán várunk. Jaj, de jó lenne, ha addig sem jönne meg!!! Drukkoloooooooook!!!

Kíváncsian várom, ki lesz a következő babásunk!!! Lányok, nem hagyhatjuk a nagy várt decemberi babaesőt elveszni! Tessék pozitív tesztet produkálni!!!

KépKép
titi_27

sziasztok csajok,

a lényeg:ma vagyok a 15.napon,19es domináns tüsző jobb ováriumban,többi olyan 10 körül,tehát valóban elhúzott a domináns és a többi lemaradt :D lh teszt bombanegatív,szóval lesz ebből nekem is 18.-20. nap mire reped.de ma elkapom apát és mától kezdve kétnaponta :wink: míg nem lesz + a teszt :mrgreen:

anna,
ez még semmit nem jelent,drukkolok hogy ne jöjjön meg!

később jövök,de b ennyit engedett,mir visszaolvasok meg írok pár sort már türelmetlen lesz :roll:

puszi
gigi 15.cn
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ildikó!
Nekem is nagyon fogsz hiányozni!!!!

Gigi!
Nekem azt mondta a doktor, hogy kapok valami tüszőrepesztő injekciót majd, ha oda kerül a sor. Neked meg kell várod amíg spontán megreped?
Ha Apa túl lesz a vizsgálatokon, akkor nekem is kezdődik az egész procedúra. Remélem nem derül ki, hogy spontán már nem is lehet babánk!
Egyelőre úgy tűnik velem minden rendben. Remélem a párommal is!

Titi!
Úgy látom most többen is esélyesek!!! Ne aggódj, hamarosan Te is sorra kerülsz!

Little!
Tényleg édes a macid!

Eszter!
Megint írtam Neked halacska ügyben! :oops: :oops:

Képzeljétek, a párom itthon lesz 3 hétig hétfőtől. Eddig a jó hír, utána meg elmegy Angliába, Svédországba és Spanyolországba!
Olyan aranyos volt, azt mondta, hogy mindent úgy fog időzíteni, hogy a babaprojekt szempontjából ne okozzon fennakadást!

Éva

Kép
balimama

Jaj, Éva, de drága a párod!

Az enyém is utazik el céges ügyben február 19-től, előtte meg vendégünk lesz 17-től, vagyis úgy kellene időzíteni, hogy előtte legyen pé-em, aminek a valószínűsége igen kicsi. De hátha sikerül! A végén még az is előfordulhat, hogy januárban leszek babás!

Na, Gigi, tessék! Ez aztán a jó hír! Akkor tessék ügyeskedni! Hova is jársz dokihoz? Olyan jó, hogy így nézi a pé-ed! Ezt Te kérted, vagy ő ajánlotta fel?! Én is nagyon szívesen nézetnék ilyet!

KépKép
titi_27

Éva,
az én dokim eléggé a természetesség híve és mivel nekem reped felesleges lenne közbeavatkozni mesterségesen.
párod tényleg nagyon aranyos,én pont ma vesztem össze enyimmel mert folyton programot szervez az estéire :evil:

titi,
ne hari de én nyilvánosan fórumokon SOHA nem nevezem meg az orvosomat.de priviben elmondom ha akarod :lol: :wink:
a pé-met nem a dokim nézi hanem egy szonográfus.se nem ajánlotte fel se nem kértem,egyszerűen nincs pé-m,ezért closty kell és closty mellett viszont kell UH.úgyhogy ez simán ok-okozati összefüggés :lol: :lol: :lol: amúgy te is nézegetheted ha akarod,kérj egy ip-ot mondjuk a praxisba nőgyógyászati Uh-ra és már nézegetheted is :wink: amúgy idegtépő is tud ám lenni :?
Vendég

Jajj de jó, Gigi :D Nagyon jól elhúzott a domináns tüsző.

Éva, nagyon megköszönöm, ha reagálsz arra a régi problémámra :D Hú de jó, hogy otthon lesz ilyen sokáig a párod 8)
Vendég

Sziasztok!

Akkor most mi lesz? Little azt írta, hogy 19,00-kor lesz nekünk is tali, és jönnének is Merivel együtt. Titi meg azt, h csak 17,30-kor.

Titi! Kezd nagyon elfajulni ez a cigis téma. A párod is dohányzik a lakásotokban? Nálunk amikor először járt az apósom éppen utolsó pillanatban vettem észre, h a szobában kezd rágyújtani minden kérdés nélkül, szóltam is neki. Igaz, h megharagudott akkor, de azóta azért kimegy az erkélyre.

Anna, sajnálom, h negatív lett, de ha nem jön meg, azért próbáld meg pár nap múlva…

Eszter! Szorítok, h holnap ne érkezzen meg, van teszted otthon?

Ági! Nem terhelnél egyáltalán, szívesen elviszlek, bár még nem tudjuk, akkor hogy is lesz a tali.

Éva! Honnan veszed a sok súlyfelesleget? Szerintem tök jól néztél ki a talin. És ne légy pesszimista, az együttlétekhez ponnt jókor volt a pé. Nagyor ari a párod, de reméljük mire kiutazik, már abban a tudatban teszi, hogy ott a baba a pocakodban és siet haza mielőbb.
verzsike

Sziasztok!

Erzsike!

Ez nem kérdés,ha van aki jön,akkor van tali is.Én biztosan ott leszek.Nincs itthon tesztem,mert ha lenne,akkor képes lennék bármikor megcsinálni.nekem nem való a teszt. :lol: Vicc nélkül.Semmi szükségem rá,mert csak a 10 dpo-n vagyok.Amúgy nagyon kivan az epém.hasmenésem van,és le kellett pihennem,amikor hazaértem,olyan ramatyul voltam.most fürödtem és picit jobb.de vacsizni csak kétszersültet merek.
Bocsi,hogy most csak magamról írtam.

Anna!

Te meg pont magadról nem írtál semmit.Pedig úgy szorítok neked,csakúgy mint Ildinek,no meg Mo -nak.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Hello!

Merre vagytok?

Ha nincs senki, akkor írogatok egy kicsit, hogy ha megérkeztek legyen mit olvasni...
Ma elhatároztam, hogy nem fekszem le éjfél előtt, merthogy a múlt héten 9-10 körül el kellett aludnom, olyan fáradt voltam és felébredtem mindig hajnal 3 körül és nem tudtam visszaaludni. Persze nem fog menni, mert akár már most is tudnék aludni... CSak olyan rossz éjjel forgolódni, meg vergődni az ágyban alvás nélkül. Nem tud vki valami tippet, hogy ne aludjak el olyan hamar? Könyv nem jön be, legyen akár milyen izgalmas, van h szemüvegben alszom el fölötte.

Eszter! Gyógyulj meg holnapig! Szoktak máskor is bajok lenni az epéddel?

Pusz
verzsike

Sziasztok Lányok!
Én hétvége óta csak dolgozok és dolgozok. Ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig nem jöttem közétek, de 20 gyerekem van :lol: :lol: :lol: :lol: , akiknek közeleg a beszámoló ideje.
Ildi! Őszintén sajnálom a történteket! Részvétem az egész családnak!
Gigi! Megy a drukkkkk!
Nekem még mindig nem jött meg. Bizakodó vagyok, bár ma délután egy kicsit barnáztam. :cry: ....ami elkeserített. Ígérem, hogy a napokban megmutatom majd hőmet is. (Itthon írom becsületesen.)
Nem tesztelek. A ferti szerin, még a 43. napon is megjöhet. Nem kapkodom el. Ez a ciklus, most így alakult...
Little! Klassz dolgokat találtál. Mindjárt nekifogok számolni.
Bocsánat, rohanok. Ma már nem tudok jönni. Holnap viszont megpróbálok előbb jelentkezni és többet is írni.
Jó éjszakát!
Vendég

Ja és azt kihagytam, hogy kértem szabit szerdára, így mindegy mikorra végzek, nem kell semmit kamuzni a munkahelyen. Ráadásul el tudok menn ajándékot venni a páromnak, pénteken lesz a szülinapja. Semmi ötletem nincs...
verzsike

Megnéztem a naptárunkat a honlapon, tényleg Ági hónapja lesz. Hogy tudsz ennyi dátumot megjegyezni?
verzsike

Erzsike! Sajnos nem megyünk a talira! Meri jelezte, hogy ő most nem tud jönni, ami értehtő, és én meg nem akarok egyedül menni. Sajnos ma délután egy elég nagy családi botrány volt nálunk /nem én és a párom között/. Szerencsére megoldódott a dolog. De annyira kikészültem, hogy elteszem magam holnapra.

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Akkor eldőlt, h csak 17,30-kor lesz tali. Titi, Eszter bizti nem baj, ha én is megyek? Ha igen, tényleg írjátok le, nem fogok megharagudni...

Pusz mindenkinek. Úgy tűnik, ma este nem lesz már itt senki.
verzsike

Sziasztok Lányok!

Én is csak röviden jelentkezem be, mert borzalmasan rosszul vagyok!
Én modtam, hogy a neten terjednek a betegségek! Eszter epegörcse rám ragadt!
Bár Eszternél nem lennék olyan biztos, hogy epegörcs, hátha baba!!!!

Erzsike!
Annyira aranyos vagy!!
Ez a nam alvás természetes ilyenkor. Sokan mondják, hogy a terhesség nem betegség, meg nyugodtan lehet ilyenkor dolgozni. Pont az eleje a legnehezebb! Az ember állandóan fáradt, éjjel nem tud aludni, nappal meg dolgozni kell.
Én nem dolgozhattam a munkám miatt, így meg tudtam tenni, hogy amikor nem ment az alvás egyszerűen felkeltem, tettem-vettem aztán, ha álmos voltam lefeküdtem.
Bíztatás képpen: már csak néhány hét és annyi energiád lesz, mint soha életeben!

Éva

Kép
balimama

Szép jó estét mindenkinek!

Little, Meri, annyira sajnálom, úgy szerettelek volna titeket megismerni!!

Verzsike,
javaslom akkor hogy gyere oda te is 17:30-ra! :) Viszem neked a cd-t. Igy mindegy végül nekem is hogy veled vagy Jucival jövünk, mert nem kell annyira későn indulni onnan!
Ja, a dátumokat naptárba irom... Már képtelen vagyok megjegyezni! Ezeken a dátumokon kívül még időpontra járok 2 hetente a körzetihez és a Vivim időpontjait már nem is számoltuk... Néha megőrülök ám!!! :twisted:

Anna, Ildi,
sajnálom a negatív tesztet, de ti is tudjátok, hogy még nincs minden veszve. Nem szabad ám túl hamar csinálni, mert akkor annál jobban csalódik az ember... Vagy fel tud készülni??? Nem is tudom. :(
Ildi,
remélem azt érzed, amit én éreztem "kispocakkal" :D Szintén oldalfekvésnél olyan volt, mintha lefelé húznák a hasam. Én mindig a takarót dugdostam alá, hogy az tartsa...
Anna,
cicussal mi újság?

Mo,
20 gyerek neked nem elég? :D :lol:
Jól teszed, hogy nem tesztelsz. A barnázás bármit jelenthet... Én nagyon drukkolok!

Eszter,
annyira drukkolok!!!!!!! És megyek, láthatsz pocival! Ki nem hagynám! :)

Titi,
rettenetesen fel vagyok háborodva anyósodon! Nagyon nehéz lehet úgy, hogy a párod nem mer kiállni melletted anyujával szemben!
Karcsi nekem is dohányzik. Képtelen leszokni, még a baba kedvéért is. Amikor megpróbálja napokig csak veszekszik és ezért rábeszélem, hogy inkább gyújtson rá... :roll: Viszont elérte még az anyukámnál is, hogy anyuék, ha NÁLUK (nem nálunk!) vagyunk, a lakásban nem dohányoznak! Persze nálunk már itt a baba, de nincs is olyan veszteség mögöttünk, mint mögöttetek! :(
De ez nem is a párod dolga lenne... Anyosod NŐ ÉS ANYA, felfoghatatlan számomra amit tesz!

Gigi,
örülök ennek a petének, ami elhúzott egyedül :D Gondolom megnyugodtál, hogy nem 4 gyermeket kell majd egyszerre felnevelned! :wink:

Balimama,
megnéztelek iwiwen! :) Olyan jó látni, mostmár tudom, hogy milyennek képzeljelek el, ha irok! :)
Ismerős ez a "nemalvás". Nekem Vivi 2 és fél éves volt amikor először átaludta az éjszakát. Addig éjszakánként 4-5-ször fenn volt... Nagyon nehéz időszak volt!

Azt hiszem elvonulok alukálni...
Holnap nagyadag fagyit fogok benyomni az Árkádban! :roll: :lol:

puszi,
Ági
csné

Erzsike!

ne viccelj,alíg várom,hogy újra találkozzunk.Ott a helyed.Sajnálom,hogy a többiek nem tudnak jönni,de sebaj,majd csinálunk egy hétvégi talit is és azt úgy szervezzük,hogy mindenki ráérjen. :wink:

Jó éjt mindenkinek

Puszi

Eszter

Ui: Ittam egy gyógyteát,és már jobban vagyok. :D

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Juci,nagyon köszi a drukkot. :D Deélután talizunk,már nagyon szertném megismerni Dudit. :wink:

Még nem jött meg,ma is 37-el keltem,a gyomrom még nem 100-as,remélem azért tudok este fagyizni. :roll:

Jó reggelt

Eszter

Kép

Kép
anubias

Jó reggelt!

Felkeltem egy kicsit előbb mint szoktam, hogy elolvassam az éjszakai termést, mert csak a tali után jövök haza, de mindenki igen hamar lefeküdt... Én kibírtam fél 12-ig, pókert néztem a tv-ben, csak h ne aludjak és így fel sem ébredtem hajnalban.
Bocsi, hogy zaklatlak titeket az ilyen bajaimmal, de én nem tudom, hogy ebből mi természetes vagy mi nem, de a következő babánál már okosabb leszek.

Pusz
verzsike

Sziasztok!

Már görcsöl a hasam ezerrel,mindjárt megjön. :evil: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
anubias

Ági,
hát igen rátapintottál a lényegre :lol: :lol: nem a 4 gyerekkel van bajom,egymás után simán beválallnám 8) hanem azzal hogy egyszerre :roll:

eszter,
nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

verzsike,
dehogy leszel okosabb :mrgreen: én is azt hittem.és kb rosszabb voltam mint az elsőnél :oops: teljesen más volt a tünetektől kezdve minden és nem tudtam hogy normális e úgyhogy szülésznénim jókat röhögött rajtam mert egyfolytában hivogattam :P de azért vagyunk hogy te minket bombázz :D úgyhogy ne fogd vissza magad 8)

lányok,
ha tegap délben repedt meg mondjuk a tüszőm és este voltunk együtt,akkor az még simán jó,ugyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?mennyi idő alatt érik el a katonák a petémet :lol: ?

ma nem jön senki munkás ember úgyhogy ráérek,de TI ilyenkor hol vagytok :lol: ?????????????????

puszi
gigi 16.cn
Vendég

Jó reggelt lányok!

Eszter, na ne már!!! Nem akarom, hogy megjöjjön!!!!!

Verzsike, nagyon jól tetted, hogy vettél ki szabit, így már az UH-t is meg tudod csináltatni, akárhányan legyenek is!

Jaj, Éva, remélem, már sokkal jobban vagy! Ugye így van?!

Lányok, most nem tudok többet írni, elmerülök a munkában tegnap óta. :(

Délután találkozunk, és ugyan Verzsike, ugyan már, hogy a csudába mondhatsz ilyet?! Nagyon várunk! És Éva Téged is!

Ha nem jönnék, délután találkozunk!!! Jaj, de várom már. Sajnálom, hogy a többiek nem tudnak jönni. :(

KépKép
titi_27

Sziasztok!

De nagy a csend mostanában...

Eszter, ugye nem jött még meg?! 8) Nagyon-nagyon szeretném, ha az e havi nyugodtságod meghozná a gyümölcsét! Egyébként én valahol azt olvastam, hogy a hasmenés is lehet terhességi tünet 8) Drukkolok! Ha lesz egy kis időd, gyere és írd meg, hogy mi a helyzet!

Éva, ugye Te is jobban vagy már :)

Verzsike, alig várom már a uh-ot :D Kb mintha a sajátom lenne :roll:

Ági, itt van már nálunk a cica. Egy aranycsillag, imádjuk :D

Little, hogy vagy? 8) .

Gigi, simán jók voltatok még 8) Gyere Te is azt mondtad ma ráérsz :) Hát én is :wink:

Mororo, mi újság? tart még a barnázás? ugye nem?!

Meri, merre vay, tegnap nem írtál Te sem :roll:

Nálam semmi változás, még nem jött meg... A hőm tegnap reggel 37.5 volt, de ma már csak 37.2. Pénteken szeretnék legközelebb tesztelni... De nekem is folyton olyan mindjárt megjön érzésem van sajna. Amúgy semmi (pszichés) tünetem nincs :roll:
Na megyek, ma nem dolgozom, úgyhogy kitakarítok szépen 8)

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Tényleg nagy a pangás.

Mókuska!

De jó,hogy még nem jött meg.Egyenlőre nekem sem,csak úgy érzem,mindjárt,pont ahogy te. :? :roll: :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter, ez aztán a jó hír! Egyre izgibb :D Azt olvastam, hogy neked pontos szokott lenni... Reméljük most fog késni mondjuk úgy 9 hónapot:D
Tudom, hogy már sokszor írtam, de nagyon drukkolok!

Kép
Vendég

eszter,anna,
nekem kb a 6.hétig mindjárt megjön érzésem volt :lol: :lol: úgyhogy ez akármit is jelenthet nálatok!minden esetre nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nekem meg szombat óra most reped meg a tüszőm érzésem van :roll: tökre fel vagyok fújódva meg össze vissza fáj hol a bal hol a jobb oldalam.mondjuk ma eddig csak a jobb fájt,ahol a vezető tüszőm van de ez a hülye LH teszt meg hulla negatív :shock: :shock: :shock: :evil: úgyhogy fel van adva a lecke,tuti nem fogom tudni mikor is repedt meg végül és a mait fogom alapul venni és a26.napon elkezdek tesztelni :oops: :twisted:
Vendég

Gigi!

Szerintem ha minden második nap vagytok együtt,akkor mindent megtesztek a cél érdekében.Te méred a hőd? Mert abból(ugyan csak néhány nappal később),de tutira látod majd,hogy mikor volt a pé.Én pl ha nem mérném a hőm,tuti tesztelnék ma,de így tudom,hogy korai volna.Az LH tesztekről eléggé megoszlanak a vélemények.Én ugyan még nem próbáltam,de azért nem szentírás.
Egyébként én is éreztem Bálintkámnál ezt a mindjárt megjön érzést.Csak az a baj,hogy ez is olyan,mint a peteérés,hogy csak utólag tudhatod,miért is volt,akkor nem. :roll:

Anna!

Tényleg nem szokott késni,de hát ez sajnos nem biztosíték,meg ugye bármikor megjöhet.Neked szokott késni.Amúgy meg csak a 11.dpo-m.Mármint a ferti szerint.Szerintem a 12. De ha arra gondolok,hogy Ági simán negatívat tesztelt a 13. napon és ugye babás,akkor ez is egyénenként változó.A fertin meg vannak olyan görbék,ahol már a 9.napon + a teszt.Jó lenne együtt babásodni.Én is izgulok magunkért és perzse Ildiért,meg Mo-ért is.

Puszi

Eszter

Ja és mindenkit nagyon hiányolok,aki nem ír. :evil: :lol:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Én is itt vagyok csak még a tegnapi családi vitát emésztem!

Hát Gigi szerintem ez az LH teszt is csak arra jó, hogy az ember stresszelje magát! Én most vagyok a 16. napon, és még nem mutat semmit. Pedig általában 26-28 naposak a ciklusaim, esetleg 31, ami nagyon ritka. Most fogalmam sincs, hogy mi van. Folyamatos érzem, hogy szúrkál a hasam, de lehet, hogy már csak azért érzem, mert ezt akarom érezni! A hőmet is mérem, de szerintem nálam ez se számít, mert nem tudok mindig ugyanakkor kelni a Bence miatt. Általában 8-kor kelünk, de előfordul, hogy 1/2 6 körül felkel pisilni, aztán alszik tovább, de én már nem tudok aludni, és akkor már azt se tudom tartani, hogy a hőmérőzés előtt nem csinálok semmit. Mert ugye azt nem mondhatom neki, hogy kisfiam, várjunk azzal a pisivel, mert anya most nem kelhet fel, majdcsak 8-kor és előtte még a lázát is megméri! :lol:

Eszter, Anna! Annyira drukkolok nektek, hogy sikerüljön!
Mororo veled mi a helyzet?

Ági! Én is szerettelek volna megismerni, remélem majd legközelebb már én is tudok menni a talira! Egyébként megnéztem a képeidet a honlapon és nagyon hasonlítasz az egyik volt kolléganőmre, akit Kornéliának hívnak!

Éva! Jobban vagy már? Egyébként van valami hülye járvány megint, hasfájás, hasmenés, esetleg hányás! Az anyósom mondta, hogy az iskolában sorban esik át rajta minden gyerek, még szerencse, hogy általában 1 nap alatt átmegy az emberen.

Meri! Gondolom a nagymamád miatt nem jelentkezel. Gyere amint tudsz, mert már nagyon hiányzol!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Egy kicsit már jobban vagyok. Sajnos Balázs születése óta egyszerűen nem tudom meginni a tejet, pedig imádom. Még mindig szúr a jobb bordaívem alatt, de legalább már nem akkora a hasam, mint egy lufi.
Nagyon kedvesek vagytok, de sajnos én nem tudok elmenni este. :cry: :cry:
Annyira szerettem volna megismerni Virágot, Ágit és a "régi" lányokat! :cry:
Sajnos a férjem késő estig dolgozik. Egy egy hónapos akciósorozatot kell elindítania és csak akkor tud eljönni szabira, ha határidőre mindennel végez. Ráadásul mások szabadságra menetele is tőle függ most. :cry:

Eszter!
Nem szokott Neked ilyen mindjárt megjön érzésed lenni!
Ráadásul ez már a 29. nap. Ilyen se szokott lenni mostanában!
én nagyon szorítok!!!

Erzsike!
Maximálisan egyetértek Gigivel! Minden terhesség más és más, ahogy minden gyerek is más. Soha sem fogod úgy érezni, hogy már tudod a megoldást. Én emlékszem hogy féltem az első gyereknél, tudni fogom-e mikor kell menni szülni és a másodiknál is és a harmadiknál is. Szerintem ez a szép az életben. Soha nem ismétlődik.

Gigi!
Az LH tesztre azt olvastam, hogy a nőgyógyászok szerint nem érdemes rá költeni. (Én is vettem) A tesztre is rá van írva, hogy a pozitív nem jelenti azt biztosan, hogy van tüszőrepedés és a negatív se jelenti azt, hogy nincs! Szerintem ne is próbálj most időzíteni. Csak legyetek együtt kétnaponként. A petesejt kb. 24 órát él a kiskatonák meg akár 3 napot is, szóval mindenképpen jók vagytok!

Anna!
Fogok Neked írni a régi problémáddal kapcsolatban, csak rá kell hangolódnom, az nem megy ilyen kutyafuttában, de nyugodj meg, mindent nagyon jól csinálsz!
Nagyon klassz, hogy még 37 fölött van a hőd!!! Nem is tudom hogy bírod ki tesztelés nélkül!!!

Ági!
Téged is annyira szerettelek volna megismerni és pocakosan látni, pláne, hogy Vivi is ott lesz! :cry: :cry:
Nagyon szomorú vagyok!
Holnap már 13 hét?!

Titi!
Magadról meg nem is írtál!!! :evil:
Persze a ciklus eleje mindig eseménytelen.

Képzeljétek a kisfiam mindíg úgy hívja magát, hogy drága babám, drága Balázska, egy hete ez kibővült. Most "drága Balázs öccáz forint". Ráadásul fel kellett ma Apát hívnom egy értekezlet középén, hogy melyik mesét szokta neki mesélni, mert követelte, hogy azt a mesét mondjam, amit az az apa szokott mesélni, aki nem dolgozik!

Ildikó!
Gondoltam rád sokat!

Meri!
Te is nagyon hiányzol!

Little!
:evil: Most megint nem jössz! Pedig nekem hiányzol!

Mororo!
Azért ugye a saját babádon is dolgozol?! :oops: :lol:

Éva

Kép
balimama

Little!
Megelőztél! Akkor megnyugodtam, hogy itt vagy.

Éva

Kép
balimama

Megint elszállt egy regényem. :evil:

Kép

Kép
anubias

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?