Szrekuc!
Hallo Hallot olcsóbban is meg tudod szerezni, ha írsz nekem privit
Akata!
akkor adjál neki több tejpépet. különben én a tápiból is főztem neki "tejbegrízt", de ugye akkor a vitaminoknak lőttek.
különben én vettem Ovomaltint, ami amolyan babakakaó-féle, de gabona meg ilyenek vannak benne, viszont asszem azzal várnotok kell. lehet, hogy a macikávé bejön neki, de tápszerbe tedd, amit kicsit hígabbra készítesz, mert ha sima vízzel csinálod, akkor nem azt éred el, amit szerettél volna
Lindi!
csak szeptembertől jártok??????????? én meg azt képzeltem, hogy Lencsém is majd járhat. ezek szerint szeptembertől ő is kicsi lesz hozzá? bírnám, ha ő is járhatna Grétivel.
Indi nem biztos, hogy tudna mihez kezdeni a repjeggyel, mert kint élni is kéne vmiből. én is gondolkodtam már, hogy hogyan lehetne neki gyűjteni, de nem hiszem, hogy a jegy a főgond.
Indi!
kéne neked egy jó magyar legín, aki támogatja az újbóli pocakosságot.

mármint aki elcsábítana. vagy legalábbis megijesztené Domipapát, aki azonnal fejvesztve rohanna asszonyáért.
kötélen megnéznélek táncolni, de csak egy 20 méter átmérőjű trambulinnal alatta
Votiv!
ne parázz, hiszen kocsival azért sok helyre eljutsz. mielőtt jön a második gyerek, nekem is meg kell tanulnom rendesebben vezetni, mert nem tudom hogy tudnék magasplatós BKV-vel 2 gyerekkel közlekedni. és a másik gyerek meg majd tök jól eljátszik Istivel, és lesz időd is

. de komolyan!
Tinu!
a kozmetikusnak mondtad, hogy lehet, hogy megszülsz nála?
Macs!
nekem a hányinger csak kb. a 14. héten múlt el, de róka koma csak 1x figyelt be összesen. gyermekeink nem csak a kosárban üléssel, de a fogjövésben is hasonlítanak egymásra. kafa a csokis kép!
Denizsa!
ez a sapkás a te kiskori képed?

Bálint totál olyan, mint te!!! tök cuki!
HELP!
rájöttem, hogy L-nek nem minden nap adok húst, és nem tudom, hogy jól teszem-e. nem minden nap főzök húsféléket, főleg inkább főzeléket, és nem tudom mit tegyek. neki külön minden napra valami húsosat főzzek? amúgy tápszert iszik, és majdnem minden nap eszik joghurtot v. kefírt, egy egész pohárral. gondolom ilyen korban még minden nap kéne a hús, mi?
Lencsi aranyköpései:
apával olyan paradicsomot vettünk, ami nyilván hűtőházban volt, vagy megfagyott, mert itthon 1-2 nap alatt bepenészedett, meglöttyedt. erre férjem azt mondja, hogy apjuk f....át

, hogy ilyet árulnak. Lencse pedig hangosan utána: f...át!

frankó, hogy amúgy csak viccből szoktunk ilyen randákat mondani, de naná, hogy L. rögtön meghallja.
most meg mondon neki, hogy mi ez a tetű a hajadban? (pöszmet) erre rohant ki az apjához, hogy haja tetű.
+ kivagyok, mert a burkolatos cég elcseszett egy nagy megrendelést (én meg nem vettem észre), felcseréltek két színt, és most örüljek, hogy 15%-ért kicserélik, holott van nekik a raktáron, szóval nem sokból tart. persze mutogattam nekik az általuk átvett leírást, de igazuk van, mert arról ők rosszul írták le és én hüle aláírtam.