Tudjátok a baj ott kezdődik,h.eddig én is reménykedtem,mint ti,de a tegnap este volt egy megbeszélésünk,és nem úgy fest a dolog,mintha meg fog oldódni.Elárulom,h.miért.Szerinte mindenért én vagyok a hibás...

Miért is? Mert ő nem akarta,és most sem akarja a babát,még túl korainak tartja,hiszen nincs meg hozzá a pénz

,meg amugy sincs még felkészülve rá... Ő mondta,h.neki most nem kell,most nem tud beválalni egy babát,különben is még fiatal hozzá.Miután megmondtam neki,hogy mi is van,persze rögtön a tesz után,egy oriásit balhéztunk.Én megmondtam neki,hogy ha annyira nem akart babát,akkor miért nem védekezett,hisz tudta jol,hogy én gyógyszert nem szedek.Nah,mind1,szerinte én ráéerőltettem a dolgot és most nyeljem le,én csináltam magamanak.Nagyon fel voltam veszve,hisz a kapcsolatunk elején,már megmondtam neki,ha teherbe esek,nem fogom elvetetni,nem vagyok gyilkos,és nem a baba a hibás.De ugy tünik ő ezt nem vette komojan.Beszéltem anyuékkal,ők mondták,menjek haza,mert aki igy beszél,nem érdemli meg,h.vele maradjak.Igyhát másnap hazavitettem magam,minden cuccommal.És egy hónpig otthon voltam.Közbe beszéltünk telefonon,rájött,h.én kellek neki,de a baba nem.Aztán mégis értem jött,és azóta itt vagyok.De ne tudjátok meg mennyire fáj,h.abszolut nem érdekli a baba,ha szóba esik,mintha nem is a babájáról lenne szó...Pedig első unoka lenne.Nem tudom,szerintem haza fogok menni,mert szerinte a pénz tönkre fogja tenni a kapcsolatunkat,és ez mind az én hibám...
Igaz vannak pillanatok,mikor megsimogatja,megfogja a pocakomat,de az angyon ritka.Érekes a barátainak szivesen és mosojal meséli,hogy hány hetes,meg ijenek....de mikor velem beszél rólla,semmi....mindig eltereli a szót,nagyon fáj.Én nem igy képzeltem el a kismamaságot,telyesen magam vagyok.
Mostmár nem olyan rózsás a hejzet,ugye csajok?