Pszi, jo pihenest
Nyuszi,
ilyen sikitozas nalunk is van, Aptya meg is jegyezte, hogy remeli, nem ez a vegleges hangszine
Nyuszi,
ezt a szajbeszippantast Reka is csinalta, szerintem is a foga miatt. Ujabban meg a nyelvet dugja ki, az harapdalja valoszinuleg. Idegeneknel nagy sikere van, mikor beneznek babakocsiba, a gyerek meg kidugja a nyelvet s kozben vigyorog hozza. Tiszta Pimpa
Almat adok, uvegreszelon reszelve, en ezt a sarga pottyos almat valasztottam, mert ez jo leveses /meg ez van Anyumeknak, garantaltan bio
/ Az almalet egyreszt en nem szeretem /tul edes, bar tudom, semmi koze hozza, hulyeseg
A spenotot hogy fogom nekiadni, meg nem tudom, azt utalom
/, masreszt inni nem iszik kulon, csak a szopi. Szoval almat eszik. Meg en is, a maradekot. Meg kap egy kicsit az elokeje, kicsit tobbet a rugdalozoja, jut a pelenkanak is, szajtorleskor, es ha ugyes vagyok, es hagyom, hogy kiverje a kezembol a kanalat, akkor még eszik almat a szonyeg is
Hiaba no, gyakorolni kell. bera,
csatlakozom, nem lehetne a kepeket ide? Ha nyitunk uj topicot, akkor ahhoz passzolo cimmel lehetne kepeknek is. Hozzataplalas: Ti hol tartotok? Hany zoknin vagytok tul?
Csics,
ez a halozsak oldalt patentos, es szetrugott egy patentot es kinyilt, ott dugta ki a labat. Talalekonyak ezek a gyerekek
Mai program: akar 4-5ot is porogve eljutni a hifiallvanyhoz, es pakolni a kazettakat, cd-ket. Ugy nez ki most a lakas, mintha bomba csapott volna bele, pedig csak egyszeruen korbebarikadoztam a kenyes reszeket. Remelem, nem jon senki varatlan vendeg
Ilke,
ez a torta nem volt fair
Egyebkent 20 percen belul lehet javitani a sajat hozzaszolast, ha a fejleceben levo Edit-re kattintasz. Sajna, en nem tudok a pocakosba-feltevesben segiteni, mert nem iratkoztam oda fel. De az itteniben szivesen segitek, csak kene hozza szemelyleiras is akkor. Mondjuk, az amugyis kene, nem?
Panda
En most leszavaztam a Monapelt, de a kov. gyerkocnel azzal inditok majd. Ha addigra el nem felejtem
A tovabbi
tapasztalataidra is kivancsi vagyok. Na, megyek, mert a gyerkocot elpasszoltam Nagyapjanak, mondvan, takaritanom kell
-Afonya

.