Sziasztok lányok,
No végre, alig volt időm netezni, mert Balázsnak nő a felső 2 foga és lázasodik, és elég rosszul is viseli. Most adok neki Chamomillát ez segít.
Kriszta, Ildi, én is 36 voltam 5.én, és talán már majdnem nagymamakorban fogom szülni a másodikat . És most, hogy távolodik, kicsit félek is a terhességtől. A férjem is pihenne még… De azért nem adom fel, reménykedem, hogy még egyszer átélhetem.
Barimami, mielőbbi gyógyulást!
Marcsim,
Én is szoktam tűvel műteni, (de nem a mellemet!) csak óvatosan! De mindent a gyerekért, látom Te is ezen a véleményen vagy
Merci,
Nekem is spinális érzéstelenítést adtak (császár miatt), csak nekem nem volt fájásom se, tehát nem mozogtam, és mégis 4 napig meg sem bírtam mozdítani a fejem, a nyakizom görcs miatt… Együttérzek Veled,és kívánom, ezt most ne éld át! Most nézem ahogy haladok az olvasásban, hogy milyen helyes pocid van!
Vbea, Gabbó csinos kismamák vagytok! Én tényleg bálna voltam higgyétek el, ez semmi!!!
Bár gondolom elég nehéz cipelni…de édes a teher
Eni, én is gondolkodtam már, hogy miért lett fiú, és tetszik az elmélet, mert nekem is hasonlóak voltak a tapasztalataim. Azt Te sem fogod megúszni, hogy bele ne szeress!!!
Ő meg szeresse a barátnőjét/feleségét!
Durca,
Továbbra is drukkolok, hogy javuljatok, erősödjetek és mielőbb túlessetek a nagyműtéten.
Zsófi,
Annyyyyyiiira édesen alszik Apuka vállan a kis Királylány!!! Ezeket a pillanatokat úgy szeretem. Még mosolyog is. Olyan cuki! Én is szeretnék egy ilyen édi kislányt!!
Györgyi, milyen édesen belenéz a kamerába Jázmin! Elgondolkodtam a fürdetésen, és ma már újra én is sima vizet használtam, a kakis popót meg fürdetőkrémmel mostam. A Johnson és társai tényleg nagyon szárítja…
Végül bemutatom hogy néztünk ki ma cékla krumpli evés közben, hapci után:

Mindenkinek jó éjszakát!
Hurcia