Sziasztok
lynia: ezek szerint már terhelésest is csináltak??? És tök jó lett! Akkor szerintem ne hallgass a dokidra, komolyan. Mondj neki olyanokat, amit hallani akar, de edd azt, ami jól esik! Egyébként érdekes, mert normál esetben 26. héten csinálnak először terheléses cukorvizsgálatot

Nekem 16. héten fognak, tekintettel az előzményekre.
Kórház-téma: mint artam, megpróbálom kifaggatni a dokimat jövő szerdán. De az tuti, hogy ezt a területi-dolgot júniusban veszik elő újra és szerintem akinek már le van "zsírozva" az, hogy hol és hogyan szül, azt nem fogják tologatni. Bízom benne, hogy így lesz.
Jóvan, tudom, hogy nem szabadna ilyeneken agyalni, de ez nem is úgy jött, hanem a temetés kapcsán ugrott ki az agyamból. Nem szoktam ilyeneken rágódni, 10 perc alatt túl is voltam rajta, ráadásul, mint írtam, a végén már nagyon röhögtem azon, hogy milyen hülye vagyok
Brigi: szerintem dzsigolónak kell írni

Gondolom, lehet olaszosan is, de simán jó így fonetikusan

Védőnőd:

A miénk nagyon rendes, amikor mondtam, hogy jön a tesó, a legközelebbi Bercilátogatásnál hozta a kiskönyvet, szépen kitöltögettünk mindent, közben lerendeztük a kiskrapekot is, úgyhogy tök jó volt.
uxi: Nekem még az újpesti Szülőotthon jutott eszembe, sok jót hallottam róla mostanában. Bár az biztosan messzebb van, mint a többi.
Jovi