A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Hali kismamekok!

Csütörtök óta monitor nélkül kellett léteznem, ezért kicsit hosszú leszekKép

Elõszõr is Zulunak nagy gratula Anna megszületéséhez!KépKép ÉS mégegyszer Nyulikának BalázshozKépKép

Brokkolinak nagy-nagy drukkKépKépKép

Gömb, remélem még megúszod a kórházat!

Picus, remélem már otthon van veletek a baba, drukkolok Nektek isKépKépKép

Lolla, ahogy Leszter is irta, sajna én is "szakértõ" vagyok a témában... Nem próbál a dokid más bogyót? Nem mindegyiknek olyan rémes a mellékhatása, és némelyik szivdobogást elég jól karban lehet tartani.
Keménykedés ügyében többen is kérdeztetek... Félidõtõl teljesen normális, ha van 1-2. akkor van gáz, ha rendszeresen jönnek és 10 felett van a számuk. Az nem keményedés, ha a pocok valahova nekifeszül. Keményedés alatt szinte kisebb lesz az ember hasa, kitapintható a méhe és tényleg kõ az egész. Remélem tudtam segíteni. Anyez, ne ijedj meg a támadónénitõl, nekem következetesen császárt igért a lepény helye miatt, bár ez az orvosomban fel se merült...

Omnia, Laura, üdv körünkben, jó pocakosodástKép

Manócska, én is maternát szedtem, normálisan táplálkoztam, 3 kilósan született Danó, és mégis sovánkának találtatottKép

Hasviszketés ügyben érdemes egy vérképet nézetni, ha az jó, akkor csak nyúlik a bõrKép

WCülökét nemtom kikérdezte/írta.. Én szereztem fertõtlenítõ folyadékot, és azzal letöröltem az ülökét... a papír nemtom, hogy bírta volna...

Rólunk röviden: Ma voltam terheléses cukron, csütörtökön megyünk Dokibácsihoz. Mi mindig tudunk kukkolni nála, multkor 10 percig kutattuk, mi van a kisprücsök lába között. A múltheti vérkép, vizelet tökéletes lettKépKépKép

Na eldugulok
Pusszantás!
Zsófi (22+5)
Csucsuka

már össze-vissza drukkoltam magam Brokkoli miatt, van már valami "konkrétum":o)))))))))))))
már jól szeretném tudni!:o)
Manócska
9+6
Manócska

Sziasztok! Kép
Egész nap csak meló, de persze lazán Kép

Most nem is irok mindenkinek, csak egy pár fontosat:

Leszter Kép
az én hasam is olyan fura volt a te korodban, mikor hanyatt feküdtem. A védönöm azt mondta, okos a baba, és "tudja", hogy nem szabad elnyomni azt a bizonyos vénát. Én elhiszem neki, mert nekem is ez volt az érzésem.
Tanulság: ne feküdj hanyatt! Kép

Zulu Kép
NAGYNAGY gratula a picilányhoz (nem is olyan pici Kép)!!!

Nyulika Kép
neked is gratula és sok tejcsit Balázsnak! Kép

Brokkoli Kép
reméljük, minden rendben van!

Védönö téma: az enyém nagyon aranyos és szimpatikus, úgyhogy rettentö boldog vagyok. Fiatal, és van két fia, úgyhogy nem a levegöbe beszél a dolgokról, ja, és babaúszást meg babamasszázst is csinál Kép Nekem bejön a nö, és tényleg kedves Kép A kelengyénél is segitett a Börze elött, és amikor éjjel begörcsöltem, és felhivtam reggel, a lelkemre kötötte, hogy feltétlenül hivjam fel este, pedig szabin volt ...

Most ennyi, kicsit megint gályázok, aztán este cimborákhoz megyünk vendégségbe ... NYAMI husikák lesznek, azt hiszem KépKépKép

Pussz
Kangi
28+4
kangi

Brokkoli,
reggel óta drukkolok nektek, remélem, könnyü volt/lesz a szülés.

Zulunak nagy GRATULA Anna Saroltához és sok boldogságot!!

Nyulika,
mégegyszer gratulálok a kisfiadhoz, sok tejcit és boldogságot kívánok.

Anyez, Heni,
Védönö Kép. Találó volt a "támadónö" kifejezés, jobban illik rájuk (már nem általánosságban, hanem ezekben a konkrét esetekben, tisztelet a kivételnek, az enyém nagyon aranyos). Anyez, talán viccnek szánta ezt a "hol dugdossa a hasát?"...csak nem jól sült el neki. Vagy bóknak, hogy nem szedtél fel sokat. Kép Ruha ügyben: varrathatnál is kismama-nacit, az a kis gumi a derekában pár gombbal - nem nagy ördöngösség megcsinálni.

Timici,
hová tüntél?

Ez a fürdetö "vödör" nekem is felcsigázta az érdeklödésemet. Ha valaki rájön, hol kapható, irja meg lécci.

Zsuzsi,
hasfájás mentes kellemes estét kivánok neked. Kép

Lányok, a 13. hét óta nem volt hányingerem, szerencsére, most meg szombat óta elég durva. Kép Van ez ellen valami praktika?

Leszter,
2 hétre vendégkutyusunk lesz. KépKép Kérdezhetek töled magánban valamit, mint állatorvostól? Irok mélt. Kép

Kangi,
ma Te se irogattál. Kép

Üdv Mindenkinek
Pálma
18+4
pálma

Kangi Kép
eccerre írtunk. Kép Jó, hogy meglettél. Jó vendégeskedést.
Pálma
pálma

Sziasztok!

Manocska,
Kaaar... Pedig a banan finom! Akkor marad a zold tabletta?Kép
En Elevitet szedek, es nekem a dokim azt javasolta, hogy minden nap szedjem. A velemenyek ugy tunik ebben is megoszlanak...

GombocKép
Koszi a megnyugtatast a kemenyedessel kapcsolatban. Azert remelem Neked sincs tul gyakran, ha az ilyen kellemetlen...

Anyez,
Es Neked nem mult el a kemenyedes, ha kicsit mocorogtal?
Kaphato a Magnesii citrici recept nelkul is, a tablettabol ha jol tudom 1 doboz (10 db) kb. 110 FT, de ha feliratod, akkor csak a tizedet kell fizetni (haziorvos is felirja). A porrol azt hallottam, hogy eleg brutalis ize van, szoval talan a tablettat javasolnam.
Kemenyedesmentes estet-ejszakat!Kép

PIldi,
Magnesii citrici tabletta: 500 mg Mg-citrat/tabl, azaz 39,25 mg Mg/tabl. Az arat az elobb irtam Anyeznek.
Amugy nekem is csak vegszukseg esetere van itthon, meg nem szedtem.
A tabletta biztos, hogy nem venykoteles, de szerintem a por sem. Csak ugy olcsobb.

Borsi,
Akkor megnyugodtal?Kép

Csucsuka,
Neked is koszi az infot a kemenyedesrol. Remelem, nem banod, hogy Lollanak Veled peldaloztam!Kép
Fujjj, annyira pisis volt a WC uloke?Kép
Gratula a jo eredmenyekhez!Kép

KangiKép
Ha a baba tenyleg ilyen kis okos, akkor muszaj hallgatni ra!Kép De azert neha egy kicsit, amig nem "ellenkezik" azert szabad haton is fekudni, ugye? Szetfexem az oldalamat egesz nap...Kép Vagy Kép?

Palma,
Varom a mailt, kerdezz nyugodtan.Kép

Pocok,
Majd megbeszelem a ferjemmel, szerintem szivesen megcsinalja.Kép Irok mailt!

Zsuzsi,
Hogy vagy? Ha jol latom egesz nap nem irtal...Kép Ugye nem fajt a hasad ejszaka, es ugye most se fog?Kép

Timici,
Most mar kezdek aggodni.Kép Ugye minden rendben Veletek???

Puszi:

Leszter
21+5
leszter

Haliho Lanyok!

Kakukkfu: en is a ctg-laborba megyek csut 9-re, szulesznom epp nem leszKép Ugyhogy tuti talalkozunkKép

Andy: meg nem tudom mikor megyek uh-ra, holnap tervezem felhivni dokinenit, majd megkerdezem.

Tenyleg, szerintetek el merjek indulni hetvegen (36 hetesen) Nagykanizsara (250 km)? Ezt szeretnem megkerdezni dokinenitol, de erdekelne, ti mit mondtok.Kép

Ildi: en kerdeztem a fuggonyt, koszi a tippet, lehet megprobalok meg oda eljutni.

Kemenyedes: nekem eddig kb 2 volt az egesz terhesseg alatt! Amit azert kicsit sajnalok, mert ugye mar ezekkel is kicsit nyilhat a mehszaj stb, amit nem a szulesnel kene levajudni. Na ehhez kepest....Kép

Azert kicsit kezdek parazni a szulestol....

orsoly 35+3
orsoly

Hali!

Orsoly, ha vigasztalKép: én majdnem megszültem Danót a 32. héten, utána is maradtak a keményedések és mégis 9 órát voltam fenn a szülõszobán a magzatviztõl számitva...Kép Tehát nem biztos, hogy olyan rosszul jársz evvel a 2 keménykedésselKépKép Nagykanizsára én már nem válallkoznék, kiváncsi vagyok, mit mond rá az orvosod.

Leszter, nem volt szerencsére koszos az ülõke, én nem tudtam "fészkelõdés" nélkülKép ülni rajta, vagy inkább Kép

Pussz
Zsófi
Csucsuka

Sziasztok!

De rossz, hogy napközben nem tudok veletek beszélgetni! Kép

Nade most bepótolom.

Borsi!
Örülök, hogy megvan a bõrredõ, ne izgulj tovább!!!

Urszila! Kép
Ma hozott Anyukám egy szál házikolbászt. Hát, nagyon finom az illata! De csak reggel tudom megenni, mert késõbb valahogy nem emésztem meg...

Ányez!
Hát ez a védõnõ nem semmi! Az enyém meg tök kezdõ, ez az elsõ munkahelye. Mivel már azért van egy kis rutinom a terhesgondozásban, sokszor magamban mosolygok, mikor elõadja az intelmeit. De jóindulatú. Kép
Hallgass az orvosra, nem jó, ha kétféle módon akarnak bánni valakivel (na, ez nem lett túl értelmes! Kép )

Orsoly!Kép
Hú, ha a keményedésnek ilyen "jótékony" hatása is van, akkor vigyáznom kell, mert egy hónapja már megrövidült a méhszáj. Csütörtökön megyek orvoshoz. Azért nekem még nagyon korai lenne, ha kinyílna...

Na, majd holnap megint jövök!

Judó
28+2
judó

Sziasztok,

Borsi!
De jo, az a tarkoredo tokeletes, ne is izgulj tobbet ezen! Kép

Leszter,
sajna, nekem rendesen vannak kemenyedeseim. Kép Mondjuk napi 10 alatt, de szedem folyamatosan a Magnesii Citricit is, es meg igy is. Kép Azert en remenykedem, hatha eselyem van arra, hogy gyorsabb lesz majd a szules...KépKép

Judo,
en eppen 2 hete kaptam meg a dokimtol a C2100-at, vagyis nekem is rovidul es nyilik a mehszaj. A dokim szerint nyugodjak meg, pihizzek es ne vigyem tulzasba a karacsonyi nagytakaritast. Kép

Zsuzsi, Timici,
mi van Veletek?

Orsoly,
en eleg "bator" voltam eddig, de a 36. hetre mar nem mernek bevallalni egy Nagykanizsat. Kép Ne haragudj, de en inkabb lebeszelnelek az utrol. Kép De ne legyen igazam...KépKépKép

Brokkoli,
mar babazol? KépKépKépKép

PIldi,
Leszter mar leirta a MAgnesii Citrici arat, igen, recept nelkul kb. 10*-szeres az ara. Kép De ha kered a dokidat, szerintem felirja.

Csucsuka,
gratu a szuper eredmenyekhez!KépKép

LAnyok, raktam fel egy kepet a profile-omba magunkrol. Ma kispapi vett egy digi fenykepezogepet, igy probakepp lefotoztunk egy normal papirkepet (amit egy hete csinaltunk), ezert kicsit homalyos a kep. Kép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Orsoly: szerintem már ne nagyon indulj el Nagykanizsára.
ird meg, hogy mikor kell majd menned UH-ra.

Kakukkfu: Kedden biztos megyek UH-ra, de hogy legközelebb mikor kell mennem CTG-re azt még nem tudom, de szerintem, hétfõ vagy kedd lesz. Utána meg már szülés. Nálad mikor derül ki, hogy kb mikor szülsz?

Na most csak ennyi
sziasztok
Andy
37
andy78

Andy!

Te olyan biztos vagy benne, hogy ilyen hamar szulsz?
en nem tudom, de orulnek, ha januarig bennmaradna, most meg nagyon sok dolgunk van. Koltoztkodes, felujitas, lakas szeppe tetele, stb.
Meglatjuk...
Kakukk
kakukkfu

Sziasztok!
Kicsit mozgalmas napom volt, bocs, hogy igy eltuntem!
Velem minden ok, de Timici korhazban van!!! A parja irt, hogy vasarnap be kellett vinnie az ugyeletre, es mindjart bent is fogtak. Ennel kozelebbit sajnos nem tudok! Drukkoljunk Timinek, jo?

Jo ejt! (Elmult ejszaka nem fajt a pocakom, remelem ezutan sem fog, de kivancsi lennek, mi az, ami hasznalt?!)

Zsuzsi
31+1
zsuzsi74

Ajjaj, Zsuzsi, ez nem jó hír! KépKépKép Mi lehet Timicivel? Nagyon drukkolok neki! Ha tudsz valami újabbat, írj majd!

Franyo
28
franyo

Gombóc Kép
nagyon csini vagy a képen! Kép

Timicinek drukkdrukk, nehogy valami komoly legyen KépKépKép

Borsi Kép
jársz kismamitornára? Milyen?

A vacsi fini volt, csak már aludni is kéne valamikor Kép

Pussz
Kangi
28+4
kangi

Sziasztok Kismamik!

Elokerultem 3 honap utan, mar biztos alig van aki emlekszik ram. Eloszor a koltozessel kellett megkuzdeni, aztan az egesz lakas renovalasa a padlotol a plafonig majd ide is bekotottek az ADSL-t, es vegul most kezd mulni a "netundorom".
Eloszor is minden azota szuletett babokanak es anyukanak sok egeszseget es tejcsit kivanok!
Most csak 2 napot tudtam visszaolvasni, csak kapkodom a fejem a sok uj nev lattan.
Mi jol vagyunk mind a harman, nagyon szepen nonek es nem okoznak semmi fajdalmat a maminak.Amilyen nehezen indult a terhesseg a sok hanyas miatt, olyan konnyen folytatodik. Az alvassal van annyi gond hogy hajnaltol megy csak, de akkor delig.
Eddig pont 10 kilo jott ram es ez mind a hasam.Most 58kg vagyok. Viszont hatulrol semmi nem latszik. Imadom a hasim! Most 1,6 kg-osak es szerencsere meg mindig egyformak, 8 dkg elteres van koztuk.

Zsuzsi!
Emlexel ra hogy a 18.heti uh-on "lattak" egy fiut, a masik meg szegyenlos volt? Na azota voltunk 4D uh-n a 27. heten, remeltem hogy a masik kislany.. No Zsuzsi, KET lanyunk lesz!!Kép
Egybol az eszembe jutottal! Nagyon boldog vagyok! Persze orultem en addig annak az egy fiucskanak is /ha a masik lany/, de en tudom hogy nem vagyok fius anya.
Olvastam hogy szuloszobat neztel...mi van az otthonszulessel?
Megsem megy?

Palma!
Nahat kicsi a vilag! Merre elsz itt? Olvastam voltal Kamelianal. Jol vannak? Meddig voltak bent a korhazban? Valoszinu hogy en is csaszaros leszek mert az A-baby hidban fekszik keresztben a B-baby befordult rendesen de ilyenkor ez nem szamit. A doki szerint nincs ilyenkor mar annyi helyuk hogy forduljanak, bar nem lehetetlen...
Kuldok neked egy cikket a "furdetokehelyrol" vagyis arrol az atlatszo vodorrol, itt lehet kapni. A cikk finnul van, es ket kep is van hozza. Most szandekozunk venni, az en vedonom nagyon dicserte.

Lanyok, nalatok van most slager gyumi? Azelott a dinnye, majd a szolo volt, most meg nem allok meg napi 1kg mandarinnal...

Most megyek probalkozom az alvassal.

Pussz Kép
Tipu
31+6
tipu

Manócska:
Vargáné Kiss Zsuzsannához (körzetileg van védõnõnk tudtommal). Meg vannak elõadások rendszeresen, azon is voltunk. Most már nem megyünk, mert elköltöztünk...

Franyó:
Hát igen, még van idõd, ha egyáltalán lesz ilyen "váltótárs-bemutatás".
Köszi, mi jól vagyunk, bár fõleg Hayimmmama mondhat ebben véleményt Kép. Nem bír a fenekén ülni, állandóan takarít, bevásárol, szaladgál, ügyeket intéz, stb. Holnap pl. egyedül elutazik Gyõrbe, hogy ablakot rendeljen... Nekem meg kiadta a feladatot a ház körül KépKépKép.

Üdv: Hayimpapa (36+4)

Hayim Apuka
hayimpapa

Tipu,
Na vegre, hogy jelentkezel, mar nem tudtam mire gondoljak! Gratulalok a ket kislanyhoz, es hogy ilyen top fitten viseled a babassagot! A sulyuk is mar tok jo, szerintem az en egy szem kisfiam a pocakomban nincs meg ekkora! Mandarin az nalam is csuszik, kb, egy kilo naponta!
Csak a biztonsag kedveert teszteltem az utvonalat a korhazig, es azon belul, remelem osszejon az otthonszules! Furcsa, hogy egybol valoszinusitik nalad a csaszart, meg ugy is, hogy az egyik baba befordult! A masiknak lenne hely, amikor az egyik kibujik, es altalaban olyankor tudjak, hogy mi a dolguk! Milyen fantasztikus erzes lehet ikreket szulni termeszetes uton!!! Irigyellek!

Az alvasi nehezsegeimre kaptam valami homeopatias bogyot (nem tudom a nevet), amitol most egesz jol telnek az ejszakaim. Elotte mar egy hete horror volt, gorcsoltem, fajt a hasam, hatam, es egyaltalan nem aludtam!

Timici "beverzett", ezert rohantak be vasarnap az ugyeletre, remeljuk nem komoly, es nincs osszefuggesben a babaval, aki mar 2,5 kilo felett van allitolag! Azert gondolom, Timici orulne, ha meg egy kicsit drukkolnank!

Brokkoli mar biztos babazik, varom a hireket!

Egy het mulva mar otthon leszek, ha minden igaz!

Puszi mindenkinek,
Zsuzsi
31+2
zsuzsi74

Sziasztok!

Kakukkfu: Szeretnék már Karácsonyra itthon lenni a picivel, de nem biztos, hogy összejön. Azt mondta a dokibácsi lehet, hogy karácsonykor fogok szülni. De én szeretnék elöbb vagy a két ünnep között ha összejön. Szerintem elöbb meglesz, nagyon úgy érzem. Annyit mondot, hogy jövõ évig nem húzzom ki. Most majd kedden az UH-gon több mindent megnéznek és majd meglátjuk mi lesz. Már nagyon várom, hogy lássam a kicsit megint, legszívesebben már az ágyába látnám. Iszod a málnalevél teát?

Lányok tõletek is hadkérdezzem meg, hogy a málnalevél teát kiissza és, hogy biztos jó-e? Hogy kell inni naponta vagy hetente egy kétszer?

Timici: Neked nagy drukk, hogy ne legyen semmi komoly.

Brokkiliról a hír, hogy még nem született meg a baba bent vannak a kórházba, majd írók, ha többet tudok.

Sziasztok
Andy
37+1
andy78

Sziasztok!

Most kaptam a hírt, hogy Brokkolinak ma reggel 7-órakor megszületett a kisbabája 3.5kg-mal és 56cm. Jól vannak nem kellett megindítani a szülést magától jött a baba, ha megtudok még valamit jelentkezem

Andy
37+1
andy78

Andy!
A babapont.hu-n ezt írják a málnalevélteáról:

"Málnalevéltea
Terhesség alatt nem szabad inni, a terhesség végét?l viszont nagyon is jótékony hatású, mert szülésnél segíti a méhösszehúzódásokat. A 35.-36. hétt?l (egyes természetgyógyászok szerint már a 32.-33. hétt?l) érdemes naponta 1/2-1 litert meginni bel?le. (Jó íze van!) Így készül: 1 teáskanál szárított málnalevelet leöntesz 2,5 dl forrásban lév? vízzel, 10-15 percig állni hagyod és lesz?röd."

Tipu!
Én még emlékszem rád, tök jó, hogy megint itt vagy, gratula a két kislányhoz, meg ahhoz, hogy ilyen jól viseled! Továbbra is ilyen problémamentes idôszakot kívánok neked! Kép

Gombóc!
Én is megnéztelek, nagyon kis csini pocakod van!!!! KépKépKép Megkérdezhetem, hogy milyen digitális gépet vettetek? Mert mi is most szeretnénk karácsonyra meglepni magunkat vele, és még kicsit tanácstalankodunk az ügyben...

Hayimpapa!
Te jó ég, 36 hetesen még utazgat a párod??? Nem semmi! Azért csak óvatosan, vigyázzatok egymásra!

Zsuzsi!
Tök jó, hogy segítettek ezek a homeopátiás szerek! Kép Timicinek továbbra is megy a drukk, remélem, semmi komoly baja nincs, és a baba még türelmesen vár egy pár hetet...

Brokkoli, mi újság veletek?? Kép

Franyo
28
franyo

Jaj de jó, egyszerre írtunk, Brokkolinak hatalmas gratula!!!!! KépKépKép

Franyo
franyo

Brokkoli!
Gratulálok a babucihoz! Fiú lett vagy lány, és mi a neve? Sok tejcit és boldogságot Nektek.

Timici!
Nagyon sajnálom, hogy kórházba kerültél, remélem hamarosan rendbe jön minden, és újra otthon lehettek.

Védõnõ téma: én meg vagyok elégedve az enyémmel szerencsére. Nem akar mindenbe beleszólni, de ha kérdezek akkor jó tanácsokat szokott adni. Nem szokott szidni a súlyom miatt.
Keményedésrõl: napközben talán eddig egyszer fordult elõ, de minden reggel, amikor felkelek akkor pár percig kemény nagyon, de a zuhanyozással elmúlik. Ez még nem vészes, ugye?

Borsi!
Örülök, hogy megtaláltad a mért értéket a papírodon, és jó.

Sziasztok
buksicica
20
buksicica

Sziasztok!

Brokkoli! Kép Kép Gratulalok a pici babatokhoz es sok-sok boldogsagot es tejcit kivanok! Kép

Lanyok, nem tudtam tegnap teljesen vegigolvasni a termest, de a profilomba feltettem a kis "vodroket", hatha valaki nem vette meg az ujsagot! Most ennyi, visszaolvasok es jovok!

Norkini
28+4
norkini

Jó reggelt!

Köszönöm kérdésetek és a segítséget,megnyugodtam tarkóredõ ügyileg!

Húú,de mákja van Brokkolinak Kép

Szegény Timici!Ma azt álmodtam,hogy elkezdtem vérezni és nem találtam a férjem,hogy bevigyen a korházba.
Kicsit rossz napom van...

Kangi
Igen,elkezdtem a kismama tornát,de tegnap rákérdeztem mikor lesz frisspapás foglalkozás is és asszontaja nõ,hogy olyan nem lesz.
Ez nem tetszik.Honnan tudja majd az a drága ember,hogy hol kell masszírozgatnia meg ilyesmi?Õ érzi majd magát a legrosszabbul,ha nem fog tudni segíteni!

Szerintetek hol találok ilyen lehetõséget?Én azt hittem,azért ez általános dolog.Vagy legalább egyszer egy órára odacsõdítik a papekokat is.
Névtelen

Timici!
Remélem, hogy nincs nagy gond és hamarosan újra otthon lehettek.

Brokkoli Kép
Gratulálok, jó egészséget kívánok és sok tejcsit!

Lányok!
Köszönöm mindenkinek a magnesium-görcs-vödör témában adott tanácsokat! A vödör nagyon jó, láttam használat közben is. Úgy emlékszem Tommy márkájú volt. Telefonálgatok ma egy kicsit ez ügyben és ha van infóm azonnal küldöm az érdeklõdõknek!

Leszter Kép
Nem próbáltam mozogni a görcs alatt, mert annyira váratlanul ért, hogy meg se mertem moccanni Kép Lehet, hogy jobb lett volna a sétálással.

Puszi
Ányez
20+2
Anyez

Norkini Kép
Igen ez az! Pontosan ilyen volt, mint a mostani Kismamában a képen!
Hát, remélem megtalálom a lelõhelyét Kép

Ányez
20+2
Anyez

Ez nem igaz!
Utsó névtelen bejegyzés: Borsi

Namostmár neki futok mégegyszer a regisztrálásnak...

Kép Kép Kép
Névtelen

Hali Kismamekok!

Brokkoli, nagy-nagy gratulaKépKépKépKép

Timici, remélem hamar kijöhetsz, addig is drukkolok!!

Este még akartam irni, keménykedõs témához, hogy olyankor nem jó a pocaksimogatás, mert erõsiti a keményedéstKép, viszont gyengitheti, ha el tud menni az ember lánya pisilniKép.

Pusszantás!
Zsófi
Csucsuka

Borsi, hol fogsz szülni?
Csucsuka

Sziasztok,

Huuu...Brokkoli Kép Nagy-nagy gratula Nektek.

Most mar masodik vagyok a sorban...ill. igazabol megosztott elso Kisvakonddal (hiszen o is dec. 20-ra van kiirva) Kép
Emlekszem nemreg meg a sor vegen remenykedtem, hogy egyszer en is nagypocis leszek...jaj...mindjart elbogom magam...

...

...na...kifujtam a nozim...annyira erzekeny lettem...na most nem tudok irni, mert nem latom a monitort a konnyeimtol...majd meg jovok...

pusz, (szip-szipKép

gomb
37+5
gombolyu

...na itt vagyok megint...

Timici, drukk-drukk Nektek. meg egy kis pozitiv energia: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lanyok,
Nem tud valaki valamit Kisvakondrol?

Hayimpapa,
Vigyazz a Kismamadra, ne hagyd, hogy tulhajszolja magat, merthat magamrol tudom, hogy hajlamos ra az ember lanya...pl. most kimelo eletmodot kell folytatnom, de nem birok a seggemen megulni...ill. mindig nekikezdek valaminek, aztan szepen visszafogom magam. Szalad is a konyha...de most nem allok neki mosogatni...talan Kispapat ra tudom venni Kép

Jajj Lanyok,
Holnap Kispapanak el kell utaznia egy napra. En meg a holnapi CTG alapjan tudom meg, hogy be kell -e fekudnom, emiatt kicsit rossz kedvem van...de en nagyon optimistan allok a dologhoz...persze azert kicsit nyugodtabb lennek, ha Kispapa is velem lenne...

Vedono...nekem is sikerult egy kedves not kifognom...eddig majdnem mindig alkalmazkodott hozzam, felesleges tanacsokkal nem latott el, de ha valamire kivancsi voltam, segitett... Kép

Andy78,
Egyutt erzek Veled. En is itthon szeretnem tolteni a karacsonyt...remelem, megszulunk elotte Kép

...na most ennyi

gomb
37+5
gombolyu

hahó Brokkoli,
sok boldogságot a babóval!!!!!!!!!:o))))))))))

Hayimpapa,
köszi a védõnõ nevét, és szerintem mi is elköltözünk, úgyhogy mi is váltani fogunk védõnõt.

Köszi a tippet a Rákóczi úti cipõboltra, nem tudom ki adta, de 4900-ért tök szépi fehér cipõt sikerült venni!:o) még egyszer köszi:o)

ja és az emke szálló oldalában ki van téve kismami naci, bordó kordbársony, 7500-ért. nagyon ari!

pusz:
Manócska
10+0 ( végre kétszájegyûek lettünk, juhhhé:o))))))))
Manócska

Csucsuka

A csepeli Weis Manfréd Kórházban.(Holnap megyek bejárásra)
Miért kérded?

Borsi
19+3
Névtelen

Brokkoli Kép

Gratulálok, és sok boldogságot! Kép

Tipu Kép

Én is emlékszem rád, örülök, hogy látunk megint. Gratulálok a két kicsi lányhoz. Kép

Leszter Kép

A kiságyat elfelejtettem megnézni reggel, ha jól emlékszem, hogy 55 x talán 120. Szerintem érdemes megvenni, ha van még, mert a Narvikot már nem gyártanak. Kép

Timici Kép

Nagyon izgolok, remélem minden rendben. Jelentkezz mielõbb! Kép

myssnia
29+6
myssnia
Budapest XI. kerület

Borsi

Mert általában - helye válogatja - a szülésznõk szoktak ilyeneket mutogatni. Mivel én sehova se jártam, a vájudás alatt "tanultam" meg lélegezni, meg a párom is, hogy hogy tudna segíteniKépKépKép szerencsére gyorsan ment - mármint a tanulásKép

Zsófi
Csucsuka

Hello Kép

Norka Kép
csuda helyesek a vödörbabák! Kép

Borsi Kép
ott fog masszirozni, ahol parancsolod, légy nyugodt! Kép De föleg derekat, tarkót kell majd Kép Ne aggódj, ha rád van hangolva, akkor nem lesz gond, emiatt ne parázz! Kép

Buksicica Kép
valszeg tök normális, mert mostanában én is ezt tapasztalom. Tudod mit? Próbáljuk meg, hogy nem egyböl felkelünk, hanem elöbb felülünk, pár percet nézegetünk, sóhajtozunk, nyújtózkodunk, és csak szép lassan mászunk ki az ágyból. Szerintem akkor nem olyan drasztikus a pozicióváltás a babónak, tán jobban viseli. Jó? Én holnap megcsinálom, és majd beszámolok Kép

Brokkoli Kép
HURRÁ! HURRÁ! HURRÁ! Gratulálunk - én meg a rugdaló Gumimaci! Kép

Képzeljétek, ma egy órával hamarabb jött egy partner, mint megbeszéltük, és sikerült jól vennem, nem borultam ki, nem rohantam egyböl, hanem szépen összekészültem, keritettem másik tárgyalót, és elegánsan átslattyogtam negyedórával késöbb Kép Roppant elégedett vagyok a stressz ilyetén kezelésével Kép

Pussz
Kangi
28+5
kangi

Tipu Kép
bocsi, az elöbb nem irtam, de én is emlékszem rád, és nagyon örülök, hogy minden rendben van veled és a kicsi lányokkal Kép

Pussz
Kangi
28+5
kangi

Gratula az új babákhoz! KépKépKép

Remélem, semmi baj Timicivel.

Leszter!
Nagyon off vagyok, de állatorvosi tanácsodat kérném. A kutyánk múlt hétfõn lett "nagylány", a szomszédban a kankutya átrágta a drótkerítést miatta. Azóta szegény kutya a teraszra van felzárva. Meddig tart a veszélyes idõszak?

Nekem is megkezdõdtek a lüke állapotos álmaim. Megszültem a kicsit, de a lányom volt mostani teljes életnagyságában, pelenkáztam, és akkor jutott eszembe, hogy már egy hónapos, és még nem szoptattam meg. És azon gondolkodtam, hogy kezdjem-e el, ha már eddig nem szopott. Utána meg egy olyan jött, hogy egy genetikus néni azt magyarázta, hogy mi minden baja lehet az AFP alapján a babának. Mindezt angolul, mert a lányom is ott volt, a pocakomat simogatta, akkor sem értettem, csak azt, hogy nagy bajok. Hú, rossz volt.
Eddig Maci_2 is túl van az amnion. Ha jól emlékszem, ma kellett mennie.

Urszila
20+2
urszila

Most jutott eszembe, hogy az Auchanban, vagy Corában láttam átlátszó vödröt, de szerintem a hagyományos vödörméret volt, túl keskeny egy babafürdetéshez.

Urszila
urszila

Kangi!
Gratulálok a helyzetmegoldó képességedhez! Kép Az ilyenek után én olyan elégedett tudok lenni saját magammal, hogy csak na.
Franyo
28
franyo

Brokkoli,
Szivbol gratulalok a kislanyodhoz es minden jot es kitartast az elso hetekre!!!

Tipu,'
De jo hogy jelentkeztel,en meg emlekszem amrad,persze azota mar Alex 8 hetes ugyhogy kinottem ezta topikot de tovabbra is szurkolok neked!!!!

Timicinek nagyon drukkolok!!!!

Leszter,
Latom jo a kedved!!!!Hivj majd!!!

Gomboc,
tenlyeg csinike vagy,de hat ez mar a multkor is mondtam KépKépKép
Van fent uj kep Alexrol a profilomban.

Puszi
kataa

Kép
Kép
kataa

Csucsuka,Kangi

Sajna "frisspapi-kreativitásból szülésnél" nem volt túl jó élményem:Sikeredett bennragadnom a nõvérem szülésénél 2éve, kispapistul.Õk sem tudtak tornára ill. felvilágosításra járni elõtte a nõvérem veszélyeztetettsége miatt,úgyhogy kispapi hõsünk leblokkolt.Azon kívül,hogy fogta a kezét,mondhatni csekély volt a részvétele KépElég rossz lehetett Neki! Nõvérkém meg a fájásoktól nem nagyon figyelt úgymond magára,csak arra,hogy túl legyen rajta.Ekkor jöttem én és amit a jólbevált filmekben lehet látni- légzés ki-be,séta stb,tapasztalat nuku- erõltettem szegénykémre!
Utólag azt mondta,ez aranyat ért!
Lehet,hogy pont rossz példát láttam és amúgy nyugodt lennék,de mivel nem tudhatom ezek alapján,mit vált ki majd Apuból az én szenvedésem,jó lenne elõre megtanulni dolgokat neki és nekem is.
A holnapi bejárásra nagyon-nagyon kiváncsi vagyok! Kép

Tipu
Húú,ketten vannak?!Mi mehet ott szívhang halgatáskor... Kép

Ti meddig szándékoztok dolgozni??
Mondjuk hülyét kapnék,ha egész nap otthon kellene üdögélnem,de lehet hogy van valami limit,amikor már nem biztos,hogy jó egész nap jönni-menni.

Ui.:Bocsi a meséért,de talán okulás másoknak is
Borsi
Névtelen

Kangi!
Jó, megpróbálhatjuk, de amikor jön a fiam, hogy menjek gyorsan vele, mert pisilni kell,akkor nem tudok ücsörögni az ágy szélén, de azért mindent megteszek az ügy érdekében.

Álmokról: én ma nagyon szörnyût álmodtam. Tudom, hogy csak álom de nagyon ijesztõ volt. Vécén ültem, egyszer csak görcsöltem egyet, és cafatokban kijött a méhlepény, és utána a baba is. Aki nem bírja ne olvassa tovább! Én pedig lehúztam a vécén, mert már nem élt. Most se értem, hogy lehettem ilyen. Amúgy meg utána (álmomban) sokkot kaptam, és hisztériáztam. Borzalmas volt. Nem kívánom senkinek. És csoda ha utána bekeményedik a hasam?!

Ígérem ma már nem írok ilyen negatív dolgokat, de muszáj volt elmesélnem valakinek, remélem nem haragszotok.

Sziasztok
buksicica
20
buksicica

Sziasztok!

Brokkoli,
NAGY-NAGY GRATULAAAAA! Ugyi volt a kislanyod (en ugy emlekszem, azt mondta, kislanyt varnak Kép ), hogy megse kellett inditani...Kép

Timici,
neked drukk ezerrel. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Azt esetleg lehet tudni, hogy mitol verzett be Timici? Kép CSak ugy, vagy megemelte magat vagy mi tortent Vele? Mennyire sulyos a helyzet es mikor engedik haza???

Tipu,
En is emlekszem am RAd! Kép Eleinte mi is ikrekre hajtottunk, de aztan nem sikerult a tervet teljesiteni. Kép Szep nagyok a lanykaid, es ha a babak erdeke ugy kivanja, akkor inkabb csaszar, mint valami gond, nem?

Kataa,
az a kep az nagyon edes, ahogy Alexander a paroddal alszik. Kép Olyan "jokisfiad" van, orulnek, ha Gombocka is ilyen nyugis lenne majd. Kép

KAngi, Kataa, Franyo,
koszi a bokot, aranyosak vagytok. Kép Bevallom, a pocim kerulete mar tobb, mint 1m. Tegnap mertem meg, en is huledeztem csak rajta...KépKép

Franyo,
a gep egy "noname" tipusu gep, a [url=http://shop.aiptek.com/?page=product&product=PK13" TARGET="_top]http://shop.aiptek.com/?page=product&product=PK13[/url] web lapon van majdnem teljesen ugyanilyen. CSak az a kulonbseg, hogy a mienkre az van irva, hogy 2.1 megapixelt is tud. Kispapi a Vateran titokban aukciozott es ott licitalt ra, hogy legyen majd mivel digitalisan is fotozni Gombockat es legyen mit bevinnem a korhazba. Kép (A tukorreflexesunket nem hiszem, hogy parktikus lenne, meg feltenem is, hogy ellopjak. Kép)
25 ezer penzt szerintem megert, meg is dicsertem Kispapit erte...KépKépKép

Borsi,
Gratula, hogy ilyen jol megoldottad a a novered tamogatasat! En tutira panikoltam volna... Kép
A 20. het utan mar erezni fogod, hogy bizony jo lenne neha delutan lefekudni, vagy hagyjanak beken a stresszes kollegak, nem is erdekel mar annyira a munka, stb. NA, ekkor lehet elgondolkodni, hogy meddig is akar az ember lanya dolgozni...KépKép

Sziasztok,
Gombóc
32+4
gombóc

Gombolyu, Franyo:
nem egyszeru eset am a parom, ha a nyugton ulesrol van szo... Es mivel alapvetoen O az erosebb akaratu kettonk kozul, ezert mindig csinal valamit. Ma leutazott Gyorbe. Holnap Pestre utazik (na jo, holnap legalabb engedi, hogy Vele menjek Kép).

Üdv: Hayimpapa 36+5

Hayim Apuka
hayimpapa

Borsi Kép
ja, ilyen tapasztalattal persze már világos, hogy jobb szeretnéd a kispapát is "képeztetni". Amúgy nekem a védönö szervez szüléselökészitöt, hátha Csepelen a kórházban is lesz majd ilyen, nézz utána!

Munka: karácsonyig rendszeresen bejárok, januárban meg elvétve. Február: lábpolcolás, nyögés van betervezve Kép
Nem a munkától van hasfájásom, hanem a stressztöl. Ha szép nyugisan mennének a dolgok, nem lenne semmi gondom, de igy most már lassan torkig vagyok Kép

Kataa Kép
Alex GYÖNYÖRÜ Kép Gratulálok!!!

Buksicica Kép
hát igen, igy nehéz is lassan felkelni Kép de talán egyszer sikerülni fog Kép
Álom: pont azért ilyen rémes, és azért ébredsz fel rögtön utána, hogy rögzüljön az a pocsék érzés. Igy készül a pszichéd a baba fogadására Kép Szörnyü bár, de hatásos, az életben soha nem fogod elfelejteni ezt az érzést!
Nekem úgy volt, hogy elmentem bulizni, és ott jutott eszembe, hogy jaj, a babát otthon hagytam, mig aludt. És a legrémesebb az volt, hogy ezek után nem rohantam haza, hanem azt gondoltam "Á, még biztos alszik, még maradok!" És rögtön ezután felébredtem, hát ne tudd meg ... FUJ de undoritó disznónak éreztem magam!!!
De már elmúlt, és úgyse hagyom ott sehol az én kis macikámat Kép

Pussz
Kangi
28+5
kangi

Buksicica!Kép
Valszeg azért vannak ezek a félelmetes álmaink, mert állapotosan az ember állandóan parázik valamiért. A gyerekeimet is féltem, de azt látom, hogy jól vannak vagy betegek, stb, és tudok is tenni valamit értük. Viszont a bennünk rejlõ baba, meg a méhszáj, méhlepény stb. pillanatnyi állapotáról nem tudunk semmit.
urszila

Gombóc

Köszi a bókot,bár úgyérzem több stressz maradt bennem így a "mi miért történt a nõvéremmel úgy ahogy és hogy is kellene akkor majd lennie nálam" dologban,amivel nem is akarok senkit idegesíteni!
De legalább van kiinduló pontom Kép

Meló:
Hát,sajna a jó kis mozgalmas és stresszes Kép mellékállásomnak vége egy ideje,szerzõdés bontás miatt(meg már a kosztümkékbe sem férnék ucsse),úgyhogy maradt az iroda.Ezek szerint,ha bírom,üdögélhetek a szülõszobáig...
Bár azt hallottam a folyamatos ülés sem ajánlott egy kor után!Mármint baba-kor után Kép

Az álmokért senkit nem irigylek,a lelkifurkánál és a félelemnél nincs rosszabb!Apuka meg nyugodtan alcsikázik és fogalma sincs miket mûvelünk a csemetéjével álmunkban.Szerencsére Kép

Borsi

Ui.: Ma rajtunk van a sor vacsilni barátoknál,juhúú Kép

Sziasztok
Névtelen

Halihó!
Tummy Tub a fürdetõ vödör neve és 19,90 €-ba kerül. Egyenlõre csak a német www.babybutt.de/jjeo/index.htm oldalon találtam. Az itthoni boltokban hiába kerestem. A németeknek írtam, hogy Mo-ról meg lehet-e rendelni, vagy jobb ha rokon veszi meg kint. Találtam még egy oldalt, ahol csak ez van. A baj az, hogy brazil... www.tummytub.com/br

Pussz
Ányez
20+2
Anyez

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?