Én is a napokban olvasgattam a gát masszirozásáról. Van is egy könyvem amiben konkrétan képekkel szemlélteti is. Hogy hanyat fekszel és mindékt kezed hüvelyk ujjával benyúlsz a gát (végbélhez eső részéhez) és először lefelé mjd oldl irányba húzod az ujjad amíg enyhe fájdalmat nem érzel. Napont akell csinálni. Na már most nekem akkor a bendöm hogy ezt magmnak tuti nem tudnám csinálni ti hogy vagytok ezzel?
Pann!
Nekem mindig nézi a doki a méhszájamat erre is vannak számok 3000 a tökéletes méhszáj az első számjegy a méhszáj hossza (átlag ember 3 cm ezért a hármas) a többi a külső belső méhszáj addig jó míg 0 ha valamelyik nyílik akkor 1 lesz belőle. Nekem most 2000 meert rövidül a babák súlya miatt a méhszájam.
Kálciumot én is szoktam inni pezsgőtabletta formájában a doki engedélyével. Bár azt mondta nincs rá szükség de én is úgy voltam vele sokat kivesz a két apróság.
Ágiboldi!
Délután teszek fel képet ha szeretnéd és megnézheted mekkora a bendöm az ikrekkel.
Sági és Lin!
Hát ezért még cserés lehet a Balázs név de nagyon tetszik nekünk, meglátjuk mikor óhajtanak kibújni és ahhoz képest lesz módosítva valószínűleg Kristófra. Mondtam is a kisfiamnak hogy ha Balázs szeretne lenni akkor úgy időzítsen ha nem tetszik neki akkor pedig akkor bújjon elő.