Hát mozgalmas két és fél héten vagyok túl, amibe belefért egy mödlingi kirándulás (hát csak nem bírtam ki, hogy Győrből ne ugorjunk át a sógorokhoz nézelődni-vásárolni
De először is Viki, Iván, gratulálok és sok puszit küldök az új családtagnak!És köszönjük szépen a képeket is!
Dóri, Gerda nagyon édes!
Bea, Ádi már biztosan kész nagyfiú!
Én is azt olvastam, mint Ildi, hogy az anyatejet max 3-6 hónapig lehet tárolgatni, talán a kismama egyik számában volt róla egy cikk, meg hogy miben lehet tárolni, és miben nem, meg hogyan tegyük el, ilyesmik, de ha további részletekre is kíváncsi vagy, szívesen bescannelem és elküldöm.
Meli, én a 17. héten éreztem először egérkét, miután egy csomót filóztam rajta, hogy ez ő vagy csak a beleim…
Nektarin, gratulálok, és kitartás, nagyon is jól tudom, mit érzel. És Melinek sajnos igaza van, a hányás nem jelent megkönnyebbülést, bármennyire is úgy tűnik. Sajnos utána ugyanolyan szar, mint előtte.
De vigasztalásul elárulom, még pár hét, és ELMÚLIK
(és jön a gyomorégés
Sziszi, drukkolok és örülök, hogy gyakrabban látlak! (Amit rólam mostanában nem lehet elmondani, de majd igyekszem. Ma volt egy lány interjún, nekem nagyon bejött, ha a nagyfőnök is rábólint, akkor MEGVAN AZ UTÓDOM
Málna, hess-hess vírusok!
A gif mindenesetre elég egyértelmű
Hát Zsizsik, én azt vallom, a lustaság fél egészség
Andi, ki nyert, te vagy a bürokrácia?
Az intimtorna tényleg jó dolog, rugalmasan tartja a gátat, ezáltal a szülés is könnyebb lesz, és utána könnyebben és gyorsabban visszarendeződnek a dolgok.
Szóval csak ajánlani tudom.
Másrészt pedig a gyakorlatok mellett én egy csomó hasznos dolgot megtudtam, pl. amit Melinek írtam a teli hólyaggal való felkelésről.
A koraszüléscsinálóbacit nem elkaptam, hanem bennem volt. A doki szerint kétfajta baci létezik – kintről szerzett, és saját. Szóval az enyém az utóbbi, nem azért lett, mert nem vigyáztam magamra, hanem bennem volt, és valami miatt megerősödött.
Mindegy, úgy tűnik, túl vagyok rajta, bár az elején ezzel a kúppal vicces volt, mintha pattogós cukorkát helyeztem volna magamba…
És hurrá, nyertem egy hetet, a doki hivatalosan is megerősítette, hogy nem a 26. hétben vagyok, hanem a 27.ben, illetve holnap kezdem a 28-at. Szóval nem április 19, hanem április 12. (vagy április 10, hogy a doki névnapján együtt bulizhassunk
És végérvényesen és tényleg Eszter Kornélia.
De persze Gabi Esztere után csak Eszter(2)