A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet, hát épp ez az, én nem sürgetném, épp ellenkezőleg, picit megijedtem, csak biztos nem fogalmaztam jól.

votiv 8)
votiv

Deni,
köszi, vedelem a hársfateát, meg homeot, de egyre rondábban köhögök :( szerdának is löttek :cry: :cry: :cry:

Szrek,
igen, kisebbfajta válságba jutott a kapcsolatunk, de talán még idöben megbeszéltük. és kidolgoztuk egy tervet, hátha nem esünk ugyanebbe a csapdába mégegyszer....

KépKép
fibi

Szia Mindenkinek! :)

Zanza,
ezekszerint összeszedted a bátorságodat.... sok erőt és szólj, ha segíthetünk!

Fibi,
óóóó, gyógyulást kívánok mielőbb! Nem akarlak elkeseríteni, de Apa dec.27.-étől köhög és beteg, de a gyógyik ellenére is csak 2-3 napja van jobban és a köhögés még mindig megvan egy kicsit. :( és ez a helyzet a családban máshol is... ronda egy nyavalya ez.... szóval ++++++++++++

Zsána,
te szintén gyógyulj!!!!

Szerelmes babák édesek :D :D

Konnektor: részben nálunk is el vannak rejtve, részben meg elég jól tudja a hölgy, hogy nem szabad. Viszont van néhány saját vezetéke, amivel játszhat. Egész pontosan egy usb kábel és egy adapter, ezeket még véletlenül sem lehet konnektorba gyömöszölni.

Ma megyünk egy éves státusra, ha nem alszik el Fülesem ( nem is értem, a rendelés mindig az alvásidejében van, 12-14 ig...), szerdán meg én megyek dokihoz, de hogy mennyire nincs kedvem....

Felteszek még egy tortás fotót, oszt eldugulok...

Kép
macskanyu

Macska,
maradt még a tortából...?

Votiv,
ahogy a lányom mondaná: Jaa!? :D
neet
neet

HELP!!!

Votiv és aki tudja:
a lándzsás utifüvet és Echinacea cseppeket mennyi ideig lehet még használni felbontás után??? és az sok, ha ezt mind beveszem a Homeogene mellé??? :roll:

Macs,
jaaj, apjuknak is jobbulást akkor! hát, a hétre minden progit lemondtam, kivéve a pénteki UH. és köszi a +-t.
Füli nagyon édes, és a torta.... 8) :D
fibi

Zsan,
Neked is bulást!++ infralámpa sztem is jo ötlet, nekem használ valamennyire (az alkati szeremen kivül), ha elöjön az arcüreggyuszim.

Andi,
én is szeretek festökröl szóló könyveket olvasni, lapozgatni, van is belölük jo sok, föleg impresszionisták :)

Kata,
testvérfellépö jo, de baromi drága, ha jol tudom :?

Moni,
én már annak is nagyon örültem, amikor 2 hét szobafogság után a kertben tologattam a dedet :)
és másodszor már nem leszünk uolyan bénák, tuti :wink:
fibi

Fibi, elvileg mindegyikre rá van írva a lejárat, és hűtőben tartva még bőven bírja ezen felül is pár hétig. nyugodtan vedd be Homeogene mellé, de inkább ne egyidőben, hogy ne befolyásolhassák egymás hatását. Echinaceából elsőre 40 cseppet is bevehetsz, aztán óránként 20-at. ez elsőre talán kicsit elbágyaszt, de holnapra már sokkal jobban leszel! gyógyuljál :)

Macs, szép a torta, de az ünnepelt még inkább!! :D

votiv 8)
votiv

Votiv,
köszi :) a lejárat rá van irva, de az nincs, hogy felbontás után meddig... :? és nem tartottam hütöben :roll:
fibi

Fibsz, próbáltam megkeresni, ekkor bukkantam rá a Gyógynövénytárban, hogy lándzsás útifüvet várandósság-szoptatás alatt nem javasolt belsőleg fogyasztani. de ugye Te a Dr. Theiss-félét iszod? mert annak a használati utasításán ez nincs feltüntetve, ergo biztos nem káros. de magát a gyógynövényt nem javasolja a lexikon.

votiv 8)
votiv

Votiv,
köszi, aranyos vagy :) igen, a dr. Theiss féle van itthon, annak az van a papirján, hogy kérdezze meg kezelöorvosát a terhes-szoptatos anya.
fibi

Szia Lányok!

Először is mindenkinek nagyon boldogságos új évet kívánunk!

Kicsit visszaolvastam és láttam, hogy alapjáraton mindenki jól van! A képek is nagyon klasszak, amiket feltettetek. Kicsit irigykedem a pocakokra is, mert már én is nagyon szeretnék, de eddig nem nagyon akar összejönni.:(

Egyébként meg jól vagyunk. Lillus bölcsizik és már lassan egy hónapja szobatiszta. Még éjszakára sincs rajta pelus. Hihetelen, hogy már milyen összefüggésekben beszél, szerintem ezért is szeretik a bölcsiben annyira. Már az igazgatónő is csak úgy emlegeti, ja az a kislány aki olyan jól beszél.

Egyébként azt nem mondom, hogy tökéletes a bölcsi. Sajnos olyan viselkedészavarokat vettem észre a lányon, amit csak is egy nevelőnőhöz tudok kötni. Kicsit tanácstalan vagyok, de nem akarok ajtósúl nekik rontani, úgyhogy most egyenlőre infókat gyűjtök más anyukáktól, hogy ők tapasztaltak-e hasonlót.

Ha minden jól megy akkor szerdán meg megyünk Halász Judit koncertre az FMH-ba, ha végre összejön, mert ez a 4. nekifutásunk.

Én dolgozgatok itthonról, szerencsére vannak munkák így ha minden jól megy akkor a gyes végéig nem is kell visszamennem dolgozni. Persze addigra jó lenne teherbe esni.

Tényleg van egy buta kérdésem, de eddig nekem nem kellett ezzel foglalkoznom. Szóval ha valaki hőmérőzik, akkor a mennyivel növekszik az ember hője ha éppen fogamzásképes? Tudja valaki?

Na majd teszek föl képet. Addig is visszaolvasgatok még kicsit!

Szép napot!
beetrix

Sziasztok!

Semmi újdonságról nem tudok beszámolni, hány jóslófájástól eltekintve. Legalábbis, gondolom, az volt, mert még sosem szültem. :) Ugye, azért még lehet rá esélyem, hogy csütörtökön vizsgázzak? :?
Viszont felrakok ma reggeli (védőnő előtti látogatási) képet a pocakomról és tenmagamról. Hát nem vagyok egy nádszál, de azért végülis...
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu

hány= néhány :roll:

Kép
Kép
tinu

Köszi lányok a sok ++++ -t, de ez inkább apának kell, mert én rúgtam fel mindent, hogy nem akarok egy hazugságra épült kapcsolatban maradni. Ennyi. Az, hogy most költözött el, egy igen hosszú folyamat vége volt.

Pocakos kép nagyon szép!

Macs elhiszem, hogy ilyen volt a torta, de mi történt mikor Füli kapott belőle? :lol: Ezt is dokumentáltátok? :wink:

Réka egyre jobban van, bár az orra olyan, mint egy tömítését vesztett csap. :wink: Épp a tegnap megkapott tvdobozban játszik.
zanza

Tinu,
aki ekkora pocakkal nem enged át a vizsgán, az olyan, mint aki kapásból törli a spameket: tényleg nincs szíve. :D
De ha a jóslófájásokon múlik, ettől még uv-zhatsz is, én kb egy hót végig jóslottam. :lol:

Beat,
dejó, hogy itt! Lillushoz gratula, eszembe jutott az a régesrégi babanetes tali, amikor még az alig másfél évesek közt már szinte folyékonyan beszélt, mi, többi anyukák meg inkább ettünk még egy szelet sütit... :mrgreen:
Milyen vis.problémátok van? Nem biztos, h a nő okozza, lehet az a társaság is! Pl Eszter sose rúgott meg senkit, nem is láthatta sehol, de a bölcsi első néhány hónapjában igencsak kiscsikóvá változott. (Hálistennek elmúlt, remélem, nem csak átmenetileg)
Olyan hőt még sose mértem, majd más válaszol. :)
23 hós körüli Lilla ugye? Az éjszakai peluselhagyás hogy ment? Lehet privi is.. Eszter mostanában nagyon tiltakozik ellene (NEM KELL PELUS!) amikor esténként előveszem, de reggelre mindig van benne pisi. Egyszerűen csak levetted róla és pár ágymosás után kapcsolt, vagy hogy? És az éjjeliedény ott van az ágy mellett? :wink:
neet
neet

Zsanci!
szerintem legjobb lenne, ha postáznám a pontokat, ha ilyen beteg lettél! mélben írd meg a címed, köszi!

Indi, Monisa!
a fi-relé egy olyan szerkentyű, amit közvetlenül az óra után kell felszerelni, hogy az egész lakáson működjön. egy villanyszerelő be tudja szerelni, megvenni pedig számos helyen lehet. több közintézményben (óvoda, stb.) már kötelező, hiszen védelmet nyújt az áramütés ellen. elve: a szivárgó áramot figyeli, azaz, ha valaki belenyúl, az áram kifelé jön, de visszafelé nem egy. ebben a pillanatban azonnal lecsapja a biztosítékot. én a fi-relé mellett is használnék dugaszolót, de a kettős védelemmel elég nagy biztonságban lehet az ember.

Zuzi, Manóka!
gyerekek helyesek, habár Pajira féltékeny volt Lencsém :)

Macs!
Füli nagyon édes a szülinapi tortával. tök jó, hogy nem félt a gyertyától. csak nem Fekete erdő torta volt?

Tinu!
klassz a pocid!

Beet!
de jó, hogy jelentkeztél, majd számolj be a bölcsi ügyről, kíváncsi vagyok. én valamiért aszittem, hogy te már várandós vagy. :)

Zanza, Zsanci, Fibi + dedek! BULJATOK!

én még mindig köhögök ám, nem teljesen tisztultam ki azóta se!
ancsipancsi

Beet,
teso projekthez szoritok nagyon!!! :) :) hömérözést én se nem tudom.

Tinu,
pocak is szép meg a kismama is :D
fibi

Zanza!

Le a kalappal.Komolyan.Szerintem egy ilyen döntést nagyon nehéz meghozni,sokan inkább élnek egy kaka vagy mondhatnám sz@r kapcsolatban mint sem,hogy változtatnának rajta.
F@sza csaj vagy! :lol:
20170114224602

Ancsi,
köhögés :( én sem csipem, föleg pocakkal.
most olvastam, hogy a torokcsakra megbetegedéseinek oka lehet a ki nem mondott problémák. pedig mi épp most beszéltük meg :roll:
fibi

Zanza,
igaza van Jucusnak, tényleg hös(nö) vagy! de másodszorra Neked is sikerülni fog :)
fibi

Köszi lányok, hogy örültök nekem:)))))

Neet!

A leszokás az úgy történt, hogy megfigyeltem, hogy az utobbi időben mindig száraz volt reggel a pelusa. Akkor reggel már pisilt a bilibe. Aztán kapott pelust. De a bölcsiben udvar után is pisilt a bilibe. Aztán délutánonként itthon nem adtam rá pelust és szólt, hogy kell. Alig volt baleset. Aztán a szünetben már nem adtam rá napközben egyátalán és nagyon élvezte a bugyit. Az éjszakai pelus továbbra is száraz volt, így két hét után egyszer csak nem adtam rá éjszaka. Baleset eddig nem volt. Ha kellett pisilnie akkor fölkelt és éjszaka is ráült a bilire. Hát ennyi.
Tehát nem csináltam semmi különöset, csak próbáltam figyelni az ő reakcióit. Persze ez mindenkinél máshogy működik. Nem biztos, hogy nálatok ez bejön. Azért hajrá!

Csak az a béna ha most télen rájön a játszón, hogy kell.

A bölcsit majd priviben megírom!
beetrix

Szia Beet!
üdv újra itt :) hőmérőzni nekem kellett, más miatt, minden reggel, azonos időben és hüvelyben mérni. A normál hőmérsékletedhez képest, akár 1C-t is emelkedik peteéréskor a hőd.

Zanza,
nem volt mit dokumentálni :) úgy viselkedett, mint egy úrikisasszony :)
a marcipáncsigát levette és mielőtt bárki, bármit tehetett volna, bekajálta a fejét, az ujjával meg vett egy falat habot és leszopogatta. A továbbiakban csak tapsolt, meg nevetett a tortájának :)

Ancsi,
vaníliakrémes torta volt :)

Tinu,
képek rulezok :) vizsgákhoz drukkkkkk :)
macskanyu

Beet,
ezt neked, második cikk a tiéd
http://www.nlcafe.hu/index.php?id=192&s ... &func=blog
macskanyu

Köszönöm a dicséreteket! :) :oops:

Fibi: lehet, hogy épp azért köhögsz, mert tisztul a torokcsakrád. Emlékszem, akárhol is tanultam ezoizét, mindenhol mondták, hogy átmenetileg akár erősödhetnek is a testi tünetek.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Beet,
nőgyógyos dolgokat én a http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9041994 oldalon szoktam kérdezni; nőgyógy topik az indexen tök jó :)
drukk a projekthez meg a HJ koncerthez

Fíbsz,
lehet, hogy torokcsakra későn reagált :wink: :lol: tök jó, hogy megdumáltátok :D

egyébként a babafalva portálon illetve központban (Damjanich u.) van alternatív szülésfelkészítő meg szülésfeldolgozás meg ilyen-olyan terápia :D

és nemtom, mi van a levegőben,de tegnaptól kezdve EKKORA a fejem Ábeltől; éjjel 2kor felkelt, hogy szerinte reggel van illetve állandóan üvölt meg rajtam ill a számítógépen lóg (sokat netezek :( )
ettől a hülye időtől is lehet, gondolom, meg fog is esedékes - no de akkor is :? :wink:

mindenkinek gyógyulás!!!

Vot,
ne aggódj, nem lesz baj; remélem, megoldódik a segítség, már most nagyon rádférne.... egyéb rokonyok?

a párkapcsolatról meg annyit mondott nekem terapeuta,hogy az őszinteség meg szeretet a lényeg, ha ezt a szülők külön tudják megmutatni, akkor külön, a gyerek nem azzal veszít, ha nincsenek együtt a szülei stb

Neet,
Ábel fülig pirps filctollas a kupakokat már rég szétszórta
segítség!!! hova lett a jó gyerekem? :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok!

Zsanci, Fibi!
Gyógyuljatok gyorsan! +++++

Tinu!
Nagyon szép a pocakod!

Neet és mindenki!
Dícséreteket pocakügyileg bezsebeltem :lol: És ezt tényleg nem foghatom a beiglira, de lehet, hogy Emma alvásidejében ebéd után nem kéne a kávémhoz még néhány sütit/csokit is benyomni. Amúgy ma voltam védőnőnél, és 5kg-t híztam eddig.

Macs!
Édes lehetett a habevő Fülicsek :D

Na már nem tudom, miket akartam írni, de mindjárt kerítek egy-két képet Pannáról is, és felteszem, remélem Zuz nem bánja.

Kép
Kép
manoka11

Akkor íme két kép a gyönyörűséges Pannáról:

Kép

Kép
manoka11

Tinu,
hmm, milyen érdekes :) tényleg igy lehet, mert sulyos volt már a helyzet.

Szrek,
terápiát (autogén tréning) találtam a Tétényi uton is, de marha drága :( és relaxra sem hiszem, hogy tul sokszor el tudok menni majd, mert innen gyerekkel 9-re Budára érni.... :?

Macs,
püzök mindjárt :)
fibi

Hát, ez a Panna csaj tényleg gyönyörü :D :D :D énisénis :lol:
fibi

Szrek,
megnyugtat, hogy Fülesem ma rájött, hogy lehet lecsavarni az ásványvizes üveg kupakját? Pedig nem terveztem, hogy felmosom a nappalit....

Fibi,
ok :)

Panna gyönyörűséges!!! :D tiszta hálivúdi baba :)
macskanyu

Akata :) Nagyon édes Ákos a kislánnyal :D Picasso-ról néha én is gondoltam ilyeneket :lol: de mentségére legyen mondva, ő legalább tud festeni "normálisan" is, csak úgy nem kellett senkinek.. hát nosza újított egy kicsit :lol:

Zsan :) Jaj, ez rosszul hangzik :( Bulást és sok +++++ NEked!!!

Fibi :) Lehet hogy nem kellett volna, de én ettem 3x1kanál útifüvet kb. 3 hósan, amikor már más nem segített és ez gyors javulást hozott (4-5 napig szedtem). Nem egyszerre más szerrel, hanem kis szünetet hagyva. Olyan kár, hogy kimarad a szerda :( :( Buljál mielőbb!!! ++++

Macs :) Torta nagyon rulez és a szülinapos kiscsaj ééédes :D Akkor a csiga gyors véget ért :lol:

Kisherczeg :) Tökre megértem, amit írtál, hogy nem lehet egyszerre sok képet "befogadni", én akkor jártam így, amikor sikerült végre egy délutánra eljutnom a Louvre-ba. Nagy élmény volt, de egy jó része egyszerűen "kiesett", még csak nem is emlékszem rá :o A drukkok meg mennek továbbra is!

Tinu :) Nagyon szép a pocid és Te is :D jó, hogy tettél fel képet magadról! Remélem a vizsga összejön, gondolom Te is szeretnél túlleni rajta!

Beet :) Nagy-nagy gratula Lillusnak a szobatisztasághoz! :D A tesóprojekthez nagy drukk! :wink: Ha mázlim lesz, Manókáéknál összefuthatunk és megcsodálhatom a cserfes csajszid! :wink:

Ancsi :) Még mindig köhécs? :( :( Buljál!!
denizsa

Macs,
Bálint meg a körömlakkos üveget tekerte le (pedig 1 évben kb 1x használom, de megtalálta), és lefestette vele a lépcsöt :lol:
fibi

Fibi :mrgreen:
hál' Istennek itthon nincs körömlakk :mrgreen: válasz ment :)

Deni,
én már totál elfelejtettem, hogy te mikor szülsz... :oops: :oops: mikor is?
macskanyu

Tényleg gyönyörű lány ez a Panna! :o

Kép
Kép
tinu

Pannát imádom! :lol: Cépségesen cuki!

Jucus
20170114224602

Deni,
utifüvet ki fogom sztem probálni, veszek holnap egy uj üveggel, mert ezt nem emlékszem, mikor bontottam fel :?

Macs,
jol teszed, mert a lányod biztos arra is bukna :lol:
fibi

Hű, Panna tényleg gyönyörűséges!! :D :D

Szrek :) Csupapiros Ábel :lol: Mi nemrég a kék filccel jártunk így, de szerencsére csak a kezei lettek kékek. Aztán meg nem értette, mi ez a kezén és miért nem jön le...

Fibi :) Bálintod már nekikezdett a házfelújításnak :wink: :lol:

Macs :) Máj. elejére vagyok kiírva, de hogy mikor? :lol:
denizsa

Deni,
én sem kedveltem picassot, amíg nem néztem egyszer végig az arcképeiből készült kiállítást, és kiderült számomra, hogy nagyon tudott festeni :) Emellett megtörtént az is, hogy a mennyiség átcsapott minőségbe, többszáz arckép után elkezdtem értékelni a látásmódját... mondjuk a kubista korszaka még mindig nem a kedvencem... és a kanapéhoz sem mennek :mrgreen: ide nekem inkább egy-két Monet-t :mrgreen:

Tinu,
csodaszép kismama vagy :D

Zanza,
csatlakozom, nem semmi nő vagy. De így se könnyű :(

Zuz,
mondhatnám, hogy tátva maradt a szám Pannától, mert egyszerűen lenyűgözően szép kislány, de az az igazság, hogy elvártam tőletek, hogy Bazsó után legalább olyan minőségi gyereket hozzatok össze :D

Monisa,
úgy csinálod az időpontkijelölést, mint az igazi sztárok, ők is ködösítenek inkább :D De teljesen igazad van, szerencsére én nem őrültem bele a hivogatásokba, mert diszkrét családom van, de a környezetemben több kismama majdnem ámokfutni kezdett, amikor már az x-edik ember kiáltott fel, hogy "te még egyben vagy???"

Kata,
Mona Lisa nekem is hatalmas élmény volt, amikor élőben láttam. Valamit nagyon tud az a kép :)

Zsan,
ez qrva sz*rul hangzik, jobbulást :(

Votiv,
Dóci annak idején egy ilyen akció keretében fordult be, szóval bőven lehet, hogy a kiscsajod irányba állt :D Én is igen élénken emlékszem rá :wink:

Fibi,
sajnálom a kapcsolati válságot, jó, hogy megbeszéltétek, csak így lehet elejét venni a csúnyább dolgoknak! :)

Beet,
SZIA! Szobatisztasághoz gratula, mi még sehogy sem állunk, mint írtam már, azon szoktunk Karcsival viccelődni, hogy majd 18 éves korában megmondjuk neki, hogy nem kap kocsit, ha nem veszi le a pelust :lol:
Milyen viselkedési zavar? És hogyan kapcsolódik a gondozónőhöz?

vera
kisün

Vera!
Ma láttam Dócit, bár igen be volt öltözve: lilás sapka és piros-szürke dzseki, és egy szőke rövid hajú hölggyel volt, pont itt a házunk előtt :lol:
manoka11

sziasztok,
nem mellesleg, Picasso ugye bal kezes volt???? :wink: akkor azért ilyen könnyű őt bal kézzel utánozni.... :lol:

Ancsi,
köszi, jó ötlet, irom a cimem!!!

Zuz,
én is csatlakozom a rajongó klubhoz! Csudaszép leány lett!!! Bár, a kórházban sem tűnt ez máshogy!!!!

mára már azért jobban vagyok, orcám már nem fáj annyira, azaz csak 1 pontban, mig tegnap az egész jobb oldalam fájt.
éljen a fokhagyma, a homeobogyó, a grapefriutmag csepp,a bioptron lámpa, és a jajgatás!!!! ugye, nem bizom a véletlenre??? Ja, és külön szeretném megköszönni a Rubophennek, nélküle nem jöbb volna össze ez a mai éjszaka!!!!
Paracetamol rulez!

Zanza,
akkor a +++++++++, mennek az Apának!
:wink: és tényleg jó, ha az ember belátja, h tévedett...igy vagy úgy...
és sajnos (saját tapasztalat) a gyerekek számának növekedés sem segiti elő a problémák megoldását... :cry:
szóval, igen rulez, ha a problémák még gyerek előtt megoldódnak, utána már egyre nehezebb...
de SEMMI sem LEHETETLEN!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Tinu,
szép pocak!!!

és persze Manokáé is!!!!

És Beet,
szia, meg minden...ha már úgyis otthonról nyomod, gyere kicsit gyakrabban!!!
Lilla nagyon ügyes lány!!!

húúú, már megint mennyi felkiáltó jel!!! vmit NAGYON el szeretnék mondani... :lol: :lol: :lol: csak tudnám mit???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

tudom:
MÁR 20 HETES VAGYOK!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
az hányadik hónap????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
gyógyulást!

Vera,
a kocsi már nálunk is megvesztegetési eszköz, de egyenlőre a mászásért kínálgatjuk, mert a lustája nem mozdul! :) :)
Vannak egyéb ultimátumok is :) pl. hamburger és kóla csak akkor lesz, ha bevállal mellé egy fél adag kutyasz@rt is :lol: valamint motorról és box ról szó sem lehet, és puszit csak annak kell adni/kapni akinek(től) ő is akar :) :) :) Az első 7 hónapra ennyi, és még hol a szobatisztaság???? :shock:

Zuz,
nagyon szép baba, remélem mások is mondták már! :D :D

A kapcsolatokról meg, talán mégis van abban valami, hogy tökéletes kapcsolat csak gyermektelen pároknál létezik? Egyszer ezt valaki mondta nekem, akkor úgy hittem badarság. Hihetetlen viszályok forrásai a beste kölkök :) de tök mindegy, mindenképp megérik az árukat! :D :D

Kép
akata

Zsanci!
Pont 4 és feledik :lol:
És nem tudom miért hittem azt, hogy több idő van közöttünk...

Kép
Kép
manoka11

Ja és Zsanci, tegnap du. láttam a srácaidat a Tescóban, de sztem te éppen otthon kúrálgattad magad, pedig nagyon figyeltelek. Éppen a hűtőpult túrórudis részénél voltak, és valamire nagyon rá akarták venni az apukájukat :lol:
manoka11

ezt muszáj megmutatnom nektek! Békésen vasaltam, a Ded eljátszogatott csendesen (régen gyanús!!), kiment - bejött, majd egyszerre csak azt látom, hogy behozta a nappaliba a bevásárlókosarat, és:

Kép
macskanyu

Macs,
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉDES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hogy vagy???

Manoka,
igen, ők ott, én meg itthon voltam...végül is sikerülhetett a rábeszélés, mert ennyi vackot én nem szoktam megvenni nekik: monte, joghurt cukorávál :shock: , és persze a túró rudi, de azt én is szeretem!!!! :lol:
és ti is épp ott és akkor??? :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs,
ez nagyon cuki!

Zsanci,
igen, mi is ott, és mi is monte és túrórudi :D
manoka11

Ja, és még meg kellett vennünk Emmának egy nagy Emily babát, mert annyira megtetszett neki, hogy nem volt hajlandó elengedni, még túró rudiért cserébe sem. Pedig mi úgy gondoltuk, hogy a vásárlás ideje alatt játszik vele... amúyg meg van neki egy kicsi, és azzal nem nagyon foglalkozott eddig.
manoka11

Vera :) Na igen, őt már én is jobban szeretem, arra a kiállításra el is mentem, pedig nem vagyok egy nagy múzeumjáró... 8) És Dóci biztos nagyon meg van rémülve, hogy nem kap kocsit a 18. szülinapjára :lol: Tényleg, lehet hogy hülye kérdés, de nem tudható ez be a kistesóval "járó" kis visszaesésnek, ami ilyenkor szokott állítólag lenni?

Zsan :) Örülök, hogy jobban, csak így tovább!! :D

Manóka :) Akkor én vagyok a szőrös szívű anya, mert nálunk se monte se rudi :mrgreen: vagy lehet, hogy csak azért nincs, mert a gyerkőc még nem jött rá, hogyan harcolja ki magának? :lol:

Macs :) Jaj, nagyon édes Fülicsek a kosárban!! :D :D :D
denizsa

Macs,
Füli a kosárban csúúúcs :D

Deni,
hát ja, tudod, B mindenben segiteni akar, pont ebböl maradna ki :lol:

Vera,
dejo hogy irtál hosszut, mindig birom a szövegeidet :D
ez igy van, muszáj megdumálni, még szerencse hogy ez férjem hajlando rá. (ex utálta a lelkizést)

Zsan,
bioptron lámpa rulez :) (ezt akartam különben irni az infra helyett, csak megint máshol járt az eszem)
problémák Levivel? :(

Azt olvastam a NL-ban, hogy a konfliktusok megjelenésének (egyik) fö forrása a gyerek érkezése, a gyesen töltött idöszak, aztán az anya ujboli munkábaállása :roll: csak lehet hogy ezt sokan nem élik meg tudatosan, vagy csak nem beszélnek rola....
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?