Sziasztok
lina
igen a liga ugyan ügy működik mint más margarin pl ráma
ugyan ugy kell adagolni . azért nem oylan egyszerű ám a dolog hogy 1/2 évig betartod és aztán már nem kell .. 1/2 év arra elég hogy kiürüljön szervezet és külsö tünetek mint ekcéma pöttyök hasmenés... elmuljon az orvosk azt ajánlják ilyen esetben hogy 3 éves korig ne adjál allergént mert uyan ugy visszatérhet az allergia. Nagyon aranyossak agyerköcök a foton de aranyos ez a kutyu
erszényes
nem feltétlenül jelenti azt a sok betegség és nem feltétlenül tej állhat a hátérben de erről többet tudna seriff szerintem

Én csak rengeteget olvasok ebben atémában mert nagyon érdekel azt tudom hogy tej allergiának egyik nemolyan észrevehteő jelensége sok légúti megbetegedés és a szinte azonnali tüdögyulladás ... egyik ismerősőmnek 5 gyereke van Ők annyira nem tartják be a diétát már szoltak nekik hogy nem lesz jó vége mert átválthat az allergia asztmás tünetekbe az Ő kisfia most lesz 3 éve és már ciszták vannak tüdejen most vették komolyabban és tartják
Ha k érdekel a dolog olvass utána nikit annó lisztre is megszürték mert annyira sovány nem értetem az összefüggést és utánna olvatam bár erre már nem emlékszem annyira de az emésztésre hat .nehéz dolog ez vannak olyna gyerkek akik sokat betegek még sem áll mögötte semmi semallergia sem immun hiány.. semmi ezért vagyunk mi anyák hogy agyon aggódjuk magunkat mindnenen és vigyok ezer meg ezer helyre Őket hoyg ez nem igaz hoyg enniyt betegek ...
tejadás hát nem tudom .. Őszinte leszek én nem tudom hoyg adnám ha nem lenne allergiás a családban ... Azt tudom hoyg Áki 3 éves korig tuti nem kap ... de egézséges nem allrgiás gyereknél családban nem tudom ez hoyg működik ...
virág
olyan sokat gondolokoztam rajtatok az este

Én mindnen kééppen azt modnanám hoyg menjetek el a góghoz Ő anniy mindnedent kezel Allergológus pulmanológus fejlődés neurológus vese beteg gyerekekkel foglakozik .... valmit csak ki találna biztos nálun kis így zajlotta dolog elmetünk hozzá előszr kikérdezett mit mikor evett mit mikor csinált megvizsgálja el kell menni vérvéteéle és azután küld még tovább ha talál valmait ..
dóra
nekünk is ez a nagyon egyszerű praktikeres van 5000 ft volt esernyőre csukható DE nem tudod lefektetni benne ha elalszik sajnos . de mi már csak mutaóban toljuk magunkal hoyg ilyenünk is van

aztán sétálunk utánna csiga vágtában

de vinni kell mert akkor a kutyus hova ülne

Áki el sem indul nélküle sir utánna hoyg vigyük