A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Györgyi!
Milyen bogyót kaptatok hasfájásra??? Leírod, ha szépen megkérlek? :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Györgyi33!
Én tulajdonképpen egy családtagot/-tagokat keresek, azaz olyan pótnagyit/nagyszülőket, aki/akik addig megmaradnának amíg csak élnek. Szóval nem szeretném ha 5év múlva lennének vérszerinti unokáik is és minket elhagynának. Szóval gyerektelen időseket keresek.
Most elmegyünk itthonról. Úgyhogy nem leszek gép mellett.
Derűs napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jube! Én sem utállak! :lol: :lol: :lol: Elhiszem, hogy nagykönyvbe írod a mai dátumot!

Elizabeth: Helyes kis pocak és
KÉRÜNK A POCISOKTÓL POCAKFOTÓT!!!!!! UGYE CSAJOK?
Szóval: Eni, Gabboka, Ancsaboszi - nehogy lecsússzatok, még ma tessék fotózkodni.....

Gabi: én nem tudom,miért nem lehet inni - engem spec. Vidadokink itatott :lol: :lol: :lol: ott haltam volna meg az ágyon, ha nem kapok 2 korty vizet ( de különben gondolom azért, hogy ne hányjál )

Úgy néz ki lányok megmaradok.... jobban vagyok, bár még az erőm nem az igazi.
Bőven van mit csinálnom a lakásban és sétálni is ki akarok ma már menni, elég volt a szobafogságból..... A karifánk meg szörnyű ahogy kinéz, majdhogynem összefonnyadt.....( normann)
KÉRDÉS: Beni mostanában 2-3 naponta kakil, normális ez? Tápszert, tejpépet eszik. Szerintem nagyon nem.... mit csináljak?

Heni

Kép

Kép
cancan

Nahát, én ezt az ivás-nemivást nem értem! Akkor én most tuti, hogy fogok inni! Tényleg sokminden kiesett a szülésről, de erre határozottan emlékszeem, no mindegy, viszek á.vizet, az biztos.

Osori, vmikor 9-10 felé tervezem az odaérkezést, először a ctg előtt fogok csücsülni, aztán megyek át Vidánkhoz a rendelőbe megmutatni a papírkát, és magamat is. Én biztosan megismerlek! Remélem, összefutunk! Pannit mindenképp jó lenne látni!

Na jó, majd teszek fel Bálnaképet, olyat, amit tegnap csináltam, előtte lekicsinyítem, hogy beférjen (a hasam :lol:, meg a fejem is ).
Én a pocis képekre a fejemet is ráfotózom, mert az is eszméletlenül megváltozik.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Heni,

szerintem ha nem kínozza a kakilhatnék, és simán kakil másnaponta, nem hiszem, hogy baj. lényeg hogy jól érezze magát a bőrében.

Én is szívesen látnék pocak fotókat!

Györgyi,

pukicsövetek van? szélcsőként lehet venni gyógyászati segédeszköz boltban, és egy perc alatt megoldod a hasfájást vele!

megyünk sétálni, jajdeszép idő van!
jube

Kép

Kép
jube

jaj, Györgyi, akartam kérdezni, mivel Ti Jázminnal 25 órát szenvedtetek, hogy homeobogyót vettél be előtte, ill. alatta? És segített szerinted? A málnalevélteára is kíváncsi vagyok, márhogy tényleg jól jött-e...

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

ÍME, tegnap este így néztem ki, ma már biztos nagyobb vagyok :lol: a kiindulási outlookomat a wiwen meg lehet nézni... :oops: :lol: Kép 35+5

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Nem is írtam az előbb, hogy mit álmodtam: azt hogy felhívott Vidadoki, hogy összekeverték a papírokat és mégsem stimmel valami a szövettani eredményemben és amikor elkezdte részletesen magyarázni, hogy mit kéne tenni, nem hallottam semmit a telefonban, csak azt kiabáltam, hogy "nem hallok semmit" és mondta, hogy akkor később visszahív. Na, most reggel arra keltem, hogy csöng a telefonom, de mire megtaláltam hol van, abbahagyta. Ismeretlen szám volt. Persze nyílván semmi ilyenről nincs szó a valóságban, de mire képes az ember agya...

na, kimentem sétálni a gyerkőcökkel....

Heni

Kép

Kép
cancan

hú Gabi, nagyon lent van már az a pocak..... :lol: :P

Heni

Kép

Kép
cancan

Illuska, Gabi: Köszönöm a nyugtató szavakat. Próbálok pozíítivan gondolkodni. Bár szerintem végig fogom izgulni a terhességet. Pont mondta is a férjem, hogy ettől félt. Fél, hogy nehéz lesz terhesség, mert mindenen ki fogok bukni.

Gabi: Nagyon nagy már a pocakod és szerintem is lent van már nagyon.
cukorfalat

Huh, megbetegedett a babóm, azaz nem annyira vész, de kicsit eldugult az orra, valaki le tudja írni, hogy kell profin elvégezni egy orrporszívózást? apa 1-2 körül jön haza, vesz sóoldatot, minden tipp érdekel!
Bocsi, de most csak ennyi, majd később még írok, most sír a picur!

KépKép
barimami

Elizabethen kivül ki kérte, hogy küldjem el neki, hogy hogyan zajlott a csaszim??? Elfelejtettem :oops:

KépKép
barimami

Gabi!
De jól nézel ki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hello Csajok,

Minden ok, élünk, lélegzünk, sőt a bokám kezd egy balerináéhoz hasonlítani. Most estem haza gyógytornáról, gyógytornász csak meresztgette a szemét, hogy nézek ki... szerinte most már elég rajzfilmfejem van. :roll: Sikerült a vérnyomásmérőt beszerezni, megmértem tegnap este óta 5x, és minden alkalommal 120/60 körüli értékek realizálódtak, tuti nincs tehát gond. :arrow:

Barbi, meg sem köszöntem még a lábfejtorna tippeket, csinálom nagyon szorgosan, gyógytorna-néni is nagyon pushingolt ezirányba. Dani szörcsög is? Óh. :?

Ildi, a félelmeim hülyeségek. Pl hogy beérünk-e a kórházba, fogom-e bírni (miért ne bírnám), biztos, hogy van-e két szeme Benedeknek és hasonlók. Alapvetően megfoghatatlan dolgoktól tartok, leginkább az ismeretlentől, hisz nem tudom, mire számítsak. Utólag biztos nagyon okos leszek majd, de egyelőre olyan érzésem van, mint mielőtt először ültem repülőre. Értitek. :shock: Ja és kezdettől fogva elutasítottam az EDÁ-nak még a gondolatát is. Egyrészt gyerekkori problémák miatt "alkalmatlan" alany vagyok, másrészt amúgy is parám a gondolat, hogy "lebénítanak". Szóval egyelőre fájdalomcsillapítás terén nem tudom, mire számítsak... :?

Ancsa, helyes, hogy izgulsz. Így nem találkoztunk, de megbeszéltük, hogy kórházban már amúgy is tuti. :roll: Jól vagy ma?

Jube, nagy-nagy gratula Panni éjszakai átalvásához. Te, trottyos farmeres, jaj de jó neked! :lol:

Gabbó, Györgyi, nagyon jó érezni a támogatást. :wink: Már ami az első heteket illeti. Azt hiszem, erre nem is igazán lehet felkészülni, de a tudat, hogy nehéz lesz, azért jó. Meg az, hogy lehet kinek panaszkodni. Györgyi, próbáljátok meg tényleg a pukicsövet, Jubééknek nagyon bevált!

Gabbó, frenetikusan nézel ki. Elővarázsolok egy karácsonyi képet, én akkor lehettem annyi idős, mint te most. A mai állapotomat pedig majd este férj megörökíti, mert én nem találom a gépen az időzítőt. Ja, én fogok inni, mert ha nem teszem, hányingerem lesz... és pénteken megyek randizni.

Most ellövöm, nehogy elvesszen... :oops: :idea:

Kép Eni pocak 35 vagy nemtom hány hetesen
vbea

Heni, az nagyon jó jel, hogy van kedved levegőzni!!! Akkor tényleg jobban vagy... az eredményeid pedig tutik, nem fog Vida felhívni azzal, hogy elkeveredtek a papírok. Ezzel nem. :lol: :lol: :lol: Karifát nekünk muszáj volt leszedni múlt hét elején, mert jött a lakás iránt érdeklődők hada... Nem akartuk, hogy vizuálisan negatívan befolyásolja őket az élmény, tekintve, hogy az egész lakás 31 nm. :wink:
vbea

ENIIIIII! MIKOR MÉSZ BE PÉNTEKEN?
Most beszéltem a csecsemősnővérrel és pénteken tudom leadni a mérleget . (akkor van bent a hölgy reggel 7től este 7ig)
Hm????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Randizunk??????

Heni

Kép

Kép
cancan

Steffi

A bogyó neve Colocynthis c, vagy d 12. Én c-t kaptam, mert az volt a gyógyszertárban. Egy bogyót kell beadni neki mielőtt fájni szokott a pocija. Mostmár tudom hogy mikor fáj és akkor adom be. Beteszed a szájába és szépen elolvad. Mivel vízben oldódó gyogyi, nem kell félni, hogy megfullad meg ilyen hülyeségek és nem kell vízben feloldani. Én szülés után is adtam neki 6 napig 1 szem árnikát.

Heni

Én pont a múltkor kérdeztem meg a dokit kaki ügyben, azt mondta egyáltalán nem gáz, ha 3-4 napig is kimarad a kaki. De azért kérdezd meg te is. Biztos ami biztos. Jázmin is volt hogy 3 napig nem kakilt, de mostanában a hasmasszázs alatt csak úgy ömlik belőle a puki meg a kaki. Ja és egy barátnőmnek most 7 hónapos a babája. Ő pl. a 6. hónapig alig kakilt!!! Átlag heti egyszer. Azt mondták nekik, hogy nem baj, mert feldolgozza az anyatejet a szervezet és ezért nincs sok kaki és ez anyatejes babáknál előfordul. Hát a tejpépet nem tudom. Tényleg azt miért is adod neki? Kevés a tejed?

Gabboka

Szerintem is igyál nyugodtan, bár azt azért elárulom, hogy én háromszor hánytam, de csak vizet és megkönnyebbülés volt. De nagyon rossz lett volna ha nem ihatok! Hát én is ittam a málnalevélteát és szedtem a bogyókat, de az igazából már genetika. Mármint hogy nem tágulok. Ezt a Vida és Ági mondta. Tehát nem sokat tudtam tenni. De azárt ha belegondolok hogy nem szedem, biztos császár lett volna és még ennyire sem tágulok. Nagyon sok mindent szedtem a vajúdás alatt, chamomillát, belladonnát, cholchikumot, árnikát, stb. Azt hiszem Ági a szülésznőd ugye? Mert akkor mindent adni fog, ő tudja ezeket. Bár nekem a homeopatám írta fel ezeket, de nagyjából megegyezett az Ági által adottakkal. Ja és nagyon jó a fotó!!!!

Jube

Mi az a pukicső? Be kell neki dugni? Akkor amikor fáj neki a pocija, vagy este, vagy kaja előtt?

Cukorfalat

Hát mindenképpen bizonyítsd be a férjednek, hogy egyáltalán nem nehéz a terhesség és szuperül bírod csak azért is. Nekünk meg gyere panaszkodj! :lol:

Barimami

Pont reggel volt a tv-ben, hogy hogyan kell csinálni. Le kell fogni szegénykét, hogy ne tudjon mozogni a feje. Állítólag ezért sírnak és nem azért mert szívod az orrát. Aztán a cső végét az orrához kell tartani, de nem kell bedugni. Aztán szívni, szívni!! De szerintem várd meg Apát és ketten csináljátok! Jó hogy én adok tanácsot? Még életemben nem orrszívó-porszívóztam. :lol: De a tv-ben így volt tényleg. Jobbulást és remélem nem lesz beteg a pici!!!

Eni

Ha engem kérdezel, akkor is beérnél a kórházba, ha az Timbuktuban lenne. :lol: Ne parázzá!!!! A fotó nagyon aranyos, várjuk a frisset is!!! :lol:

Kép
gyorgyi33

Györgyi,

mindekit ezzel traktálok, de azért mert nekünk se a doktornéni, se a védőnő nem mondta, hogy létezik pukicső, hanem egy kispapa a férjem munkahelyéről javasolta és azóta is hálás vagyok neki érte.

szóval. :)

Pannim 2 hetes korától 3 hónaposig volt NAGYON hasfájós. Amikor beszereztük ezt a csövet egyszer sem jelentett többet gondot.

Használhatod akkor, amikor fáj a hasa, de akár minden pelenkázásnál is. Nem fog rászokni, nem fáj, nem sértheted meg vele sehogy sem. Egy kis barna szilikon gumicső az egész, jó drága egy kis darab gumiért (menniy is volt??? 1200??? nem emlékszem)
de nagyon megéri. Hajlékony, vékony, és a csövön át kijönnek a pukik, meg a folyós kaki. Olyan mélyen dugd be, amilyen mélyen gondolod, csak (morbid..) fogd a végét.... de nekünk nem kellett nagyon benyomni, jöttek a dolgok anélkül is. Közben kicsit mozgathatod a lábát, hogy jobban működjön, meg a csövet is lehet benne kicsit mozgatni.

Valamivel be kell kenni, hogy csússzon, (különben fájhat neki) de én olajat használtam, nem popsikérmet, mert azt tök nehéz volt belőle kimosni.

Kérdezd meg nyugodtan a védőnődet, mega gyerekorvost, de azt fogják mondani, hogy használd nyugodtan. Majd idővel meglátod, hányszor kell használni Jázminnál.

Én éjszaka is tisztába tettem a pukicsövezés miatt akkoriban, mert éjjel jobban felfújódott a poci, mert nem mozgott.

Ja, és a pukicső tisztességes neve szélcső.

százalékot kéne kérnem a pukicső-gyártól..... :lol:

Eni-Gabi, nagyon szépek vagytok!! de jó is pocakosnak lenni!

Kép

Kép
jube

Jube

Köszi! Ma veszek is egyet! Éjjel nem merem átpelenkázni Jázmint. Egyszer át kellett és annyira felébredt, hogy nem volt hajlandó visszaaludni. Nagy szívás volt éjjel 3-tól kiabált vagy másfél órát. De akkor kipróbálom minden második pelenkázásnál. Csak sikerül!!!

Kép
gyorgyi33

nincs mit.

mi a margit körúti gyógyászati segédeszköz boltban vettük. az itteni patikák nem tartottak.

Kép

Kép
jube

Sziasztok!
Na, karifa leszedve és kicibálva az erkélyre :D , majd apa este ledobja. Valami jusson má neki is!

Csajok, bazira kezd fájni a mellbimbóm, mit lehet vele csinálni? Rosszul teszem mellre, nem kapja be jól? Danival ilyen sosem volt. Nincs rajta seb, nem látok rajta semmi különöset, talán mintha kicsit repedezne, de passz. Mindenestre fáj, még spontán is, nem csak szoptatáskor! Ötletek?

Háát az első orrszívó-porszívózás bizony nagy kaland :) , mikor mondta a doktornő hogy kéne csinálni Daninál, hát ... De Ő tök jól bírta, hova tovább szerette, most azon a szinten vagyunk, hogy ha kell akkor Ő magának csinálja, így időnként a száját is kiporszívozza vele :D . Dóri viszont utálja, ordít. Feszíti ki magát a kezemből, úgyhogy vele nem egyszerű!

Vízivás
Nekem nem volt szabad, MÉG SZÜLÉS UTÁN SEM ENGEDTE Sipos. Persze Éva volt olyan rendi, hogy míg Sipi kiment vmiért megitatott. Szerintem a végén már ezért sem volt erőm nyomni. Állítólag azért nem lehet, mert mi van ha komplikáció lép fel és műteni kell. Úgyhogy Évi tök rendi volt, mondta, hogy Ő ezzel nem ért egyet, gyorsan igyak :wink: . Már a végén vattát köptem!

Pocakosok tök jól néztek ki, és senki SEM bálna!!! Csini kismamák vagytok!

Kép
Kép
monacs

Kép

Kismanóm :)

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Györgyi! A könyv azt írja, hogy már legelejétől kezdve meg kell nekik tanítani, hogy egyedül aludjanak el. Szóval újszülött kortól így kéne csinálni. Mondjuk az hogy ne a cicin aludjon el, az egy pár hetes babától ugye nem várható el, de átlagban olyan 3 hónapos kora körül már beáll egy 24 órás ciklusra a gyerek és onnantól kezdve elvárható az egyedül alvás. A könyv szerint az, hogy teljesen átaludja az éjszakát 6-7 hónapos korban elvárható már.

Pocakosok gyönyörűek vagytok a képeken! Annyira csinosak vagytok és nagyon jól néztek ki!!!!! Gratula!!!!
marcsim

Sziasztok!
Ez a szülés alatti nemivás azért is furcsa, mert nekem császárom volt, és szedtem amúgy gyógyszert, és mondták az anesztesek, hog yreggel azt vízzel még nyugodtan vegyem be.
Ha műtét van, úgyis megitatnak veled valami keserű löttyöt hányás ellne.
Látszik, melyik doki nem gondol a császárra... :cry:

Orrszívás. Bene kiskorában jobban bírta... Szerintem meg be kell dugni az orrába, különben nem jön a kia sűrű takony. Egy kis mondókát szoktam közben mondani, azzal telik az idő, merthogy az kell hogy mélyebbről is jöjjön a trutyi. Bedigod neki (a másikat nem bírom befogni, de így is működik) és hajrá. Szegénykém tiltakozni fog nagyon.
Ja az orrspray jó előtte, hogy felhigítsa a váladékot.
Reggel én is láttam a nőcit... Tiszta horrornak nézett ki. Mi a pelenkázón csináljuk neki, ott nem mozog annyira.

Érdemes szívni, amúgy ez nem betegség, csak így védekezik a nyálkahártya, de amikor először ovlt ilyen szörcsögés, még kisteljesítményű elemes orrszívónk volt, ami nem szedte jól ki, és jól belázasodott szegény, mert beállt az orrába a váladék. Azóta inkább "leszívom az agyát is".

mtunde

Györgyi: köszi aranyos vagy, anyatejes babáknál én is tudom, de ő már nem anyatejes. :( Tápszert kap meg tejpépet, meg lassan kezdjük a többit is. Most hogy elkapott ez a nyavalya olyan gyógyszert kaptam ami miatt nem szoptathatok. Már amúgy is nagyon kevés volt, úgyhogy......
:cry: :cry:
És persze ennek örömére megint elkezdtem maszatolni 2 napig aztán 3 nap szünet most megint....... :x :x
Nem tudom meddig fogom ezt játszani......
Szerintem várok 1 hónapot kb. hátha addig megjön rendesen, aztán bejelentkezem Vidához, rákszűrésre úgyis mennem kell és akkor feliratok valami fogibogyót.
ENI! Ha olvasod MIKOR mész pénteken????
remélem kint van még a tabló!

mi holnap szedjük le a fát....

A szülés közbeni ivászat: na, én sem dl-ket ittam, hanem csak kortyokat, de azért ölni tudtam volna. Embertelen aki ezt nem engedi meg. van ahol a csokit, meg szőlőcukrot is javasolják. ezt is embere válogatja. Na, Ági és Vida ezek szerint emberséges. :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!!
Jubeeee :) Hát édes kis bébi ez a Panni.. :lol: nekem naggyon tetszik.. , Ja.. kell akkor az a spray? Amit mondtam? Mert talán a jövő héten hozzák.. Öcsém már nem dolgozik ott, és vizsgaidőszaka van, azért szakaszos ennyire.. bocsi.. :oops:
Egyébként csajok, tök jó a pocis képeitek.. lassan már én is akarok.. :)
Múltkor írtam üzit, eltünt.. :( azt sem tom, mit akartam. Egy bizti: 7 kutyunk született.. bár szerintem nem is kutyuk, hanem szopot gombócok.. vagy hörcsögök :) Ez van.. :) De gyönyörű golden retrieverek lesznek.. :)
Orrszívózás: lehet vízben oldott tengeri sót, vagy anyatejet spriccelni az orrába, egyik kezeddel- alkaroddal lazán leszorítani (én nem szeretem teljesen leszorítani, mert akkor csak az ellenkező hatást érek el vele..), határozottan szippantani.. Egy bizti.. ha nem vagy határozott, akkor ezek a kiskölkök megérzik.. és kihasználják.. :lol: Ezek olynanok ám.. :)
Ja, Veronika!! Hello, ezer éve.. vissza is olvasok, hgoy mi van Veletek.. remélem jól vannak a csajok. :D

Most mentem, puszi!!

satuk

Sziasztok!

Ma biztosan nem kapjuk meg az oltást, Hanna reggelre megint majd megfulladt a köhögéstől, és a porszívót sem akaszthatjuk szögre. Igaz, ennek ellenére baromi jó kedve van, be nem áll a szája és egyfolytában vigyorog.

Pocakosok, oolyaaaan helyesek vagytok!

Vbea, nekem az volt gyakran a félelmem, hogy mi van, ha a gyerek vak lesz vagy süket, hiszen ezt az UH-n sem tudják megmondani. Persze így utólag, tudom, hogy butaság ilyenekre gondolni, de akkor..... A másik félelmem pedig a magzatvíz elfolyása volt ( a fiamnál burokrepesztés volt, így tehát anno ez kimaradt), ugyanis mindenkitől azt hallottam, hogy annyira folyik, hogy törölközőre lesz szükség. Ezekután mindig attól rettegtem, hogy mi lesz ha az utcán történik meg?! Ehhez képest amikor valóban megtörtént, épphogy csak egy picit csordogált (kb. mintha megjött volna)

Jube, ez csúcs, eldobtam magam!

Kép
ildi35

Satuk, igen, köszi, kell a spray, kipróbálnám, mert az 1001 féle, amit eddig próbáltam, csődöt mondott.....

majd szólj, mennyit, hol, mikor....

Kép

Kép
jube

Veronika!!
Te is az 1. ker. ben laksz?? Mi is.. :) És erre van a Jube is.. talizni kéne ám.. JA, és máj.tól gondolkodunk mi is a köv. babában.. de mi kislányt szeretnénk.. mármint ÉN!!! A páromnak úgy bejött Olivér, hogy Ő még egy ugyanilyet akarna.. :)

JA, és üdv az újaknak.. Ezt is írtam múltkor.. asszem :D

satuk

Ja, és a lényeget nem írtam. Nincs oltóanyag és lehet, hogy még a jövőhéten sem lesz. :twisted: :twisted: Meg áll az eszem, hát ha már ez sincs, akkor mi van????

Kép
ildi35

Hahó!
Orrszívás: Mi általában apával nyomjuk párosan. De azért egyedül is megy. Kicsit küzdősebb, de muszáj. Meg Pankától is függ, mert van, amikor ő rakja az orrába, van amikor meg kézzel-lábbal tiltakozik, meg elbújik, meg amit kell.
Én kipróbáltam ( :oops: ), és nagyon rossz, amikor befogod az egyik orrlyukat, hát ezt nem is csináljuk. És ki szoktuk nyitni a porszívó csövén a szelepet. de ez le is van írva, asszem.

Jube!
nagyon édes a leánykád. Kis nevetős.

Pocakosok!
Nagyon szépek vagytok! Gabi! Tényleg jól lent van!

Nekem eszembe sem jutott, hogy lehetne inni vajúdás alatt. :shock: De utána kellett volna, és akkor sem. :oops:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ildi: boldog hófordulót Nektek! :lol: :lol: :lol:
Mi holnap leszünk 4 hónaposak!
Mi még a 3 hósoltást sem kaptuk meg. Először Szadni miatt, most meg miattam.

Rúgjatok seggbe, hogy menjek rendetrakni.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Lányok, küldjetek már el tanulni!!!
Itt kushadok, nehogy véletlenül megokosodjak., Gyerek alszik, minden rendben, de csakazértsemveszemakezembeaztanyamvadtjegyzetet.

Heni Nekem is táposcsibém volt, és voltak nemkakilósabb időszakok. Ha nem kínozza, szerintem nem gond. Mondjuk a tejpép szerintem fog egy kicsit, főleg ha banános.
Viszont egy kis meggylével lehet ellensúlyozni, azt amúgy is ehet. (banán+pár szem meggy. De keveset ám, mert úgy fosik tőle!!!

Satuk, végre! Én is kislányt akarok. Benét várva kisfiút akartam, de kislányt modntak végig, és én úgy beleéltem magam VillőRékába, hogy azóta is hiányzik :oops:

Kriszta, orrszívót én is kipróbáltam annak idején. Tényleg kínzás, ha befogjuk a másik orrlukát is, elég ha az egyikben vákuum van :roll:

mtunde

Heni, ok, olvasom... :wink: Pénteken kora reggel megyünk Vidameeting-re és ctg-re. Ezúttal ráadásul éhgyomorra kell mennem, Ági vért csapol stb (bár ezt Ági még nem tudja, de majd felhívom). Szóval szerintem legeslegkésőbb 8-ra ott vagyunk, de inkább előtte mondjuk 20 perccel.

Az tök jó, hogy engedik az ivást. Nekem mindig hányingerem támad, ha nem ihatok! :? Le ne hányjam már a szexi zoknimat! :lol:

Jube, Panni nagyon édes, ezt a képet meg kell zabálni!

Satuk, tök jó, hogy itt vagy...

Györgyi, nagyjából ok a kórházba beérés. Csak ne délutáni dugó legyen... persze ráérünk, igaz? :wink: Erre mondta azt Ági egyszer, hogy ha meg megszülök az autóban, akkor gondoljak arra, micsoda mázli ilyen rövid idő alatt szülni... :lol:

Ildi, neked is nagyon köszi. Tehát nemcsak nekem vannak ilyen hülye gondolataim, mert azért őszintén - megmagyarázhatatlan. Miért lenne bármilyen probléma?! :D Hannának hónapforduló?! Sok boldogságot!

És végül, de elsősorban, nagyon köszönöm a dicséreteket, DE JÓ IDE JÖNNI! :oops: :oops: :oops:
vbea

TÜNÉS TANULNI!!!!!! Irgumburgum! :x :x :x

Most nem értem: banán + pár szem meggy - ezt hogy adjam neki? Pürésítve? huh, ez felejtős.... Feleslegesen pancsolnék vele. Még ott nem tartunk. Az almát kóstoltattam vele, de nagyjából az volt a véleménye, hogy kenjem a hajamra.... :lol:
Vagy vegyek bébiitalba meggylevet?

Heni

Kép

Kép
cancan

Huh, Eni - akkor ez nem jön össze. Én olyan korán be nem baktatok.
Minek kell Tőled vért venni? nálam ez kimaradt.

Heni

Kép

Kép
cancan

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 11:05-kor.
Vendég

Heni!

Igen, én turmixoltam össze, de könnyű dolgom volt 1. megette, 2. nagymamámnál minden volt a mélyhűtőben tél közepén.
Vegyél nyugodtan meggylevet, akár felnőtt 100%-osat is, és abból adj neki egy picit. (a bébiitalok kb higított 100%-os gyümölcslevek, ezért merem ajánlani)

Egyébként pont azért ajánlották banánnal, mert jól meghajtja őket a meggy, de talán lében nem annyira, hiszen nem olyan rostos.
Vagy szilvalé! Azt is ihat!

mtunde

Ja és TNAULNÉK ÉN, DE HÁT SZEGÉNY BENI, NEM AKAROM, HOGY SZÉKREKEDÉSE LEGYEN :D

mtunde

:lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P
csak aztán nem én legyek a mumus.....
én is lelőttem magam, megyek a dolgomra....

Heni

Kép

Kép
cancan

Jaj, csajok tényleg, hogy rohan az idő!! Nem olyan régen furakodtam be közétek még pocakosan, és tettem fel a bugyuta kérdéseimet most meg már 4 hónapos a gyerek! Valóban, hogy öregszenek ezek a gyerekek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
ildi35

Rólam volt pocakos kép, de most már azzal nem riogatnék senkit. Majd ha összejön a Ketteske. :oops:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kép

kis nosztalgiaként az én hajdani Panni-pocim :)

Kép

Kép
jube

Ugyan már semmi jelentősége, de asszem még azt soha nem mondtam, hogy amikor elfolyt a magzatvizem akkor is éppen Veletek beszélgettem. Sose felejtem el, az volt a kérdésem, hogy a csecsemősöknek illik-e, kell-e pénzt adni. A választ már nem tudtam megvárni.

Kép
ildi35

Ildi!
Nagyon nosztalgikus hangulatban vagy ma!
:D

Kép
Kép
kriszta36

Naná! ma 4 hónapja folyt el a magzatvíze..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Ejnye Heni! :D Te nem takarítasz véletlenül? Azonkívül pedig gyógyulgass!

Kép
Kép
kriszta36

Nem megy ma a takarítás..... ( meg semmi egyéb )
azért a vasalásra ráveszem magam és előkészítem a holnapi karifabontásra a terepet....

Heni

Kép

Kép
cancan

Holnap meg majd Te nosztalgiázol :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Ja, most látom, hogy ma én is!

Kép
Kép
kriszta36