A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Niki: Viola 2300 grammal és 46 cm-rel született :wink: Úgyhogy fel a fejjel, ez mostmár jóóóóó lesz :wink: Kitartás!++++++++++++++++++

Gira: Nagyon édesek a csajok :) Örülök, hogy jobban vagy, avagy hogy ismét "kivirágoztál" Szegeden :lol: Boldog hófordulót!

Rika: Sudokrem :( Az télleg baromi drága, viszont a legjobb popsikenőcs a világon! És felment az ára????
Majd megtanul járni, ne sürgesd, majd ha elég erősek lesznek a lábai és az egyensúlya is oké lesz, majd beindul, szaladhatsz utána :lol:
Még nemtom ki lesz bent szülésnél, naná, hogy Barbit szeretném, de ha nem lehet felkérni (addig majd kitalálnak arra is egy új törvényt), akkor nem tudom hogy lesz! :roll:

Zitaa: Mi 18.30-tól 19-ig fürdünk. Utána vacsiztatom őket rendes kaját kapnak, általában hideget zsömle margarinnal megkenve, rajta felvágott, sajt, ubi vagy paprika paradicsom, mikor mi és natúr joghurtot isznak hozzá egy egy pohárral. Este tápit már nem kap a Viola, vacsi után max vizet ihat, mert ugye vacsi után fogat is mosunk! Viola naponta 1x tápizik, reggel! V majdnem egy egész zsömlét bepuszil vacsira, tehát nem hiszem, hogy éhes marad :lol: Márk mennyit eszik este és mit??? Ha éjjel felkel és éhes akkor nem elég neki a vacsi! Én nem hiszem, hogy ebben a korban sima tápival jóllaknának.... Sztem már kell a rendes kaja, de ez magánvélemény, meg aztán biztosan nem mindegy gyerek működik ugyanúgy :wink:

Lépek pakolok, nemsokára indulunk hazautazunk a 7végére, csak mi csajok. Apa marad :wink:
Puszka
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dancsi: Bakker gyógyuljatok++++++++++++++ Nálatok is mindig zajlik az élet. de azért rendesek voltak a srácaid, hogy hagytak kicsit lógva :lol: Viola nem tűri ha leülök társasozni Bogival, jön és rombolja le.... :evil: Csak az a baj, hogy egyszerre alszanak ugye,egyszerre vannak ébren, akkor mikor játszak a Bogival? Mert ő meg igényelné......
A Kolpingban tutijó lesz :wink: :wink:
Találtatok albit????

ceniko
Szeged

Enikő,
még nem keresünk, amíg nem tudjuk, hogy mikor kell költözni, ez sokmindentől, elsősorban a papírmunkáktól függ (hitel, szocpol van a házon)

nekünk a SUdocrem nem jó, egyik gyerek sem bírja, de sokan esküsznek rá

nekünk a csukamájolajsat bírják csak, jó büdös

írtam pü-t

nekünk is ez van, egy a napirendjük már, és sosem vagyok kettesben Jozsóval, és ez nem jó neki :( Boldi meg többnyire nem hagy bennünket, mindig az kell neki, mint ami Jozsónak és ő még csak rombolni tud, amire Jozsó nagyon bepöccen és kezdődik a harc.....
Vendég

Ceniko, Dancsi!

Jaj nekem! Szóval lesz ez még rosszabb is? :shock: Már most se tudok foglalkozni Rékával, mindig e jövőben bíztam... ezek szerint hiába :(
Vendég

Gira,
az eleje sokkal egyszerűbb volt, addig, míg Boldizsár nem kezdett el helyet változtatni és nem kezdett el érdeklődni Jozsó jétákai iránt

kb. 5-6 hós koráig, akkor kezdődött a harc köztük és most kezd élesedni

Jozsó addig rá se bagózott a babára, szinte fel sem tűnt neki
Vendég

Enikő!
A nevek hogy tetszettek???? :shock:
A vacsora nálunk is fél 8 felé van, Márk általában főzeléket hussal, vagy valamilyen főtt ételt eszik. Ha nincs főtt étel, akkor hideget, esetleg tejpépet, tejbegrizt. És mivel 10 óra fele alszik el, akkor még ott az ágyban, félálomban iszik tápszert. nem sokat, max 1,5 decit.
Éjszaka mégis ébred, sokszor. :roll: Hajnalban adok neki általában megint tápszert. :?
Ma elvittem egyébként a dokihoz, megvizsgálta,azt mondta nem lát semmit rajta, az inye nagyon duzzadt, adjak neki Nurofent. :(

Zita

Kép
zitaa

Zita,
hányszor kel? és hogy bírod? Jozsó ilyenkor már aludt rendesen, Boldi borzasztó.

legalább 3* kel, jó eseben

rossz esetben óránként :(

Jozsó 6-kor vacsizik kenyérféleséget, majd 7-kor fürdés, előtte tápi (300 ml)
Vendég

Zitaa: Hát nekem nem jönnek be ezek a nevek :oops: De azért köszi a tipekket szivesen veszem :lol:
Sztem nem az éhség miatt kel Márk! Nem próbáltátok, hogy apa megy be hozzá? Vagy senki? Hátha visszaalszik, ezt eljátszátok 2-3 éjszakát és utána már nem fog kelni! :wink: :lol:

Dancsi: Én néha olyan genya vagyok, hogy Violát bebaszarintom a kiságyba (nincs járókánk) teszek be neki 1-2 játékot, és Bogival gyors nyomunk egy kártyapartit vagy egy "Ki nevet a végén"-t, a kiságy előtt a szőnyegen :lol: Érdekes, hogy V simán végignézi a játékunkta, nem reklamál, de ha kivenném, jönne törne zúzna, tépne :evil: :lol:
És akkor szoktam elkapni Violát, ha Bogi épp a számítógépen játszik, vagy belemerül a Thomasba (megvannak dvd-én)
Szal nem egyszerű, de azért összehozzuk :wink: :lol:

Gira: Sztem kezdheted feltűrni a gatyaszárat és készíteni az idegrendszeredet :lol: :lol: Ez ennél már csak rosszabb lesz, legalábbis nekem ez a tapasztalatom!!!!! :wink: Főleg amíg nem tudnak egymással eljátszani. Mert Viola még a mai napig nem rendeltetésszerűen használja a játékokat, illetve van amit igen van amit nem. Bogi szépen játszana, a kicsi meg zúzdázik...
Ezért játszom velük, mert ha ottvagyok, akkor szépen elvannak.... :wink: Csak nincs nekem arra mindig időm.... :shock: :lol:

ceniko
Szeged

Dancsi!

Hát Márk kb ugy alszik mint Boldi. :roll:
Jó esetben 2-3 szor kell, rossz esetben óránként. :evil:
És én már kurvára kivagyok!!!!
Az a baj, hogy Ő szerintem aludna, csak olyan mintha fájna neki valami. Dobálja magát, fetreng, kúszik-mászik, nyöszörög, sírdogál.Én mindig arra gyanakszom, hogy a hasa fáj, de hát más-mást vacsorázik, az éjszaka mégis ugyan olyan szar! :cry: Ha nem adok neki tápszert, akkor is. Mert arra is gondoltam, hogy attól fáj a hasa.

Enikő!
Márk ágya át lett alakitva kis heverőnek, ugy hogy Ő vagy kimászna, vagy kiesne ha nem foglalkoznánk a sirással. a kiságyban egyszerűen nem maradt meg. :cry:

Zita

Kép
zitaa

Dancsi! Sajnálom hogy megint betegek vagytok, jobbulást! Akkor már el is tudtátok adni a házat? Mikor kell kiköltöznötök?

Zita! Köszi, Orsi is nagyon szeret itt lakni, büszke rá nagyon hogy saját szobája lett, és hogy most már egyedül alszik el, már nem kell melléülnöm 2 hete! Igaz éjjel sokszor ébred, de ö mindig is ilyen volt. Átmegyek, betakarom (itt nagy ágyat kapott és ebben sajnos elmászik az ágyban) ilyenkor bánom nem vettem a kistesonak másik rácsos ágyat, Orsi imádott abban aludni és nem tudott elmászkálni álmában.

UH ma 2 héttel nagyobbnak mérték a babát bpd 75,3mm, sulya 1600g

Enikö! Hányingered van, volt? Nem vagy nagyon fáradt? Viola most már egész nap bölcsis?

Kép

Kép

Karmen
karmen

ceniko: és nem vitték át a gyerekkórházba?
Most már csak benn marad még egy pár hétig!!Jönnek-mennek a frontok, de megbeszéltük Rékánkkal, h még növöget sokat bent!! :lol:
Heti kép:
Kép

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak most van lehetőségem megköszönni a babaholmikkal kapcsolatos infóitokat, de eddig beteg voltam, nem volt sok kedvem gép elé ülni.
Most végigolvastam amit írtatok és KÖSZÖNÖM szépen! Sokat segítettetek. Ha lesz még kérdésem, akkor úgyis jelentkezem és kérdezek.

És köszi a szopipárnás tapasztalatokat is!

Üdv,
E.
szerika

Karmen,
igen, eladtuk, az, hogy mikor költözünk attól függ, hogy a hitelt, szocpolt mikor tudjuk levetetni a házról

először a szocpolt kell (jegyzői engedély kell hozzá, majd ügyvédi letétbe helyezni a pénzt, amit az új ház lakhatási engedélyekor kapunk vissza)
a hitelt eztán lehet intézni, nem fizetjük vissza, csak felajánlunk egy másik ingatlan fedezetet

ez kb. 2*2 hónap, de a jegyzős témánál talán tudtunk szerezni jó ismerőst, a bankosnál meg én vagyok a jó ismerős (abban a bankban dolgoztam, ahol felvettük, talán meg tudom gyorsítani, bár Bp intézi, szóval csak reménykedni tudok)
nekünk sürgős lenne, mert kell a pénz a házhoz, kb .a felét fizetik ki most, a másik felét átadáskor
Vendég

gyanixi,
szép a pocakod, de nem fagysz te meg ebben a ruhában?

én polár pulcsiban vagyok itthon, a gyerekeken is 2 réteg ruha, és kb. 21 fok van bent
Vendég

Sziasztok!
Hű, de sok volt a termés. alig győztem visszaolvasni, ha vmi kimarad, bocsi érte.

Niki!
Ricsink 2300 gr-mel, 47 cm-rel született, szóval nyugi. De a babóca sztem "csak gyakorol", bent marad ő még, amig kell, nyugi. :)

Exi, Kármen, Ági!
Köszi az előkés tippet, megyek és beszerzek egy ilyet, mert az állandó foltmosástól úgy érzem, megőrülök.

Cenikő!
Érdekes dolgot írtál az orvosságokkal kapcsolatban, azt hiszem tényleg érdemes lesz kint szétnézni. Szabadkán?

Mérleg téma: Mi vettünk, mert Ricsit méregetni kellett, Dávidot viszont csak kedden és pénteken mértem (igy találtuk ki) egy pár hónapig. Most meg adom tovább a bnőmnek, aki szinte mindjárt szül.

Dancsi! Jobbulást nektek és gratula a gyors lakáseladáshoz.

Pelus: Én a pelusdiszkontban kis kék bálnásat szoktam venni, és elégedett vagyok vele. Eléőtte a Liberora esküdtem, de duplán egyszerűen nem tudom megvenni, ez van. De klassz a DM-es is ám! :(

És záróakkordként egy tesco-s sztori. A két gyerekkel elmentünk pár napja vásárolni. Dávid a bevásárló kosárban ült, Ricsi mellettem álldogált. Egyszer csak a pénztárnál lekapott a polcról egy bordó dobozos óvszert és szorongatta. A szivárvány összes színében játszottam ,és próbáltam elkérni, majd elvenni tőle, mire torekaszakadtából ordítani kezdett. A két pénztáros, majd megfulladt a röhögéstől, és mivel nem tudtam elvenni tőle, hát megvettem...

Puszi mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Ígértem képeket, íme:

Dávid:

Kép

Dávid majszolás után:
Kép

Ricsi :
Kép
Kép

Kép

Kép
romy1

Enikő,a Barnit beírattuk bölcsibe,leghamarabb nov. viszem,vagy tavasszal,de majd meglátjuk még................... :shock:

Nincs valakinek ismerőse a Rossmannál?????
A Budapesti ket. nyílt Rossman,oda szívessen elmennék dolgozni,és a bvölcsi sem volna messze! :wink:

Romy,a fiúk nem szeretnének valszeg kistesót egyenlőre :lol: ,az óvszer miatt gondolom...........
Nagyon vicces lehetett!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Édik a fiaid!!

Gyanixi,csini kismama vagy,turtira nem lesz semmi gond!!
Mit is mondtál,a klinikán szülsz majd??

Zitaa,sajna az éjszakáitok miatt!!
:?
A fogacskái kinnt vannak már???
Miből gondolod hogy a hasa fáj???
Nem lehet hogy rosszat álmodik??

Karmen ,jó súlyban van a baba....
:lol:
Tényleg sokalták,a védőnők hogy mennyit híztál??
Nem mondtad nekik hogy a dupláját majd leadod szoptatás alatt???

A Barni elválasztotta magát,2 napja nincs cici :cry: !!!
MOndjuk már csak este fürcsi után szoptattam,szerintem már tejcsi nem is volt benne,helyette vízet iszik!

Este vacsira vagy főzeléket húsival,vagy sonkás kenyert kap.

Neketek mikor jött meg a mensitek???
Már csak ha nem vagyok nagyon indiszkrét?

Kép
bibi226

Sziasztok!
Bibi!
Nekem először 2 hónappal kb a szülés után, másodszor 4 hónappal a szülést követően. :( Pedig szoptattam, na persze tudom, nenm ettől függ igazán. A férjem azt mondta, a Dávidnak adja a "csomagot", h vihesse bölcsibe majd. :) :) De égtem, nagyon. Amúgy tesó egyelőre tuti nem lesz, mert kicsit kikészültem, márpedig a harmadiknak is szeretném, higgadtságban, türelemben stb-ben a maximumot nyújtani, de úgy érzem, most még nem lennék rá képes. Sajnos Rossmanost nem ismerek. Üdv Romy

Kép

Kép
romy1

bibi:Köszi! nem a klinikán, a kórházban fogok szülni!!

dancsi: nem, nem fáztam, tudod aznap pont amúgyis besütött a nap és a mi kis lakásunkban meg mindig meleg van. De nem így szoktam a lakásban mászkálni, nyugi!!!

Kép
gyanixi

Sziasztok! :)

Gira :)
Édes a csajszi nagyon!! :D :D

Dancsi :)
Grat a házeladáshoz! :D
Gyors gyógyulást a srácoknak!
A Kolpingot én is szívesen kipróbálnám, de a Párom nem nagyon akaródzik szabaddá tenni magát, neki jó itthon is..ez van :?

Niki :)
Szép pocid van - írigykedem! :wink:
Ne izgulj, mostmár baj nem lehet! Biztos bentmarad még egy darabig a babó! :D

Érdeklődve olvasom a vacsis szokásokat.
Sajnos pár napja már nem elég a tejcsi Boitinak, így én pótolom tápival.
Vacsizni 6-fél7-kor szoktunk, olyankor vajaskenyeret eszik felvágottal és tejbegrízt v. pépet.
fél8-8 fürcsi, utánna szopi, és ráhúz kb 120-140 ml tápit.
DE így is ébred néha éjjel - ma is fél3-fél4 között 15 percenként kellett bemenni hozzá és visszafektetni - de nem hinném, hogy azért mert éhes. :roll:
Reggel fél7-7 között ébred, akkor még kicsi szopi, és utána még ráhúz 200ml tápit!!

Jól van ez így? Vagy próbáljam másként??
Jajj, szoptatni olyan egyszerű volt. :cry: :cry:

Megyek, mert Boti lerámolta a dohányzóasztalt! :shock:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Niki, nincs mit! Szerintem ennél olcsóbb nem nagyon van...és ugye nem mindegy, hogy mire költi az ember a pénzét, főleg egy bébi mellett. :)
Szépen növöget a lányotok.
Ha szülés közben fájdalomcsillapítót szeretnél, akkor alapból Algopyirn injekciót adnak. És ahhoz képest, hogy rám terhesség előtt egyáltalán nem hatott, szülés közben elég jót tett.

Gira, jók a képeid.
Én is teszek ide egyet a fiamról.
Kép

Dancsi, a fiúknak jobbulást! Én is remélem, hogy ez a kirándulás tényleg kikapcsolódás lesz számotokra.
Boldi ennyire keveset eszik??? :o
Jozsó milyen tápit kap, amiből 3 dl-t eszik meg?
Nálunk most 23-24 fok van, rajtam egy póló és bugyi van... :) Petin meg egy kombi és egy vékony naci.

Enikő, jó hétvégét nektek!

Kármen, hát a ti babátok is szépen fejlődik! Peti is kb. a 31. hét táján rendelkezett hasonló méretekkel...

Erika, mi volt a gond nálad?

Romy, nem tudom, hogy a pelusdiszkontban mennyiért veszed a pelust, de ha jól sejtem, akkor ez a Lidl-es kis csomagos, aminek a maxija 14 db-os és 519 Ft-ba kerül.
Ahogy nézem, Ricsi nem szeretne több kistestvért. :D

Bibi, Rossmannügyben sajna én se tudok segíteni. :( De drukk, hogy összejöjjön a meló. Érdekes, hogy a neten még nem is hirdetik...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Romy! Nagyon tetszett a sztorid :lol:

Bibi! Nekem az elsőnél 4 héttel a szülés után, a másodiknál 6 héttel a szülés után jött meg... Roppant termékeny nőszemély vagyok, bár csatlakoznék Romyhoz... én is várnék még pár évet a következővel. Vágyom egy nyugodt, békés, káosztól mentes babázásra :roll: Ez pedig csak akkor lehetséges, ha a csajok már oviban vannak. Szóval min 3 évet várunk a következővel ;)
Vendég

Bibi! Igen sokalták. Nem tudom miért nem gondolnak arra is hiába mondtam hogy tul vékony voltam, ill. már vézna, kell is a hizás, arrol nem beszélve a szopi hogy lefogyasztott.

Nálunk 20-21 fok van, én is izzadok mióta terhes vagyok.

Gira! Hü akkor én nagyon szerencsés vagyok hogy nekem csak 14 hósan jött meg. Azt hittem mindenkinek sokára szokott

Kép

Kép

Karmen
karmen

Helló!

Gyorsan teszek fel képeket, Dénesnek csütörtökön volt a szülinapja! Mi akkor köszöntöttük, a bulit ma tartottuk, bulis képek jövő héten lesznek!

Dénes 1 naposan:
Kép

Az elégedett 1 éves az ajándékban: :)
Kép

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Bibi, ami a menzeszt illeti, nekem még mindig nincs.
Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi! Boldog szülinapot a jóképű Dénesnek -így kissé megkésve is-!

Bibi! Lottival anno 7 hónapra jött meg, most meg Lindi nem volt 3 se. :( És teljesen pontos ciklusaim vannak. :( Hosszú szopi no menzesz teória nálam megdőlt. Lindi még szopizik 3x, 4x.

Romy! Terveztek még tesót?Mikor lesz az államvizsga?
Édesek a fiúk nagyon!

Zituska! Szvsz jól csinálod.

Dancsi! Gyors gyógyulást nektek!
Kolping tuti jó lesz!!!! :)

Gira! Én már leszoktam a lányok hasonlítgatásáról. Hiába 1 anya, 1 apa, más a kettő és kész. Pl.: Lindi mozgásfejlődése (mindamellett, hogy Lindike nagyobb baba, mint a nővére volt) sokkal gyorsabb volt mint Lottié, viszont Lotti ilyenkor már aludt éjjel mint bunda.
Harc nincs a lányok közt, de Lindikét mindig az érdekli ami a nővérét -tök természetes szvsz-.
Most 2 napja pl egy építőkönyves Babaházat csináltunk Lottival, na ezt Lindike kénytelen volt a járókából végigasszisztálni. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

hali!

nekem sem jött még meg, de annyira nem is hiányzik:)

Niki én kaptam kéjgázt szülés közben , ne nevessetek ki, nem tudom milyen gáz, lehet, hogy ez nem a hivatalos neve. De olyannyira nem hatott, hogy majd leütöttem a szülésznőt mikor az orrom alá dugta, pedig én kértem, hogy adja gyorsan. Majd te is tapasztalod, hogy ha természetesen szülsz, akkor nem tudod kontrollálni magad, utána még az orvosodtól is bocsánatot fogsz kérni, eamiért elküldted őt szülés közepén a francba:))))))))) Én nem káromkodtam közben, hanem úgy vezettem le a fájdalmat, hogy viccelődtem, így el tudtam valahogy viselni. Nem szabad pánikba esni.

Ja, és elvileg szerettem volna epiduralt, de arra fel kell kérned azt az orvost, aki majd beadja, ami plusz pénz. Nem elég a friss véreredmény, mert ugye nekem Czank csak ennyit mondott. Arról nem mesélt, hogy az orvos is kell hozzá, mert ugye 1 szem orvos tudja csak beadni és hajnal kettőkor nem volt bent. Gondolom egy pár ropogós tizesért bent lett volna. ... na mindegy...

Hú, mit is kérdeztél még?

Ja igen, Barnit már nem mérjük, elég egy havonta a tanácsadáson, mert nem akarom stresszelni magam, hogy méricskéljem. Egyenlőre van tejcsim, jól érzi magát, úgyhogy csak úgy sacc/kb öt és fél kiló körül van:))))) a gyöngyöm:))))))

Mondtam már, hogy imádom?

KépKép
esztermoro

Sziasztok!
nem is tudtam h. ilyen ramaty az ellátás a kórházban, nem lehet EDA-t kérni?????????????????
nem hiszem el h. nem volt bent éjszaka aki betudta volna adni, mert mi van ha császár lesz, akkor nem lett volna aki altasson??????
nem lesz kár értük ha bezárják....
Vendég

Romy, Gira!
nagyon édik a gyerekek!

Zsuzsi!
Boldog szülinapont Dénesnek! hogy megnőtt :D

Exi!
Peti nagyon ügyes!

úgy imádom h. ilyen jóóó idő van, rajtam már kitört az allergia , hurrrá, még lehetett volna 1-2 nyugis hónapom. nem elég rókakoma, még ez is és nem szedhetek semmit.
Vendég

Zozo! Altatni éjjel is tudnak/szoktak a korházban, de nem mindegyik anesztes ad be epidurált, hogy nem adhat v. nem vállalja nem tudom, de ez tény. Minden éjjel is van beosztott anesztes ügyeletes, szoval sosincs abból gond, ha éjjel kell operálni, ilyet elképzelni sem lehetne szerintem.

Zsuzsi! Boldog szülinapot, tényleg milyen gyorsan megnött ö is!

Dancsi! gratulálok hogy ilyen hamar el tudtátok adni! Találtatok már telket is?

Exi,Romy! Nagyon szépek a gyerekek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Én is erre gondoltam, de abban biztos vagyok h. az anesztes orvosok közül mindegyik tud epiduralt adni, olyan nincs h. nem, vagy mégis??
( még rosszabb... )

elég lehangoló h. a mai világban a lehetőség sincs meg.
biztos megvan rá az okuk, de remélem nem az h. nem tudják beadni.
Vendég

Exi: köszi az érdeklődést. Sajna elkaptam egy jó kis torokgyuszit, volt láz meg minden, persze gyógyszert nem lehet rá szedni. Mostmár jól vagyok, csak köhögök még és fújom az orrom, közben meg reménykedek, hogy lassan ez is elmúlik, meg hogy a Bébinek nem lett ezáltal semmi baja.
szerika

Sziasztok!
Rég nem jártam itt, most is csak azért ugrottam be, hogy szóljak hogy néhány dolgot amire már nincs szükségünk szívesen továbbadnánk.

Eladó tehát:

- Pierre Cardin Babakocsi 2 funkciós, ültethető, állítható bolygókerekes, biztonsági övvel esővédővel 12.000,-Ft-ért

- Szoptatóspárna (Tommy) kék sárga huzat levehető 3.000,-

- Pelenkázótáska Pierre Cardin (ezt sokat használtuk) sötétkék, pelenkázóalátéttel 2.000,- Ft ért

- Egy egyszerűbb de jó állapotban lévő világoskék pelenkázótáska, pelenkázóalátéttel 800,- Ft

- Autóba köthető babahordozó 0-13 kg-ig vadiúj kék-sárga kockás huzattal , újszülütt szűkítőpárnával 6.000,-

- Cicco járóka téglalap alakú, textil oldalú, mosható huzattal sötétkék, cica díszítéssel (mi utazóágynak használtuk) nagyon jó állapotban 10.000,- Ft-ért

- Babaágyba rácsvédő rózsaszín-macimintás teljesen új 700,- ft.

Kérésre szívesen küldök fotótkat is.

Érdeklődni a timipomat@freemail.hu címen, vagy a 30/911-79-52
pomat

Zsuzsi :)

Nagyon boldog szülinapot kívánunk Dénesnek!!! :D :D :D
Nagyon helyes kislegény lett a nagyon helyes kisbabából! :D

Mensi:
Nekem Boti 8 hetes korában mintha megjött volna, de azóta sem...
Bár lehet, hogy a Cerazette miatt van.
Nemsoká kiderül, mert most szedem az ucsó levéllel, aztán abbahagyom. Sajna annyira kevés a tejcsi, hogy már sztem nem érdemes tovább szednem.

Boti mostanában nagyon sokat ébred éjjel. Nem tudom miért. :roll:
Éhesnek biztos nem éhes. A foga ugyan jön, de nem fájdalmasan sír, csak megébred, és hív, h: "ana-ana-ana", és áll az ágyban. Visszafektetem, csönd, aztán félóra-óra múlva kezdi újból. :roll:
Szerintetek??

Íme egy friss kép: "lazulás kaja után" :lol:
Kép

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Nálunk ugyaz ez a helyzet.Mesi éjjelente többször is felkel csak nem tudjuk,hogy miért.

Én is a Cerazettet szedem,de nekem még sok tejem van.Igaz már kezdem leszoktatni róla,mert elég fárasztó. :roll:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Üdv!

Zozo, nem vitatkozni akarok, de én meg a Klinikát zárnám be, olyan körülményekkel... :roll: Az EDÁ-ról személyes tapasztalatom nincs, de ha tudtam volna előre hogy csaszim lesz, akkor is altatást kértem volna... Szerintem egyébként az EDA beadásához külön vizsga vagy valami hasonló kell.

Erika, a lényeg, hogy meggyógyultál.

Zsuzsi, milyen nagyfiú már Dénes, boldog születésnapot az ifjú uraságnak! :)

Zituska, köszi a Petikajcsit még egyszer!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuzsi,Dininek nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! :lol: :lol:

Zozo,én klinikán szültem edá-val,ott semmi gond nem volt belőle! :lol:

Exi, mi bajod a klinkával?
Én bármikor bementem mindig tisztaság volt,(ez a kettesről anno nem mondható el)
és nem utolsó szempint ha bármi gond van ,a ketes kórházból átküldenek a klinikára. :roll:
De ez egyéni véleményem.........
Bocsi!!

Ha csaszis lettem volna,és lehetett volna választani, én akkor is Edá-t kértem volna,hogy minél hamarabb lássam a babát,és tudjam hogy minden ok vele! 8)

Én már 3 napja nem szoptatok,és kb. 3 hétig csak este volt szopi,és még nem jöt meg. 8)
Mondjuk mintha görcsölne a hasam. :roll:

Zituska,nagyon édi Boti,ilyeneket a Barni is csinál............... :shock:

Kép
bibi226

Exi!
bevallom legszívesebben Telkiben szülnék :lol: ha lenne rá lehetőség.
soha nem érjük el Európa színvonalát, sem emberi sem másmilyen módon :(
Vendég

Karmen,
igen,a telek már rég megvan :)
a házat meg azért nem olyan hamar, majdnem 5 hónap alatt adtuk el

Exi,
mi a baj a klinikával?

Zozo,
én is nagyon allergiás vagyok és amikor Bogyival terhes lettem, utánajártam és az orrspray használható, a gyógyszrek a 2. harmadtól (ha nagyon muszáj), a puffok meg akkor ha asztmás roham jön, de csak nagyon indololt esetben
nekem elég volt az orrspray
Vendég

Üdv!

A Klinika VS. Kórház témát régebben kiveséztük, akkor le is írtam.

Bibi, nekem egy ismerősöm mesélte, hogy EDÁ-val szült, és megmutatták neki a lányát, de finoman szólva nem érdekelte, mert annyira kába volt. Na akkor inkább aludjak egy jót. Ennyit rólam és az EDÁ-ról...a második babámnál is altatást fogok kérni.

Zozo, na ott én is szülnék. :D

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Én is nagyon régen nem írtam már, így sajnos esélyem sincs visszaolvasni, csak az utolsó oldalt futottam át… :oops:

Klzsuzsi :) Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok Déneskének, aki egyébként GYÖNYÖRŰ! :lol: Milyen tortátok volt?

Gyanixi :) Nagyon szépen gyarapszik a kis Réka, nem lesz itt semmi baj!

Dancsi :) Jobban vannak már a fiú? Jobbulást kívánok nekik!

Enikő :) Boginak ugyanazt kívánom (itt is)! Hogy tetszett apának a név?

Romy :) Nagyon szépek a srácaid! A Tesco-s sztori nem semmi, gondolom, milyen zavarban lehettél :lol: :shock:

Bibi :) Nagyon megvisel, hogy Barni elválasztotta magát? :(
Nekem Kristóf 8 hónapos korában jött meg először a menzeszem.

Kórház: sztem is gáz, hogy nem lehetett epidurált kérni, de mostmár úgyis mindegy.

Exi :) Én spinált kértem (és kaptam) és egyáltalán nem voltam kába, amíg kiemelték Kristófot. Csak azután lettem az. És legalább az a pillanat a miénk volt és nemcsak órákkal később láthattam a kisfiam. :!: Ráadásul nem hiszem, hogy jó lehet egy adag altatóval kezdeni az életet… :roll:

Zituska :) Nagyon édi Boti a lazulós képen :lol: Ötletem sincs sajnos, hogy mitől ébredhet.. :roll:

Mi meg egyszerűen nem tudunk teljesen kikeveredni a megfázásból :evil:

KépKép

KépKép
timika

Dancsi!
köszi, nekem azt mondták Semmit nem lehet, én Vivivel is végigszenvedtem, esküszöm örültem mikor nem szopizott, mert tavaly februártól már szedtem a gyógyszereket nov. elejéig.
akkor utánajárok.
Vendég

Nekem is megint császár lesz, és ha addigra már nem mehetek a korházba akkor is ragaszkodni fogok az altatáshoz, bár tudom ezt nem szokták engedni programozott császárnál, de én ragaszkodni fogok hozzá.

Dancsi! Azt hittem most hirdettétek meg, de azért az 5 hónap sem olyan sok! Mekkora telket vettetek? A közelben sikerült? Remélem minden simán megy majd! Én többet azért nen épitkezek az biztos:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen :) Miért ragaszkodsz hozzá ha neked is meg a babának is rosszabb?

KépKép

KépKép
timika

csajok! szerintetek érdemes-e kölcsönkérnünk járókát? Van a családban, de kb mennyi idős korától használja majd? Azért, hogy csak a játékai álljanak benne nem akarjuk elkérni. Ti ki tudtátok használni?

Nekünk még korai?

KépKép
esztermoro

Sziasztok! :)

Én se kérnék biztos altatást, ha nem volna muszáj :!:
Engem szülés után altattak rövid időre, míg a lepénytől megszabadítottak, és eléggé ki voltam purcanva tőle - bár gondolom a szülés is közrejátszott a fáradságnál! :D

Boti most reggel 6-kor ébred először! :D
De visszatettem, és aludt 7.45-ig!
Csípném, ha így maradna! :lol:

Többmindenre gyanakszok: tegnap már kezdett sebesedni az ínye, töri át a fogacska.
Este tejcsi(tápi) után kakált egy nagyot. Eddig meg reggelre lett termés.

Eszter :)
Nekünk fajárókánk van, aminekállítható a magassága, mint a kiságyé.
Én abba már elég hamar betettem Botit.
Anno vagy nézelődött benne, vagy ott aludt - nappal.
Most is használjuk még, de már csak rövididőre teszem bele, ha pl. mosdani megyek reggel, vagy más dolgom van.
Rövid ideig el van benne. :)

Kép
Kép
zituska28

Eszter!
Nekünk akkor volt hasznos a járóka, amikor kertesházban laktunk, és ugye ott nem feltétlen a babakocsis séta volt a levegőzés... No meg amikor már mászott, de még nem járt, akkor tettem bele a konyhába, mert ott hideg lett volna mászkálni, amíg főzök.

Lányok, SOS!
Kezdek begolyózni Hajnától. Szünet nélkül üvölt (nem csak egyszerűen sír), ha nincs kézben. Leteszem, tehetek köré játékokat, kakil rá :roll: Most már abból a tanácsból nem kérek, hogy ne hagyjam sírni, mert az jelen helyzetben kivitelezhetetlen. No, de ha hagyom sírni, akkor NINCS VÉGE :? A végtelenségig képes folytatni, amíg nem veszem fel. A játékok is csak akkor érdeklik, ha az ölemben ül. Tudom, hogy nem jó ültetni, ha nem ül magától, de hát sajna csak így van csend. Ezek után, persze, hogy nem is fordul, mert semmi nem motiválja, ha le van téve. A két/sok gyerekesek mit tesznek ilyenkor? És mit tesznek azok, akiknek napi teendőjük van? Mi a francot csináljak?
No arról nem is beszélve, hogy óránként, kétóránként kel éjjel is. Ennyire nem elég neki éjjelre a tejcsi? Rékának elég volt :roll:

Gira
Vendég

Sziasztok!

Amennyi ideig a baba kap az altatóból az nagyon minimális. Legyen annyi elég, hogy Petinek 9/10-es Apgarja volt császár után.

Az altatás engem egyáltán nem viselt meg, ugye 3.52-kor született Peti (mondjuk kb. negyed négykor altattak el) és fél hétkor már SMS-t írtam. Annyiban volt "rossz", hogy kb. 1-2 hónapig a hangom kicsit halkabb volt, de ennek a családban nagyon örültek. :D

Zituska, így tovább. Peti ma nyolc után kelt fel. :)

Eszter, nekünk nincs járókánk, nem fér el. Így passz. De az, hogy beleteszed-e Barnit vagy játéktárólónak használjátok, az csak rajtatok múlik!

Gira, Peti kb. 4 hósan már felhúzta magát ülésbe, ha megfogtuk a kezét (pontosabb ő fogta meg a miénket). 5 hósan már nyugodtan ültetheted...aztán meg ha áll, akkor úgyis mindegy, mert akkor az állás lesz a sláger. Legalábbis nálunk ez van. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok Csajok!

GYED témában szeretnék segítséget kérni. Képben van valaki GYED számítás ügyében? Keveslem, amit kapok, kint voltunk de. az OEP-nél Újszegeden, de a nő azt mondta, hogy ő nem tud semmit mondani most, mert a számítógépes rsz. nem működik, hívjam föl x.y. telefonszámot. Ja csak a telefonos percdíjunk nem saját hálózatba majd' 50 Ft/perc, s most nincs igazán rá keretünk, hogy negyed órát várjunk a vonalban, hogy kitalálják, hogy házon belül ki tud a kérdésünkre választ adni:(( Bocs, de nagyon kiakadtam, mert direkt ezért kocsikáztunk ki Dórikával de.

Ha valaki tudna segíteni a számításban, írnék privit.

Köszi.

Vesm

vesm

Sziasztok,
Gira, szerintem megpróbálhatod a hátadra kötni Hajnát hordozókendőben, akkor testközelben van, talán nem sír, te pedig tudod végezni a dolgodat.
Más: találtál mosószódát?

Kati
katicabogár

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?