A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sonjus, egyik orvos azt mondja, hogy hormonprobléma, vmelyik meg hogy 1 nap előtte és utána lévő barnázgatás természetes! Én ha szedem az E vitamint ( mert hogy rossz gyógyszer szedő vagyok) akkor bumm megjön, ha nem akkor fél napot barnázok előtte!
De szerintem egy hormonvizsgálat nem árthat! Olyan jó, hogy most sokat jössz!!!

Kép
kata05

Kata!
Köszi :oops:

Azzal most nem lenne bajom, ha előtte 1-2 nappal lenne, mert hát úgyis vérvétel lesz és kivizsgálnak, de hát még csak a 21. napon vagyok :? Max 23-on, ha az előző havi 1-2 napi pecsételést is beleveszem!!!! 2005. márciusa óta, mióta próbálkozunk, a legrövidebb ciklusomnál 26. napra jött meg! És most az a gáz, hogy a papírra az van írva, amit a klinika adott, hogy mikor kell menni vérvételre, hogy ha pecsételve is, de megjön, akkor onnantól számítva kell 3. vérvételre menni! Azt hiszem fel kell hívnom őket, mert nem szeretném, ha ezt a hónapot buknánk!
sonjus

Jó reggelt!

Görbém:
Kép

Sonjus: szerintem is 1-2 nap barnázgatás előtte nem számít, akkor van gond, ha mondjuk 1 hétig barnázol előtt, mert ez azt jelenti, hogy alacsony a progid, és nem tudja normálisan fenntartani a méhnyálkahártyát, ami idő előtt elkezd leválni.

Kata: látom, Ti is a kétnaponta-együttre esküsztök :lol:

Na, puszi, megyek dolgozni.

SzezsoKép
KépKép
szezso

És mi van ha a baba okozza ezeket a pecsételéseket? Neked is kb 28 nap szokott lenni a ciklus, ha jól emlékszem?

Kép
kata05

Szezso, milyen szép görbét látok én!!!! :shock:

Igen most kipróbáljuk a 2 naponta szex!! Tegnap annyira fájt a petefészkem a jobb oldalon, meg volt tojásom is szóval sztem tegnap pé-tem. Ja a teszt - ! :lol:

Kép
kata05

Most, hogy újra átnéztem a klinika papírját (mindig találok rajta valamit, ami fölöt elsiklottam korábban :) ), az van ráírva, hogy ha gyengén is, de jelentkezik a vérzés, akkor az az első nap!
Szóval nem pecsételős barnázást ír, akkor talán még nem kell a "falnak mennem"? Mindegy, azt hiszem inkább majd felhívom őket!

Szezsó!
Szép görbe!

Kata!
28 és 32 között szokott mozogni a dolog, de az előző ciklus is kicsit hamarabb indult! Baba? Nekem nincs olyan szerencsém :)
sonjus

Sonjus a barnázás nem vérzés, úgyhogy nyugi!!! Jó hogy elővetted a papírt. :lol: Mondom én hogy baba van a dologban! :wink: Egyébként szerintem mindenki úgy érzi akinek nem jön össze hogy ő nem lehet olyan szerencsés! Pedig LEHET!!!!

Kép
kata05

Az LH tesztem a mai 2. pisiből! tegnao esti full negatív volt! Ki érti ezt!

Kép

Kép
kata05

Jó reggelt. Tegnap du. óta nem voltam, most olvasgathatok!

babaimádó
Kép
babaimado

Hahó!

No, elindult végre fölfelé. Szerintetek hová teszi a pé-t? mert én a 12-13 napon éreztem:

Kép

Kata! Akkor most hajrá :wink:

Délelőtt jövök bővebben!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

köszi a drukkokat, tegnapi vizsga: EU költségvetési politika 4 :D
ma is megyek 6-ra Üzleti tervezés :(

Monyóka
már múltkor írtad hogy PCO-ra gyanakodnak, most hogy kiderült, és kezelik, nemsokára ott lesz a baba :)

Bettike
nektek nem úgy volt, hogy vizsgálatok lesznek, és apa is megy?

Zöldi
megyek hozzátok kajálni, nagyon guszta amiket csinálsz :)

Kata
ha jól látom még nem teljesen egyforma a két csík :roll:

Kép
gaby25

gaby: gratulálok, aztán mára is egy nagy kalappal!
szezso: tetszik a görbéd :D
szirom: látom elkezdett alakulni a hőd. :D
szonjus: a pecsételés tényleg nem vérzés, de ha úgy gondolod, inkább hívd fel a dokit! az a biztos.
katica
katica30

Sziasztok!
Szép jó reggelt!

mnyóka,
Nagyon sajnálom, de szerencse, hogy hamar kiderült a dolog, így néhány pirula és összejön a baba. Így most kiderült, hogy eddig miért nem. Ezután nem lesz akadály!!

snufi,
Ez a munkahely tényleg szupi lesz. Az ezt megelőző 1,5 hónapban tessék pihenni, és ki tudja ....

zsebi,
Igen elég érdekes, de most mintha történne valami....
Mindjárt felteszem.
Neked milyenek voltak a görbéid? Biztos fennt volt korábban, de fel tudnád most rakni azokat?

bettike,
Mikinek nem árt, ha néha megbűntizik. A zserbó dolog nem is rossz. Szerinted más finomság is alkalmas ...?

lili,
Várj még néhány napot! Lehet, hogy korai volt! Lehet még +!

ancsa,
Hajrá a lombik! Meglátod ennek a rosszul induló történetnek, nagyon szép folytatása lesz!!

zöldi,
Mindig ilyen szépségeket készítesz vacsira? Nagyon guszta!!!

sonjus,
Mindig szoktál barnázni előtte? Vagy csak most újra? Hormonvizsgálat nem rossz ötlet, nem árthat, csak segíthet.
Azért hívd fel őket.

kata,
Hú, és ha még akció is volt .... Kezd izgi lenni a dolog! A teszt le van ka...va!Ott pé volt!!!

gaby,
Gratulálok a 4-es vizsgához!!!
A holnapihoz is egy jó nagy szekérrel!!! Ügyes légy!
mfpan

Lányok nézzétek meg légyszi a görbémet!!

1168587506.68.doc

Lehet, hogy alakul valami??
Már sajnálom, hogy kihagytam egy pár napot!
Bár ebben a hónapban célirányosan nem tudtunk próbálkozni a csúnya hfertőzésem miatt. De legalább alakuljon a pé-em!!!
Tegnap vettem E vitamint. A köv. ciklustól szedem, iszom a teát, kigyógyulok ebből a frányaságból és hajrá!!!
mfpan

Jó reggelt mindenkinek!

Gabi!
Garatulálok a vizsgádhoz, a holnapihoz is megy a drukk. :lol:

Szezso!
Nagyon jól alakul a görbéd! :lol:

Snufi!
Gratulálok az új munkádhoz! Ez tök szuper! Görbéd?

Én úgy gondoltam, hogy a tegnapi nega után ma már leesik, hisz a 13. dpo-nál járok de most stagnál. Nem tudom mit jelent, most már teljesen összezavarodtam. :shock: Arról nem is beszélve, hogy éjszaka elkezdtem görcsölgetni. Na nem vészesen, de érzem. Néha előjön néha elmúlik. Kezdek lemondani erről a hónapról is, de akkor most már kipróbálom az LH tesztet. Ez lesz a következő lépésem! :)
Most így néz ki a görbe. [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 964.33.jpg
[/img]

Mindenkinek további kellemes napot kívánok! Este próbálok jönni! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

mfan!
szerintem jól alakul a görbéd, csak így hiányos egy kicsit, hogy pár napot kihagytál. szeritnem. De ez már jó jel, hogy fokozatosan emelkedik. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Pan, már most szedd az E vitamint nem kell vele várni!!!

Most nagyon fájok lányok, ilyen nem sűrűn szokott lenni!

Kép
kata05

Snufi!
Kérted, hogy tegyek fel korábbi görbéket. Még van annyi időm, a hajtás előtt, hogy felteszem az októberi és a novemberit. Itt még csak a hőmet jelöltem igazán az akciók nem tükrözik a valóságot :oops:

Október
Kép

November
Kép

Ezek szerintem rosszabbak mint a mostani, de hát soha nem tudni.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

nem holnap vizsgázom, hanem ma este 6 :? de köszi a drukkokat :)

Kép
gaby25

Bocsi Mfpan rosszul írtam a nevedet. :oops:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

lili,
Köszönöm. Én is reménykedek. Csak ha ez így maradna, akkor megint jó hosszú lesz a ciklusom. A 17-18. cn-on éreztem is valami szúrkálást. Akkor talán lehetett pé. Csak maradjon már így magasan a hőm!!! Csak a jó görbe miatt, mert ebben a hónapban úgysem volt babagyártás.

A Tiéd nagyon szép! Ne görcsölj rajta, várj türelmesen!! Hátha 2-3 nap mulva + lesz!!!
mfpan

Sziasztok! Belecsaptam a lecsóba szervezés ügyileg!

Gaby, Zöldi és a többiek! Most biztos meg leszek kövezve, de vizsgálatok, meg ilyesmi elhalasztva, az hogy meddig azt nem tudom! Jelenleg nincs lelki erőm ahhoz, hogy menjek vizsgálatokra, meg UH, meg minden franckarika! Most egy kicsit elegem van! :oops: Nem feladtam, csak most muszály leállnom a témáról, nyugalom kell! Ha meg vizsgálatokra járnék, biztos megint túl izgulnám a dolgokat, hogy most volt pé, meg UH-val követve azt mondaná a doki, hogy most kellene házasélelet élni, aztán menjek vissza, meg menjek ide meg oda! Lehet, hogy két-három hét múlva meg majd menni akarok, de most ahogy Zöldi mondta olyan PatóPál urasan ráérünk arra még! Biztos elszörnyűlködtök, de még végül is csak 25 vagyok, júliusban lesz egy év, hogy próbálkozunk! Úgy érzem adhatok magamnék még ennyi időt!

Kata! Lh-teszthez nem értek, ha emlékszel nekem vagy 4 napig + volt, aztán meg mikor már az UH szerint is volt pé, akkor még mindig + volt!

Lili! Első pisiből volt?

Mfpan! Hát még egy kis (2-3 db) túrórudival rásegítettem a zserbóra! :lol:
bettike
Eger

Gaby! Drukk a mai vizsgához! Ügyi voltál tegnap is!

Snufi! Doki után azonnnnnnal jelentkezzz!!!! :twisted:
bettike
Eger

snufi: szerintem nem én kérdeztem, hogy holnap (vagyis ma) tesztelsz-e
:?

Vagy igen? Vagy mégse? Jaj, de határozatlan vagyok :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

gaby,
Bocsi, igaz! Csak ma olvastam a tegnapit, és azt hittem azt maírtad ezért .... Szóval figyelmetlen voltam! Meg hülye, hisz holnap szombat!!!!Dehogy kívánok hétvégére is vizsgát!!!! De a maihoz sok-sok szerencsét!!!

lili,
Nem gond! Ez sem rossz!!! Értettem.

bettike,
Megértelek. Ez szerintem sem hosszú idő. Ha úgy érzed, most egy kicsit elég ebből, akkor majd.
Ezek után Miki elbújdokol.... Azoktól el is tűnhet, akik zebrásodásra hajtanak napokon belül. Akinek szükséges, oda pedig átcsalogatjuk valami kedvességgel...

snufi,
Várjuk a jelentkezést!!!
mfpan

Elsüthettek egy disznó viccet? Csak hogy egy kicsit jobb kedvünk legyen (lehet, hogy már ismeritek):

Egy idos hölgy rettegesben tartotta a dilihazat. Olyan gyorsan száguldozott a szobák között a motoros kerekesszékével, hogy bedolt kanyarban.

Egy ápoló megállította és azt kerdezte tole:

- Van Önnek jogosítványa erre a jármure?

- Termeszetesen van - valaszolta a hölgy, és egy csokipapírt adott a férfinak.

- Rendben, de vezessen óvatosan - felelte az.

Tovább robogott, keresztül a hallon, de nemsokára egy másik ápoló állította meg.

- Van Önnek érvényes forgalmi engedélye erre a jármure?

- Termeszetesen van. - válaszolta és egy rágógumipapírt adott oda.

- Rendben, vezessen ovatosan!

A no tovább gurult, befordult a folyósóra, és a folyósó végén meglátott egy férfi beteget, tök puceran, álló farokkal.

Hirtelen lefékezett, és bosszankodva szólt:

- A fene egye meg, már megint a szonda...

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva! Köszönjük! :lol: :lol: :lol: :lol:
bettike
Eger

Szívesen :D
A fenébe, már írni sem tudok helyesen: elsüthettek 1 t-vel

Szilvi

szilvaqueen

lili! szerintem korai volt a teszt, főleg ha esetleg nem reggeliből csináltad. 14 dpo előtt csak abból érdemes. görbéd az előző két havi alapján elég babaszagú!!! holnap vagy holnapután reggeli pisiből!! ++++++++++++++

szezso! szépen alakul a görbéd felfelé. lili után lehetsz a haramdik.

de szép lenne, ha mindkettőtöknek sikerülne, és jönnem még snufi is +1 nek. na jó a sorrend nem biztos hogy jó.

bocs hogy nem írok mindenkinek, próbálok pihengetni, mert még mindig fájdogál a hasam. dokit majd csak jövő pénteken hívom, utána hét szerdán megyek. akkor már tuti látszani fog minden ami kell.

judis

Szilva..köszi a drukkot. Igen, ngyon izgulok a doki miatt. De még mielőtt a KAáliba mennék előtte a máik új dokihoz megyek ide a MÁV-ba aciszták miatt. Ma kéne megjönnie, de sehol semmi...

Snufi..milyen vizsga és hánykor kell szorítani(lehet, hogy itt a mhelyen kapkodva olvastam és nem vetetm észre az infót) :oops: :D

Ancsa! Jobbulást! A doki nem volt túl tapintatos. Hova jársz és kihez?
De SEMMIKÉPP ne aggódj! JÖNNI FOG az a babóca!!HIdd el!!!

Szezso! Drukk.

Gabi! Grat. a mai vizsgához..nemsokára majd a babához fogunk gratulálni!!!Ma is szorítok!

Bettike!Sajnálom, h. így el vagy keseredve. FEL NE MERD adni, mert a baba odafentről már figyel és várja, hogy mikor jöhet le hozzád!!! Kitartás!

Mindenkinek üdv

babaimádó
Kép
babaimado

babaimádó: Lehet, hogy a ciszták egy kicsit felborították a rendet bent, és azért nem jött még meg. De hát hosszú még a nap...

Szilvi

szilvaqueen

SZilva..gondolom én is hogy a ciszták meg a sok gyógyszer össze-vissza (amit az exdoki írt) bezavarhatták.
Jó volt a vicc :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Az ilyen kö...g dokikat senki nem ellenőrzi??? Az ember sem tudja, hogy kiben bízzon. :cry:

Szilvi

szilvaqueen

Bettike, miért kéne elítélni, örülünk, hogy megbízol bennünk és elmondod amit gondolsz! most így döntöttél és biztos helyes is. Az Lh nem érdekel, csak jó volt hogy + volt, bár szerintem tegnap este- ma reggel volt pé-m. A fájdalom elmúlt!

Na megyek dolgozni a gyerkőcökhöz közé!

Zöldi figyelmébe ajánlva az esti programom, hogy megyünk a PAP-hoz! :lol:

Kép
kata05

gyónnod is kell kata?

Szilvi

szilvaqueen

Halihó!

Semmi újság... Most meló sincs... :? Unatkozom.

Januári 3-nak meg kell lennie! KÖTELEZŐ!!! :lol:
Úgyhogy tessék kérem belehúzni!

Kép
szilcsi

Köszi Lányok a biztatást!
Tényleg nem reggeli pisiből volt. Felbuzdulva haza mentem munka után és teszt.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Babaimado! Szerintem engem félre értettél, mert pont az, hogy nem vagyok elkeseredve! :lol: :wink: Mert ha el lennék keseredve, akkor fűbe, fába kapaszkodnék a megoldásért! Inkább csak túl görcsös voltam, és belátom tényleg, ezért kell egy kis nyugi! Írtam is, hogy dehogy adtam fel! :wink:

Pestiek! Még is kellene az infó az Operettszínházról!!!! :lol: :lol:
Hova érdemes jegyet foglalni!???????
LÉÉGYSZIII ADJATOK TIPPET!!!!
Igaz, hogy nem ferbruárban, hanem márciusban lesz jegyün úgy néz ki a Rómaó és Júliára!!!!!
bettike
Eger

Lili! Ejnye-bejnye! Hát 12 dpo-n nem csinálunk tesztet csak úgy ukmukfuk! (Így kell ezt írni?) :lol: :lol:
bettike
Eger

Bettike!
Azt hiszem igen így kell írni! :lol: :lol: :lol:
Igérem most kivárom a vasárnapot ha addig nem jön piri.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

lili: csak nyugi, ha baba van a dologban (már pedig mi más lenne :lol: ), akkor úgy sem fog megjönni. Tereld el a figyelmedet, főzzél, mossál, takarítsál (és ezt így kell írni? :lol: ) :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok! :)

Szezso, szép görbe! :lol:

Szirmi, szerintem a 13.nap.

Gaby, gratu! :D

Lili, egész más az ehavi görbéd, mint az előző 2!!! És hogy írtad, hogy nem első pisiből volt a teszt, szerintem tuti babás vagy!!! :wink:

Bettike, úgy cselekedj, ahogy érzed! Ez a legfontosabb!!! :)

Babaimádó, nem vizsgázok (ill. majd 25.-én). Ma vizsgálat, vasárnap teszt. :idea:

Bettike, honlapon nincs térkép a helyekről? Szokott lenni!

Enyém görbusz:

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

snufi: neked is szép kis sormintád lett :D

Szilvi

szilvaqueen

No akkor vasárnap Snufi és Lili tesztel egy olyan pozitívat, hogy csak na! NA!

Snufi, ha dokihoz mész, akkor talán már ma megmondhatná, hogy ott a baba, hogy ne kelljen vasárnapig várnom, mert már annyira izgulok :)
sonjus

Rendben Sonjus! Édes vagy! :lol:

snufi

Lehet látni ilyenkor már a picit? Vagy csak a petezsákot?

Szilvi

szilvaqueen

szilva!
szerintem még petezsákot is csak alig. de egy sima "kacsás" orvosi vizsgálatnál lehet látni egy lilás elszineződést vagy mit már ilyenkor, ami utal terhességre.

judis

szilva,
Király a vicc!! Köszi!

lili, szezso, snufi,
HAJRÁ!!!

babaimádó,
Én is drukkolok! Nem lesz ott semmi gond!

kata,
Jó munkát a liliputiak között!

judis,
Pihizzél is sokat, Nektek most az kell!

sonjus,
Mikor kell ma menned a dokihoz? Mert én kb. 2-ig dolgozok, hétvégén meg nem leszek netközelben. Akkor én ebbe belepuszulok, ha nem tudom meg a fejleményeket!!!! Lehet, hogy belógok valami internetes helyre, hogy meglesselek Benneteket!!!
mfpan

snufi

snufi,
Sikerült összekavarodnom.... Szóval ezt a kérdést és szöveget, Hozzád intéztem:
Mikor kell ma menned a dokihoz? Mert én kb. 2-ig dolgozok, hétvégén meg nem leszek netközelben. Akkor én ebbe belepuszulok, ha nem tudom meg a fejleményeket!!!! Lehet, hogy belógok valami internetes helyre, hogy meglesselek Benneteket!!!
mfpan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?