Zsanci!
Vigyázz magadra!!!!!!!!!
Blaye! Neked is nagyon boldog névnapot!!!!!
Zanza!
Én nem tudlak elképzelni felsliccelt szoknyában mellbedobósan
Ancsi!
klassz a kecó!!!!! És én is el szoktam jutni a mónikasót nézek és zombulok, mert enm bírom tovább szintre

Az az igazság, hogy ilyenkor már annyira kivagyok, hogy nem is vágyom értelmes dologra. Én így relaxálok
Votiv!
Gyönyörű nevet választottál!!!!
És ezt a szülést egész máshogy fogod megélni!
nőcis dologok: én kiskoromban szerettem volna nőcis lenni, és néha most is sikerül, de ahhoz energia kell

És én még alvéshoz is összekötöma hajamat
Ami a szőléseket illeti: az első terhességem rózsaszín álom volt, a szülés viszon visszarángatott a földre, de rendesen. Én nemhogy nem tudtam örülni a fájdalomnak de mondtam olyanokat is, amiket azóta ezerszer megbántam. A másodok terhesség nagyon nem volt jó, végig azon rágtam magam, hgy milyen jó volt az első, és ez mennyire nem olyan, viszont a szülés sokkal szebb élménymaradt. Arra jöttem rá, hogy minden a hozzáálásunktól függ,attól, hogyan éljük meg. A második szülésem még hosszabb és nehezebb volt, de fel voltam rá készülve, tudtam, hogy mekkora fájdalom lesz. Be se csomagoltam a kórházi cuccot, mert tudtam, hogy lesz rá időm akkor is, ha elindulnak a dolgok

Éppen ezért, nem életm meg csalódásként, azt kaptam, amire számítottam. Talán ezért is nehéz az első szülés...............na jó összefüggéstelen lett............
Kisherczeg!
Nagyon teszett, amit a testvérféltékenységről írtál, egészen megnyugodtam tőle.... köszi!!!!!!!!!
Gabi!
Mi szájpenészre kaptuk a Boraxot (az is gomba), és bevált

És szerintem tuti jó a segged még mindig

Dorka haja!!!!!
Indikém!
Gyönyörűen ül már a Te nagy fiad!!!!!!!!!!!!!