Sziasztok!
Edit!
Akkor családod minden mostanában szülinapot ünneplő tagját szeretettel köszöntöm!

És remélem jól sikerül majd a buli!!!
Ahá,most már lecsekkoltalak,Te voltál valószínűleg Bettivel a felkészítőn.Mi az első sorban fagyoskodtunk Micával.Atyám,ezer és egy éve volt!
Nálunk a nagy Pilisen nem lehet tortát és semmiféle sütit bevinni az oviba,csak csomagolt bolti dolgokat.
Anának üzenem,hogy kitartás abarikhoz és jobbulást a gyerkőknek.Néha benézhetne...
Patrikot borzasztóan nem zavarta fél évesen,hogy szopizik,jól elkapta a barihimlőt,alig látszott ki a pöttyök alól,még a szája is tele volt.
Betti!
Raulomnak voltak ilyen hosszan köhögős időszakai.Egy idő után meguntam és elvittem allergiavizsgálatra,persze negatív lett.Mióta iskolás,azóta nem tér vissza(kop-kop)
Májgyuszi??Jujj.
Kevint sikerült felráznod?Mikor alszik el este?Patrik ma másfél órát aludt napközben,de alig tudtam este elaltatni.Szerintem lassan leszokunk a nappali szunyáról,többször volt,hogy kihagytuk és egész jól elvolt nélküle.
Baba24!
Ez tényleg nagyon szép időszaka egy nő életének.

Mocorog már babóci?
Kopár dokihoz mikor kell menned?Ő is elmond szerintem egy csomó dolgot majd.Nekem úgy tűnt,hogy nagyon rendes.
És a szülésznők is azok.
A felkészítőben az volt a legjobb,hogy megismerkedtünk a hellyel,emberekkel és nem volt már idegen az egész.Mondjuk engem szülés előtt befektetett két héttel a Habony doktor,így aztán még több időm lett szokni a helyet.
Nagyon szépek a szülőszobák,a szülésznők is aranyosak(különösen egy Szilvi nevű,szemüveges

)
Kérdezz nyugodtan és gyere közénk,nézd meg,mindenki hogy elkezdett nosztalgiázni!
Megpróbálok tanulni.Bár már hányok az egésztől.
Pusz.
Kata