Te Eni
Ez a lábba nyilalgatás már elég jól hangzik, mármint ezek a fájdogálások.
Ancsa
Én a császár reggelén felkeltem, egyedül fürödtem, valamitől (talán a dühtől) marha erős voltam. Írtam már, hogy a férjemmel másnap átsétáltam a Klinikára (Reuma osztályra) és mivel a drágának el kellett valahova mennie, egyedül sétáltam vissza, szóval jó is lesz hogy pihensz, de ne félj mert lesz erőd. A lényeg, hogy minden rendben legyen. Tabló a CTG szobában - jelentem – bűz nincs!
Veronikusz
Hú mi vár rád szegény, eltelik ez a 3 hónap is hamar és ha mákotok van így is csak 2 éve lesz közöttük. Az sem túl sok. Bár a középső gyerkőc mindig jobban bírja a strapát!
Valentina
Egyet tehetsz, küldd ki a szobából, neked most már nagyon jár a pihenés

!
Íildi35
Én is alig tudtam elaludni tegnap!
Manóka28
Én hétfőn megyek, mert akkor van bölcsiben Oli. Hát ha máskor nem akkor a szülőszobában legközelebb

?. Milyen volt Gabika szerinted?
Saara (Nem vagy te valami Molnár „bérenc”, aki le akarja káderezni a dokikat?

)
Én Tóth dokinál szültem Olíviát és most várjuk Öcsit. Akkor 22 óra vajúdás után végül császár lett, de ez leginkább az altatódokin múlt és azon, hogy nem sikerült az EDA-t bekötnie. Szóval ha EDA-val akarsz szülni, nem túl jó hely a Kútvölgyi, de Tóth doki a legjobb a választás (most ugyanis természetes szülésre készülünk, meg sem próbált semmire rábeszélni). Na ha most ezt olvassa dagad a mája. Egyenes ember, természetes szüléspárti és mindenben partner amit akarsz, nem indít szülést, nincs „manuális manipulálás” sem a vajúdás elején (remélem érted hogy értem), olyan pozícióban szülsz ahogy akarsz és érdemes szülésznőt is választani. Róluk is csak a legjobbat tudom mondani. Nálam 3 volt szolgálatban 3 éve és mivel 12 napot túlhordtam (Tóth dokinál ezt is lehet) Olicskát mindenkit megismertem. Ha jól érzem most már 3 év tapasztalatából max 1-2 hentes, gyerek kipasszírozós öreg bútordarab doki van (az egyiknél született az unkoöcsém, aki most 28 éves), akihez csak akkor kerülhetsz, ha nagyon szerencsétlenül jön ki a lépés. Tóth dokinak van magánrendelése is a Kőérberek Tóvárosban (5000,- Ft egy terhesgondozásos vizsgálat UH-val együtt), ott rendel a felesége, aki neonatológus a Kútvölgyiben és homeopata gyermekorvos. Különben egy nagyon kifinomult humorú, kedves, nyugodt ember (és szépen nyisszant és varr

nekem legalábbis nem látszik a hegem.) Mindig olyan klasszul lelassulva jöttem ki tőle, ja és mindig felveszi a telefont, laptoppal dolgozik mikor adminisztrál, szóval nem egy szétesett papírhajtogatós…”Hol is az a lelet…” típusú doki!
Minden további, amit kérdeztél a csecsemősökön múlik, ma voltam kismama tanfolyamon és igazából mindent lehet, amit akarsz, van 12 és 24 órás rooming in, szoptatáspártiak! 2 db 4 ágyas, 2 db 3 ágyas normál szoba van (ott látogatni csak folyosón csak apának 15-18 óra között), 2 db 1 ágyas alapítványi (5 és 7000,- /éj) és egy db családi alapítványi (apa is bent alhat) szoba van. Ott bmit fogadhatsz, bmikor, ahogy neked tetszik. Én a császár utáni megfiygelésen is már az alapítványi szobában voltam, nem külön megfigyelőben. A családi árát nem tudom, de ez már tiszta Amerika sztem. Akkor tudsz alapítványiba kerülni, ha éppen szabad, amikor szülni mész. Ha nem akkor is átraknak, ha megürül míg bent vagy.
Ja és Pocakosok előre!
Tök üres a csecsemős szoba, 1 baba a kékfényben a többiek mind kint vannak, sztem nincs túl sok szülés sem, és képzeljétek vihetem a vödröt! Örülnek, azt mondták próbáljuk, már elsőre is fürödhet benne Bebe, sőt ha nem akarom, meg sem fürdetik születés után. Nagyon nyitottnak tűntek, főleg a 3 évvel ezelőtti helyzethez képest! Nagy optimizmusában az eldohányzott hangú csecsemős-nővér néni közölte, hogy ha az első császár volt akkor a 2, is az lesz biztosan! Pedig a természetes szülésre 30-40% esélyem van. Ehhez képest előadták a maszlagot, hogy itt az altatásos császár és az érzéstelenítés körüli problémákra 3% esély van. Na ha abban a 3%ban benne voltam 3 éve, akkor most a természetes szülésre 10-szer nagyobb az esélyem. Jól matekolok ugye????
De tényleg a másik „néni” (sajnos nem tudom a nevét, talán Erika , elkéstem sajna) azt mondta mindent lehet csak kérjük előre!
Úristen hozzánk megjött a szél, északi fekvésű az erkélyünk, megint mindent felborogat a szél odakint! És olyan hangja van hogy megyek,mert a szgép az abalak alatt van!
Jó éjt mindenkinek!