Én is bejelentkezem, sehol semmi....
talán annyi nálam is, hogy többször kell pisilni, az eddigi éjszakai 2-3 helyett már 4-5. talán tényleg lejjebb kúszott babóca.
Gyomorégés nekem csak akkor van, ha olyat eszem. Tegnap este sikerült kicsit hagymázni, hát azt nem kellett volna.... de inom volt
Őzi, gratula a b abához! tök jó, hogy benéztél hozzánk!
Kata, Leon baba is tündéri...
Víz: hát nekem amúgy is bazi vastag vádlim van, így ott nem látom a különbséget, de a lábfejem dagad szépen. Meg az ujjaim reggelre, akkorra meg is fájdulnak az izületek, és szintén be kell járatni
Tinu, én sem tudom elképzelni.
álmaimbab néha babázok, de néha, mint pl most, ilyen gimiskori álmaim vannak, ez tök furának tűnik felépbredve, amikor realizálom a hatalmas pocakom
két kérdés, elkezdtem előrefele is gondolkodni.
szóval szopitémában arra emlékszem, hogy írtátok, hogy napi fél liter tej fogyasztható. de ez a tiszta tejre vonatkozik, vagy minden tejtermékre? tehát joghurt, sajt, túró rudival együtt?
a másik meg, hogy Bunny tett fel asszem egy tök hosszú netről leszedett listát, hogy mit szabad, meg nem lehet enni, aztán ezt azért tompítottátok, hogy azért sok mindent lehet enni, csak mértékkel. A kérdésem ezek után az, hogy mi az amit semmiképpen nem éehet enni majd, mert tuti allergizál?
Köszi előre is, okosabb legyek már, mire odajutok.
TÜndével és Zsanettel mi lehet? nagy a hallgatás, talán náluk már valami? ha jól emlékszem Zsanettet 18-án császározzák, ha addig semmi....

rosszallás
Máté fürdik
Imád sétálni