2002.12.03 20:08
2002.12.03 20:34
Kata
2002.12.03 21:40
2002.12.03 22:20
. Tudom, bizarrul hangzik, de isteni. Miota Anyosomeknal ettem ilyet, azota minden evben ezt csinalunk.
2002.12.03 23:42
2002.12.04 11:57
Nálunk ez a családban nem volt hagyomány, nem volt recept sem, hanem van ilyen fûszerkeverék, (tán Kotányi) sárga zacskója van, azon van egy recept, mindig azt csinálom. Annyit változtattam csak rajta, hogy nagyon erõs a fûszer ezért nem teszem bele az egész zacskóval, csak max. a 3/4-ét, de lehet még annyit se. Ha kipróbáljátok tegyétek egymástól távol a kiszaggatott sütiket a tepsire, mert sütés közben megemelkedik és összeérnek! Azonnal fogyasztható, nem kemény. És fémdobozban tartom, de nem tudom meddig áll el, mert nálunk hamar elfogy.
2002.12.04 13:52
2002.12.04 14:32
), és teszünk még mellé ananászkonzervet is. Nagyon fincsi, már alig várom.... 2002.12.04 20:58
2002.12.05 08:31
2002.12.05 12:17
2002.12.05 22:00
2002.12.06 09:19
Az összes összetevõt beletetted, vagy kihagytál v.mit? (Ha kihagod úgy is tuti finom)
2002.12.06 09:59
2002.12.06 13:56
2002.12.08 00:39
2002.12.08 22:23
Ez van. De a családom többi, úgymond normális tagja elvárja tõlem, hogy nekik valami ehetõt tálaljak fel. De a Ti ötleteitekbõl már tudok kombinálni, mert mondjuk a göngyölt hús mellé tudok rántani magamnak sajtot. Köretnek jól megy hozzá a krumpli mellett a pároltzöldség is.
Ez nem a reklám helye volt ám!
2002.12.09 20:30
2002.12.09 23:47
2002.12.10 11:41
2002.12.10 20:29
2002.12.10 22:22
. Nekem nagyon magasra feljött (mindegy úgy sem a fára szántam), elõször a máz egy picit folyós lett, így vannak elég absztrakt mintásak is, nekem tetszenek
, de a lényeg, hogy nagyon finom lett
Csomót meg is ettük, a férjem meg megkérdezte hogy komolyan karácsonyig akarom õrízgetni. 
2002.12.11 17:22


2002.12.11 18:37
ezeknek a képeknek nem lehet ellenállni
Azt hiszem még soha semmit nem csináltam belõle, csak gesztenyemasszából, amit kapni lehet, de az édes
2002.12.11 21:32


| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|