Sziasztok!
Hát megtörtént a nagy találkozás, kedden voltunk az első konzultáción. El sem lehet mondani, mennyire másabb érzés innen eljönni, mint a SOTE-ról (aki járt már ott, tudja, mire gondolok).
Szóval. A Doktorbácsi nagyon rendes, szimpatikus, a kérdésekre válaszol, nem néz hüjjének (vagy jól leplezi

), és szemmel láthatóan örült, amikor az UH-on mindent rendben talált (na jó, nagy vonalakban – petefészkek kicsit kisebbek, viszonylag kevés tüszővel, de azért vannak).
Már csak az andrológiai szakvélemény hiányzik (hiába volt az emberem többször is, azok sajnos nem hivatalosak, szóval most kénytelen elballagni újra), meg a szokásos mindenféle véres-vizeletes vizsgálat + EKG, meg ilyenek, ezekhez már be is szereztük a beutalókat.
Ha az andrológus másként nem rendeli, akkor elvben FEBRUÁRBAN KEZDÜNK! Legalábbis felkerültünk a februári várólistára.
Szóval most nagyon fel vagyunk dobva, hogy végre történik valami.
(A HSG-t ezek szerint talán megúszom. A SOTE-n annak ellenére, hogy kereken megmondták, hogy lombik, és kész, meg akarták csináltatni, méghozzá a röntgenes változatot, és amikor rákérdeztünk, hogy elfogadják-e az UH-ost, és azt mondták, nem, na akkor jöttünk el. Nem akarom a SOTE-t bántani, tudom, hogy sokaknak sikerült ott, de én nagyon örülök, hogy időben leléptünk.)
Bocs, hogy ilyen bő lére eresztettem, de ahogy már mondtam, eléggé belelkesedtünk.
f