Sziasztok!
Mennyi minden történt itt ma
Mi érzetileg ugyanúgy, az NST azért hegyesedett, és már 1 ujjnyival kevesebbet kell ledolgoznunk a méhszájon. Keddig kimenőt kaptam

és megbeszéltük a doktorral addig úgyis.
Fibi! Gratulálok a kisfiúhoz, és hogy már nevetek is van

nem tudom hogy csinálod!
Nekünk még most se, Feco becsomagolta a szakirodalmat hozzá, és ejtettük a témát...
A fiú-lánykérdésre pont az ellenkezője is bejön, nekem azt mondta az asztroszaki, hogy semmi Vénuszom nincs, biztos lesz egy csattos, öltözködös lányom, hogy fejlődjek

ettől azért tartok.
Én próbálkoztam anno öltözni, halovány kosztüm, kicsicipő, tuti 40 pasival kellett felmászni egy rácsos olajos gőzös alulépcsőn megtekinteni egy hőcserélőt, azaz igazság a hőcserélő jobban érdekelt mint a kicsicipő így minden a helyére került
Homeo kérdés:
eddig boiron bogyót szedtem, de elfogyott és most remedia van, az első 4g, ez meg 10g de sokkal kisebb, és hamarabb eltűnik (nem tudom mi a 10 g rajta) ismeritek? ugyanannyi kell?
Tv: hááát nem minden műsor hasonló mostanában? két lényeges szempont celeb legyen, de min. metroszexuális - imádom

a tartalom tartson a 0-hoz, de azt is elkiabálják az előzetesekben.
Amúgy a pasim most Mónikafüggő, nem tudtok vmi orvost, terápiát?
Mindez azért mert itthon egyedül dolgozik, régen a munkhelyén hülyültek, és ezért kikéri magának, néha hátrafordul (amúgy rendesen ugye monitornak van) és harsányan röhög.
Mióta itthon vagyok meg akarja velem beszélni, jajjjj, és azóta legjobb mióta feliratozzák alá a hozzászólásokat, hangosan olvassa bármit is csinálok, le ne maradjak a legjobb részekről. Egy ideje a hiradón is képes harsányan hahotázni...kiegyensúlyozott a lelkem, lehet tőle hozzállást tanulni, bénázik előttünk egy autós fél órája, legszívesebben nyomnám a dudát...erre azt mondja biztosan tortát visz

és természetesen mostanában mindenki aki ledúr 5 autót az előzésével a 4-en az szülni siet, az cseppet sem kizáró ok nála, hogy vmi céges transzportert vagy kamiont vezet az illető.
Bölcsi, RR: én értékelem N. munkásságát, sokkal könnyebb eldöntenem a boltban miből maradt ki az anyag. Amúgy nem irigylem a gyerekeiket, sanyarú gyerekkor ez is.
A bölcsire is van pl. és ellenpélda mint mindenre, szerintem ded és helyzetfüggő a dolog. Nem vagyunk egyformák- aminek nagyon kell örülni!- és amíg az egyik gyereket táplálja a társaság, a másik otthon gyarapszik jól a mamival, és totál össze tudja kapcsolni a tesóérkezést az ő bölcsibetávolításával, ha erre érzékeny.
Az a gáz ebben az ügyben, hogy a legtöbben nem úgy tehetünk, ahogy az nekünk kellene. Hiába akarsz Te bölcsibe menni, ha nincs hely, ha rossz ami a szomszédban van, ha az igényeidhez magánbölcsi kellene, de nem tudod kifizetni...
MO-on a családok nagy része (a kivétel elhanyagolható, attól, hogy nyomja a média) sajna ritkán az igényei szerint dönt a családi kérdésekben, ez egy kényszerdöntős ország. Ennek egyetlen sírnivaló oka van, hogy a család, gyerek, anya, nő érdeke mint olyan prioritásban valahol legesleghátul kullog. Megkockáztatom fel sem merül, hogy ilyen akár létezhetne.
Andi