A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

ti honnan tesztek fel ilyen jó kis szmájlikat????

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

De jó, megnyugtattatok a kínai horoszkóppal, akkor mégis reménykedhetem, hogy kislány lesz. Hátha, hátha.

Torna: én Rubint Rékára tornázom itthon. Nem vagyok annyira oda érte, de megmozgat és az a lényeg. Mivel 2Operces , így a 2 . és 3. trimeszter gyakorlatait is elvégzem egy alkalommal. Régebb én is stepre jártam és úgy hiányzik most, egyik éjjel azt álmodtam, hogy steppelek, jó volt....

Poci tekintetében hogy álltok? Én még simán letagadhatom, sokan nem is tudják a környezetemben, hogy babát várok. Állítólag hamarosan nagyot nő, na kíváncsi vagyok.
Vendég

nekem is szép pocim van....

fiút mondank, és én is azt érzem. azért van két név, hogy még véletlenül se bántsuk meg, ha mind a megérzés, mind a doki tévedne.

18. heti UH jövő pénteken. az én kórházam betöltött hetekben gondolkozik...
Vendég

a baba nem bánja viszont, én nem is tudtam, de kata tegnap mondta (neki meg a doki), hogy ők "hallják" az uh-t és nem kellemes nekik, valószínű, ezért pattognak olyankor

nekem is hiányzik, de csak pozitívan! tuti minden ok és mire legközelebb látod, már "rá sem ismersz", mert olyan sokat nőtt és még azt is megtudod talán, hogy fütyis e vagy sem!

én is minden nap nézegetem a képeit!

lynia-

akkor téged is irigyellek bori :wink:

az a kínai naptáros dolog bonyolultabb ám! valahol olvastam, hogy a sima adataink nem jók, mert ők másképp számolnak és néznek mindent, valaol volt is egy tábla ahova ha beírtam az adataim kiadta, hogy az náluk mi és az alapján kellett nézni

lynia-

Blur!
Gratula a babához, UH-hoz!

Szivvi!
császár 180 e Ft...? jesszusom

Szarvasbori!
Hova jársz jogára??

Álmos vagyok.
Bezabáltam diósgubát és rakott krumplit. :roll:
torolve_20131003125716

Gurgula

neeem, annak a 30 %-a megy a kórháznak, azt nem tudjuk, hogy ezen felül a doki is tartja e a markát?

Köszönöm a jógás válaszokat!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Szivvi, én nem voltam túl émelygős Emivel, de a mostaninál azért jobban. Most szinte sehol semmi, csak néha gyomorégés, meg rossz szájíz.
De azt nem tudom, fiú lesz-e vagy lány. :wink:

Ha fiú, akkor igaz a mondás, ha lány, akkor nem :wink:

Blur, miért minősítettek vissza? Ennyi idősen az 56 mm egyáltalán nem nem kicsi!
Nézd meg itt a méreteket:
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm

KépKépKépKépKép
uxi

Szivvi!
Értem én..akkor is..a kórházi költsége 180e Ft egy császárnak..nem semmi..
És most akkor mi lesz? Mármint, most hogyan kell fizetnünk?
Azt nem szeretném, hogy befizetünk a kórháznak is meg aztán a dokinak is..oké, valamennyit biztos adunk neki..de nálunk eleve 80 000 Ft/a sima szülés. (főorvos) szal plusz még a kórháznak is kell..az már egy vagyon. :shock:
torolve_20131003125716

Ismeri valaki a MÁV és a Baross utcai kórházakat (Sote?)
Elkezdtem keresgélni, ezek tűnnek tőlünk elérhetőnek, meg az Szt. István, de arról sok rosszat hallottam.

Jó lenne olyan dokit találni, akinek nem kell a magánrendelésére járni, hanem fogad a kórházban is. Én most is így járok, szerintem töredéke pénzből megúszom, mint a magánt, nem is adok mindig borítékot.

Már kezdek azzal is megbarátkozni, hogy ügyeletesnél szüljek.

Szerintetek a törvány a szülésznőkre is vonatkozik majd?
Mert arra gondoltam, esetleg fogadnék egy szülésznőt, aki bejönne a szüléshez, doki meg az ügyeletes lenne.

Emivel is a szülésznő vezette le a szülést, a doki csak a varráshoz "kellett". Ha most sikerülne megúszni a gátmetszést, akkor ahhoz sem kellene. Legalábbis optimális esetben... :shock:
De reménykedjünk :wink: .

KépKépKépKépKép
uxi

Hát mi is tanakodunk, de a férjem azt mondja, inkább fizessünk. Végre van egy doki, aki normális, aranyos, tegeződünk, sokat viccelődünk. Nekem nagyon fontos, hogy közvetlen legyen az orvos, ne ilyen fellengzős, én vagyok az atyaúristen..Mondjuk neki 30 körül van a tarifája..

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi, a 30 tarifa mit jelent? A szülést? mert az nagyon olcsó. Gondolom, nem egy magánfogadás...

Uxi, az Index poronty rovatában pont tegnap olvastam egy rovatot, anyukák írtak a különböző kórházakban szerzett tapasztalataikról. A Baross utcairól emlékszem, hogy írt valaki.

Esetleg gondold meg, a Sote II-t. Nekem abszolőút pozitív tapasztalataim vannak, nagyon kulturáltak a szülőszobák, állítólag a gyermekágyat is felújították, és a 4 csecsemőintenzív közül az egyik ott műáködik, tehát ha baj van, közel a segítség. Na perszer, nem lesz baj, de azért, jobb, ha közel van.

Kép
nenoke

Uxi!

Én nyáron a Baross-ban voltam..(amikor vetélésem volt,stb) nekem sajnos rossz tapasztalataim vannak róla. Nem a dokimról, bár futószalagon mentem és mindig nagyon sokat kellett várni, általában 4 órát de volt úgy, hogy 5 órát, aztán volt olyan is, hogy senki nem foglalkozott velem, küldözgettek jobbra-balra amikor már tudtuk, hogy baj van..aztán mentünk cuccokkal, hogy műtenek de nem volt hely így haza küldtek de nem mentünk vissza, családi ismerős által a Péterfyben kötöttem ki. (szerencsére)
Ezek az én tapasztalataim.
Azt tudom, hogy szakmailag a toppon vannak és a várakozási idő nagyon sok.

Juli 5-én mentünk akkor voltam 5 hetes, az első UH augusztus 23-án lett volna..szal szórakozzanak mással de ne velem..nonszensz..
A dokim pont szabin volt, aztán beteg lett..aki megvizsgálta volna egy arab dokinő, halvány fogalma nem volt semmiről, 5 hetesen a korongjával megállapította, hogy 11 hetes vagyok, mindezt az utolsó mensiből. (full amatőr)
Nem szeretném lehúzni őket , nekem nem jött be másnak meg nagyon.

A MÁV-ban is voltam, ott csinálták anno a conisatiot. Normálisak voltak, csak ott meg a dokimról kiderült ez meg az, anno 2003-as botrány,(biztos emlékeztek rá, tele volt vele a TV) kirúgták, perelték, stb..hogy miért inkább hagyjuk.

Most a Péterfy nekünk tökéletesen megfelel, bár ismerősök vagyunk..de sztem ez annyira nem számít, mert ahogy eddig tapasztaltam mindenki nagyon kedves, jó fej, és szakmailag is tutik.
torolve_20131003125716

A kismama szerint a szülésznőért is fizetni kell, ha ügyeleti ideén kívül segédkezik a szülésnél!
Nekem is ez a dilemmám, hogyha egyszer fizetek a kórháznak akkor külön az orvosnak már nem igazán szeretnék :roll:

Én a Baross u-ról azt halottam, hogy olyan mint egy babagyár, rengetegen vannak és mindig sokat kell várni :shock:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok,
Nenoke, ne haragudj, figyelmetlen voltam, mindenesetre naprakészen tudunk majd információt cserélni..)))
Orsi és Blur,
kismamatorna esetében nálam az a helyzet, hogy mivel a vállalatom fizeti a tornát, ezért én nem terveztem a Szt. Imrébe járni, a fő ok pedig az, hogy nekem elég messze van, így örülök, ha az előadásokra eljutok. Márciusban kezdeném, Ti hogy tervezitek?
Üdv,
Ildi

Kép
lidikoka

Hát, nem tudom... Az az igazság, hogy főleg azok a kórházak jöhetnek szóba, amiket viszonylag egyszerűen meg tudok közelíteni, mivel nincs autónk.
Azért gondoltam a Barossra, az Istvánra, meg a MÁVra.

Kicsit nézelődtem a babaneten is, a Barossról tényleg nem sok jó van, bár a szomszédunk, akivel egy napra vagyunk kiírva, oda jár, és nagyon dícséri.

Mi van még itt a közelben? A 13. kerületben lakunk.
Kék metró, 4-es busz vonalán ezeket találtam...
Még talán a Szabolcs utcai is itt van, de arról is sok rosszat olvastam. :?
Fene vinné el ezt a kórháztörvényt! :twisted:

Egyáltalán melyik lesz a körzeti kórházam? Eddig az volt, ahová jártam...

KépKépKépKépKép
uxi

A végén megszülök itthon...
Bár ahhoz nincs bátorságom...

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi!

Menj a MÁV-ba, az bababarát kórház, nagyon jókat hallani róla és szépen fel van újítva.
Inkább ne szülj meg otthon. :lol: .(báár nekem szimpi lenne de maradok a kórháznál, fő a biztonság)
torolve_20131003125716

Gyerkőcök nekem nagyon érzékeny a cicikém :roll:
torolve_20131003125716

Uxi, A II. Női Klinika a Klinikák metrómegállónál van.

MOndjuk, valószínű az is babagyár, engem is átraktak egyszer a szülőszobáról a vajúdóba, ami nem volt épp emberi bánásmód, hogy együtt vajúdhattam azokkal, akiknek élő baba volt a hasában... El is bőgtem magam, akkor meg azzal vigasztalt az ügyeletes doki, hogy de azok egészséges babák, az enyém meg nem, jobb, hogy meghalt. Hát köszi. Szóval mindennek van jó oldala, meg rossz. De a szülőszobák tényleg pöpecek. És amikor már megszültem a kisfiam, utána már tényleg én voltam a központban, vagy húszan szaladoztak körülöttem, ötpercenként vizsgáltak, amíg meg nem jött a dokim, és be nem fejezte. Szóval szakmailag szerintem nagyon jók. Emberileg meg... embere válogatja. Az első nap katasztrofális volt a szülésznő, a második nap egy angyalt kaptam. Ezt persze kivédheted, ha választott szülésznőd van. De gondolom, ezt Neked nem kell magyarázni, hiszen már van babád. :lol:

Kép
nenoke

Ja, ez a baba-hallja-az-ultrahangot nekem nagy meglepetés. HOg yhallja? Ez később visszafejlődik? Az teljesen más spektrum, mint az emberi hallás. Vagy kis delfinek úszkálnak a pocinkban? :lol:

Azok a vicces szmájlik engem is izgatnak, nekem csak 20-at hoz fel, akko ris, ha rákattintok a "többi emotikon"-ra, és nincsenek benne olyanok, amiket Nálatok látok.

Kép
nenoke

Kicsi Nenoke, most megsimiztelek..
torolve_20131003125716

és a Nyírő? Ott fog most januárban szülni a barátnőm.

kétfiús anyuka
babdorka

Hali!

Jó sokat írtatok:))

Babdorka:lehet, h majd csinálok egy vonalzót. Kösz, h felvitted az adatokat.

Pénz: jó sokat fizettek egy magándokinál. Én 3000 ft-ot fizetek és ad uh-képet is. Ha rákszűrés van, az 5000. Ez a max.

Uh: lehet, h hülyeséget kérdezek, de milyen gyakran lehet uh-t csinálni? Tegnap az urulógián csináltak uh-t, a babát is láttuk. Most szombaton pedig csinálják a 12. hetit.

Én úgy olvastam, hogy bármennyit lehet UH-zni a babát. Az egyik könyvben az áll, hogy akár 250x is..nemtom..de ártani nem árt, bár azt is hallottam, hogy amerikában ezt másképp gondolják.
torolve_20131003125716

Én is emlékszem, egyszer nagyot vitatkoztak róla, hogy árt-e a babának az UH, vagy sem. Aztán abban maradtak, hogy nem.

A szmájlikat sajnos nem a babanetről rakom be, hanem egy oldalról letöltöttem a legjobbakat, és azokat mellékelem 1-1 mondat mögé. De megéri, mert tök arik, nekem nagyon tetszenek!

Íme a link, ahonnan leszedtem a cuki arcokat:

http://messenger.yahoo.com/emoticons.ph ... GG4kdwMMIF

kétfiús anyuka
babdorka

Köszi, Gurgula, ez jól esett. :D
Ma sajnos ismét pityeregtem egy kicsit, pedig tudom, hoyg nem a múlttal kéne foglakloznom, hanem a jelennel-jövővel. De ígérem, összeszedem magam.

Kép
nenoke

Zsani, de jó, hogy írtál a pocakról! Én is azon aggódom, hogy honnan tudjam, hogy minden oké-e. Mert mint kiderült, a köv. UH még odébb van, a mozgást még nem érezni, a pocak meg alig nő. Valami dudor van, de ha nem mondom, nekem sem veszik észre.
Addig marad az émelygés... Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Uxi! Fel a fejjel! Ne izgulj, a sírás segít megkönnyebbülni, ne tartsd vissza. Teljesen természetes a reakció, mert most egy stabilnak látszó infó ingott meg azzal, hogy kórházat kell váltanod. A Nyírőt Neked írtam, az a 4-es vonalán van. Az nem jó?

Ott dolgozik egy patikus ismerősöm is, azon kívül, hogy a barátnőm ott fog szülni most januárban.

kétfiús anyuka
babdorka

Egy 1999-ben végezett nagyszabású vizsgálatban 104 terhes nő vett részt, akik nem tudták születendő gyermekük nemét. A kutatók megállapították, hogy a has alakja igen rossz előrejelzője a baba nemének.

Voltak azonban váratlan tapasztalatok is. Azok a nők, akik 12 évnél tovább tanultak, 70 százalékban helyesen jósolták meg a babájuk nemét, míg a kevésbé tanult nők csak 43 százalékban.

Az is kiderült, hogy a kismama álmai és érzései sokkal jobb előrejelzői a születendő gyerek nemének, mint a has alakja.

Kép
nenoke

Ja, bocs, nenoke pityergett. Na látjátok, majd mosolyt varázsolok az arcotokra azzal, amilyen béna vagyok. Kép

nenoke, Nálad is normális a pityergés, ezt nehéz elfelejteni, nem semmi, amin keresztül mentél!

kétfiús anyuka
babdorka

nekem nem megy az az emotikon így sem, Lynia. Hogy töltötted le?
X(

Kép
nenoke

Bocs, Dorka, hogy tölötted le? Na, én is bénázok. :oops: De már annyian vagyunk, hoyg nehéz követni. :lol:

Kép
nenoke

Babdorka!
Nagyon jók a smile-k..
Lássuk csak: >:D<

Nenoke!
Én 2x kisfiúval és 2x kislánnyal álmodtam..de én fiúcskára tippelnék..:O)
torolve_20131003125716

Dorka!

Miért nem mozognak a smile-k??? :cry:
torolve_20131003125716

Sajnálom Lidikóka,hogy lemaradunk a özös tornáról,de Blur mi ugye nem adjuk fel. Még nem tudom,mikor van,mikor kezdjünk,de én elég közel vagok a kórházhoz,úhogy nekem tök mindegy!

Nenoke! Csak pozitívan! Annál már csak jobb lehet! :wink:

Én nem álmodtam,még vele csak a férjem,de ő is átaludta a történést,csak arra ébredt álmában,hogy megszületett a kislányunk... JA és nem biztos benne,hogy aludt, vagy elájult! Fosik a lelkem.Azt mondta,hogy ő fázik ettől,nem szívesen jönne be! Mondtam is neki,hogy milyen kedves,amitől ő fél menjek csak én egyedül,mert nekem nincs félni valóm. De biztosan összeszedi magát,csak még szerintem távol áll tőle ez az egész. De alakul még ugye?
Vendég

Sziasztok :D

Uxi, brigi: tartozásom van Felétek.
Uxi: nagyon cuki Emi. És mennyi haja van!
Brigi: tök jó házatok lesz(van)!

Látom, még mindig téma a területen kívüli szülés kerdése. Ma reggel a Napkeltében 8 után az eü. Minisztérium államtitkára volt a telefonos. Azaz ő válaszolt a betelefonálóknak. Azt mondta, hogy aki jan. 1 után esik teherbe, vagyis akkor kezd terhesgondozásra járni a dokijához, arra vonatkozik a területi kórház-dolog. Azt is mondta, hogy ezzel a kórháznak fizetett lóvéval akarják a parát (zsebbe pénz) minimalizálni. Persze, jó elgondolás, de ha a doki ebből nem kap, akkor semmit nem ér. Ráadásul én anno végeztem egy gyors fejszámolást arról, hogy egy „egyszeri” (nem felkapott) nőgyógyász, aki nem pénzéhes (pl. nem kér pénzt attól, akit a kh.-ba hív be) mennyit kaszálhat zsebbe havonta. Vegyünk heti 2 szülést (50ezer/db), 2 abortuszt(15/db), 1 műtétet(20ezer). Ez eddig 450ezer/hó. Ha van magánrendelője, mondjuk heti 2x megnéz 15 beteget, fejenként 6ezerért (8x15x6000/hó) az ahvi 720ezer. Mondjuk, ez utóbbiból fizeti a bérleti díjat, asszisztensnőt, esetleg a gumikesztyűt (és nem a kórházból lopja), vegyünk le nagyon sokat, 300ezret. Akkor az összesen 970ezer tisztán, zsebbe. Ennyit nem fog a kh fizetni neki, tuti.

Emma: nagyon édi a babó

Tényleg, olvastam még amielőtt bejelentkeztem hozzátok a topik elejét. Két csaj is volt, aki a Jánosba járt. Hol vannak?

Dorka: ez abszolút kórházfüggő, de ha olyan dög meleg lesz, mint tavaly, meg azelőtt, mindenképpen kell pótolni a folyadékot az újszülöttnél, amíg be nem indul a tejed!

Lynia: van oka a cukor-eltiltásnak? Korod nem, az tuti, de családodban volt-van cukros? Volt már vérvételed? Ha igen, mennyi lett az éhgyomri cukor?

Gurgula: hát, tényleg van ennyi a költsége. Ha csak annyit mondok, hogy az izolálás (az a sok ződ, amivel körbecsomagolnak) asszem olyan 30ezer körül van, akkor sejtheted. Van bent 5-7 ember, azok fizuja, a villanyszámláról, varróanyagról, amortizációról (és még x dologról) nem szólva.

Csajok, ígérem, összeírom a kérdéseinket és megkérdezem jövő héten a dokimtól, szülésznőtől!

uxi: nem biztos, hogy a neten mindig objektív, amit olvasol. Pl. a Jánosra sokkal több rosszat írnak (főleg csecsemősök), mint a Margitra. Én tapasztalatból mondom, hogy nem minden a szép külső, ha belülről esteleg rohad az egész (emberiességre értem ezt pl.).

Na, csajok, tegnap este én úgy zokogtam, hogy egyrészt fölkeltettem a gyereket, másrészt meg a végén már röhögtem.
Történt ugyanis hogy jan. elsején meghalt egy távoli rokon néni, de anyámat rajtam keresztül értesítették. Aztán ezt meséltem a férjemnek, meg elkezdtem mondani neki, hogy ha majd én meghalok, akkor mit csináljanak. És ezen annyira elkeseredtem, hogy szegény gyerekeimnek milyen rossz lesz, meg a Petinek is (nem vagyok hajlandó később meghalni, mint ő!), hogy baromira elkezdtem zokogni. A végén meg azzal vígasztaltam magam, hogy lehet, hogy örülni fognak a gyerekek, mert majd utálni fognak, ezen persze röhögtem....nem vagyok én terhes? :D

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovika!
Irgum-burgum..erre most mit mondjak? :shock:
Mosolyogni tessék Jovibaba, szépekre gondolniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hejjjjjjjjjjj
:lol:
torolve_20131003125716

Megjöttem a védőnőtöl! Hát nem volt valami felemelő élmény, de végre van kiskönvem :lol: Olyan lassú volt mint egy csiga :twisted: Másfél órát ültem ott mig mindent kitöltött :twisted: , holott az összes adatom megvan nekik, csak át kellett írnia! Na mindegy túlvagyok rajta! Egyetlen baja volt, hogy Máté még szopizik, és ezt minnél hamarabb fejezzem be :twisted: Na erre az egyre nem vagyok hajlandó :lol: Elküldött a körzetihez meg fogászatra és egy hónap múlva kell visszamennem hozzá! Hát nagyon remélem addigra elköltözünk és a másik védőnéni normálisabb lesz :roll: A régi sokkal aranyosabb volt, és vele Máténál 20perc alatt végeztünk mert előre dolgozott, tudta, hogy pici babám van, nem tartott fel feleslegesen és utánna is inkább ő jött hozzám :lol:
Oké, befejeztem a panaszáradatot :lol:

Uxi! Remélem sikerül megtalálnod azt a kórházat és orvost ami a legjobban megfelel neked!

Nenoke! Természetes, hogy nem tudod elfelejteni a tragédiát, de most egy egészséges babát vártok, és erre gondolj. Ha meg sírni kell, hát sírjál!

Jovi! Mi ez a butaság? Te most kismama vagy meg anyuka és ne tessék ilyesmire még gondolni sem! Köszi a házdicséretet :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Jovika: Hogy van ez a területi kórház dolog? Mi mindannyian még tavaly estünk teherbe, de jan. 1. után kezdtünk terhesgondozásra járni. Akkor most mi van?

Ha rámentek az emotion-ös linkre, akkor ott az animált arcokra jobb gombbal kattintva, "kép mentése más néven..." elmentitek, és itt pedig a "Melléklet feltöltése"-re kattintva mellékelitek.

Én lementettem az összeset, mert nekem mind tetszik. Kép

Én úgy tudom, hogy a területi kórház-dolog már lezárult, és lehet máshol szülni, de csak ügyeletesnél. Vagyis lehet saját dokinál is, csak pénzért. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Ja Uxi, bocs, most látom, hogy rosszul néztem, tényleg bezárják a szülészetet a Nyírőben. Kép

Emma! Úgy láttam a Schöpf-Méreiben is megszűnik a szülészet. Jól látom? Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok Lányok!
Hát, hogy ti mennyit írtatok... :D

Nenoke! Sztem is segít, ha kisírod magad, de csak pozitívan!!!!

Jovika! Sztem igaza van Briginek!!!! Te most kismama vagy, ne gondolj butaságokra... bár én is szoktam.. :cry:

Ma is elég hosszú napom volt. Bescanaltettem Picurka képét, hogy el tudjam küldeni apának és egy csomó hivatalos dolgot intéztem :twisted:

Nekem nincs annyi gondom a kórházzal, mert csak egy van. Nem kell sokat gondolkodni a választáson. :roll:
Óriási számokról beszéltek. Én biztos nem tudom azt kifizetni és megbízom az ügyeletesben. Úgyis kell adni neki is... De a szülésznöön még elgondolkodom (persze, csak ha abban az esetben nem kell a kórháznak is fizetni- vagy kell?).
molkata

csak gyorsan írok uxinak, mert elalszom... annyit írtok, hogy örülök, ha vissza tudom olvasni, nemhogy még reagáljak is.. :lol:

szóval UXI: én a MÁVban szültem 2x is, igaz császárral, de nagyon tudom ajánlani! egyszer már propagáltam is pár hete.. :oops: :)
most is ott fogok. olvass bele a máv topikba, asszem vannak ott is friss élményesek... de régieket is kérdezz bátran, bár arra itt vagyok én is :D :D :D

maximálisan bababarát kórház!

üdv mindenkinek

KépKépKép
mütyürke

uxi: jah... és ahogy látom, akár egyszerre is szülhetünk... :D :D :D

KépKépKép
mütyürke

Babdorka, már két éve a Nyírőbe járok, ott szültem Emit is. :lol:

Most pont azért váltanék, mert valószínű meg fog szűnni a szülészet... :cry:
De majd csak január végén kezdek komolyabban keresgélni, ha kiderül, mi lesz. Addig várok, és reménykedem, hátha mégis megtartják valahogy.
Meg megkérdem a dokimat is, hova megy, ha tényleg bezárják. Ha nem messzire, esetleg megyek utána. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Mütyürke, egyelőre a Mávval szimpatizálok leginkább. Csak pár buszmegállóval van messzebb, mint a mostani :wink: .
Na jó, nem ezért. :lol:

Ismersz ott olyan dokit, akihez nem kell magánba járni, hanem a kórházba lehet terhesgondozásra menni?
Ha jól láttam a honlapon van egy női orvos is, valami Piroska, róla tudsz valamit?

KépKépKépKépKép
uxi

Ja, szülhetünk egyszerre. Vagy szülhetsz előbb, Ki tudja? :wink:
Emit túlhordtam, nem tudom, másodjára mi lesz, de úgy kalkulálok, most is odabent tölti majd a terminus napját. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

ismerek hallomásból. 2 barátnőm is hozzá jár... de ezt inkább priviben sztorizom majd... nem untatom a többieket... :)
na most tényleg mentem aludni, majd holnap írok.
jó éjt :)

KépKépKép
mütyürke

Ok, várom.
Majd megnézegetem a Mávos topikot is, ha lesz időm.
A honlapon van egy doki, a fényképen úgy néz ki, mint egy... hmmm... (hogy kell leírni, hogy dzsigoló? Ez így elég bénán néz ki...)Még kacsint is, és kis copfocska figyel a tarkójánál. Szerintem nagyon vicces fizimiskája van.

KépKépKépKépKép
uxi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?