A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Tinu,
tesóm kb veled egyidő, neki már egy hete le van szállva a pocija, dont vöri
persze mindez semmit nem jelent, mert ugye mindenki más-és más, de szerintem egyrészt tényleg nyugi másrészt a pocak leszállása csak jelzi, hogy na, most már azért nemsokára idő van, de az valszeg nem ma éjjel lesz :wink: :lol: drukkolok!!!!!!

Kép

Kép

:D
szrekuc

Tinu, mondd el, eddig mit pakoltál be, és elmondjuk, mi az, amit máris kivehetsz :D és máris lesz hely!
eleve olyasmit nem érdemes bevinni, amit féltesz, mert nincsenek zárható helyek. könyvet/újságot szintén nyugodtan otthon felejtheted (én vittem, aztán hazahoztam érintetlenül)
sminkkészlethez szintén nem jutottam hozzá :lol: törülközőből is elég volt egy, én 3at cipeltem.
ruhából szintén nem használtam a hálóingeken és a köntösön (meg a hálósbugyikon) kívül semmit, abban mentem haza, amiben bementem. de hálóingből jólesett minden nap tisztát felvenni.
a kisbaba hazamenős ruháját elég ha otthon kikészíted, és apa hozza be indulás előtt.
pelusból is elég 10-12 darab, kencéket kaptok bent, és a cumitól a fürdetőn át a kenőcs- meg teamintákig mindenféle cuccot fogsz kapni egy óriási promóciós csomagban.
telefontöltőt viszont mindenképp vigyél!

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Voltam NST-n, már látszik valamicske periodikusnak tűnő görbécske, aminek nagyon örülök, hogy ilyenem is van, de ettől még ma is nyugodtan alhatok azt hiszem.
Az volt vizsgálat közben az érzésem bébi belülről kezdett játszani a tappanccsal, folyamatosan lökdöste.
Tegnap este bevetettük Czeizel Bea A születés misztériuma vajúdós meditációját. A férjem szerint a 3. percben vígan horkoltam, ő viszont tökéletesen megszült :-)

Rájöttem a vasfű tea fűszerekkel fahéj, szegfűszeg, gyömbér egészen iható lesz. (A bába válaszol után)

Tinu,
az én táskám minden nap nagyobb lesz, holnap kifelé kezdek belőle pakolni :-) Amúgy elég viccesek vagyunk, ahogy minden nap lehordjuk a cuccost az autóba, este meg fel. Pedig már van autóban marad táska, meg napi hátizsák.

krumplivaria: surolva, olivaolaj cseppek, két tekerés bors, só, egyenként fóliába csavarva a legfinomabb ropogósra sülve. Kakukkfüves vajjal tömött egészbensült hagymával.

A kórház gyógyszertárában lehet kapni homeopátiás szereket? a szolnoki egyetlen gyógyszertárban ahol árulnak ilyet, nincs minden.

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Sziasztok!

Marciknak boldogot!

Deni! Szép a pocakod! De miért nincs hozzá egy fej is?

Ma voltunk a minioviban, de sajna Gréti még túl kicsi hozzá, úgyhogy majd szeptembertől járunk.

Köszi a hsz-eket fürdető témában, végül megvettem azt, aminek feltettem a képét. Ez tünt a legpraktikusabbnak, a zuhannyal fel tudom tölteni, kis csövön le tudom ereszteni (sajna Peti sosincs itthon a fürdetésnél, én meg nem akarok cipekedni), külön pelenkázós rész van, és a fürdőszobában van hely bőven.

Olyan béna vagyok, hogy nem is ismerek magamra. Én nem tudom, mit nyomhat ez a gyerek bennem, de alig bírok menni. A hasam alsó része és a 2 combom felső része úgy fáj,mintha izomlázam lenne, de mozdulni alig bírok tőle. ma voltunk Grétivel sétálni, és már nem bírtam utána futni. És még hátra van 1 hónap. Grétivel még az utolsó napok valamelyikén is futottam a buszhoz.

Fülöp Tiborról van valakinek infója? Az egyik ismerősöm hozzá jelentkezett be, de én semmit nem tudok róla.

KépKép
KépKép
lindicita

Tinu :) ahová nem viheted a babát, az az előcsarnok, a folyosón a bejárati üvegajtóhoz tolod majd, ahol ott sorakozik néhány kolléga a bevásárlókocsiban - miközben odakint a a család hüppögve és lelkendezve leskelődik befelé :) És hát ottan ki-be közlekedés megy, így a babócának igencsak jó lesz a sapika. Pocakleszállás egyénfüggő, ugyanúgy, mint nyákdugó és jóslófájás - midnegyikből lehet több hét és néhány perc is...

Nekem délután 3 órai tali csak Dunaharasztin felel meg :oops: Tali miatt ránk ne várjatok, nekünk a közlekedés bonyolult és fárasztó a sok utazás, sötétedésre pedig itthon kell lennünk, mert kisfiam nem olyankor kint lenni.

Én meg olyan öregnek érzem magam :(

Asszem épp most küldtem el a férjemet végleg a fenébe. Kábé kétnaponta elő szokott fordulni, de most mintha meguntam volna végleg. Fene tudja, ezeknél a távkapcsolatoknál ritkán szokott hepiending előferdülni...

indianyo

Lindi,
:shock: futás

Kép

Kép

szrekuc

Indi,
:cry: megy a pü

Kép

Kép

szrekuc

Lindi :) Fülöp doktor nagyon kedves ember, nála szülőt nem ismerek, de terhességi problémák és teherberesési problémák miatt hozzájárt lánytól nagyon szépeket hallottam róla.

indianyo

Kapcsolatok: Aki teheti valahogy tartson ki február végéig, sok a terhelés az "éterben" egy ideje, sokkal könnyebb, jobb lesz! :-)

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Votiv: pedig én is csak azokat raktam be, amiket írtál. Na jó, egy könyv figyel a retikülömben, de azt nem veszem ki. (Na mit viszek? Bridget Jones. Olvasni még nem olvastam. :lol: )
Andi: lehet, hogy egyszerre szülünk? :wink:
Indi: hát... a statisztikai többség a távkapcsolatok ellen szól, de az igazi lényeg mégiscsak az, amit te érzel belül... Persze még az én jövőmben is bármi előfordulhat, de pl. minden racionális érv több, mint 4 évvel ezelőtt a férjemmel való kapcsolatkialakítás ellen szólt, és soha nem képzeltem volna, hogy ez lesz belőle. Mármint hogy ennyi ideig együtt maradunk, meg házasság, meg gyerek. Az élet csupa kiszámíthatatlan meglepetés. Állítólag (a férjem emlékei szerint) én anno határozottan állítottam (Tarot kártyával felszerelkezve), hogy ő soha az életben nem fog elvenni. Aztán mégis. Ja, és azt akartam még írni, hogy én pl. azért tudok olyan nehezen nagy döntéseket hozni az életemben, mert mindig azt gondolom, hogy lehet, hogy csak pillanatnyilag érzem, amit érzek, de az érzések oly gyorsan változnak... És ezzel cáfoltam az első mondatom. :D
Nem baj, hogy ilyen hülyeségeket írogatok?

Kép
Kép
tinu

Lindi :) szerintem más várandós nők se szoktak szaladgálni szülés előtt egy hónappal :)

Andi :) a kórházzal szemben van egy gyógyszertár, ahol vannak homeóbogyók. Ki-be pakolás tényleg jó sport ;)

Deni :) hol fényképeztél te ekkora pocakot? szép, kerek, kényelmes hálószoba :)

indianyo

Minden pasigonddal küzdőnek: +++++++++++
Zanzának még ++++++++++

Zsanci és Fibi lehet csak hormongondokkal küzd :lol:

Indi! Annyiszor eszembe jut, hogy valami oknál fogva hozzájutnék sok pénzhez (majdnem azt írtam, ha nyernék a lottón, de ahhoz előbb venni kellene), szóval,hogy biztos vennék nektek belőle repülőjegyet Indiába.

KépKép
KépKép
lindicita

Indi! De én menni is alig bírok. Grétivel csak a szememet forgattam azokon a csajokon, akik úgy mentek,mint a pingvin, azt hittem csak rájátszanak. Erre én még úgy se tudok menni, minden energiámat 1-1 lépésre kell koncentrálni. Eddig nem akartam nyavalyogni, de 1 hete nem múlik, csak rosszabbodik.
És az ágyak meg fotelok alját már csak négykézláb tudom porszívózni és felmosni.
És még csak a 35-ik hétben vagyok.
És a kitűzött max kilót is túlléptem már.
És ... Gréti hozzámküldte a hisztimanóját?!?
lindicita

Tinu,
a racionális érv alatt a Tarot kártyát értetted? :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Pocakos dícséreteket köszönjük :D

Akata :) Örülj neki, hogy az (mármint a fejem) lemaradt a képről! :lol: Így is elég sokkoló vagyok :lol:

Tinu :) Én is a takarót használtam a buksira, mint Szrek, de ha befér a bőröndbe, nyudogtan vigyél sapót :wink: Éljen a leszálló pocak! Ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy honap szülsz, bár sosem lehet tudni... mindenesetre én még jó pár napig sétáltam a leszállt pocimmal anno.

Zsan :) Mi ez a görcsölgetés?!

Barbi :) Neked pótvizsga? ugyanmár!! De még így is van pár hét 2-áig.. szóval mennek a drukkok! És Angi miket tud már! :shock: Nagy gratula neki!!! :D

Szrek :) Maci kv rukez, de kölykömnek nem kell, csak a Nesq. kakaót hajlandó meginni... márkafüggő az ebadta :lol:

Lindi :) 9 hósan futottál a busz után?! Én örültem, ha fel bírtam állni a hintaszékből :oops: Az új fürdetőhöz meg gratula, bizti jó lesz!

Indi :) Azért még nem végleg a végleg, holnap jobb lesz! SOK ++++++

Kisherczeg/Andi :) Gratula a görbécskékhez! Édes lehetett a babó, ahogy a tappancsokkal játszott :D Nekem az nst még szülés előtt se mutatott semmit, de ez én vagyok :lol: A kórházi gyogyótár kínálatát nem ismerem :roll:
denizsa

Andi! Nekem szülés előtt 2 nappal az alsó görbe egy nagy egyenes fekete csík volt (azt hiszem,a z a méhtevékenység), pedig előző héten tök girbe-gurba volt. Szülésző meg is nyugtatott, hogy messze még a szülés :D Másnap találkoztam a nyákdugóval.

Zsan! Tetszett a szüléssztorid :D Lehet majd én is csak bemásolom a tiédet :lol:
lindicita

Lindi :) sajnálom, hogy ilyen kényelmetlen most neked és nem akarom ám elbabatellizálni! Amiket felsoroltál, azokkal én is küzdöttem, igaz, én veszélyeztetett terhesen, így nálam "normális" volt. Lehet, hgoy egysezrűen azért van mindez, hgoy kicsit lassyts a tempón és próbálj többet pihenni.
Aranyos vagy a repülőjeggyel, nagoyn köszönöm :) Igazából nem ez a gond, férjem nem tud bennünket eltartani - magát se, csak adósságokat gyárt még nekem is - én pedig nem vagyok hajlandó már Indiába menni. Most övé a következő lépés, én már eleget megtettem egyedül. Szavakkal tele a padlás.

Tinu :) Jókat mondasz, bírom :)

Kérek segítséget: egyelőre még nem szeretném elkiabálni, így titokzatoskodom még egy kicsit a konkrétumokkal :wink: ötleteket várok arra, hogy egy anya-gyerekcsalád témával kapcsolatos egyesület szervezésében családi napon illetve önállóan szervezett tanfolyamokon, műhelyekben részt vennétek-e és mi érdekelne? GYermekfelügyelet helyszínen megoldott(200 ft óránként ).

Mondok egy példát: otthon fellehető anyagokat felhasználva, tárgyak, ruhák, játékok készítése.

Bombázzatok az ötletekkel, légyszi! Mondjuk kritérium, hogy én képes legyek megvalósítani, tehát kötéltáncolás kilőve :lol:

indianyo

Szrekuc: nem, a racionális érvek mások voltak. :lol: De ezek szerint az irracionális "érvek" is a férjem ellen szóltak. Ez eddig még fel sem tűnt. :D

Kép
Kép
tinu

Indi: kötés! :D Meg minden más kézműveskedés. Főzés. Kerti munka (bár nincs kertem, de hátha...). Hastánc. :) Waldorf-pedagógia. 8)

Kép
Kép
tinu

Tinu!
Asszem, nekem soha nem szállt le a hasam! :lol: A nyákdugóm is az első alkalommal egy brutális ügyeletes-orvosi vizsgálattól ment el fél napi vajúdás után, most 1 napos vajúdás után ment el, a magzatvíz pedig! Csoda, hogy nem a szülés után folyt el!!! :mrgreen:
zuzmo1

Indi!
Tök jó ötlet! Ha a gyerekfelügyelet megoldott, nekem nem is kellene más csak egy ágy :lol: Na de most komolyan, engem bármi érdekelne!
zuzmo1

Tinu,
mit szólsz 12. péntekhez? Neked akkor belefér a vizsga, még aludhatsz is egy jót.
A férjem kiszámolta így mehet csak el szombaton kábelezni egy céghez végre, mert hogy én nem hagyom dolgozni... :-(
Pedig ma Pestre menet felszedtünk egy szervert Szolnokon, két vinyót, valami kártyát a 13. kerületben, hazafelé eltévedtünk Albertirsán a ködben vmi monitor miatt. Reggelig telepíti a Pestről hozott PC-t, majd reggel visszamegyünk, én Mona Lisázom, meg megyek ismét NST-re, ő meg lehet átmegy a BIX-be szerelni, majd még egy nagyker, két cég, és haza kell érni 2-4ig hogy még a pedintézetben itthon is megcsináljon vmit. :-)
De tényleg nem hagyom dolgozni :-) ez még kevés...

Indi,
volt az a műsor a spektrumon, Donna játszóháza, nekem nagyon bejön, mindenféle házkörüli dologból készítenek ezt azt. textilfestés, sütés, ültetés, foltvarrás, horgolás, bútordíszités, üvegfestés, szalvétatechnika, ajándékok, régi játékok (akár játékkészítés, akár maga a játék), mondókák, saját mesekönyv (mesegyűjtés, illusztrálás), mandala, régi mesterségek (kosárfonás, szövés, fazekas.
Érdekelnek a szimbólumok is akár magyar népi, akár más népeké.
Vagy a magyarországon fellelhető gyógynövények, vagy népi hangszerekkel kapcsolatos dolgok is.
Amúgy meg mindenféle hasznos előadás, ha rövid :-)

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Tinu, nekem is bejön a filozófiád :D

Kisherczeg, Te pedig nagyon titokzatos vagy :D bár van sejtésem, milyen éteri terhelésre gondolsz? és ez mitől van?

Indi, ez szomorú :( térjen már észhez a férjed és rohanjon utánatok!!! vagy legalább tegyen meg mindent, hogy összehozza a családját. drága pici Domicsek még nem is ölelhette meg a papáját :(

már tuti, hogy megfordult a csajom, egész este a szeméremcsontom fejelgette :shock:

holnap megyek kismama-masszázsra. eldöntöttem, hogy kényeztetem magam, annyira fárasztó volt az év vége, és kezdek lepukkanni, pedig most jön csak a neheze az egyre óriásibb pocakkal. na meg kapuzárás előtti pánikolok, hogy a két gyerekemmel még ennél is kevesebb helyre/már sehová se fogok eljutni pár évig...

votiv 8)
votiv

Andi: oké a péntek! :D De csak délután, mert reggel bejelentkeztem kozmetikushoz. Egyébként nekem azt mondta a szülésznőm, hogy ha betöltöm a 41. hetet, akkor be kell feküdni. Nálad ez nem így van? Mert akkor neked már be kéne feküdnöd csütörtökön, nem?

Kép
Kép
tinu

Andi, Vot,
milyen éteri terhelésre gondoltok? :?

és kismamákokat hogy masszíroznak? oldalfekvésben? (bocs ha hülyeséget kérdezek :D )

és írjátok megint a heteket plíz mert nehéz követni! Vot, hol a beígért vonalzó? ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Szerkuc, holnap leszek 29 hetes, persze papíron.

oldalt meg háton fekve meg ülve masszíroznak (nagyon nyomkodni nem szabad, talpat is csak szakavatottnak)
itt egy cikk arról, ahová megyek:
http://www.origo.hu/noilapozo/szuloknek ... mauri.html
régen, nemterhesen már voltam a képen látható csajszinál, nagyon tetszett, feldobott a "kezelés", utána napokig a föld fölött ötcentivel jártam :D
úgy megörültem, hogy kifejezetten kismamákat is masz, és nagyon kiváncsi vagyok :)

votiv 8)
votiv

Szrek, csak neked :D
Kép
votiv

Hivatalosan január 6. az időpontom, valamiért a vonalzó számolt korábbat. De a ciklusom 30-32 napos, ezzel még tolódhat kicsit a péntek még jó lesz szülésnek. Remélem a jövő hét eleje is, ha muszáj.

Addig még beszélek a dokival, ilyen befekvéses terv nem volt.

Olvastátok a Kismamában, h a terhességi hetek száma úgy tűnik nő? (vagy ez csak a nagyobb türelem miatt van)

Az éterben, azt jelenti, hogy több helyen is olvastam, több különböző forrásból hallottam, hogy egy ideje elmaradnak különböző programok, tanfolyamok, hangolások (főleg ezoterikus) mert nem jók az erőviszonyok. Terheltek az emberi kapcsolatok is. Elvileg új időszak jön tavasszal, és könnyebb lesz. Ehhez még ugye hozzá kell adni a hormonális túlcsordulásokat (főleg ezen a fórumon, akit érint) és az enyhe telet sok nyavajával. A többi országos, és helyi terhet már nem is említem, elég nézni a híreket. Most olyan tönkremenős, összeveszős korszak van, és ezek így együtt túl nehezek. A Nők Lapjában is volt erről szó aug. 20.-a után vmikor.

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Kisherczeg,
febr. végéig... u, az még messze van :roll:

Tinu,
nekem is tecc, amit irsz :) sapit én vittem,kispárnát majd next time :lol:

Szrek,
nagyon birom a szöveged :lol: remélem, kedd összejön :wink:

Zsan,
de ugye Neked is elmult a görcsölés?? egyébként köszi kérdésed, sokkal jobban. és nem válaszoltál: köll a Kriston Intim tornás könyvem? :)

Indi,
sztem jol tetted, hogy most férjednek osztottad a köv. lapot. Ébredjen már fel!!! és szoritok nagyon Nektek!!
Én nem vagyok kreativkodos, de érdekel esetleg kiselöadás, mamáknak torna, ilyesmi :)

Lindi,
sztem is pihenj, amennyit birsz, hogy Barni még lubickolhasson Benned :wink:

Votiv,
masszázsra kicsit irigy vagyok :wink: nembaj, én a jogára megyek majd :)
már akartam kérdezni, ilyenkor ki vigyáz Istire? meg amikor dokihoz mész??

Pasijaim még mindig huzzák a lobört,én már nem birok alszani.

KépKép
fibi

Fibsz, hát vagy viszem magammal mindenhová, mint a csiga a házát, vagy a dédi. most hülyeség lenne vinni, szóval dédi. ő imádja Istit, de egyszerre 1-2 óránál többet nem tudja vállalni, meg én se akarnám ezzel terhelni, merthogy már belépett a 80.-ba. persze még így is szuper "csaj" :D és oltári nagy segítség és imádom, mert oltári humora van és hihetetlen friss és művelt és nyitott és olyan élettapasztalata van, hogy tyűűű, és bármiről lehet vele beszélgetni, a legjobb fej rokonom :D épp ezért kímélni kell :D

Kisherczeg, első körben a dokid átszámítja a szülés várható ip-ját a ciklus hossza miatt (nekem se volt még soha 28 napos :shock: ), így még jó pár naphoz jutsz, mielőtt eljönne a befektetés. én is így voltam, végül a 28-napos rendszer szerint a 42.hét betöltése előtt egy nappal született Isti, és csak előző este kellett befeküdnöm. de ha nem indult volna el magától, még 2-3 napot tuti vártak volna rá a H-ban is, ha az uh/nst rendben, szóval egyáltalán ne érezd magad sürgetve! :D

votiv 8)
votiv

Jó reggelt mindenkinek! 8)

Votivom,
én hiába mondtam anno, hogy tökre változó a ciklushosszom és mikor várható a bébicsek, mégis 15 nappal előbbre írtak ki és ehhez mérten akartak császározni.... :( De szerencsére a bábakoktél segített :wink: :mrgreen:

Tinu,
nekem egyáltalán nem szállt le a hasam és a nyákdugó, meg a magzatvíz is csak 2-3 órával a szülés előtt ment el. Sőt, az előző napi nst-m is olyan lapos volt, mint a nagyalföld....

Indike,
:( sok sok +++++++++ neked! Kívánom, hogy mielőbb rendeződjenek a dolgok!!!!

Szentszagú Marinéni! mennyi magánéleti gond lett hirtelen....! :shock: Kívánom mindenkinek mielőbb azt a február végét!!!

Lindi!
Tökéletesen értem, miről beszélsz! Én is rohangáltam, meg bevásároltam, meg futkorásztam a mindenórás pocakommal. MMég a szüléskor is a hetes busszal mentem volna be, ha Apa rám nem parancsol és meg nem esket, hogy hívok egy taxit!
Remélem nekem nem lesz ilyen nehéz a vége, mint most a tiéd!
neked is sok +++++++++++++++++

na eldugulok....

csók

Macsek
macskanyu

Andi,
Nekem sem inditották meg a szülést 10 nap késéssel, de ez sokszor dokifüggö. na, meg ki akart volna Ujév napján bemenni melozni? :lol: igy lett a harmadika, és végülis Bálint tudta, mikor kell elindulnia :wink:

Votiv,
mi dédink is már a 82. évét tapossa, és szellemileg olyan friss, hogy mindig a legujabb hirekkel (politikai + egyéb) fogad, amikor hazamegyünk :D és szalad a piacra meg a tescoba, örületes nöszemély :lol: és persze imádja Bálintot. kár, hogy ö 200 km-rel arrébb lakik... :(

Macs,
ne dugulj el, mesélj még 8)
fibi

Fibi,
most nem nagyon tudok mit mesélni.... reméltem, hogy 2 nap nem-rókázás után elfelejthetem a hormonvihart, de tegnap estétől megint sz@rul vagyok.. :(

a hernyó még mindig nem jött meg angliából... :(

tegnap voltunk dokinál, Füles 9kg50dkg 80 cm és rohangált a gyerekekkel össze-vissza, alig tudtam összehalászni, hogy bevigyem a dokinénihez. Most épp betettem neki a Qeen Wembley stadion beli koncertjét dvd-n és arra táncol, én meg háztartásozok...
macskanyu

áááá....lemaradt, szóval Queen :oops: :oops: /Bocs Zsanci/
macskanyu

Macs,
pár hét, és tuti jobban leszel!!++++
és vettél észre összefüggést, hogy mikor nem jött rókakoma? mert nálam pl akkor jelentkezett hányonger, ha nem aludtam eleget, és nem tudtam napközben sem semmit pihenni.
hernyo, de izék :( ha ezt tudom, kölcsönadtuk volna multkor, mert B inkább vonatozik meg legozik mostanság.
fibi

OFF:
ha ismertek olyan távoktatós tanfolyamot, ahol angolt oktatnak interneten keresztül, pls osszátok meg velem!! köszi :)
fibi

Fibi :) ha ismernék olyat. már ott tanítanék :lol:

indianyo

a távoktatás.lap.hu-n rengeteget találtam, csak ha esetleg azon felül ismertek hiresebbeket :)
fibi

Fibi,
sajnos nem ismerek Kép

Róka koma meg: amikor éhes vagyok, amikor ettem, amikor vizszintesből felkelek, amikor fáradt vagyok, amikor szagokat érzek, amikor csak úgy üldögélek és hirtelen-váratlan "ecccercsak", amkor főzök, amikor pelenkázom, amikor bevásárolok......stb. :(

ma du. megyek dokihoz, bár pontos kiírás úgyis csak uh. után lesz...

ja és a szalagom, már nem tudom, ki kérte..

Kép
macskanyu

Eszméletlen ez a joidö :) Bálint rotta a köröket a kerben a fünyirojával, én meg a hintaágyon lazsáltam :D
fibi

Sziasztok!

Fíbsz,
köszi, aranyos vagy :D
távoktatásos izét nem ismerek, de ha belémbotlik, nem felejtelek

Macs,
Ábel meg Füli nagyon együtt nyomják a dolgokat, mi is 80 centire és 9kg 960-ra vagy valahogy így mérlegeltünk; kicsit lehetne több, azt mondta a doktornéni, de sztem teljesen jó, főleg h ő az egyetlen normális súlyú a családban :mrgreen: és ha ti is ennyi vagytok, akkor meg pláne ;)
remélem, most már róka koma elmegy a sunyiba.....
és klassz a vonalzód, én reklamáltam tegnap, hogy több, pocak, mint vonalzó ;) helyes rajta a nyúl (macs helyett :) )

Vot,
:lol: köszi a vonalzót (nagyon megmaradt, különösen, hogy a másikra Indike azt írta, hogy hús színű - azóta ezen röhögök)
jó a szöveg alatta :D
dédi nem semmi (meg persze Fibi dédije sem ha jól emlékszem)
én anyun ámulok el mindig, ő ugyan még csak 68, de mindkét csípője műtve van (protézis), se hajolni, se emelni nem lenne szabad, ehhez képest Ábelt is állandóan emelgeti, ami persze nem túl jó, de hihetetlen, milyen jól elvan a két kicsivel - pedig egy kétéves meg egy egyéves komoly stresszforrás :lol: és jövőre lesz mégegy :lol: tiszta házi bölcsi, ami nagyon-nagyon jó és nagyon nagy segítség

ez az éter-dolog viszont nem hangzik túl jól, javaslom a téli álom alvását addig, amíg tart :D

Kép

Kép

szrekuc

leszedtem a karácsonyfát és elkerülte a figyelmemet, hogy leesett egy szaloncukor....

.... íme az eredmény:

Kép
macskanyu

és drukk a dokihoz, Macs :D
szrekuc

:mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
a súlyunk normális, de a magasságunk... :mrgreen: Apa 2m én meg 175cm, de így is az álláig érek csak :mrgreen:
szalagon azér' nyúl, mert macska nincs :mrgreen:
most már kikeccsölöm valahogy azt a néhány hetet rókailag...
Ábelről nem teszel fel képet? (már az avatarodon kívül..) :)
macskanyu

Sziasztok!

Először is
ISTEN ÉLTESSE A BABAMACS-t!/utólag is :oops: /
Kép
Ez a kép Róla?! :mrgreen:
Macs neked kitartás,már nincs sok hátra :D

Másodszor:
ISTEN ÉLTESSE A MARCIKAT/szintén utólag :oops: /

A pocakos képeket imádom,még,még.......

Ezek a magánéleti gondok engem is nagyon elkeserítenek :(
Kívánom minden érintetnek,hogy sikerüljön v. így v. úgy,de megoldani+++++++++++++++
Szerintem nincs olyan kapcsolat,ahol ne lennének hullámvölgyek.
Az más kérdés,hogy mennyi tartaléknak van még benne./ezt 15év házasság után mondom 8) /

Mi még mindig esztergomban,de már hurcoljuk ki a bútorokat :lol:
Csajok remekül,hétvégén lovasnapunk volt :D
Kép
Viszont gyanítom,hogy itt szedett össze Dorka egy kis aftát :(
Gondolom leeshetett az a fránya cumi,Ő meg vissza rögtön :?
Csórikámnak nagyon csúnya a szája,a nyelve,meg már a garata is :(

Dr.Votivia:
a dokink Borax 15ch-t javasolt rá.Szerinted?
De elkeserített,hogy akár be is lázasodhat és fájhat is nagyon :(

Zsan:
semmi baj a pocakoddal,ha csak az nem,hogy nekem is van ekkora :? :lol: Na persze gyerek nélkül!
Te mint dilinyós feleség... :lol: :lol: :lol:

Indi:
nagyon jól tette,hogy a sarkadra áltál!Ennél többet Te már nem tudsz tenni a családi békért,mint amit eddig tettél :!:
Csodállak ezért is és küldök is jó sok+++++++++++++++++

Zuz:
büszke lehetsz Pannádra,meseszép! :D

Bocsi,hogy nem írtam mindenkinek,de mindenkit üdvözlök :D
A finisben lévőknek pedig drukkolok,hogy minden úgy történjen,ahogy azt Zsan leírta :lol:

petergabi

hu, nemtom mi van ma a levegöben, de másfél oráig altattam B-ot.... :roll:

Ez a kép Füliröl állati jo :lol: :lol: :lol:

Gabi,
Dorka gyorsan gyogyuljon meg++++
fibi

Indi :) Ez nagyon klassz ötlet, engem is bmi érdekel :D Kisherczeg tök jó tippet adott: az említett Donna játszóháza tuti, csak keveset láttam belőle sajnos. Jaj, tényleg nem lehet könnyű Neked, így távkapcsolatban, drukk, hogy rendbe jöjjön minden! +++

Votiv :) Kismamimasszázs rulez :D Jól teszed, Rád fér egy kis kényeztetetés!! A beforduláshoz meg gratula a csajodnak, nem kis meló az!

Neet :) Most akkor volt vizsgád vagy nem? Ha igen, hogy sikerült?

Macs :) Csupamaszat Fülicsek írtó édes!!! :D Rókakomák meg kíméljenek már!!

Gabi :) Dorkádnak bulást!! Lovasprogi jó lehetett :D

Tinu :) Holnapi vizsgádhoz drukk!!

Fibi :) Hogy vagy? Fél nyolckor már nem bírtál aludni?! Akkor csak én vagyok ilyen hétalvó :oops: Képzeld ma reggel felébredtünk (8-kor) és csönd van, aztán hallunk vmi motozást a szobából: hát Bálint felkelt és kint játszott a nappaliban egy nyikk nélkül!

Ma voltunk Zuziéknál és nagyon szupi volt, kézbe vehettem és megdajkálhattam Pannát :D :D jaaaj, nagggyon cuki ez a kishölgy :D Bazsó is nagyon aranyos volt, kézenfogva vezette Bálintomat a szobába, meg simit és puszit is kapott tőle, és megmutatta a szuper játékait :D Zuzi nagyon csini, és igazi szupermami a 2 gyerkőccel :D Egyetlen negatívum volt csak: nagyon gyorsan elrepült az idő...
denizsa

Deni,
de édes fiad van, és önállo nagyon :D
köszi, már nem fáj a hasam. (inkább csak depis vagyok kicsit :( )
Este átaludtam a fürdetést, mesemondást (majdnem 11-re sikerült Zsolonak elaltatnia B-t...), és mostanában megelégszem 6-7 ora folyamatos alvással. Föleg amiota B nem ébreszt fel éjjel 8)
fibi

Fibi :) Tök jó, hogy ilyen jól alszik Bálintotod!! Gratula :D (Nekünk most éjjel is volt egy másfélórás progink... még kész szerencse, hogy itt ez az ifj.ágy, mert mellé tudok feküdni) És örülök, hogy hasfájásod elmúlt! csak nem tudom elolvasni az apróbetűt :oops: vagy vaksi vagyok vagy a képernyő felbontása a ludas :roll:
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?