Sziasztok!
Mo! Nagyon jó, hogy ki tudtad magadból adni a szomorúságot a teszt miatt, így sokkal könnyebb lesz újra belevágni. De nem kéne elmenned dokihoz, hogy megnézze mi van a ciklusoddal?
Meri! Jó hogy teljesen visszatértél közénk. Küldtem neked a vonalzómat, de az időpontok kimaradtak, vagyis még csak egyet tudok jan.31-én 17,20-ra megyek dokihoz, majd utána héten meg vmikor a 12 hetes uh-ra, csak azt még nem tudom pontosan. Természetesen nem írtam le januárt igaziból azokra gondoltam, akik mostanában szomorkodtak…A görbéd igen szép, az a leesés pont kell, nézd csak meg Éva görbéjét és próbáld meg utánozni.
Titi! A végén még úgy jársz mint Ági! Én nagyon drukkolok! De azért még próbálkozz a héten, ha esetleg áttenné a pé-t a ferti.
Én még a nyáron kétszer barnáztam pé körül, el is mentem dokihoz, merthogy ilyen még sose volt, de azt mondta nem gáz.
Eszter! Szerintem itt nem olyan vészesek az árak, mármint azokhoz képest, amit eddig láttam, a kordgatyák 6900, a farmerek meg 7900 ft-k voltak. Ígondolom uazok az árak a két boltban. A fölsőket meg nem néztem meg, mert akkor tuti vettem volna valamit, pedig az még egyáltalán nem kell. Még néztem a neten a
www.christinamoda.hu –n is a ruhákat, azok se olyan vészesek, eddig én csak a west endben voltam, ott legalább dupla ennyibe kerültek, el is voltam szörnyedve.
Remélem két naci elég is lesz, bár semmi tapasztalatom ilyen téren, úgyhogy lehet hogy nagyot fogok koppanni.
Ági! Olyan édi a pocid, szinte hihetetlwn, hogy csak 2 kg. Nagyon jó, hogy mindenről beszélgetsz a lányoddal, én is ezt szeretném majd. Nálunk otthon kicsit más volt, voltak olyan dolgok (főleg az érzelmek) amikről nálunk nem beszéltünk, nem volt szokás az összebújás meg ilyesmi, este jó éjt puszi és kész. Én mindenképp törekedni fogok, h másképp csináljam.
Jó lett Vivinek a szemcsi, mostmár csak azon aggódhatsz, hogy mikor törik el…
Little! Köszi a ruhás oldalt, már azokon élek… És teljesen ki vagyok akadva, hogy néhány helyen 20 ezret is elkérnek egy naciért.
A hőd meg talán nem véletlen kúszik felfelé…
Éva! Egyáltalán nem vagy hülye, hogy teszteltél, már le volt írva, hogy javasoljam, csak mikor tovább olvastam, kitöröltem, mert láttam, h megtörtént. Próbának szerintem muszáj volt, de azért légy még egy kicsit türelmes, Eszternek is bejött. Mit néztek színházban? A nagylányaid szoktak ilyenkor vigyázni a picire? Amikor ilyen aranyos történeteket írsz, teljesen elolvadok…
Pusz mindenkinek