Sziasztok!
Myssnia,
Mizujs, hogy vagy? Remelem minden rendben volt az uton es elmult a szurka.
Zsurlo szia
Te hol dolgozol?
Remelem, rendben lesz a cukrod!
Brokkoli
Meg egyszer gratula Zsofihoz, sok boldogsagot, es varjuk am a szuletestortenetet!

Csucsuka,
A varras a mehszajra vonatkozott? Orulok, hogy megusztad!
A koldokver levetelen mi is gondolkozunk, Te utanaerdeklodtel mar reszletesen? Annyit en is tudok, hogy le kell perkalni a penzt, aztan kuldenek szettet hozza, amiert aztan ha jol tudom kijonnek a szules utan. Ti kertetek/kaptatok mar reszletes tajekoztatot rola? Engem foleg az erdekelne, hogy per pillanat milyen batagsegek gyogyitasara lehet hasznalni, es hogy milyen iranyban folynak a kutatasok. A Kismama ujsagban is hirdeto Sejtban Kft-n kivul mas is foglalkozik ezzel?
Kangi,
Nem irigyellek az ejszakaert... Ma este en leszek facer.

Kispapam ket baratjanak is a heten volt a szulinapja, mennek unnepelni.
Urszila,
Aranyos lehet a kisfiad, es vegul is teljesen logikusan gondolta vegig a Mikulas-Telapo temat.

Off-tema: hat kizarni semmikepp sem lehet, hogy kolykok lesznek... Ha atragta magat a kan a keritesen, akkor lehet, hogy le is rendezte a kislanyt, mielott Ti meg barmit is eszrevettetek volna...
Vodor: koszi a segitseget, azt a fogast mar el tudom kepzelni.
Maci
Koszi, Te mar elore megmondtad, igaz?
Jaj de jo, szoval akkor tenyleg csuklas volt? Eljen!
Buksicica,
Szerintem azert ne keseredj el! Itt mar nagyon sokan irtak, hogy a hizas mindenkinel eltero gorbe szerint alakul, es az itt olvasottak alapjan a 20-21. het korul a +6 kg egyaltalan nem kirivo eset. Szerintem igazabol, komlyan dietazni azert nem kellene. Mivel tejet-tejtermeket amugy sem ehetsz, szerintem fontos, hogy gabonafelekbol igenis egyel rendesen! En a helyedben a felsoroltak kozul maximum az edessegrol mondanek le, de arrol sem teljesen, csak csokkentenem. En arra probalok mostanaban odafigyelni, hogy estefele mar inkabb csak gyumolcsot egyek, azt viszont jo sokat. Persze van, hogy eppen emiatt leszek ejfel korul iszonyu ehes, es olyankor bizony szegyen ide vagy oda, szoktam meg enni valamit.
Zsuzsi,
Jajjj, adj lecci egy nagy puszit Gyurinak a nevemben!

Koszonom a bokot a fiatalurtol, olyan edes lehet!

De jo, hogy szerinted is csuklas volt!
Orulok, hogy kaptunk hirt Timicirol. Azt nem tudod esetleg, hogy valahogy tud-e olvasni minket (pl. kinyomtatva vagy ilyesmi)? Amig valaszolsz, addig is irok neki, hatha olvassa!
Timici,
Ha tudsz minket olvasni, remelem segitunk a drukkjainkkal, es neha azert jo kedvre tudunk deriteni! Fel a fejjel, ha jol emlekszem Te irtad, hogy a korhazban az a "jo", hogy erezheted, hogy biztonsagban vagy, es ha barmi gond van, mindig van ott valaki, aki meg idejeben kozbe tud avatkozni.
Foglald le Magad minel jobban, beszelgess a babaddal, es minden rendben lesz, el fog telni hamar a hatra levo ido!
DRUKKKKK!++++++++

Franyo,
Koszi a dicseretet!

Kivancsian varom a Te kepeidet!
Kangi,
Koszi Neked is, olyan jol esik!
Puszi:
Leszter
22+1