A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet,
Sétagalopp lesz :D Drukkolok neked :D

Még jó h nekünk ma kellett dokihoz menni, nem pedig holnap ebben a gyönyörű időben.

Kép Kép
curse

Ancsi,
köszi a figyelmeztetést

Zsan,
én is megcsináltam, nem vagyok diszlex :D de sztem nem jó a teszt pl akinek alacsony az önértékelése az lehet h be fogja írni h ja tök nehezen tájékozódom térképen közben pedig nem is vagy túlbonyolítom?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Isten hozta Tünde babát!!!!! :)

Mágneses sugárzást nem találtak (azt müszerrel állapitotta meg), de vmi Szent György sugárzást igen (ezt vmi pálcával mérte be), ami állitolag nem jo a vérnyomásnak, és a vevönek cukorbeteg kislánya van, akinek állitolag nem kedvez ez. (mindezt 20 perc alatt és 25ezerért állapitotta meg :shock: ) Igy az eladás ugrott :( Egyelöre nem tudom felfogni, hogy egy ilyen dolog miatt nem veszik meg a házat..... De nem szeretnék erröl többet beszélni, mert teljesen kiborultam, és egész este sirtam.

jo éjszakát Nektek!
fibi

Fíbi,
vevők :shock: :evil:

Kép

Kép

szrekuc

Ja, és minden kis betegnek kitartáááás és gyogyulááááás!!!!!+++

Neet,
Neked meg szoritok!!! érdekes, ezt többen mondták már, és nekem is pl jobban bejön Diosd meg Buda hangulata, de sajna azt nem tudnánk megfizetni :( és hát a mai események fényében mindegy is :( asszem maradnunk kell, vmiért ezt akarják az égiek.....
fibi

Jaj, holnap tényleg ne nagyon dugjátok ki az orrotokat, ha lehet!

Hol van Moose????????????????????

Vica :) Az a szép ember nagyon szépen kérte meg a kezedet, meg kell az ilyen nagyszívű embert becsülni :)
Mátéfi se aprózza el, ahogy elnézem, akkor megalapítjuk majd a Szegény Elaggott Anyókákat és Ifjú Leányokat Gyámolító Erős Férfiak Egyletét (SZELAILGYEFE :mrgreen:) és fiaink irányítják az akciókat :lol:

Neet :) ha csak a mi drukkjainkon múlik, akkor már borítékban a görbe jegy :)

Lindinek utolsó vérszíváshoz sok erőt és türelmet, Votivnak pedig uh-hoz boldogságos perceket! Jaj de jó nektek, msot szívesen mennék én is szülni :)

Iginek és Fanninak gyors gyógyulást, srácok! ne ijesztgessétek szegény anyukáitokat!!!!

Curse :) köszi a méreteket, nagyon nagyot segítettél!

indianyo

Fíbszi,
ne add fel, azért mert vki vmi izé miatt elállt a vételtől; egyszer csak szembe fog jönni a házatok ;) és simán költöztök majd
csír áp!!! :wink:

Kép

Kép

szrekuc

Jaj és ANDI te meg szüjjémá !

indianyo

És akkor most egy nagyon hosszú hsz, bemásolom, amit gyűjtögettem és talán mindenre tudtam reagálni. Bocsánat a terjedelemért.

Pocakos fotókat nagyon jó volt nézegetni, a babásakat meg pláne.

És köszönjük mindenkinek a babó dícséreteket, nagyon jó estek.

Utólagosan Boldog Névnapot Kívánok minden Verának.

Fibi, Szrekuc,
Szülésfeldolgozás engem is érdekelne. Merre van? Vagy Ti már csak ketten akartok menni? :)

Fibi,
Agyalásban én is otthon vagyok, állandóan jár az agyam, olyan dolgokon, amiken nem kéne.
Gratulálok újabb fiúhoz :P Inkontinenciában is játékos vagyok, pedig igyekszem csinálni a tornát. Lehet, hogy valamit rosszul csinálok?
És óvatos gratula a ház eladáshoz. :)

Zsan,
Elírás vagy valóban az van amire gondolok? Néhányan már pedzegették, de eddig – 1230 oldal – nem találtam részedről reagálást. Esetleg ketten vannak a pocakban? :) Bocsánat, ha szándékosan nem reagáltál rá korábban. Vedd úgy, hogy nem is kérdeztem :roll:
Terhesgatyót mindenképpen venni szeretnél? Nekem van néhány, igaz nem kifejezetten téli, de egy harisnyával elég meleg lehet. És ha gondolod, szívesen kölcsön adom. És van egy meleg szoknya is, sztem az is jó lenne Rád.

Curse,
Olvastam, hogy elgondolkodtatok kandalló rakatásán a lakásba/házba. Csak egy kérdés? Mindenképpen kandalló, vagy szóba jöhet cserépkályha is? No, csak azért, mert a kandalló nem melegít annyit és talán kevésbé szárítja a lakást. Ahova költözünk, mi rakattunk egy cserépkályhát bontott cserépből és nagyon jó, van padkája, meg alatta hely a tüzifának. Ezek az én ötletem alapján lettek megvalósítva és nagyon jól funkcionálnak, merthogy amúgy kicsi a ház és rengeteg helyet megtakarítottunk azzal, hogy nem kerülgetjük a fát, papírt, stb.
Kép
Ha gondolod meg tudom adni az elérhetőségét a cégnek és érdemes egyeztetni velük, nagyon tisztességes banda. Ja, és ha mégis kandalló, azt is készítenek.
Játszószőnyeg jó ötlet, én kb. 6 hetesen tettem rá Mátét, és nézegette a lelógó macikat, meg a sárga-piros oroszlánját, amit felkötöttem neki. Volt, hogy fél órát is elvolt magában.

Zuzi,
Mi is szívesen látnánk már Titeket, nagyon kíváncsi vagyok a kicsi lányra élőben :)
És én is előszőr olvasni szoktam, aztán írnék….., ha maradna rá idő :)
És a szellőzőt szerelgető cég engem is érdekelne :)
És még Te írtál méhtakarítással kapcsolatban, nekem is volt és abszolút nem volt kellemetlen. Azon poénkodtunk a dokival, meg a szülésnővel, hogy olyan, mintha porszívóznának. Mondták, hogy ezt még senki nem mondta :lol:

Indi,
Az a bizonyos „sajnos” kezdetű mondat arra irányult, hogy a bnet-re nem tudok megint jönni :)
Egyébként valóban valahol kényszer dolog volt, mert eddig tudtuk húzni az időt a párom üdülési csekkjével. A „telelésünk” utcsó napján járt le, és nem akartuk veszni hagyni. Ezt meg úgy tudjuk, nem lehet átruházni...
És Dominó elfurulyázta Vera nótáját c. kép nagyon jó. Döbbenet, hogy ül már D.
És gratula a pedagógia-környezettudatos életmód szakértőnek :)
És családod :( nagyon sajnálom
Mindig szomorkodom, hogy akinek még van szülője, annak nem mindig jön össze a jó kapcsolat. És én hogy örülnék, ha az én szüleim itt lennének köztünk.

Votiv,
Én is hiszek abban, hogy a babák választják a saját nevüket. Nekem sokáig fogalmam nem volt, mi lesz a neve. Aztán amikor áprilisban elkezdtük nézegetni a neveket a Máté is szóba került és valahogy el sem tudtam képzelni mást. És jött a Húsvét, amikor a szigorúan titkosan, csak anyósnak elárult nevek közül párom nővére közölte, hogy akkor Máté lesz, ugye? Legyen az! Pedig a konkrét választást nem mondtuk el. No, szóval ekkor elment a kedvem a Mátétól, aztán a törpe jól helyrepakolt, hogy márpedig Ő Máté akar lenni :)
És én abban is hiszek, hogy a babák választanak Bennünket szüleiknek, és néha megkérdezem Mátétól, hogy jól érzi-e magát nálunk, jól választott-e?
És szép nevet választottatok :)
És igen, nagyon gyorsan nő. Január 10-én mértük itthon és 8550 grammot mutatott a mérleg. Kíváncsi vagyok, hogy majd védőnéninél mérve az előző súlyához képest mennyit gyarapodott. Számomra hihetetlen, hogy ennyire nő az anyatejtől.

Recca,
Kutyus :cry:
És majd érdekelne, Te hogyan termesztesz ezt-azt, mert helyem lesz majd bőven és szeretnék télire saját cuccost elrakni előbb-utóbb :)

Ancsi,
köszönjük. :)
Lakás nagyon jó lesz, én is imádom a meleg színeket :)

No, mára ennyit, jó éjszakát mindenkinek,
Vica
vica94

És Neet, Neked meg sok-sok drukk a vizsgához.

na, tényleg el, mert olyan érzésem van, hogy ma éjszaka sem alszom sokat :(
Vica
vica94

Vica, tyűűűűűűű, ez aztán a versenysúly! :D jó erős tejed lehet :D

Istinek próbálom tanítgatni a nevét: mutatok magamra: Én mama! Te Isti!
Isti mutat magára: Mama, majd rám: "Ci", és röhög.
Mutatom neki a pocakom, hogy Baba, Lili. Erre kétségbeesetten néz, és kérdi, hogy "Bibiii?"
Aztán csak összehozta, hogy "Babííí" :D

votiv 8)
votiv

Jó reggelt! Remélem, babák jobban vannak mára!

Fibi :) hát ez a házeladási történet meglepő - bár én nem tartom hülyeségnek, ők csak azt ellenőrizték le, amiben hittek - az már más kérdés, hogy olyan házat, ahol semmilyen káros sugárzás nincs, lehetetlen találni. Persze ez nektek nem vigasz, tudom.

Isti annyira cukimanó, ahogy panaszolja a bibit :)

indianyo

Indi, tegnap olvastam egy cikket arról, milyen káros a mikrosütő, hogy degenerálódik benne az étel :roll:
http://www.natursziget.com/page.php?sho ... ikrohullam
gondoltam ez Téged, mint környezettudatos életmód-tanácsadót talán érdekelhet :)
én is szkeptikus vagyok a mikróval, de azt túlzásnak tartom, hogy a használatát mindjárt összekapcsolják a rákos betegségek számának növekedésével :roll:

votiv 8)
votiv

Szent György sugárzásról többet:
http://www.bencze-marosi.hu/kisszotar7.html

a vízér ellen üveglappal elvileg lehet védekezni. ez ellen nem?

Fibi!
fel a fejjel, ez még nem a ti vevőtök volt! meg fog érkezni a tiétek is, pontosan időben! mindennek van oka,csak még nem tudhatod. lehet, hogy még nem kell költöznötök, lehet, hogy nem szabad azt a házat megvennetek, amit kinéztél, stb. !

Johi!
Fanninak bulást! asszem pont ugyanígy járt vki a topicból, hogy azt hitte, hogy mellékhatás, és egy másik betegség volt.
ancsipancsi

Szép jó reggelt mindenkinek 8)

Isten hozott Tünde Alíz! :D Kép

Kisherczegnek továbbra is drukkhegyek!!!!

Minden beteg babó és szüleje gyógyuljon! ++++++++++

Recca, :D :D :D :D :D :D :D
dejó, hogy megint itt :D

Indike,
gratulálok a szakértőséghez!!!! :D

Votívia,
Istipóknak gartula a "babíí"-hoz, meg a többi szóhoz is :) az asztalost sikerült végre elrendezni?

Fibi,
előbb-utóbb csak elmegy az a fránya ház! És akkor te is ott fogsz lakni, ahová vágysz :) Csüt. -re a játszót betábláztam ám! szólj, ha mégsem jó!!

Lindi,
szívesen kapucsínóznék veletek a MOM-ban, de pont akkor megyek UH-ra.

Egyébként,ha nem a camponában szerveztek talit, szívesen megyek, de az nekem gyötrelmesen messze van.... :(

Jövő héten kell mennem laborba is, el nem tudom képzelni, mi lesz... reggel, alighogy ébredek, olyan éhes vagyok!! és ma kipróbáltam, ha nem eszem,10 percen belül rosszul is leszek....
mit lehet itt tenni?!! :shock:

Valami lehet a levegőben... Fülöpöm negyed 8-kor átkéredszkedett a nagyágyba mellém, ahol rendes szokása szerint ugrálni szokott a fejemen, meg bunyeváckodni. Ma meg odabújt és aludt tovább :shock: :shock: még most is nyomja.... :?:

szép napot mindenkinek!

csók

Macs
macskanyu

Macs!
ha esetleg iszol tiszta vizet? attól is továbbra is hányingered van?

Votiv!
jaj ne, ne mutass ilyeneket Indinek! olyan sok a rémhír!:) a mikrohullámok, amelyek láthatatlanul melegítik fel ételeinket, ugyanolyan "közönséges" elektromágneses hullámok, mint a látható fény, vagy a láthatatlan rádióhullámok, a különbség a hullámhosszban rejlik. egyszerűen nem tudom elhinni, hogyha valóban ennyire káros, mint ahogy ez a figura mondja, akkor nem tiltják be, vagy nem figyelmeztetik az embereket. minden témában megjelenik egy-két cikk évente, aztán annak lesznek követői. a Fizikai Szemlében olvastam erről tavaly egy cikket, mindjárt beteszem ide a linkjét, ha valakit tényleg érdekel, hogy hogyan működik a mikró.
http://www.kfki.hu/fszemle/archivum/fsz ... n0503.html
ancsipancsi

Macs, asztalos :twisted:
esetleg próbáld ki a Cocculine homeós hányingercsillapítót vagy Sepia 9CH-t napi 1-2x5-öt, ez is jó hányingerre. Nekem a kicsit kipezsgetett kóla ill. gyömbér is segített!
amit még ajánlanak, bár nem próbáltam: B6 vitamin, reggel citrom nyalogatása, néhány szem keksz vagy ropi elrágcsálása, egy pohár hideg víz lassú kortyokban...

votiv 8)
votiv

Votiv!
a homeos bogyó nem tartalmaz Ch-t? mert az vérvétel előtt nem volna fasza.
ancsipancsi

Ancsi,
nem a hányinger a baj :( egyszerűen annyira leesik a vércukrom és elájulok.... tiszta vizet meg muszájos innom amúgy is, mert régi tapasztalat, hogyha nem iszom, összeesik a vénám. De valahogy majd túlélem... ilyen is csak terhességkor van...
macskanyu

Votivom,
itthon nincs baj, csak a laborba éhgyomorra köll menni...
macskanyu

Ancsi, pár éve készítettem erről én is egy cikket a KFKI egyik szakértőjével, egy egyetemi proffal, ő megnyugtatott, hogy nem káros a sugárzás, de azért ne álljunk a működő mikró elé :twisted:
Én nem is annyira ettől tartok, hanem hogy a kaja veszít-e a minőségéből, ha ebben melegítem. Az anyatejet pl. szigorúan tilos is ebben melegíteni...

Elég sok minden van ám, amiről nem tudjuk vagy csak sejtjük, hogy káros, és mégsincs betiltva :D én nem is vágyom semmilyen tiltásra, a "saját érdekemben" :D szeretem magam eldönteni, mi legyen velem :)

különben a Pécsi egyetemen vizsgálják a mobiltelefon sugárzását is, patkányokon. még legalább tizenöt év a kutatás, és gondolom addig se mondana le senki a mobiljáról... a kutatásvezető azt mesélte, az ott dolgozók pár éve már csak headsettel használják a mobiljukat, pedig még csak annyit figyeltek meg (már amit elárulhatott), hogy a patkányok kissé megzavarodnak a mobiltól, rosszabb lesz a térbeli tájékozódásuk, csökken a nemzőképességük és az immunreakciójuk stbstb

votiv 8)
votiv

Ancsi, egy adag (5golyó) 0,04g laktózt tartalmaz. sztem elhanyagolható :D

Macsek, a homeós bogyót kipróbálhatnád, az még nem számít evésnek :D ugyan már írtam, de nagyon átérzem a helyzeted, Istivel szabályosan beteg voltam a hányingertől, hosszú heteken át, és nem csak reggel, egész nap, még este, sőt, éjjel is :x

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Vizsgákkal kész vagyok, egyenlőre még read only üzemmódban próbálok visszaolvasni. 8)

Először is TÜNDE SZIA IDEKINN!!! :) Sok tejcit, kevés sírdogálást, szép álmokat kívánok!
.
.
.
Én egy éve még vígan ücsörögtem az nst-n, Kamilla fickándozott a pocakban, és teljesen nyugodt voltam, hogy minden rendben. Aztán.... :shock: 8) :lol:

Rylie
rylie

Ancsi, egy adag (5golyó) 0,04g laktózt tartalmaz. sztem elhanyagolható :D

Macsek, a homeós bogyót kipróbálhatnád, az még nem számít evésnek :D ugyan már írtam, de nagyon átérzem a helyzeted, Istivel szabályosan beteg voltam a hányingertől, hosszú heteken át, és nem csak reggel, egész nap, még este, sőt, éjjel is :x

votiv 8)
votiv

bocs a dupláért :D

Szia Rájli! velkám bekk :D
mikor van Kamilla szülinapja?

Kisün, Dóra Piroskának boldog másodnévnapot :D

votiv 8)
votiv

Szia Rylie :) Épp most gondoltam rátok! Kamilla mingyá' születik :)

Macsinkó:) hú, annó nekem is nehéz volt a vérszívás, fél 6-kor keltem, hogy 8-ra bent legyek a hában vérvételen, mire letudtuk, már csak vánszorogni tudtam és alig ment le egy falat. Utálom ezt, miért nem lehet más módszerrel? A vércukormérő miért nem jó nekik????

Votiv :) nekünk is van mikrónk és használom is. Annyira nem lehet tudni semmi biztosat róla, csak huhogás van vele kapcsolatban. Én komolyan veszem azt, hogy káros dologkat ne, de ez még nem tudott dolog, így nem ülök fel a riogatásnak. De ezt nem szoktam hangosan hirdetni :lol:

Ancsi :) szerintem én viszonylag normális kategória vagyok - igyekszem nem tovább rombolni az egyébként is agonizáló környezetet és nem szeméttel tömni magam és pláne a gyerekemet, de nem esem túlzásokba. Szerintem az egyensúly a fontos. Nem látok károsat a libazsírban - már ha tényleg libából van - míg nem eszem finomított olajat és margarint. Ennyi ez. Mikróval még nem vesztem össze - de fritőzt nem fogok venni.

indianyo

Jajj de rövid agyam van.... Kép

Boldog Első Szülinapot Kamillkának, akinek egy éve ma 18.15-kor van a szülinapja! Kép
macskanyu

Puszi Mindenkinek!

TINU!!!!!!!!!!!!!! HATALMAS GRATULA!!!!!!!! SZÜLÉSTÖRTÉNETET VÁRJUK, BÁR AHOGY NÉZEM, NEM LESZ HOSSZÚ 8) NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!!!!!!!!!!

Neet!
Szorítok!!!!

Vica!

De jó Rólatok hallani, de a betegségnek nem örülök :cry: Gyógyuljatok!!!! Férjed igazán romantikus alkat, gratulálok hozzá :D
szellőzős elérhetőséget Curse-nak is ígértem, csak elfelejtettem :oops: Szóval férjemtől megkérdezem, és írom. Én akárhova is fogok költözni életem során, ha műanyag nyílászárók lesznek, tuti beszereltetem.

Johi!
Fanninak jobbulást! Ez nagyon komolyan hangzik!!!!!!!!!! :cry:

és tudom, hogy nme leszek népszerű, de ha valaki nekem azzal jön, hogy Szent György sugárzás van a kecómban, hát én páros lábbal rugdalnám ki! :twisted: Mondjuk én egy szkeptikus embör vagyok........

Indi!
elvek: asszem Zsugyu írta (tényleg, mi van Vele????), hogy van akinek elvei vannak, van akinek meg gyereke... tömören ennyi az én véleményem is. :lol:
hosszabban:
Én is úgy indultam nkei a dolgoknak, hogy minden engedélyezett, ami nem önveszélyes, vagy nem tud benne/vele kárt csinálni. hát.... nem jött be. Most röhögni fogsz, de mninden napunk úgy indul, hgy "possijjóóóóóóóóóóó" (=proszívó), és így is végződik. És a kettő között megy a harc az említett háztartási eszközért. Kárt nem tud magában tenni, tönkre nem tudja tenni, egyszerűen imád porszívózni, csak az a bej, hogy elvárja, hogy ÉN IS CSINÁLJAM!!!!!!!! Én viszont nem vagyok hajlandó egész nap porszívózni!!!!!!!!!!!!! És nem szeretem, ha egész nap kerülgetni kell, mert nem ott van a helye. Akármilyen szépen mondom neki, hogy elpakoljuk, olyan hisztit levág, hogy a végén nme kap levegőt.......
vagy pl evés. Akinek jól eszik a gyerök, annak könnyű elveket betartani, más meg naponta küzd, hogy legalább pár falatot beletömjön, feladva minden elvét. NAgyon kétségbeejtő ám, ha a gyerek már egy hete nem eszik még azt se, amit egyébként szeret.
És emellett még ott van, hogy egyeztetni kellene az elveket a családdal, pl a férjjel! Mert az oké, hogy alapvető dolgokban egyetértünk, de van amiben nem, és nem is tudunk róla. B pl már tudott egyedül enni, na amióta szültem, és főként Apa etette, jól leszokott róla.......
És ott van a saját gyarlóságom, hogy olyan rosszul viseltem a terhességet, nagyon fáradt voltam, így nem volt energiám egész nap vitatkozni :cry:
Tudom, szemrehányást csak magamnak tehetek, és a későbbiekben rágódhatom azon, hogy miért nem csináűltam másklént, de tényleg nem ment :cry: Csak azért írtam ezt le, mert a probléma az, és szerintem a legtöbb anyuka ezzel küzd, hogy neki megy a gyereknevelésnek nagyon szép elvekkel, és nagyon szar, amikor azzal szembesül, hogy ezeket nem neki találták ki. A végén jó rossz anyának érzi magát, ami hülyeség, mert csak tovább ront a helyzeten.
zuzmo1

Rájli,
neked meg nagy gretula a vizsgáidhoz :D

Indike,
:D ugyehogy... :)
macskanyu

leesett :D

Kamillának nagyon boldog szülinapot! :D

Kép

votiv 8)
votiv

Zuzánkám :) szemrehányásoknak sok haszna nincs - azoktól nem mennek előre a dolgok, csak bántod magad velük. Tanuljuk a szakmát, lassan, göröngyösen :) Porszívó nálunk is használatos minimum 8-10 órában :lol: Én nem ítélkezem mások nevelési módszerei felett - amíg nincs belőle sérülés. De az a tapasztalatom, hogy túl sok mindent tiltunk meg a gyerekeknek - elsősorban a saját kényelmünk érdekében (ez is nagyon fontos!!!!) és a végén a gyerek lázad. Mert az ő természetéből meg az fakad, hogy mindent kipróbáljon, megrágjon, csapkodjon. És akkor itt kell egyensúlyt találni. Mindenkinek másként - ez már egyénre szabott megoldás.
Természetesen pocakosan és minimanóval megtoldva nehezebb a gyereknevelés...

indianyo

Fibi :) Kisherczeggel beszélsz? Tinu szeretnáé megkeresni, vagy telszámot vagy szobaszámot kér. köszecs.

indianyo

Sziasztok,

Köszönjük a bulásos üzeneteket, remélem segítenek. Most láztalan a drága, de Votiv tanácsára elmegyünk fül orr gigászatra. Délután megyek, hát nem volt könnyű besírni Fannit, de sikerült, mert nem akartak időopontot adni, mert még nem voltunk ott és látatlanban nem adnak stb.... De sikerült, úgyhogy drukk, hogy ne legyen semmi baj.

Rájli: hogy mentek a vizsgák? Tényleg Kamilla mikor született? 19-én?

Ancsi: mikró szerintem sem a legfaszább, bár használom, de sokszor gondolom, hogy nem kéne. Mobiltól én meg egyenesen fejfájós leszek, útálom.

Neet: hogy ment a vizsga?

Vica: én is szívesen látlak ám benneteket, mert múltkor ez az ablakon át integetős tali nem volt a legjobb a beszélgetésre.

J.

Kép
Kép
johanna1975

Indi!
Én meg pont úgy érzem, hogy túl sokat engedtem meg neki :D , ami akkor nem tűnt hibának, csak mostanra elharapódzott a dolog. :twisted: Persze akkor nem tudhattam, hogy mi lesz fél év múlva.......... És hidd el, nem kényelmi szempontból nem akarok a nap 24 órájában porszívózni :lol: :lol: :lol: :wink:
És miért nem jó a fritőz??????? A mikróról már én is hallottam ezt-azt......

Rylie!!!!
hello!!!!!!!!!!!!!! és Kamilládat Isten Éltesse Sokáig!!!!!!!!!!!!

Zsanci!!!
Igi hogy van?????????
zuzmo1

Tinu, sok boldogságot! :lol:

Kamilla sok boldog szülinapot!

Recca, szia! :lol: :lol: :lol:
zanza

Rylie,
vizsgákhoz gratula!! Kamillát Isten éltesse sokáig!!!!

Vica,
szülésfeldolgozásrol még semmi konkrétumot nem beszéltünk Szrekuccal, dehogy csak ketten mehetünk :wink: bár az a baj, hogy idöben és pénzben nem biztos hogy belefér... :( és most inkább a pocaklakora koncentrálok a maradék idömben, igy kismama jogára fogok járni szombatonként (ha tudok...). Intim tornát sztem jo, ha csinálod, én is elkezdem valamikor :roll:

Johi,
drukk a mai vizsgálathoz, hogy ne legyen semmi baj!!

Szrek,
most már ott tartunk, hogy mégsem adjuk fel, és megprobáljuk a kezünkbe venni a dolgokat, mert az ingatlanos nem igazán vehemens a dolgát illetöen. és köszi a biztatást :)

Macs,
okés, csütörtöki játszoház rendben :) és Neked is köszi a vigasztalo szavakat! :)

Indi,
én sem tartom hülyeségnek ezt a sugárzás mérést, és elfogadom, hogy a vevönek fontos ez a beteg kislánya miatt. DE!! ez a bemérést végzö pasas annyira visszataszito volt, ahogy nagyképüen áradozott, hogy az ö cégük milyen nagy meg fasza, és aztán ijesztgette az embert, hogy ez mennyire veszélyes, és csak rosszabbodni fog a helyzet.... És amikor én mondtam, hogy 90 és 100 között mozog a vérnyomásom, akkor arra azt mondta, hogy nekem akkor szerencsém van..... Emelett pedig a betegségek kialakulásárol teljesen másképp vélekedek, sokkal összetettebbnek hiszem az okokat, mint hogy egy sugárzástol agyvérzést kap az ember, stb.... ahogyan pl ö adta elö.....

Ancsi,
azt mondta, a házat le lehet védeni valamivel a sugárzás elöl, de az a baj szerinte, hogy a kertben erösebb, és ott nem lehet tenni semmit.... Hiába mondtam neki, hogy ha kiülünk a kertbe, akkor a nyugalom száll ránk ezen a kristálytiszta levegön, nem a fejfájás erösödik.....
És igazad van, lehet hogy máshol kellene keresgélnünk, ez az érdi ház még nem az a bizonyos.... sokkal jobban körül kell néznünk több helyen is. Vagy még nincs itt az idö. És Manokának is igaza van, amig nem engedjük el.... mert azért az emlékek erösen idekötnek (esküvö, B születése, stb...)

KépKép
fibi

MIért emlékeztem, hogy Kamillának 19-én van a szülije. De akkor rosszul tudtam, igy hát Boldog szülinapot Kamillának.

Zuz: fritőz, kicsit túlhevíti az olajat, meg nem jó, ha az olajat sokszor használod és álandóan túlmelegszik stb. Én ettől még használom, néha.... kényelmi okokból, de ha nem vagyok lusti, akkor másképp is sütök.

Zsanci: nálatok mi a helyzet? Remélem Igi is javul.

J

Kép
Kép
johanna1975

Zuz :) hát ezt mondom épp: ne mentegetőzz, ne ostorozd magad, te a legjobb szánékkal cselekedtél, most meg talán másra van szükség. És bizotsan meg is találod azt a mást.

Fritőz: olajban sült étel nem egészséges (de finom :wink:) , már az étolaj önmagában sem az - feldolgozott, hőkezelt, hidegen sajtolt anyagok után maradt másodminőség - fritőz csak ezt a dolgot további áramhasználattakl és borzasztó sok fáradt olajjal növeli. Én nem kérek belőle.

indianyo

Zuzi,
hát ahogy ez az ürge viselkedett, én is legszivesebben kirugtam volna a házbol :twisted: és mélt köszi, du válaszolok :)
fibi

Zsanci, a teszted 99 pontos lett :roll:

Fibi, szerintem a pasit is be kellett volna mérni. :wink:
zanza

Ezt találtam, nemsokára induló tanfolyam a homeopátiáról laikusoknak, valaki nem jön még velem. Én szívesen megyek, mert olyan jó lenne tudni hivatalosan, hogy mit kell és mikor.

Gyógyítás a családban homeopátiával
(egészségügyi képzettség nélküliek számára)

Négy egymást követő pénteken este 1/2 6 - 1/2 9-ig tart a tanfolyam.
A következő tanfolyam 2007. februárjában indul.

1. előadás: A homeopátia története és alapelvei
2. előadás: Lázas és hurutos betegségek homeopátiás kezelése
3. előadás: Sérülések és köhögéssel járó állapotok homeopátiás kezelése
4. előadás: Akut hányás és hasmenés, valamint az "utazási betegség" és a lámpaláz homeopátiás kezelése
Előadók: A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület orvosai
Helyszín: MHOE iroda (1027 Budapest, Margit krt. 64/B. Fsz. 10.)
Díj: 10 000 Ft / 4 alkalom

Jelentkezés: MHOE iroda címén, fax számán, telefonon vagy e-mail-ben.

http://www.homeopata.hu/laikus.html

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Zanza,
azt mondta Zsoló, amikor hazajött, hogy miért nem lóbáltam a feje fölött egy kábelt vagy vmit, és mondtam volna neki, hogy "maga nem komplett teljesen" :lol: persze ezt azért mondta, hogy röhögjek egy jot, miután kibögtem már a szemeimet :)
fibi

Ja, és még valami az elözö kisregényhez:

Ancsi, Indi,
én megértem, hogy a pasas ebböl él, (ö maga mondta, hogy reggeltöl estig bevizsgál, meg levédi a házakat a sugártol), de az, hogy a félelmet kelti és erösiti az emberekben, az undorito !!!!!
fibi

Fibi :) Kisherczeg telószámát vagy szobaszámát kérem szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha a pasi bunkó volt - le vele! Én csak azt értem meg, hogy a vásárolni szándékozó megnézeti a házat az ő kívánságai szerint.

indianyo

Indi,
priviben már elküldtem!!!
persze, én is megértem, de ezt az elözö oldal alján meg is irtam..........
fibi

Sziasztok,

Kamillának Boldog Születésnapot Kívánok!

Egész jól alakult az éjszakánk, éjfélkor elaludtunk és negyed hatkor keltünk egy nagyon heves köhögő rohamra, jól felszakított egy csomó mindent. Aztán a szokásos orrszívás, orrcsepp, antibio után jött a szopi. Szegényt úúúúgy sajnálom, de remélem nem szólom el magam, sokkal jobban van.
És mosolyog :):)) Végre.

Votiv,
Uh-n mi a helyzet?
Babiiiii :)
És köszi a homeós linket. Eltettem. A táblázat a végén különösen jó, sztem ki fogom nyomtatni.

Johi,
Óh, kicsi Fanni :( Neki is gyors gyógyulást kívánok. Párom is :) Hiába első látásra....... :)
Jó, Hozzátok is megyünk, amint mindkét törpe, no meg azért én is, jobban leszünk és elfelejtettük ezt a vacak betegséget.
Én szívesen mennék, de Máté még kicsi és párom kitérne a hitéből, ha utazással együtt kb. 4 órát távol lennék, meg akkor van a fürdetés is….

Szrekuc,
:)

Fibi,
Ne hari, most olvasom, hogy este már írtad, mégsem viszik a házat, én meg még a délutáni álláspont szerint óvatosan drukkoltam :? . És mennyi mindent hordott össze ez az ember …….. És jól mondtad, ebből él. Ergo: minél több embert beijeszt, annál több munkája és pénze lesz.
Én nem mondom, hogy humbug, mert biztos van a vízeres dologban is valami, mivelhogy a rokonságban is van arra példa, hogy miután bemérték a legerősebb Hartmann pontot – azt hiszem így hívják, ahol keresztezik egymást a vízerek – és átrendezték a szobát, elmúlt a lányzó fejfájása. Addig a feje pontosan a pont felett volt éjszakánként. De nem biztos, hogy minden eszközzel ijesztgetni kéne, esetleg még akkor is, ha nem olyan vészes a helyzet.

Indi,

Macs,
Esetleg aludj ott a rendelőben :D, és rögtön kelés után jöhet a vérszívás.

Zuzi,
Előre is köszi :)
Mostmár legalább tudjuk a nem mondjuk ki háztartási eszköz történetét :lol: :lol: :lol:

Vica

Kép
Kép
vica94

Fibi :) köszönöm, továbbítottam is az illetékesnek.

indianyo

Csillagszemű Kamillának boldogságos első szülinapot!

Kép

indianyo

Indi,
Szívesen :D

Rylie,
Gratula a vizsgákhoz és NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KAMILLÁDNAK!!!! :D

Neet,
Vizsga?

Vica,
Írok pü-t

Zuzi,
Köszi megkaptam a pü-t.

Fibi,
Átért hozzád a mail? Tegnap egy kicsit vacakolt a netem.

Johi,
Én szívesen mennék, csak nem tudom megoldani :(

Vki használt infacolt? Meddig lehet adni? A leírás azt írja több héten keresztül is mehet. Nem tudom mennyire szerencsés.

Kép Kép
curse

Tinu:
gratulálok :D ,ISTEN HOZTA TÜNDEBABÁT!
Kép

Rylie:
neked is gratulálok,KAMILLÁDAT ISTEN ÉLTESSE!
Kép

Minden kisbetegnek gyors gyógyulást kívánok+++++++++++++

Zsan:
???

Vica:
neked is gratulálok :D
"Kicsi"fiad csodaszép!!!

Fibi:
:shock: azért ez kemény...
Sajnos nagyon is tudom,hogy milyen érzés mindig csalódni az ígéretes vevőkben :( Mi 14hónapig árultuk a lakásunkat,láttunk mi is"csodákat" :?
Fel a fejjel++++++

Votiv:
mi volt uh-n?Esetleg fotó?

Macs:
láttam a képeket ám,csak nem tudtam már írni.
Szépek lesztek nagyon,jók a nyílászárok is!
Nálunk ma fejezték be a parkettázást,hétvégén jöhet az óriási takarítás!Végre :lol:

Ancsi:
pont olyan csempe és járólap van Anyósomnál,mint nálatok :D
Remekül haladtok Ti is!

Tényleg azért néha néha írhatna Jucus és Moose is,nem?????
/Ja Neetnek én is drukkoltam,de csak sunyiban,mert az ártószelleme vagyok :lol: /

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?