Sziasztok!
Durca olyan jó, hogy írsz. Szomorú, hogy lassan épül fel Boróka, de biztosak vagyunk benne, hogy minden rendben lesz, csak szépen együtt vészeljétek át valahogy ezt az időszakot! Erőt és egészséget kívánok Nektek!
Ancsa! Köszi, aranyos vagy! Nagyon szép a pocid és a szoba is tündéri, biztos nagyon fog tetszeni a kislányotoknak is!!!!
Merci! Nem akarok én még hipp-hopp gyerkőcöt. Úgy 2-3 év múlva, még szeretném befejezni a sulit előtte...aztán jöhet!
Járóka téma: mi nagyon szeretjük, Kolos már 2 hónapos kora óta benne van napközben és abban is alszik már mostanában. Én úgy hallottam, hogy aki szeretné, hogy járókában elmaradjon a gyerkőc nagyobb korában is, akkor már 3 hónaposan érdemes elkezdeni a szoktatását. Igazából már el sem tudom képzelni, hogy ha nem lenne járóka akkor hol lenne napközben.
Ildi! Le a kalappal a férjed előtt. Az pedig, hogy mi egyből valami rosszaságra gondolunk a háttérben, az a mi hülyeségünk
Steffi! Sajnálom, hogy Martin ilyen pocakfájós még mindig. A hasrafektetés sem enyhíti a fájdalmait? Egyébként sokan mondták, hogy 4 hónaposan nőtték ki a hasfájást, reméljük utána már ti is elfelejtitek!
Lilluska! Nagyon édesek vagytok mindhárman!!!! Ez a rajzfilmfigurás hasonlat pedig megnevettetett! Mi is mindig hasonlítjuk a gyerkőcöket valakikhez. Az unokaöcsém úgy néz ki, mint Hofi, az unokatesóm kisfia meg mint Hurvinyek
Eni! A költözködésnél csak óvatosan nekem, nem nagylánykodni!!!!
Satuk! Gratula a képhez!
Ma kaptuk a 4 hós szurit, úgyhogy holnap éjszakától elkezdjük a leszoktatást az éjszakai felkelésekről. Ma találkoztam pont egy anyukával és ők is most próbálátk meg ezt a módszert és 3 nap alatt sikerre vitték. Nehéz lesz, de hátha bevállik.
puszi