A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Manó,

vegyél HANNO névre hallgató penészölőt, olyan ibrikben van, mint a virágspricni, zöld test, fehér fej és mindegyik festékboltban, vagy vegyiáru boltban kapható! Nem csak a penész dögöl ki tőle, hanem a ronda nyomokat is nagyrészt eltünteti...
macskanyu

Ja, és még akartam írni, hogy Vica Mátéja hihetetlenül nagy és helyes! Pedig még csak nemrég volt, hogy mentek neki a drukkok...
manoka11

Macs!
Köszi a tippet, kipróbáljuk! A fürdőben és a spájzban még csak-csak el tudjuk tűntetni, én a szobáktól félek, mert ott halvány sárgák a falak.

Ki az az idióta a szomszéd házban, aki pár napja rendszeresen ilyenkor fúr??? Ki sem tudom deríteni, mert nem tudom megállapítani, honnan jön a hang, a vastag téglafalakat meg hiába döngetem, csak a kezem fájdul meg :(
manoka11

Sziasztok!

Minden bébicsek nagyon édes a fotókon :D

Zsan! Milyen fiúk :shock: Te mindig olyan titokzatos vagy! Elájulok, ha két fiú van a pocakodban :roll:

Blaye Vera üdvözöl és puszil mindenkit, de nem tud már a gép elé ülni. Hétfőn voltak uh-n, babákkal minden oké, azt hiszem most a 31-ik hétnél tart (március közepére van kiírva). Külső méhszáj 1 ujjnyira nyitav van, de ez állítólag még 1 gyerek esetében is normális második terhességnél, de a belső méhszáj zárt és ez a lényeg. Dokinéni be akarta fektetni a H-ba, de ő megígérte, hogy otthon pihenget. Február 9-ig mindenképp ki kellene húzniuk egyben, utána már nem számítana koraszülésnek és tuti a Szt.Imrében szülhetne.

Gréti ma nálunk is elemében van/volt (most alszik). Filctollal össze-vissza firkálta fenn a parkettát, a szennyestartóból kirámolta sz összes ruhát, szanaszét van a lakásban, a biliről úgy kelt fel, hogy az összes pisi a szőnyegen landolt, a Verának összekészített rucikból egyet fura módon a mosogatóban találtam meg, és hát persze hgy franciasalit reggeliztünk, a nagy tálat pedig beáztattam, és abban volt. persze apja semmiről nem tud semmit, pedig ő vigyázott rá,míg én zuhanyoztam.

Votivia! Megadnád az elérhetőségét ennek a maszzírozósnak, rám is rámférne egy ilyen kényeztetés.
Párodhoz ++++, elvileg február végéig kell kihúznótok (kisherczeg szerint)
Mondjuk ránk sem igaz ez a dolog, én nem is tudom, mikor volt nálunk utoljára mosolyszünet. Persze hozzáteszem, nem miattam, mert azért anyukám génjeit nem tudom kitörölni. Talán 2 éve volt utoljára, mikor Gréti született, de akkor sem tarthatott tovább 1-2 óránál, mert Peti olyan meg- és kibeszélős fajta, szerencsére.

KépKép
KépKép
lindicita

Barbi :) Ennek örülök, mert szívesen megnézném a hajadat is, no meg Titeket is :wink: És szuper, hogy Angi így kifekteti a védőnőt, nem semmi a kiscsaj! :D :D

Gabi :) Könyvesboltos sztori :lol:

Votiv :) Nagyon jó volt olvasni a kismamamasszázsodról! :D Az utána következőkről már kevésbé :( Sok ++++ Neked és kitartást, tudod: február végéig kell kibírni, ahogy már írták a csajok! :wink:

Fibi :) Jaj, látom még mindig nagy negatív a hangulatod :( Párod megy holnap dolgozni? Küldenék Neked egy kis finomat férjpostával :wink:

Ruz :) Kitartást és hajrá a vizsgákhoz!!!

Tinu :) Neked hogy sikerült a vizsga?

Manóka :) Emmának innen is bulást! A hülye penészhez meg +++!

Lindi :) Gréti tényleg elemében van ma! :lol:

Máté már milyen óriási! :D Nagyon szépséges babó :D
denizsa

sziasztok,

Zuz,
neked este irok, megnéztem az elküldött mappát, és nem volt benne a hosszú... :cry:

Indi,
méhszájseb, valszeg. Dokinál még nem voltam, ilyenem meg már volt...

A corában akciós a pampers sleep&play, 1200 Ft.

voltam ma h&m ,de nem voltam elájulva...valszeg későn értem oda... :?
c&a camponában kifejezetten gyatra...akartam venni egy terhesgatyót, de nem a 10ezer ft-osat, hát csak 44-es meg 48-as volt. Volt egy 42-es is, na, az is hatalmas volt... :(

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Halihó!

Megvolt a vizsga, nem szültem meg se előtte, se közbe, úgyhogy minden rendben. :D Viszont ma front van, vagy a hormonok, vagy mi, de annyira ingerlékeny vagyok... Az évfolyamtársaimat folyamatosan osztottam ... volna, ha nem lennék annyira overszocializált. Na mindegy, a lényeg, hogy végre itthon vagyok és mindjárt kajálok egy nagyot, aztán meg lefekszem aludni. :oops: (Elnézést azoktól, akik nem tehetik meg, pedig hasonlóan ingerlékenyek és fáradtak.)

Kép
Kép
tinu

teljesen nem ide tartozó, totális megaoff, de hátha tud valaki segíteni:

fekete óriás snautzer kan tutyát keresek, akivel lehetne fedeztetni, elég sürgősen. Nem tud valaki ilyet? ha igen, lécci mél, vagy privi, vagy telefon, vagy ilyesmi.... nagyon megköszönném. :)

megaoff vége..
macskanyu

Fbi! +++++++++++++++++

Votív!++++++++++++++++

Egyébként Angi tegnap kezet cs ókoltatott magának a védőnővel,majd amkor a fejkörfogatát mérte úgy tartotta a buksiját mintha koronához mérnén k . a királyi vér :lol:

holn ap és holnapután is vizsgázom :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok,

Csak gyors bekukk. Kiváncsi voltam van-e újabb fórumos baba :D Le ne maradjak.
Sajna visszaolvasni nem tudok. Adél pörög ezerrel már napok óta. Napközben nem hajlandó aludni, csak levegőn tudom altatni. Kezdek egy kicsit lefáradni. Nem tudok vele mit kezdeni. Ha nem foglalkozom vele, addig pörgeti magát unalmában, hogy balhé lesz a vége. Mivel lehet lefoglalni egy két hónapos babát? Hason ilyenkor mennyit lehet?

Kép Kép
curse

Szrek: magyar jazzrádió!!!!!!!!!!!!!!!! 90.9 JAZZY február 14-től - Repes a szívem :)

Curse :) Hát igen, kéthónaposan nehéz legfoglalni a babácskát. BAbahordozóba tenni és vinni magaddal - vagy babakocsiban, ha elfáér a lakásban - nálunk ez volt a túlélési stratégia. Fürdés, főzés - bármilyen munka közben ott lehet veled. Igaz, akkor zért könnyebb volt, nyár, meleg, egyszerűbb. Hasrafektetéssel kapcsolatban passz, enyém gyerök sose feküdt hasra.

Fibi :) szerintem rádférne egy ilyen fincsi masszázs, annyira szomorkodsz.

Macs :) az jutott eszembe, hgoy ha Kismacs letekeri az ásványvizes palack kupakját, az bizony fejlett kismozgásra utal :) Domicsek ma a fogkrémes tubusomat bontotta fel és belenyomta a fürdővízbe - szerencsére nem az új ezer forintos weledát, csak a régi félig elhasznált sima boltit.... Biztos cseteltek a lyányoddal az iccaka - Istókkal is szokott, tőle is mindenféle huncutságot elles :lol:

indianyo

Indi, Macsek, Fibi és Többiek, nagyon aranyosak vagytok, hogy vígasztaltok! bár végig bőgtem a délelőttöt, aztán már nem volt időm depizni, mentünk Istivel a fejlesztőbe, és sétáltunk a napon, aztán főztünk, meg délután játszottunk, sokat nevettünk, mert persze egy percet nem aludt a beste :twisted:
szóval kicsit jobb lett minden, hála a drága bolondos, imádnivaló fiamnak meg a kedves kis pocakcsajomnak :)

Indi, mennék én, de fejlesztünk meg dolgozom, a héten plusz egy teljes oldal az enyém az Arany Glóbuszról :roll:

Lindi, Sélley Éva 20/373 3716
most nézem a tickered, hiszen Te is mindjárt szülsz!!! :D fogod inni a málnalevél teát? és gátmasszázs? bár Te úgyis ügyesen szülsz, nincs szükséged mankókra :D

Neet, de valami hobbid csak van? :wink:

Fibi, és mihez lenne kedved? még bármi lehetsz, sosem késő újat tanulni. én szeretnék megtanulni rendesen fotózni, meg portugálul, és a gyógynövényekről is szívesen tanulnék, ez jó alap lenne a homeopátiához/aromaterápiához is. de megelégednék önmagam meg a családom gyógyításával :)

Barbi, nagy kalappal!!
Ruzi, neked is, és Krityónak is, ha még vizsgázik!

Zsan, hát ezek az én méreteim! ott a helyem :wink:

Deni, annyira tetszett Bálintról a sipkás kép! olyan szép kisfiú, a tévében kéne szerepelnie :)

Manóka, még tegnap du. is voltunk házat nézni... asszem ez nem meghatározó. bár a veszekedés sem. furcsa is volt, mert szinte sose veszekszünk, de lehet, hogy csak én tűrök el mindent, és most az vezetett az elfajuláshoz, hogy ezegyszer én se nyeltem le a haragom...

votiv 8)
votiv

Indi,
aranyos vagy, de ezzel uyg vagyok mint Neet, nemigen szeretem, ha nyomkodják a hátam, vállam.

Deni,
igen, holnap melozik Zsoló.
fibi

votiv 8)
votiv

sziasztok,
képzeljétek, kivel futottam ma össze az ovinkban! A Laki Borival!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemcsak ,h szépségesek a fiai, de még aranyosak is, nem úgy mint szegény B, aki ma nagyon kivolt, nyilvánosan megvert, mert nem akkor indultunk haza, mikor neki tetszett. Mentségére legyen mondva,h rettentő fáradt volt, mikor beültünk a kocsiba, azonnal elaludt...és hát nem a legjobb példa vagyok neki stressz-kezelés ügyben... :?
de Boriék nagyon jól vannak (nekem úgy tűnt) és elköltöztek, igy SEMMI ideje nincs, néha olvasgat, arról is tudott, h Votivnak leánykája lesz...

Votiv,
ketten pont beleférnénk... :wink:

Fibi,
fel a fejjel! Irok majd privit...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
hobbi? Az mi is? :lol: Az internetezés ennek nevezhető, ha nem függőségnek?

Ded haja levágva. Majdnem váltunk, mert apa akarta vágni és nagyon aprólékosan, és sokszor beleszóltam...., aztán amíg kiment egy erősítő cigire, gyorsan elkaptam a csajt és nyissz. Kép most nincs, de majd ha lesz.. :D
Válni a 7. év betöltésekor szokás, vagy a 7. év alatt folyamatosan bármikor lehet? Mi lassan betöltjük, csak azért kérdem... :mrgreen:
neet
neet

Neet,
válni bááááármikor lehet...7. év elején, közben végén, két év múlva, öt hónap múlva, stb... :mrgreen:
ez egy szabad ország... :wink:
hányadik évet is tapossátok???? :lol:
mi már túlvagyunk az első 7 éven, útban a következő... :shock:
leirva is sok, 12 éve gyúrjuk egymást, 10 éve élünk együtt... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi: ugye, az egyszerű pulcsinak, amit kötök, mindkét fele egyforma? Vagyis ugyanannyi sor az eleje, mint a hátulja?
Most kezdek a kezeknek. De az a baj, hogy nem nagyon emlékszem, hogyan is kellett szaporítani. Majd kísérletezek egy kicsit...

Kép
Kép
tinu

Sziasztok,

A 7. és utána minden 7. gázos év úgytudom. Mi 15 éve együtt, de még nem volt gáz :D

Macs,
A Meningococcus egy nagyon ronda vírus és nemcsak súlyos lefolyású, hanem sajnos még annál is súlyosabb lehet a vége. Én amint lehetett beadattam a gyerkőcnek, az is igaz hogy én is és a dokibácsim is oltáspártiak vagyunk. Általában influenzás időszakban támad a vírus, főként dedeket és időseket. Ha elharapódzik nagyon gyorsan terjed, ha jól emlékszem 1999-ben tört ki az országban a katonaságnál, aztán iskolákat zártak be napokra, hetekre hogy megállítsák a járványt.
Ha még habozol, csak rábeszélni tudlak. Mellékhatás:0 volt.

Curse,
Én babám nagyon sokat feküdt hason már újszülött korától. Kórházas dokinéni mondta, ha ébren van feküdjön sokat hason. Aztán kb 2 hónaptól (lehet, hogy előbb) nappal aludt is hason. Aztán 3. hónaptól éjszaka is. Igaz, van légzésfigyelőnk azzal nyugodt voltam :) Nagyon egészséges a gerincnek, az izmai (nyak hát stb...) ettől tudnak fejlődni. Nem tudom miféle fejenlőtt gondolat, hogy nem szabad hasrafektetni a babákat. Én egyről sem hallottam akinek baja lett volna tőle :?

Votiv,
Pedig mi biztos, hogy jókedvre derítenénk :D

Indi, Szrek,
Akkor most végül mikor és hol? Én (még) mobil vagyok :D

Kép
akata

Zsan,
mi most máj.ban fejezzük be a 7.et, és jön a 8. :D Fú, ez most úgy hangzik, mintha számolnám, mennyit kell még kibírni. :lol: :lol:
Ja, és májusban lesz 7 éve, h megismerkedtünk, járni kezdtünk és összeköltöztünk.
Gratula a 12höz! :) Az már tényleg gombócból is sok! (Én 10et tudok csak megenni)
Hülye macskám majdnem felébresztette Esztert, de még idejében lerántottam a galériáról, bár erősen kapaszkodott vagy 20 körömmel.. most bejárási engedély van, hadd hagyjon hátra szagot, menekülnek az egerek. :) (RECCA, A TE MACSKÁDDAL MI VAN????)
neet
neet

Votiv,
hát, ez az... ha tudnám, mi akarok lenni, ha nagy leszek, már biztos azt tanulnám... én még spanyolul szeretnék egyszer, de érdekel a kineziologia, homeopátia, term.gyogyászat, lélekgyogyászat, irás, ilyesmik is :)

Zsan,
köszi.
fibi

Manóka,
Micsoda jellem vagy!!! Mostanában Peti sem akar sétálni menni, bezzeg amikor kint van. De ha én felöltöztetem inkább fejére ragasztom a sapkát, minthogy visszacsináljam. Azt hittem következetesebb leszek, de mostanában gyakran a könnyebb utat választom. Remélem ha emiatt rossz útra tér majd a gyerekem megmarad az adócsalásnál, nem bukik le és támogatja idős, meggyötört anyját...

Fibi,
Miért is bőgtél? Mert B. szomorú? (Annyira érzékletesen írtad le a sírásod - a sötét udvaron - hogy muszáj megértenem miért is. ) V. neked hiányzik a társaság? Bocs, hogy hülye vagyok és nem értem - mostanság egyébként elfelejtek dolgokat, biztos a nehezebb felfogás is az állapotommal jár. (Ha így maradok a remélhetőleg idilli márciusban, akkor csak a korommal járt, de ha minden idilli lesz akkor mindegy hogy én kicsit hülyülök.)

Votiv,
És helyileg hol volt a masszázs? (Remélem nem írtad, de én nem emlékszem rá.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Moni,
dehogy hülyülsz :lol: A társaság nekem is és - ugy vettem észre - Bálintnak IS hiányzik. és emiatt duplán vagyok szomoru. és amikor bejöttünk a kihalt utcárol a sötét udvarra, az ölembe ült a hintaágyon, és nyomott egy puszit az arcomra, sztem érezte hogy magam alatt vagyok, erre nem birtam már visszatartani a sirást.

Most viszont énekel a fürdökádban: "Ne füfüréssz..." = ne fütyüréssz - ala Borago :)
fibi

Macs, ahol voltunk, ott már nincs :( Ahová járunk, ott most még nincs hely. Lakótelep közepe, mit várok január közepén? Meg most modosították az eltöltendő időt, kötelezően :!: 3 órát kell eltölteni ott, és csak akkor jár az ebéd. :evil: Erre 1 kérdésünk volt, hogy 2 éves gyerekeket hogy tudnak lekötni alig 10 négyzetméteres helyiségben 3 óra hosszan? :?: :?:

Ma nap csúcspontja: Rékával sétálunk, azaz én sétáltam, R a nyakamban ücsörgött. Elkezdett köhögni, még mindig köhögött, aztán vmi kekszdarab visszajött. :roll: ILyen gyorsan még nem raktam le gyereket a nyakamból! :wink: Szóval most a gyerekem nem belőtte a sérómat, hanem behányta. :lol: Nagy mákom, hogy már sötét volt. :roll:

Monisa, de most pocakosan te is érzékenyebb vagy, és inkább engedsz, mint harcolnál, nem? :wink: Mikor meglesz a tesó, akkor ráérsz elővenni az ostort. :wink: :lol:
TErhességi amnéziát bármely kisgyermekes időszakra rá lehet fogni. :wink:
zanza

Indiiiiiii! :D Ha mindegy, hogy milyen technikával csinálok egy szemből kettőt, akkor jelentem, szaporítottam! :lol: Fogalmam sincs, hogy jól csinálom-e, de egyből kettő lett.

Kép
Kép
tinu

Barbi :) Királyi vér :lol: Drukk a vizsgákhoz!!!

Curse :) Nálunk is az volt, hogy mindenhova (konyha, f.szoba, stb.) vittem kézben vagy hordozóban, mert mindenhol szívesebben volt, mint az ágyában, és szeretett nézelődni, én meg lassan profi félkezes lettem. :lol: Hason sztem lehet nyugodtan, ill. amennyit hajlandó, mert Bálint úgy aludt, de ébren nem szerette a hasonfekvést, az csak később jött. :)

Votiv :) Örülök, hogy már jobban! :D Nem semmi, hogy Isti ilyen jól bírja alvás nélkül! na meg hogy Te is :o

Tinu :) Gratula a vizsgához! Ezekszerint kipihented, ha már kötögetsz? :wink:

Neet :) Hú várom a képet, kíváncsi vagyok Eszti új frizujára! Bizti ügyes voltál 8)

Fibi :) Sok +++++
denizsa

Zanza,
jaajjj :( pedig reménykedtem, mert jelenleg egyre nehezebb itthon lekötni a Főterroristát és mivel már nem ájul be 10-kor, gondoltam most lenne értelme menni....

Fibi,
mit is mondtál arról a sugár béli játszóházról? Tudsz róla valami pontosabbat? És oda jönnél alkalmasint Bálinttal?
macskanyu

Zanza :) Behányt séró :lol: :lol:
denizsa

Macs, pü-ben átküldöm a telefonszámot, és próbáld meg őket elérni. Mert végülis az a kikötés, hogy 6 gyerek ebédeljen ott, az a max. létszám. De előtte lehet ott lenni többen is, és sokszor lemondják, így marad ebédre hely is. :wink:
zanza

Móni, valóban nem írtam :oops: Dohány utca 77., a Blaha és a Keleti közé esik.

Neet, a (baba)net junkie :lol: képet izgatottan várjuk!!!

Zsanci, ha ketten vennénk fel egyet, rosszabbul járnál, mint egy sziámi ikerrel :wink:

Fibi, ha hiszel a transzcendens dolgokban, akkor pont az az izgi, hogy megtaláld a feladatod, nem? :)

persze én csak nagyon szordínósan merek ilyesmiről nyilatkozni, erősen le vagyok földelve a saját kis posványomba :wink:
a csajszim nevével is úgy voltam, hogy azt hittem, az utónévkönyv meg némi saját ötlet segítségével sikerült kitalálni a tökéletes nevet, ezért aztán az ellen senki sem ellenkezett (persze egyvalakinek nem tetszett eddig: anyóspajtinak :twisted:)
nahát erre egy kedves ismerősöm azt mondta, nem véletlen, hogy nem volt vita meg kérdés, a gyerek megsúgta, mi legyen a neve. mert véletlenek különben sincsenek :wink:

ezért lehetséges az is, hogy a két nevet, amit választottunk neki, megtaláltam az utónévkönyvben egybeírva, önálló névként, noha korábban ez teljesen elkerülte a figyelmemet. aztán beírtam a gugliba is, és az alapján nincs is ilyen nevű egyén Magyarországon (szerencsére :D), viszont egy ennivalóan cuki 1,5 éves amerikai kislányt találtam, akinek a nagypapája csinált egy honlapot. ránéztem a képére, és azt éreztem, hogy pont egy ilyen kiscsajt képzeltem el!! :lol: ráadásul még a szülinapjuk is majdnem egybeesik, ki tudja? :D
és még én merem állítani, hogy igenis vannak véletlenek :lol:

votiv 8)
votiv

rossz kedvű-sírós kismamik!!!

Nagyban közrejátszik ám az állapototok! Én konkrétan végigbőgtem és veszekedtem ezt a második terhességet, persze végig azt éreztem, hogy engem SENKI nem ért meg!!! Hihetetlen csalódás volt, hogy nem kényeztettek úgy, mint az első terhesség idején (de hogy is várhattam ezt el, amikor a párom is teljesen ki van fáradva, és tényleg sokat segített-segít!!!) Ugyanakkor teljesen jogos ez az elvárás!! HA lehet, ne most vigyétek kenyértörésre a dolgot, várjátok meg a szülést!!! A szülés óta csak Pannus szeme miatt és a mohácsi tragédia miatt bőgtem, előtte viszont naponta legalább 3x!!!! És sokat gondolok rátok, tudom, hogy egyre nehezebb!!!! Kitartást!!!!

hiszti: na ebből nekünk is kijut!!! Teljesen kivagyok, nem is tudom, mit fogok csinálni B-vel, ha nem lesz itthon a férjem. M is olyan hisztit levágott, úgy sírt, hogy alig kapott már a végén levegőtt, szinte elkezdett hiperventillálni, aztán anyósom megmosta az arcát hidegvízzel (komolyan mondom, be kellett volna tenni a zuhany alá!), aztán hüppögve kiabálta, hogy anya-anya :cry: ) A szívem megszakad érte, szerintem most kezd benne tudatosulni, hogy a tesó most már örökre itt marad!!!! Na és ehhez jön az agressziója!!! Ha ebben nem lenne részem, fekve röhögnék Zsanci HSZ-én: "nyilvánosan megvert" :lol: :cry: .

Ja, és lehet, hogy mi is lakást cserélünk......

És olyan rossz, hogy nem tudok mindenkinek reagálni :cry: , sok puszi!!!!
zuzmo1

Kata :) Szrekuc :)11-től. Hogy hol, azt msot nem tudom, menjünk a Duna-parti játszóra? Domingónak mindegy, nézelődni mindehol lehet, csak menet közben legyünk :)

indianyo

Tinu :) Gratulálok első szaporításodhoz :lol: Igen, elöl-hátul ugyanaz a négyszög legyen. Vidd majd be a kórházba, hátha tudsz egy kicsit kötögetni ott is :)

indianyo

Zsanci!
Várom ám a pü-det!!!

Gabi!
Dorkádnak jobbulást! Mi is Boraxot szedtünk szájpenészre, és nagyon gyorsan hatott. Remélem, nálatok is hamar javulást hoz!!!

Vica!
Fiad mekkorát nőtt!!! Jó lenne már találkozni!

És mindenkivel olyan jó lenne talizni, csak én most egy jó időre be leszek zárva :cry:
És akkor én már nem is merem írni, hogy Panna szinte kezdettől fogva hason nyomja :? (VERA: ÍRD MEG LÉGYSZI, HOGY NÁLATOK IS ÍGY VAN, ÉS AKKOR MEGNYUGODOK! :wink: )
zuzmo1

Multinacionáis cég leányvállalatainak alkalmazottai egy
meetingen beszélgetnek:
Angol alkalmazott:
- A prémiumomból elvittem a családot Hawaiira, kifizettem a kocsim részleteiből a hátralékot, a maradékot pedig lekötöttem a bankban.

Német alkalmazott:
- Hasonlóan voltan én is, mi elmentünk a Kanári-szigetekre, vettem
egy új kocsit, a maradékot pedig félretettem a gyerek egyetemi éveire.

Magyar alkalmazott:
- Én vettem egy pulóvert.

Angol és a német:
- És a maradék?

Magyar:
- Azt kipótolták anyámék.
zuzmo1

Zuzi :) Sajnálom Bazsó aggresszivitását,jó lenne, ha tudnál csak vele kettesben valamilyen programot csinálni - péládul lemenni a játszóra egy órát, míg apa Pannázik, vagy ilyesmit, hogy Bazsó érezze, hogy te továbbra is az ő szeretett anyukája vagy.

Miért leszel bezárva???

indianyo

Indi!

Hát mert nem tudom, hogy fogok kimozdulni két gyerekkel, akik közül az egyik teljesen kezelhetetlen :cry:
zuzmo1

Zuzi :) Ja, így értem. Hát ez tényleg nehéz ügy... Én ugyanígy éreznék a helyedben biztosan. De az is lehet, hgoy Bazsó majd együttműködik, ha érzi, hogy szükség van rá.

indianyo

Zuz,
irtam egy hosszút, de most el is mentettem, ha véletlen nem kapnád meg... :lol:

Fibi,
neked holna irok, mert az is hosszú lesz, és már a végemet járom...

minden kedves olvasónknak jó éjszakát kivánok!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jó reggelt!

Votiv:
köszi a választ gyogyó ügyben,de most elbizonytalanodtam :?
A dokink napi 4bogyót mondott,2dl.vízben feloldva és ebből 3óránként 3korty.
Eddig nem igazán látok változást,szerinted tegyem a szájába simán a bogyókat?Még nem próbáltam nála ilyet.
Neked sok kitartást,szerencsére mesterien tudsz talpraállni! :wink: :D

Zuz:
neked is kitartás!Nem lesz mindig ilyen nehéz :wink:
Nálunk mind a 2 csaj születése óta hasonalvó volt.Dorka most is alvásnál rögtön hasravágja magát :D

Mostanában fodrászkodnak közösen:
Kép

Neet:
én,mint rossz szellem?! :lol:
Értettem,többet nem szólítalak meg :wink:

petergabi

Pgabi,
megint hozzám szóltál. :lol:
Deded haja szép.

Én meg most vettem észre, h a Vigantolos üvegre rá van írva, h 30 CSEPP! Én egy üveget csomó hónapig adok a gyereknek, tehát legalább 100-120 csepp kijön belőle. (1 csepp/nap) Ezek szerint aluladagolom a d vitamint? Vagy az üveg nyaka túl spúr módon adagol? :roll:
neet
neet

Jó reggelt..vagy mi.....

szokásomtól eltérően ma reggel néztem, illetve csak bekapcsoltam a retek klubot, ahol is példaéletű kedvencem és utolérhetetlen idolom az anyaságban, RR, nyilatkozta, hogy ha születik a kistesó, akkor érdemes a nagyobbikat bölcsibe adni a születés előtt, mert ezzel remekül megelőzzük a testvérféltékenységet.A gyerekpszichológus meg lelkesen helyeslt neki. Most nem írom le az idevágó véleményemet, eltekintek az egyéb fenntartásaimtól, de kérdem én: ki a bánat tudja beadni bölcsibe a gyerekét, ha otthon van gyesen/gyeden, a másikkal???! Hol van az a nem forint-tízezreket kérő bölcsi, ahol beveszik a gyerekemet, ha szükségét érzem, bármi okból??! imádom ezeket az idealista életképeket....

oké-oké, eülök magamtól is...eldugultam...

füstölgősmorgósMacska

u.i: soha többet nem teszem ki magam ekkora reggeli stressznek, mint a retek klub, ráadásul most kávét se lehet....
macskanyu

MAcs :) bizony, a reggeli műsorokért lassan veszélyességi pótlékot kell kapnunk :lol:

indianyo

Macs!

Na, én is kiakadtam a mintaanyán. Hozzáképest egy igazán szar alak vagyok!!!! Csoda, hogy nme vették el tőlem a gyerekeimet eddig! :wink:

Zsanci! Megkaptam, és válaszoltam is!

Gabi!
Köszi :D És homeós bogyókat az én nagyobbik dedem imádja!!!!!! Az neki a cukorka :wink: Tök jól elropogtatja. És egyszerűbb, mint a víz! Egyébként, ha fel akarod oldani, akkor az is jó, ha egy kis műanyagkanálban egy kevész vízve teszel 1 bogyót felolvadni, és azt adod. Szerintem egyszerűbb!!! Remélem, javulni fogtok!

Neet!
Fotó Eszti frizujáról???? Remélem, nem sokat vágtatok!
zuzmo1

Zuzanka! hétfőn vagy kedden mennem kéne fonalért, mit szólnál két vidéki kedves ismerőshöz egy rövidtávra? :)

Neet :) Hú, ez a hajvágás nagyon kíváncsivá tett engem is! És nem hullattatok érte könnyeket? Én el sem tudom képzelni, hogy lesz majd a hajvágással - ezekkel a fiúkkal minden sokkal macerásabb...

indianyo

sziasztok,
Macs,
ime, itt vagyok ÉN! Én beadtam, és nem bántam meg...mondjuk testvérféltékenység lett, de nem ettől, hanem attól ,h én, mint SZÜLŐ, ezt rosszul kezeltem...
de nekem igy volt jobb, és emiatt a gyerekemnek is igy volt jobb...most Igit is be fogom adni bölcsibe, de nem a kistesó miatt.
most már megtanultam 2 gyereket szinkrón nevelni, igy úgy gondoltam, nem okozna gondot, ha Igi itthon maradna, de sajnos máshogy alakultak a dolgok...
viszont, sajnos, én meg államiba nem tudnám beadni, de ismeritek ezt a fóbiámat... :shock:
egyébként én tényleg azt vallom,h egy gyereknek sokkal jobb egy kiegyensúlyozott anya napi 6 órában, mint egy idegbeteg egész napra...
és az sem megoldás, h gondolkodj előre, mert sosem tudhatod, h milyen anya leszel. Én pl. minimum arra számitottam,h tökéletes leszek...
ehhez képest meg a valóság eléggé aggasztó...
persze, megállhattam volna egy gyereknél, de arra gondoltam, h ketten talán könnyebben megbirkóznak majd a gondokkal... :lol:
nos, és a harmadik...ő azért jön,h megszüntesse a testvérféltékenységet... :wink: drága R. Jenő mondta,h a sok testvér a legjobb ellenszere a testvérféltékenységnek...

más:
ma végre eljutottam védőnőhöz, és hiszitek vagy sem, tök jó volt... :lol: dumáltunk, mondott egy csomó fontos dolgot, megmérte a súlyomat, megmérte a vérnyomimat, és engedélyt adott a kávézásra, mert 85/60 volt... 8)
megtudtam,h ki a jó dokinéni a Kökörcsinben, de elfelejtettem a nevét, mert vmi bonyolult vezetékneve van, asszem T betűvel/hanggal/fonémával/stb kezdődik...
és azt mondta, érdemes lenne visszamennem dolgozni arra két hónapra...most meg is kérdezem az illetékest...

no, eldugulok, legyetek jók, élvezzétek a napot!!!!!!!!

hugs and kisses

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Nem a bölcsibeadás a gond (bár nekünk konrétan az evésről kellene leszoknunk, hogy magánbölcsibe adjuk a gyereket :lol: ), hanem hogy RR ad NEKÜNK tanácsot, és ő a tesvérféltékenységre mondja válaszként a bölcsit. Gondolom, Te azért adtad be B-t, mert se közel se távol nem volt segítséged (neki ugye volt, mert hát mondjuk ki vigyázott a kicsi 3 hós Larára, amíg anyuci szépségversenyen pózolt az új cicikkel :?: ) Másrészt szerintem nálunk sem lenne gond a testvérféltékenységgel, ha B már születése óta hozzá lenne szokva, hogy anyuci bizony nincs ott neki a nap 24 órájában. Nálunk azért van probléma, mert nincs nagyi, vagy valaki segítő, akit B igazán megszeretett volna. Ez egyrészt rossz, mert ugye csak én és a férjem kellünk neki, de azért nagyon jó is, mert az én kicsi fiamnak csak MI kellünk.

Egyébként belenézek időnként ebbe a retek klubbos műsorba, és nagyon kiakadok, hogy kik adnak tanácsot a hétköznapi anyáknak. Szandit egyszer egy pszichomókus tett helyre, (az nagyon tetszett :D ), és próbálta neki elmagyarázni, hogy nincs mindenki olyan irigylésreméltó helyzetben, mint ő!

Indi!

Tök jó, várunk Titeket!!!! :D
zuzmo1

Zsanci!

És miért kellene visszamenned dolgozni??? A gyed miatt??? És végre egy szuper védőnő!

Ja, azért pofázkodok ám itt, mert nagyon sok időm van :wink: , párom anyóst és a nagyobbik gengsztert kivitte Ikejázni :D Aztán lehet, hogy pár hétig meg be se tudok nézni, anyós ma hazamegy. kb 6 éve nem zárta be a boltot, nem volt szabin, se semmi, nem hiszem, hogy hamar újra jönne.....
zuzmo1

RR-t én is láttam, de nekem sokkal sokkolóbb volt előtte nap KT "éneklése" és videoklipje. :shock:

A kutyám lógós bársonyfüléből kiharapott egy darabot a szomszéd. Bruhaha, vérzik neki és csúnya. :( :( :(

A szél meg, remélem, nem viszi el a házat, asszem hazafelé ma is felcsatolom a babakocsi esővédőjét szélvédő gyanánt. Uuuuutálom ezt a szelet, olyan rémisztő.

Na, hogy jót is írjak, voila:

Kép
(Olyan 10 cm körül vágtunk neki, de ez nem igazán mérhető, mert kunkorodott, és nem egyformán volt hosszú. Most sem az. :wink: )
neet
neet

Zuz,
de jó neked!!!!!! és ikeja rulez! ezt ma a védőnő is mondta... :wink:
én azért adtam be anno B-t a bölcsibe, mert meg kellett volna irnom a szakdogám, meg hát dolgoztam is, igaz itthonról, most meg a kiesett Levi miatt kell majd bölcsibe menni, mert napi 24 órában, heti 7 napban CSAK gyerekkel...nos, őőőőő... :roll: csodákra én sem vagyok képes!!! :wink:
még egy bevásárlást sem tudok eszközölni nyugodtan, mert Igi állandóan ki akar szállni, vagy zsarol a rohadt tic-tackal, h vegyek neki, amit kinyit, és tonnaszámra nyomja a szájába, vagy szórja a földre (ez a jobbik!!!).
privi fejben már megvan, iródik is, ha diktátor lepihen...

Neet,
újabb gyöngyszemre bukkantam egy kinai játékon:
SWEEP ALL BEFORE ONE...ez van ráirva egy játékra...na, milyen játék lehet???? :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?