A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Steffi nagyon sajnálom, hogy minden ugyanolyan szar, mint volt. Egyébként a közeletekben lakik a kedves mama? Vagy olyan veszély nem fenyeget, hogy bármikor betoppanhat?! A férjed, hogy viseli ezt a helyzetet? Persze neki sem lehet könnyű, mert örlődik köztetek. (gondolom) Amúgy csak a stílusa ilyen elviselhetetlen vagy személyszerint veled is problémája van? Konkrétan arra gondolok, hogy lehet, hogy nem téged akart a fiacskája mellé? Akárhogy is van, kitartás, ne add fel az elveidet. (Tudom, mondani könnyű)

Kép
ildi35

Sziasztok!
NNo akkor kezdem előröl.. :D írtam egy csomót, elolvastam.. és tele volt hibával.. és kitöröltem.. :D MAzohista vagyok.. és még sietek is.. jó párosítás.. :D
Szóval.. nem tom ki kérdezte, de tényleg az ifjú Apuka ült a Kórházban Lotto papucsban.. tök sápadtan.. :D Máté baba jól van, kép a blogban.. Ide nem akartam feltenni, de a blogra engedélyt kaptam, így Ti is megnézhetitek.. már akit érdekel.
Látom, mindnekit megvisel/t a szél,, mi sem vagyunk kivétel. De remélem hamar vége lesz már..
Én is alapítványiban voltam.. ugye a párom miatt- de nekünk jót tett, nem is lettem volna el annyi napon keresztül nélküle.. kissé össze vagyunk nőve.. nna. ÉS jót tett az Apa-Fia kapcsolatnak is.. azóta sem felejtem el, mikor csak térdelt a kisfia előtt, és nézte.. ezt le is fotóztam, és mindig eszembe jut.. (a blog arcivumában bent van, mikor Apukát mutatom be)
Szóval nekem az alapítványi nagyon bejött.. Bár a szobatársam annyira nem, de ez már már tészta.
no most megyek.. Olivér elaludt, és kihasználom az időt.. hunyok egyet.. hujjjj
Puszi minenkinek!

satuk

Sziasztok!

Heni

Ne aggódj biztos nem lesz beteg, csak ez a szar idő....

Judit

Sajnos legalább 6 -7 féle bogyót kaptam a homeopatától, amit a szülés közben kellett szedni, de kidobtam a papírt és már nem tudom. :( De szerintem a szülésznők tudnak segíteni.

Eni

Tündér vagy!!! De látod Juditnak sem tudtam segíteni. Csak már régóta járok homeopatához és ráragad az emberre. Ja és én is elhatároztam, hogy kemény leszek és nem lehet látogatni. Hát persze, hogy elcsesztem. Te ne!!!

Ildi

Hát jól emlékszel. A rohadt T-com 2 hónapig szivatott!!! :twisted:

Steffi

Nálunk ugyanez volt. Dondolj bele karácsonykor 1 hetes volt Jázmin és 12-en voltunk karácsony este. Itt ünnepeltünk, hogy mindenki együtt lehessen. :roll: Hát engem a szívinfarktus kerülgetett. Már láttam Jázmint a kórházban betegen, influenzásan. Aztán kétnaponta jöttek a rokonok. A párom családja nagyon-nagy. Mondom kétnaponta jöttek megnézni. Vajon mire voltak kíváncsiak? Hogy két nap alatt mekkorát változott? A sógornőm még betegen is átjött volna!!!!!ha durván le nem állítom. Egyszerűen nem értem az embereket. Olyan értetlenek :twisted:

Kép
gyorgyi33

Heni!
Igazából az anyai nagyanyámmal anyukám kapcsolata rossz, messze is lakik, mindig mi mentünk hozzá, Ő egyszer sem jött hozzánk, és Ő az elsőszülőtt fiáért van odáig, aki két fiúunokával ajéndokozta meg míg anyu csak 2 lánnyal... Igaz én is fiút szültem. Annyi gesztust tettem felé, hogy küldtem képet, de mégcsak fel sem hívott, hogy megkapta és köszöni vagy valami. Nem nagyon érdekeljük, nem is szeret minket a húgommal. Ez van.

Ildi!
Nem lakik közel, de ha jön akkor napokra!!! Nekem még az is sok volt mikor náluk voltunk péntek estétől szombat délutánig, tudod: 2 dudás egy csárdában! Reggel arra ébredtünk, hogy porszívozott zörgött össze-vissza (mi munkából mentünk oda, 3 óra vezetés, plusz a terhesség, 5-kor keltünk mindennap) és itt ugyanezt csinálja! Beszárítja a haját (a fürdő a hálónk mellett van) kávét főz... Soroljam?
Sajnos az a veszély fenyeget, hogyha a dédi meghal akkor eladják az ő meg a saját lakásukat és ide költöznek hozzánk közel!!!
Niminek szar. Egy időben mindig védte Őt és engem próbált jobb belátásra bírni, de mióta megszületett Martin nem engedek! Mondtam neki, hogy egyet soha ne felejtsen el: én vagyok a fia édesanyja és ha mást nem, ezt tiszteletben kell tartania! Most már úgy van, hogy tényleg inkább ne jöjjenek,ha jönnek akkor minél rövidebb időre és görcsben van a gyomra, egyfolytában készenlétben áll, hogy megvédjen... Mondtam neki engem nem kell megvédeni, ki tudom nyitni a szám, de Ő fél szerintem az anyjától és inkább nem akar összezördülést! Én úgy gondolom, hogy ha lehetne vele beszélni normálisan akkor már rég elmondtam volna neki a dolgokat, de sajna nem lehet. Öntudatos, egoista nő, aki mindig csak magára és az önös érdekeire gondol.
Gondoltam már arra én is, hogy mit árhattam neki?! Nem tehetek róla, hogy a fia személyében életem szerelmét találtam meg. Az a baja szerintem, hogy imádja a fiát - túlságosan is, ahhoz képest, hogy a fiának családja van és idén tölti a 31-et - nehezen viseli, hogy nem Makón telepedtünk le. Kivülállók mondták, hogy lehet, hogy féltékeny rám és vetélytársat lát bennem. Nem értem miért? De ezen elkezdtem gondolkodni, és sok momentum jutott eszembe ami ezt alátámasztotta. Az a baj, hogy amikor megszületett Martin nagyon sok konfliktus keletkezett és akkor a párom megtiltotta, hogy elkezdjem mondani és ez egyre halmozódik. Attól tartok, hogy egyszer ki fog belőlem jönni minden és akkor az nagyon szar lesz, de nem nekem.
Számomra az is furcsa, hogy miért jött Ő ide egyáltalán Martin születése után? Jó persze tudom, babázni. De Ő kérés nélkül jött. Az én anyukám megkérdezte: Steffi kellek, jöjjek,tudok segíteni? Mondtam anyu kösz nem, Martint én látom el, Nimi meg itthon lesz velem. Szó nélkül elfogadta! Nem kezdett el próblémázni, bár szerintem akinek joga lett volna itt lenni az ő, mivel én az Ő lánya vagyok és ált-ban a lány anyukája szokott menni segíteni. VAgy nem?! Nekem legalábbis minden ismerösöm meglepődött mikor mondtam, hogy Ő lesz itt velünk. Anyu egyébként aki itt lakik tőlünk 20 percre hetente 1x jön, mosogat, feltöröl, rendet pakol, kicsit megszeretgeti Martint és megy haza, kb 1 órát van itt. És ha azt mondom, hogy most ne jöjjön,mert nyügi vagyok akkor nem jön. Amikor hazahoztuk Martint akkor is mondtam, hogy ne jöjjön szeretnék a kis családommal együtt lenni. Este hallom, hogy Nimi beszél anyucijával és kérdezi, hogy anyumék voltak-e. Mondja Nimi, hogy nem, erre Ő: hát Ő biztosan nem bírta volna ki, hogy ne jöjjön. Érzed a különbséget??? Én nem mondom az én anyám sem egy Szent, sok hibája van, de neki legalább elmondhatom a szemébe, sértődés nélkül!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hú de felhergeltétek magatokat anyós témában!!!!!!!!
Tudom én,hogy néha nagyon elviselhetetlenek-én is tudnák mesélni-,de egyet ne feledjetek: Ti is lesztek anyósok!!!
Nem feltétlen bántani akrnak,sokszor csak rosszul sül el.És a legjobb ha átsiklasz fölötte,különben Te fogsz gutát kapni,nem pedig a kedves mama! :wink:
Na,gondolom most utáltok!!!! :lol:

Látogatók!
Én annyira vártam a családot,hogy csak na!!!
Nekem soha nem volt teher,igaz nem volt egyik szülés sem nehéz!
Itthon meg nem csináltam belőle nagy problémát,egy pohár üdítő,meg egy kis süti és kész.Igaz,hogy hozzánk nem is jöttek sokan, a fél rokonság "elfelejtett" minket meglátogatni.Baromi rossszul is esett,de vissza is kapták,mert én sem mentem mikor megszületett a baba! :wink:
Alapítványit nagyon élveztük,már a légkondi miatt is,mert ugye akkor tájt 30 fok fölött volt a hőmérséklet,de az hogy a férjem egész nap velünk volt,és hogy a gyerekek bejöhettek és megfoghatták a kishugit,háááááááát az minden pénzt megért!!!
Ja ,és mivel én elég zárkózott vagyok,így nem tudtam volna mihez kezdeni egy vadidegen szobatársal!

Hú mennem kell,majd még jövök,ha nem lincseltek meg!!

Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Györgyi!
Egyszerre írtunk! Te jó ég! Nem hagytak békében??? Ilyenkor én sem értem az embereket, nem fogják fel, hogy a testünkből kipréseltünk egy emberpalántát, tanuljuk az anyaságot a kis családunkkal akarunk lenni és pihenni, ha a baba hagyja??? :twisted:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eszti!
Én tiszteletben tartom más véleményét. És teljesen igazad van: mi is leszünk anyósok! Éppen ezért mivel nekem ilyen anyós jutott, remélem, hogy én nem leszek ilyen!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eszti! Igazad van. :wink:
Nem is fújom a magamét. A fiát sajnálom, aki képtelen az anyjával konfrontálódni, engem viszont szeret. Csak hülye szabályok szerint nevelték. Tiszta lelki nyomorban. Évekig tart majd, míg rászokatom arra, hogy nem kell udvariasnak lenni, lehet véleménye, és a szülő nem azt jelenti, hogy feltételek nélkül igaza van. De értem, mit mondasz. Megpróbálom ezt elkerülni...

Steffi. :wink: :idea: Túléljük. Biztos vagyok benne, hogy te is megpróbálsz mindent, hogy ne megfélemlítve legyen Martin. Aztán a végén jót derülünk, és együtt röhögünk a menyünkön. :lol:
vbea

Esztinek bizony igaza van, mi is leszünk egyszer anyósok. És ki tudja milyenek??? Persze, most azt mondjuk, hogy olyan biztosan nem leszek, mint az én anyósom...... aztán lehet, hogy még rosszabbak leszünk! :lol: :lol:
Én is megfogadtam, hogy soha nem fogom olyan demagóg dumával fárasztani a gyerekemet, mint amiket nekem mondtak a szüleim. És mégis megtettem, nem is egyszer: "nem nekem tanulsz fiam, hanem magadnak" bal, bla, bla. Szóval lehet ilyen ez az anyós dolog is: fogadkozunk, hogy mi aztán nem, pedig dehogynem! :lol: :lol:
Erről jut eszembe:
-Tudjátok, hogyan lehet az anyóst a halála után is megdolgoztatni?
-Homokórába kell tölteni!
(Elnézést kérek azoktól, akik jó viszonyt ápolnak az anyósukkal vagy éppen nem szeretik az effajta viccet!!)

Kép
ildi35

Kislegény felébredt, betömött egy tekintélyes adag tejpépet!
Friss képek: :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Steffi: sajnálom. Én nem értem, hogy egy anya, egy nagymama hogy lehet ilyen..... :cry:

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni!
Oké! :wink:

Heni!
Ez van.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ja azt elfelejtettem Heni: nagyon édesek a gyerköcök!
Beni is jó sokat nőtt már! Nagyon cukin csicsizett! :D

Pocisaink, hogy s mint???

Jube, Vica??? Többiek? Tündi, Monacs? Edina?? Réka (cinicini) is rég jelentkezett remélem jól vannak!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jól van ,megnyugodtam! Attól féltem,hogy meglincseltek amiért ilyeneket írok!
De hát ez van! És úgy ahogy írtátok csajok,lehet hogy mi sem leszünk jobb anyósok.
És azon már én is elgondolkodtam,hogy mikor gyerek voltam,hogy utáltam mikor a szüleim piszkáltak ezzel-azzal.Erre tessék,most én csinálom a gyerekeimmel,mert belátom,hogy igazuk volt!

Szóval,hajrá csajok,de én tartok tőle,hogy mi sem leszünk szuper-anyósok! :lol: ( Na persze,mert a menyünk/vőnk,ilyen-meg-olyan lesz! :lol: :lol: :lol:

Nekem tetszett a homokóra!!!!

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatast, jol esik!

Manoka28, bar én még nem tartok ott, de engem azért érdekelne egy 1 agyas szoba, hogy rendesen ki tudjam pihenni magam és ne zombi allapotban kerüljek haza. A fiamnal ez sajna nem sikerült. Igaz, ott "extrémebb" volt a helyzet: 5 anyuka+5 baba egy szobaban, üllöi ut, takarito nö (6 kor minidig felébreszt mindenki :x). Ugy érzem kettesben (esetleg harmasban apaval) jobban ra tudunk hangolni egymasra, nem zavar senki, nincs para éjszaka, hogy felébresztjük a többieket, stb. Ilyenkor ugy érzem szükség van egy kis intimitasra. Pihenésre meg mindenképp.
Elsö baba'nal jo volt, hogy sokan voltunk, mert jokat röhögtünk, segitettük egymast, együtt bénaztunk, egymasra biztuk a babakat ebédnél, zuhanyozaskor, stb. Szoval az a rész jo volt. De hallottam olyanrol is, aki nagyon gaz szobatarsakat fogott ki (pl. allandoan nyitogattak az ablakot a babajara, mert melegük volt és ök a szoba masik végében voltak, végig igazi bunko modra viselkedtek). Nem tudhatod kivel kerülsz 1 szobaba... Lehet jo is meg rossz is...

Merci, ertém, hogy érted, aranyos vagy!
Nem vagyok kém :lol: , Toth dokihoz ugy jutottam, hogy a felesége a gyermekorvosunk és nagyon szeretjük, hihetelenül normalis és kedves :)! Es lattam a rendelöben, hogy nögyogyasz a férje...
Nagyon jol hangzik, amit a vödörröl irsz. Az csucs lenne, ha korhazban is lehetne hasznalni! Mi abban fürdettük Vincust mikor picike volt, nagyon szerette. A rendes kadban mindig orditott. Nagyon édesek, ahogy ebben ücsörögnek!
Lehet nyuszi lelkü vagyok, de minden bajom volt, mikor egyszer bementem a csecsemösökhöz fürdetési idöben. Csap alatt fürdették a bébiket zsinorban, mintha kisallatok lennének, semmi gyengédség, sikitott az összes gyerek :(... Igaz, hogy a korhazak nem erröl szolnak, sok a gyerek, sok a munka, de azért lehetne ezt egy kicsit finomabban is szerintem, csak hozzaallas kérdése. Milyen durva lehet ilyen mini babaknak, nem?

Sára

Kép

Kép
saara

Heni! Olyan édesek!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
vbea

CSAJOK FIGYELEM!!!!!!! SMS GABITÓL!!!!!!!!

"magzatvíz elment, ctg-n ülök, Vida szerint késő este lesz Sáribabám!Várom Enit! Puszi Mindenkinek!!"

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni!
Starthoz elhelyezkedni! Front jött, ment TE JÖSSZ!!!!!!!
Nem akarsz tandem szülést?????? :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Hajrá Gabiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Gabi!!! Hajrá!!!

Alapítványi: én nem voltam, de kellett volna. Kifogtam a zsülés után tök béna szobatársakat. Előtte 1 hétig bent feküdtem, az tök jó volt még. De utána nem tudtam pihenni.
Nekem is csak anyu, húgom, férj jött be, DE anyu pl tudott de is jönni, vagy amikor kértem, de férj nem, és őt csak 3-6-ig engedik be a folyosóra, vagyis a gyereket is csak akkro tudja fogni. Ráadásul volt, maikor még szoptatni is akkor kellett, és ő meg elment, mire végeztem :( előtte, utána kint az előtérben lehet fogadni őket, közben gyerek a csecsemősöknél, vagy a folyosó végén a huzatban. Ez nekem gáz volt. Főleg, hogy mondjuk az alapítványiban meg akár este 10-kor is bejöhet, ha akkor tud mondjuk.
Na és a tesó is ok, hogy most már biztos inkább alapítványi.

mtunde

Gabi!!! Gyerünk, gyerünk, miiiindent bele!!!!!!

Heni! Gyönyörűek a gyerekeid!!

Kép
ildi35

HAJRÁ GABI!

Kiváncsi vagyok nekem mikor fog elkezdődni.
Lányok! Normális dolog, hogy most kezdek el aggodni, hogy milyen lesz a szülés? :?: :!:
Vagy feleslegesen izgulok, mert úgy se fogják hagyni, hogy bent maradjon.
Kép
valentina

ATYAGATYA!!! Beszarás!!! Gabbóóóóóóóóóóóóóóóó. Szupi. Most akkor én is megyek??? :o :o :o

Hajrá Gabbó és Sári. Csajok, ma van Sári nap! Komi. :lol:
vbea

Valentina:
Feleslegesen aggódsz, úgysem fogják hagyni, hogy bent maradjon! :lol: :lol: :lol: Különben normális! Majd elmúlik! :lol: Leglésőbb akkor, ha Viktort a karodban tartod! :P :lol:

Ildi, Eni, Steffi: Köszi

jaj! Úgy irigylem Gabit! Én is jobb szerettem volna ma inkább ilyen izgalmakat átélni, nem pedig a férjem leletei miatt izgulni de szerencsére nem találtak semmit, most hívott....
Azért még van 1-2 kör....

Holnap már biztos írhatom, hogy megszületett Sári baba :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Valentina! Persze, hogy normális. Szerintem, ha közben nem is, a vége felé mindenki elkezd parázni egy kicsit. Én is így voltam vele, pedig nem is az első szülésem volt. Érdekes módon amikor elfolyt a magzatvizem, valamiféle halálos nyugalom szállt meg, akkor már egyáltalán nem féltem.
És igen, az hót ziher, hogy bent nem marad! :lol: :lol:

Kép
ildi35

Valentina! Na, tök normális vagy... vagy mind a ketten ugyanolyan dilák vagyunk. Majd kiderül. :lol:
vbea

A nagy izgalomra még nem csöpög a vized? :P :P
Lányok, dumáljuk már ki Benit Eniből!!!!! :lol: :lol: :lol:
Tényleg ma van Sári, még reggel néztem is...... "szegény" kiscsajszi

Heni

Kép

Kép
cancan

Csajok, holnap költözés. Csak ezt várja Beni... tök izgi! Még szülhetek Gabbóval szimultán. :wink:
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:57-kor.
Vendég

Megyek hajat mosni. Benedek nehogy elszörnyedjen, ha meglát! :lol: :lol: :lol:
vbea

Úristen Pocakosok, ha egy valaki elkezdi, jönnek sorban a többiek is!!! Heni, Marcsi nálunk is így volt, emlékeztek? 10-én Hanna, 11-én Beni, 14-én Kolos.
Szóval csajok felkészülni.............

Kép
ildi35

Ez rém izgi. Ugrok a kádba!
vbea

Léptem családi életet élni, mindjárt jön a férjem.
Eni tessék erőt gyűjteni, Valentina, Ancsaboszi készülődni!!!! Bár Ancsaboszi már jövő héten marad, nem?

Ha lesz hírem Gabiékről jövök és írom....

Heni

Kép

Kép
cancan

Na, csak ne nagyon ugrálj Te Nő! Csak óvatosan!
Mert tényleg tandem szülés lesz :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Csajok, a zokniról el ne feledkezzetek!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
ildi35

Húúúúúúúúúúúúúú, Gabi hajrá és kicsi Sári gyerünk!!!!! Teljesen kirázott a hideg :D Olyan jóóóóóó....gyerünk többi pocis fogjátok meg egymás kezét és irány szülni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
marcsim

Köszi lányok megnyugodtam,hogy normálisan müködök. :lol:
Én szeretném ha Viktor keddig bent maradna, mert most hétvégére vendégeket várunk... persze ha ő már most kiakar jönni nem bánom :P

A férjem haza ért és azt mondta, kapok 10 percet, hogy összeszedjem magam, mert el visz vacsizni, hát nem édes?!
Puszi csajszik holnap jövök.
GABI HAJRÁ!
V
Kép
valentina

Sziasztok lányok!

Nagyon hiányoztok, így ,bár, kevés időm van,beugrok egy kicsit.Nagyjából olvasgattam,de sajna nem vagyok képben a napi ügyekben.

STEFFIkém! a pocakfájáshoz kitartás,hidd el el fog múlni, a pukicső nagyon jó módszer,nem fog hozzászokni,bátran használd!

Györgyi! Én már nem tudom,hogy megköszöntem e a homeopatás doki számát..most akkor megköszönöm.
Biztos,hogy megyünk hozzá családostól,ha Boró kiszabadul az állami kórházak rengetegéből.
szerinted szívbeteg babát is kezelhet?

GABBÓ!HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!

Nálunk az a változás,hogy Boró elkezdett enni cumisüvegből(tegnap és ma már nagyon szépen evett),hála neked TÜNDI,bejött az etetőcumi,amit mondtál...

Most az a legújabb,hogy mindenáron el akarnak paterolni már a Kardiológiai intézetből,mondván már nem kell beavatkozás és 35 napot töltöttünk az intézményben..ez már nagyon sok.Az sem érdekli őket,hogy nem forrt még össze a gyerek sebe,eddig viszont azt mondták,hogy amíg össze nem forr a seb,addig sehova...
számomra kicsit szomorú,hogy a statisztika és az OEP felé való elszámolás ennyire fontos és mindenek felett..
nem vaj,végül is a bethesda kórház intenzív osztályát is meg fogjuk szokni :? ,remélem ,hogy max.2 hét,aztán hazahozzuk.Egyébként elkezdett hízni és ami a legédesebb,hogy ráeszmélt,hogy anyának nemcsak hangja és keze van,hanem vörös haja..és ez nagyon tetszett neki :D
Lányok,annyira édes kis manó feje van, és valami egészen más érzelmi szálak kötnek minket egymáshoz,mint ami Mandulával összeköt..nem jobb vagy erősebb.hanem MÁS!!Amit nem tudok szavakba önteni...

na,megyek,hívom Monacs banyát
puszi mindenkinek!!

Kép

Kép
durca

Helló Lányok!

Ancsaboszi
Na azt nem mondta a néni, hogy csak akkor veheted ki a családi szobát apának is, ha van elég hely, na mindegy. Nekem nagyon bejött az alapítványi szoba, ráadásul tényleg abban voltam, amelyik a legmesszebb van, és igazából pont azért mert apa bent volt velem egész nap majdnem, nagyon élvezte a babázást. Esténként 11 kor ment haza. Sztem viszonylag oda is értek a csecsemősök ha hívtam őket. De én tényleg másnapra lábra álltam (tudod a düh felerősített) és mentem mindenért magam, jó volt mert nem hagytam el magam. Őszintén mikor megláttam a 4ágyasokat nagyon megörültem, hogy nem ott vagyok, mert azokban megfordulni sem lehet. Persze ha veled nem tud sokat bent lenni apa, jobb, ha van szobatársad! KÜldtema privit, szólj h átment-e. Nekem a Kismamák Nagykönyve és SPock doktor könyve az etalon. Tényleg sokat előveszem őket.

Manóka
Ez azért jó hír Gabikáról! Nekem azért kell csak az alapítványi, hogy apa bent lehessen, amikor csak akar! WC, zuhanyzó nekem is kint volt és még milyen volt a budi, hát azt sztem a háború előtt meszelték utoljára, ott volt s szennyes-ledobó, nem volt fűtés benne februárban és nem is lehetett becsukni az ablakokat. De már azt is felújították. Hát tény hogy a fiad elég kicsi még, de jól meggondoltátok ezt hogy ne is lásson? Nehogy a féltékenységét/ utálatát a kicsire hárítsa majd. Persze már nem emlkészem h mikor Loi ekkora volt hogyan bírta volna. Csak gondolkodom, azt mondják még azt sem szabad eltitkolni (fel kell kelteni a gyereket még éjszaka is hogy mész a kórházba) hogy indulsz a kórházba.

Pocakosok!!!!
Ezt a látogató dolgot pedig le kell szabályozni előre (a nők meg fogják érteni): mindenkinek megmondani hányszor jöhet és hány percre. Apa írjon szülés után pár órával egy 160 karakteres kimerítő SMS-t a szülés publikus részleteiről és ennyi (akkor nem fognak annyit kérdezősködni). Jaj és vajúdás alatt telefon kikapcs!!!! Kizárólag apa és anyukád kapjon infót, vagy inkább legyenek bent felváltva. Én megőrültem attól hogy mindenki érdeklődött az elején, úgy éreztem magam, mint egy versenyen. Persze ezt csak utólag látom!!!!

Nálam szigorú rend lesz:
Anyós Olicskával és a nagynéném mindennnap jöhetnek.
Bátyámék egyszer, ha unihugi nem taknyos (10 éves)
Húgomék egyszer, kizárólag a 3 kis vírusgazda nélkül!!!!
Nagypapa egyszer a mostoha anyóssal!
Sógorék egyszer (Olicskánál sem voltak, mert Szfhváriak és sógornő a Köjálos, aki retteg attól hogy fertőz, vagy elkap valamit)
Barátok közül 3 család, kizárólag kis vírusgazdák nélkül és a legjobb barátnőm.
Többi családtag, barátok, kollégák 4 hét múlva, sok kaját hozva (kizárólag papír pohárból és tányérból), lábbal kopogtatva!

Varonikusz!
Sztem pedig a segítséget el kell fogadni, igen vasaljon ki a szomszéd! Különben én Bebére 3 hónapig fogok vasalni és kész. Senkire nem vasalok, sőt már anyósomat is leszoktattam róla. A szépen teregetett és hajtott ruhát nem kell vasalni. Higgyétek el, nem járunk gyűrött ruhában. Kicsit túlzás, hogy az életünkből heti 4-5 órát vasalással töltsünk. Takarítani apával együtt szoktunk hétvégén (én portörölök és felmosok, ő porszívóz), bevásárolni felváltva, mosogatni reggel apa, napközben anya, és apa főzni is szeret. És az egyetlen luxusom, hogy apa reggel kivasalja az ingecskéjét! Mosását már megtanulta rendesen betenni a gépbe. Szóval nekem nagy mákom van vele, de csak szoktatás kérdése az egész. Volt olyanamikor én este 8 kor jártam haza, ő meg 5 re már otthon volt. Ebben az időben megtanult mindent!

Bocsánat most félbe kell hagynom, megyek hogy legintimebb testrészemet :D a lábfejemet rendbetegyék!!!!

Jaj Gabbót látom beindult, király, szorítok neki. Reggel jövök, mert csajbulia megyeka pedikür után!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Durca, örülök, hogy segíthettem, ez olyan jó, hogy pici Bori végre enni tud rendesen, és hízni is !!! Bethesda is jó lesz!!!
Aztán meg otthon!!!

mtunde

Sziasztok!
BANYA
Szóval ez volt a még 5 perc!!! :D

Steffi
Hát nem egyszerű a helyzeted, hangot fel és kitartás!
Én a barátnőmre vagyok baromira kibukva. Augusztus óta nem volt ideje meglátogatni minket. Persze hív hogy jönne, meg mi újság, na jó ezeket sem viszi túlzásba, aztán mindig aznap mikor jönne vmi kifogással le is mondja. Ja, és vmiért imádja hangoztatni, hogy te vagy a legjobb barátnőm (régen tényleg azok voltunk sülve-főve együtt), de mostmár ez abszolúlt nem igaz. Semmit nem tud már rólam!!! Még anno azt is megbeszéltük hogy egymás gyerekének a keresztanyukája leszünk. Gondolhatjátok, hogy milyen kínos volt, mikor Daninak mást választottunk, aki tényleg érdeklődik a gyerek felől és mikor jön akkor tud mit kezdeni a gyerekkel. Mert hát Szilvi barátnőm (neki még nincs gyereke) egyáltalán nem tudott mit kezdeni Danival. Aztán mikor terhes lettem Dórival tudjátok mi volt az első kérdése? Hogy lehet-e a keresztanyja? Értitek? Kérdem én minek, presztizsből??? Hát a nagy szart. Még nem is karácsonyoztunk, mert úgy hogy dec.27-én jön, de hát most épp beteg lett. Szerintetek azóta jött??? Szilveszterkor kívántunk boldog új évet egymásnak. Hát ennyit erről.

GABBOnak én is nagyon örülök. Olyan jó érzés.

Kép
Kép
monacs

Durca, ez nagyon jó hír, hogy a picur eszik rendesen és hízik is!
Ezt most nem mondod komolyan??? Mármint az eltöltött napok száma miatt kell mennetek a Kardiológiai Intézetből??? Nem azért, mert a Bori másik kórházban más kezelést kap, nem azért, mert a gyerek állapotában bármilyen változás állt be, hanem mert túl sok időt töltöttetek ott??????? Meg áll az eszem, egyszerűen nem kapok gyújtást!!! :evil: :evil: Ilyen is csak nálunk fordulhat elő!!!
Ne add fel, ne kenődj el, arra gondolj, hogy a Bethesdában sem lesz rosszabb és onnan már egyenes az út hazafelé!!! Mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!!!!

Kép
ildi35

Durciiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Annyira örülök. Ezek jó hírek. Ahogy Ildi is mondja, a Bethesdából egyenes és talán gyorsabb az út hazafelé. Amit pedig kettőtök kapcsolatáról írtál. Óh! :cry: Olyan jó! :!:
vbea

Monacs drága! Tudom, miről beszélsz. A "barátnőm"-kolléganőm jön azzal, hogy 6 hetes koráig nem nagyon lehet kivinni a babát, meg milyen fontos, hogy a baba az első napokban szopizzon. :evil: Mondja ezt ő, gyereket szerintem még soha nem látott közelről... nekem meg osztja az észt, de olyan hangsúllyal, mintha én ehhez tök hülye lennék, és belőle jött volna elő a spanyol viasz. Lehet, hogy majd feljön, és megtanítja azt is, hogy kell szoptatni?! :twisted: :lol:
vbea

Gabi, HAJRÁ!!!!!!!!!!!!
Olyan izgi!! :lol:

Durca!
De jó!!! Örülök,hogy Boróka jobban van és eszeget!!!Ez nagyszerű!

Monacs! Csapd le a csajt!!! :wink:

TÖBBI POCIS? SENKI NEM ELŐZI BE GABIT????

Eszti

Kép
Kép
mano4

Merci!
Ahogy látom, már a szigor ellenére is jó sok látogatód lesz :)

Egyébként a császár után én is rohangáltam, modnták, is hoyg kell menni, mert úgy gyorsabban gyógyul. De tény, hogy bár nem vajúdtam, stb, mégis kimerültem. Akárhogyan is jön ki az a gyerek, fárasztó egy dolog :)

Képzeljétek, ma muszáj volt a vizsgáim után megnyugtatni a lelkem, és vettem Bneének legót, meg playmobilt (ez utóbbi még korai, de tetszik neki, postás készlet, kis levelekkel), na meg tegnap rendeltem is neki interneten...
Kicsit elszálltam, nem bírom ki, hogy ne vegyek neki még valamit a kis legó-készletéhez.... ez a vatera.... és persze mindig van valami....
Tünde

mtunde

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:57-kor.
Vendég

Durci!
Jó, hogy jöttél!!! És köszi a tanácsot, olyan rendi csajszi vagy!!!!
Ez a köcsög egészségügy, hihetetlen no comment!!!!!! :twisted:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Durca!
Nagyon örülünk a jó híreknek! Erősödjön is a nagylány! Csak így tovább! Már ott az alagút vége :D Kitartás! Egyre jobb lesz! :D

Gabó!
Hajrá! Veled vagyunk és drukkolunk. Csak ügyesen.

nagytesó és kistesó:
kövezzetek meg, de nekem teljesen más a véleményem. Mi nem ébresztettük fel mikor elrohantunk a kórházba, már csak azért is mert úgy kellett rohanni, hogy meg se tudtuk várni a szüleimet hogy odaérjenek, így kb 5-6 percig egyedül aludt otthon. Csak nagy üvöltés meg bőgés lett volna ha felkeltjük. Bár szerintem ez attól is függ, hogy hány éves a nagytesó. Ha már 8-10 éves akkor nem gond. Talán picit előbb se gond, gyerektől is függ.
A másik, hogy én úgy gondoltam, hogy sokkal féltékenyebb lesz egy 16 hónapos gyerek a testvérére, ha látja hogy a Mama eltűnt és mikor meglátogat, akkor ott kell Anyut hagyni egy kis nyekergő gyekekkel aki máris kisajátította magának. Mi viszont arra ügyeltünk, hogy Szofi hozzon neki ajándékot és azzal azóta is imád játszani. Kisebb figyelmetlenségektől eltekintve nincs is gond köztük. Imádják egymást. Virul a szemük mikor meglátják egymást pl. reggel is. Szóval ez az én meglátásom.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Merci!
Privi nem jött át. :cry:
a 3.-nál meg lehet hogy tényleg befogom a szomszédot vasalni. Legalább nem jön annyit. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cancan!
Édes ez a két gyerek. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: