kisteknős: egész biztos jól választasz, ha apánkhoz jössz. nem fogod megbánni
február: nekem szerencsém volt a reggeli uh-kkal kapcsolatban, mert a főnököm elengedett és totál megértő volt. uh-s napokon mindig késtem, volt, amikor vérvételre is elküldött, így délre értem be. általában másfél hétig kell járni uh-kra a pungi előtt.
kispinty: óvatosan a homeos bogyókkal, még az elején, amikor alírjuk a papírokat, az egyikben van, hogy a kezelés alatt semmilyen egyéb gyógyszert, gyógyhatású készítményt nem szabad szedni. kivéve, ha megbeszéled apánkkal. fontos, mert módosíthatja a hormonok hatását és nem kívánt hatás léphet fel.
kagyló: nekem a májusi pungiból a leszívott 7 petesejtből egy sem termékenyült meg. júniuban próbálkozhattunk újra, ahol egy maradt a végére, de az sem sikerült, de a szeptemberi decapeptyles akció sikerült. szóval nem feladni!!
a fagyikat én is megkérdzetem még ősszel, akkor 100e körül volt, ha fizetem. gondolom ez most is hasonló összeg.
szpandi: beindulnak a petécskéid, hidd el. és igazad van, egyből is lehet sikeres terhesség és 12-ből egysem. itt vagyok élő példának én.

drukkolok!!!
Ági: hol tart a fogyókúra? még mindig irigyellek a kitartásodért. szerintem megyek hozzád egy év múlva tanácsért