A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Tudod, számomra kicsit szokatlan, hogy úgymond "chatelünk" itt a fórumon, hisz mi mindig csak hozzászólásokat írtunk. Ezért nem is tartottam eddig annyira fontosnak, hogy itt tudjunk beszélgetni. Na nem mintha gond volna, csak én ritkán tudok online lenni. :(

KépKép
titi_27

Meri, szegénykém! Na, futás!!! Azért pár szót még... tudom, hogy nehéz kibírni a tesztelés időpontját, én biztosan nem is bírnám... de Te igen! Eddig olyan jól bírtad! Amúgy nem is tudom. Ha a 10. nap késése után tesztelnél +-at, talán az sem nyugtatna meg!

KépKép
titi_27

Jaj lányok! Annyira várom már Ildikó sms-ét, de még semmi.
Remélem nem az a gond,hogy Erdélyből küldi!

Mo! Megkaptam a képeket! Köszike! Hát nem irigyellek ezért a hosszú ciklusokért, főleg ilyenkor..... Egyébként, meg tök jó lehet, mert feleannyi tampont kell venned mint nekünk. :lol:

Meri! Ha kapok sms-t, tovább küldöm neked! Olyan jó lenne, ha igazad lenne, és tényleg ott lenne már a babád! Nem akarsz esetleg 23-án tesztelni? Csak mert írtad, hogy akkor lesz a mamád temetése, és egy pozitív teszt talán könnyebbé tenné a napodat. Vagy az még korai?
Az elméletedet értem, csak hozzá szólni nem tudok. De nem tartom elképzelhetetlennek azt amit mondasz.

Titi! Eszternél már bejött ez a hozzáállás, lehet, hogy most nálad is beválik! Most pedig tök jó összejötek a dolgok, mert sikerült pé-kor együtt lennetek!

Sajna én nem akarok az iwiw-en regisztrálni, de ha valakit érdekel, akkor priviben vagy emailben küldök képet magamról + Benciről is. De remélem, hogy hamarosan lesz egy tali, ahol személyesen is találkozhatok veletek!

Többiek hol vannak? Különösen Gigit hiányolom, aki azt mondta, hogy ma reggel fog tesztelni!

Ha megkapom az sms-t azonnal jelentkezem!!!!
Komolyan mondom, olyan izgalomba vagyok, mintha Ildi most szülne. :lol: Gondolom ezt nem is bánná. :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Én is itt vagyok és nagyon sokszor benéztem ma főleg Ildikó miatt. Nagyon sokat gondolta rá!!
Magamról nincs sok kedvem írni. Most tényleg nagyon megviselt. Sokat gondolkodom rajta, hogy biztosan képes vagyok-e én ezt még hónapokig csinálni. Lehet, hogy tartanom kellene egy kis szünetet, csak sajnos nem leszek fiatalabb, 2-3 év múlva már nem akarok mégegyszer itthon maradni évekig és negyven fölött újra munkát keresni. Annyira szeretném ezt a babát! Valahogy nálam mindig hiba csúszik a rendszerbe. Hétfőn felhívom az orvosom. Ennyi esélyt még adok magamnak.

Meri!
Reggel feldobom az egész havi görbém, és küldök új vonalzót is.
Nagyon szorítok Neked. Igazad van jobb ha nem tesztelsz korán. Persze pont én mondom. Bízz a megérzéseidben!

Titi!
Olyan szép lenne ez a február! Én szeretném Neked adni a Miss Február címet!

Ne haragudjatok lányok, de ma nem tudok sem okos, sem vidám lenni, de nagyon szeretlek Titeket és nagyon örülök annak, hogy még most is csatlakoznak hozzánk újak!!!

Éva

Kép
balimama

Szia Tiiitiii!!!! Na végre!
Mire bepötyögöm a gondolataimat, elküldöm, meg hasonlók, addira a Meri már a buliból jön hazafelé. :lol:
Olyan lassú ez a net..... nagyon idegesít.

Meri! Jó bulizást! Érezzétek jól magatokat!!
Titi! Miért írtad, hogy veszve ez a hónap?! :shock:
Vendég

Látod, Titi, ezt mondom, hogy mindegy, hogy mikor tesztelek, mert úgysem nyugtat meg! :lol:

Little!
A 23. bennem is felmerült. Majd meglátom. :)

Szép estété nektek! Szaladok! Telefon nálam!!!

Puszi!!!!

meri

Little, neked legyen igazad, és ez a hozzáállásom most segít! Majd meglátjuk! De sosem hittem volna, hogy nem egyszer nem leszek besózva! Pedig tényleg sikerült együtt lenni tegnap. Csak valamiért úgy érzem, ez nem volt elég. De mindig az van a fejemben, amivel Eszter és Ági folyamatosan bíztat, hogy egy sperma is elég a megtermékenyüléshez! Nem kell ahhoz minden nap együtt lenni.

Little, akkor szívesen fogadom a mailt a képekkel: lehner.krisztina@freemail.hu! Köszike!!!

Lányok, nem tudjuk, hogy Ildikó hányra ment?

Tényleg, Gigivel mi lehet?!

KépKép
titi_27

Éva, így van! Hívd fel a dokit! Hátha tud valami hasznos infót adni! Vagy valamit elindítani. De szerintem nem szabad feladni! Bízom benne, hogy velünk könnyebb a csalódást, és minden menstruációt átélni!

Mo, nem tudom, valamiért úgy érzem, hogy nem voltunk eleget együtt. De ahogy az előbb írtam, 1 alkalom is elég, ha jókor van időzítve. Most pedig tényleg jókor volt. Minden azt mutatta. Ezért nem is értem a hozzáállásom. Hiszen eddig csak a hőmérőre alapoztunk...

KépKép
titi_27

Mo, nekünk egész jó most a net, végre megcsinálták a kábelt, és megy rendesen. És ráadásul vakon gépelek, úgyhogy az írás is gyorsan megy. Csak gépet kapok ritkán. De most kiküzdöttem, főleg Ildikó sms-e miatt, annyira várom már, hogy nem akarok tágítani a géptől!

KépKép
titi_27

Hát, sajnos vége az én időmnek, itt a párom... mármint jön játszani. Azért igyekszem folyamatosan bekukkantani Ildikó miatt.

KépKép
titi_27

Húúú Lányok!! Most azon agyalok, hogy ha ez a tesztelős időszak ilyen izgulós, el sem tudom képzelni, hogy milyen babavárós, babázós időszakunk lesz.... :? :? :?
Vendég

Mo, utána sokkal nyugisabb lesz! Vagy csak azt hiszem... :) Akkor majd a gyermekünk egészségéért meg a topikos társainkért fogunk aggódni és izgulni!

Fura, hisz most a + tesztért áhítozunk, aztán arra, hogy lássuk UH-n a picit, aztán hogy halljuk verni a szívét, aztán hogy megszülessen, és utána így fog menni egy életen keresztül! :)

KépKép
titi_27

sziasztok lányok,

jaj olyan aranyosak vagytok hogy így aggódtok értem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kicsit begubóztam mert érzem hogy másképp most nem megy :roll: igyekszem nem túl nagy jelentőséget tulajdonítani a néhány terhestünetemnek amiket produkálok 8) hogy ne fájjon annyira,ha mégsem :?
itt vagyok a háttérben,drukkolok mindenkinek és veletek vagyok csak most........... :oops: ha van valami biztosak lehettek benne hogy jelentkezem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puszilok mindenkit
gigi 26.cn
Vendég

Titi! Az időzítés jó volt. Nyugiii! Remélem, hogy minden jól alakul majd!
Éva! Szerintem is beszélj az orvossal! Tutira megnyugtatna!!!
Egy picit hasonló gondolatok kavarognak most a fejemben. Félek, hogy versenyt kell futnom az idővel. Örökké számolgatok. Nekünk az első babánk lenne, és októberben már 30 éves leszek....
Kettő gyereket szeretnénk, és a másodikat néhány év múlva szeretném, talán akkor amikor már a nagyobb óvodás lesz.
Csak számolok és számolok....
Vendég

Mo, én is folyton számolok, és ugyanezt érzem. Persze mindenki azt mondja, ez hülyeség, mert annyira kitolódik most már a szülés időpontja a nőknél... de ez mind nem számít. Valóban versenyt futunk!

Ha megnézed... talán Little írta valamelyik nap, évről évre több idő szükséges ahhoz, hogy teherbe essünk. Talán Évának is azért kell ennyit várnia, pedig még fiatal!

Mi hármat szeretnénk, és májusban töltöm a 29-et. 30-ra szerettem volna a második babát. De tudod, Ember tervez...

Little, semmi hír Ildiről?! Tudom, hülye kérdés, úgyis jönnél akkor! Csak úgy izgulok érte! De ezzel nem vagyok egyedül!

KépKép
titi_27

Gigi! De nem úgy volt, hogy ma tesztelsz?! Már azt hittem, hogy megjött! Ne ijesztgess!!!

KépKép
titi_27

Még semmi........ Remélem tényleg nem az a baj, hogy valami miatt nem kapom meg az sms-t, mert Erdélyből küldi.
Azt írta délutánra megy, már 8 óra. Lehet, hogy ilyen sokan vannak a dokinál?????

Gigi! De jó, hogy adtál életjelet magadról. Most akkor mikorra küldjük a pozitív energiákat? Mikor tesztelsz?
Vendég

Sziasztok!

Éva, nem akarom elhinni :cry: :cry: :cry: Nagyon-nagyon sajnálom, de ne szomorkodj sokáig kérlek... A múltkor Te írtad nekem, és én azóta is ismételgetem magamnak, mikor elfog a szomorúság, hogy mikor majd pocisok leszünk azt fogjuk mondani, de jó hogy nem elöbb jött, vagy késöbb, mert pont Őt akartam... Nekem ez adott most is erőt, mikor megjött. Meglásd hamarosan beköltözik Hozzátok is valaki. Lelkiekben Veled vagyok! :cry:

Titi, hááát tiszta szívből kívánom Neked, hogy sikerüljön ez a hónap, vagy a jövő hónap, amelyiket szeretnéd! 8)

Gigi, annyira rossz olvasni, hogy ennyire rosszul érzed magad Te is. Nagyon szépen kérlek gyere amikor csak úgy érzed, és azt is írd le, ha szomorú vagy, meg azt is mikor határtalanul boldog! Hiányzol, és rossz érzés, hogy nem tudunk segíteni... :cry:

Meri, jó szórakozást! :) Érezd nagyon jól magad! De várom már hogy tesztelj nekünk egy pozitívat.. :D

Little, köszönöm szépen, akkor várom a képet :) Tényleg szoktál járni mifelénk?! :) De jóóóó, egyszre ha lesz kedved, vagy időd talizhatnánk, akár nálam is itthon 8)

Mo, nekem is kűldenél magadról képet? Olyan kíváncsi vagyok Rád is :oops: Mik a megérzéseid babával, ill mensivel kapcsolatban? Nagyon drukkolok Neked! 8)

Én is üdvözlöm az újakat :) Kívánom, hogy mielöbb beköltözzön a Ti pocitokba is valaki!

Ildi, nagyon erősen gondolok Rád, istenem de izgulok most érted... :oops:

Tudom, hoy nem írtam mindenkinek, de ooooolyan sokan vagyunk már ... :D
Vendég

Lányok! Most jutott eszembe, hogy amikor a múltkor Ildikóval megbeszéltük, hogy küld sms-t az eredményről, azt írta, hogy ha rossz híreket kap, azt nem fogja leírni sms-ben! :cry: :cry:
Annyira remélem, hogy nem erről van szó, csak mondjuk sokan vannak a dokinál!!!!

Anna! Nem sokat járok be a munkahelyemre, de ha esetleg benézek, akkor előtte szólok. Egyébként merre laksz? Ha nem akarod közzé tenni, akkor priviben írd meg!
Vendég

Little, akkor priviben írnám, egy perc :D
Tényleg ezt mondta Ildi?! :x Neeee, én is nagyon remélem, hogy nem erről van szó, csak tényleg sokan voltak, vagy vannak elötte...
Vendég

lányok,
ne csináljátok mert én már itt szipogok hogy ilyen fantasztikus csapatba kerültem és ennyire velem vagytok lélekben.tesztelni tesztelek én aktívan minden másnap,ma is........következőt vasárnap fogom :roll:
Vendég

Lányok ILDIKÓ ÍRT!!!!!!!

Leírom az sms szövegét:

"Nem látszik semmi. Hétfőn kell teszteljek, és ha +, akkor vissza kell jöjjek. De már nem hiszem. Üdvözlök mindenkit. Ildikó"
Vendég

Gigi! Én már úgy érzem, hogy jobban drukkolok másnak, mint magamnak! :lol:
Egyébként tényleg fantasztikus helyre kerültünk!!!!!! Annyira jól érzem magam itt, és mindig alig várom, hogy jöhessek!
Vendég

Sziasztok,

Hát lányok, nem is tudom hol kezdjem, kinek irjak... Tuti valakit kihagyok, légyszi ne haragudjatok érte!!! :(

Éva,
annyira sajnálom, hogy megjött! Én ilyenkor mindig az egész napot végigbőgtem... Tudom eltelik 1-2 nap és megint bizakodó leszel. Azért menj el a dokihoz, hátha van valami tanácsa! Én nagyon drukkolok!

Titim,
de jó, hogy tegnap ennyire stimmelt minden! :D Még holnap egy akció, és hidd el ennél többet nem tehettek érte szerintem! Nagyon szorítok, hogy sikerüljön ez a hónap! Persze a következő se rossz, de azért én szeretném, ha már babás lehetnél te is minnél hamarabb!!!
Én a peteéréskor alig tudtam leülni, mert egészen a hasamig belenyilalt a petefészkem egyik vagy a másik oldalon. Ez jóóóóó, mert eddig te igy sose érezted! Lehet, hogy most van igazi pé-d???

Eszter,
a szédülés normális. Én is szédülök még a mai napig sokat. Talán ez az egyetlen negatív érzésem a terhesség alatt! És én próbálom mérni a vérnyomásomat is, és nem az a probléma. Valószínűleg ilyenkor a vércukor esik le. llyenkor én mindig rettenetesem szomjas is szoktam lenni...

Verzsike,
sajos én se tudok albérletet neked, de ha hallok, igérem szólok azonnal. Iwiw-re irj az üzenőfalra, hátha az ismerőseid tudnak valami jót!

Meri,
drukkolok, hogy jók legyenek a megérzéseid! :)

Mo,
megtaláltalak ;)

Krisztinka,
hőmérőzz mindenképp ebben a hónapban, mert úgy tényleg egyszerűbb lenne megállapítani a peteérést. amugy én úgy tudom, hogy a ciklus végétől érdemes visszaszámolni kb 14 napot. Nem tudom mi igaz belőle, de nekem tényleg igy volt, akkor is ha 27 vagy ha 36 napos volt a ciklusom!

Gigi, Ildi, Little,
nagyon gondolok rátok, annyira szeretném, ha sikerülne még Miss Januárokat találni!!!

Az új lányoknak üdv! Legyetek minnél hamarabb babások!!!!

Egy kicsit magamról:
Sokat járkáltam ma és a metrón jelzett az én kincsem, hogy ott van ám a pocimban, és ne idegeskedjek, mert ő jól van! Olyan csodálatos volt. :D Azóta apa tök sokat simitja végig a pocimat, szeretné már ő is érezni... :)

Pusza nektek,
Ági
csné

Ági!
De jó! Érezted a baba mozgást?????? Ez a legcsodálatosabb érzés, és olyan leírhatatlan. Nem?
Emlékszem az én fiam akkor mozdult meg, amikor a párommal a foci EB-t néztük. Na, akkor már tudtuk, ez csak fiú lehet! :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Apa már kezdi azt hinni, hogy becsavarodtam. Itt ülök a gép előtt és könnyezem!

Olyan jó érés, hogy ennyien drukkoltatok nekem egy pozitív tesztért! Úgy érzem már ezért sem tehetem meg, hogy feladom. Nem akarok elbúcsúzni tőletek!!

Ági!
Annyira örülök! Innentől már meg fogsz könnyebbülni, hiszen egyre erősebben fogod érezni a mozgását és tudni fogod belőle, hogy jól van!

Ildikó!
Nem is tudom ez most jó, vagy rossz hír. Én azt javaslom próbálj nem gondolkodni rajta. Egész délután 5 percenként benéztem a topikba, hátha van valami hír Rólad. Nem tudom, de olyan érzésem van Veled kapcsolatban, hogy ha nem is most, de hamarosan nagyon nagy boldogságban lesz részed. Borzasztóan szorítok érted!

Gigi!
Olyan jó hallani rólad! Már nem tudtam elképzelni hová lettél. Megértem, hogy most ki vagy lelkileg. Én is. Ma csak olvastam és írni egyszerűen nem volt erőm.

Én is szeretnék már mindenkivel személyesen találkozni, csak valahogy úgy érzem meg kell várnom amíg pocakos leszek. Azt szeretném, ha addigra mindannyian pocakosok lennénk!!

Sok puszi mindenkinek, ne haragudjatok, de már lassan tényleg órákat fog igénybe venni, ha az ember mindenkinek írni akar! Ennek nagyon örülök!!! :lol:

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Egy kérdésem, pontosabban kérésem lenne!
Olvasom, hogy páran valamilyen tesztet használtok a peteérés ideének megállapítására. Én is hallottam már róla, de soha nem használtam ilyet.
Szóval a barátnőmék is most próbálkoznak, és szeretnélek megkérni benneteket, hogy ennek a tesztnek légyszi írjátok le a pontos nevét, mert talán neki is használna.
nálla az a gond ,hogy állandóan változik a ciklus hossza. Most pl. 60 napos volt, előzőleg meg 40.
Ebben az esetben mikor érdemes csinálnia ezt a tesztet?
Egyébként lehet, hogy mondani fogom neki, hogy jöjjön ide hozzátok,, mert ő is közétek való.

Köszi szépen!

Mindenkinek szép estét,és sikeres babagyártást! :D :D :D

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Van egy olyan, amit csak egyszer kell megvennie, és bármennyiszer használhat. Itt találsz róla bővebb leírást!

http://www.hazipatika.com/store/product?pid=999

A másik, az olyan mint a terhességi teszt. De ebben általában 5 db van egy dobozban /bár ahogy olvastad, van amelyiket ketté lehet vágni/. Például ilyen:

http://www.hazipatika.com/store/product?pid=1955

De létezik többféle, drogériákban is hozzá lehet jutni.

Az én véleményem az, hogy az ennyire változó ciklusnál talán a PG/53 jobban megéri, mert nehéz belőnni azokat a napokat, amikor a pé lehet. Nekem például általában 28 naposak a ciklusaim, ami azt jelentené, hogy a 14. nap tájékán kellett volna a pé-mnek lennie, ehhez képest a 11. naptól a 15. napig használtam az ovulációs tesztet, és még csak halvány csíkom se volt. A hőm alapján viszon úgy néz ki, hogy a 20. esetleg a 18. napon volt pé-m, ami számomra elég meglepő, mert 32 naposnál még soha nem volt hosszabb a ciklusom, az is csak egyszer. Ha a barátnődék biztosra akarnak menni, akkor próbálja ki egyszerre a kettőt.

Szívesen várjuk a barátnődet közénk!

Little
Vendég

Asiye!
Olvastam egy másik topicban, hogy az Uzsokiban keresel női nőgyógyászt! Én ott szültem, egy női dokinál. Ha érdekel még, szívesen leírom a tapasztalatomat vele kapcsolatban!
Vendég

Little!

Nagyon köszönöm a segítséget! Megmutatom neki amiket írtál.
A másik témával kapcsolatban is köszi. Légyszi priviben, ha van időd írj a dokiról meg a kórházról-tapasztalataidról.
Egyébként azért ott keresek, mert valószínű az lesz a körzetünkbe eső egyik. Bár én a Jahn Frerncet szeretném, mert első szülésnél bevállt. Az István nem.
Mégegyszer köszi!

Sziasztok! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Amint lesz időm, írok privit, és abban leírok mindent!
Vendég

Sziasztok Lányok!

CSak úgy szaladt a szemem azon, amit most este termeltetek.
REmélem jövőhéten mindenki zebrás lesz aki már ott tart, hogy teszteljen! Én küldöm majd nektek a sok :lol: :lol: ++++++++++++++++++energiát Ausztriából!!!!

Irtóra izgulok értetek, tök mozgalmas lesz a jövő hetetek!!!!!!!!Nagyon fogtok hiányozni!!!!

Vigyázzatok magatokra pocakosok, meg az is aki nem az!!!

Puszi mindenkinek!!!

Szép és akciódús estéket!!!

Kép
Vendég

De jó neked Ági!! Fantasztikus érzés lehet. Nagyon sok boldogságot kívánok a babához!!!

Ildikó! Hétfőig bírd ki!!! Jaj, nagyon szorítok!

Egy picit elhalkultam. Itt vagyok veletek, csak nincs erőm írni. Nagyon fájdogál a hasam. Perceim vannak hátra.... azt hiszem nemsokára megjön. :cry: :cry: :cry:

Anna! Köv.héten küldök képeket a m.helyemről. Megtaláltalak az iwiw-en.

Ági! Freemail-en jött a hír, hogy írtál az iwiw-re. Nem tudom itthonról megnézni. Látom, hogy visszajelöltél, de az üzenetedet csak hétfőn tudom elolvasni.
Vendég

Mo! Nekem is fájdogál, de olyan fura, mert inkább a szeméremcsontom környékén! :oops: A cicim meg tök jó lett, most már legalább van valami! Amikor szoptattam, akkor is olyan volt, mintha plasztikai műtéten estem volna át. Tisztára olyan érzésem van, mintha megint a tejem termelődne. Nem emlékszem rá, hogy ezt valaha is éreztem e, mielőtt megjött volna, de lehet, hogy csak a memóriám hagyott cserben, mert annyira akarom a babát!
Vendég

Háááát,
azt hiszem szomorú reggelem lesz! :( :( :( :(

Irány az ágy! Jó éjszakát!
Vendég

Little! Kívánom, hogy neked ezek a fájdogálások ne azok legyenek, amit én érzek most!!!!
Ezek nekem félreérhetetlen jelek. Sajnos ez csak egyet jelent nálam.....pedig nagyon nem ezt akartam érezni...

Mondjuk, maga lenne a csoda, ha reggelre mégse jönne meg. ÁÁÁááá! Lesz, ami lesz. Majd reggel jelentkezem, és megírom, hogy mi újság.

Sziasztok.
Vendég

Ildikó, jajj akkor semmivel sem vagy előlrébb... :? Szegénykém, gondolom ennél a bizonytalanságnál még a biztos rossz is jobb lenne... Hogy értetted azt, hogy már nem hiszed? Elbizonytalanodtál, vagy inkább nem táplálsz már hiú reményeket? :cry: Én azért még igen, és nagyon szeretném, ha... Inkább le sem írom, mert nagyon nem szeretném elszólni a dolgokat... Holnap mindenképp írj, és fel a fejjel... :cry: És tényleg ha most talán nem is, de nagyon hamarosan Te is kismami leszel, ez 100000000%!

Mo, neeeeee ez túl sok így mára :cry: Hátha nem a mensid érkezése miatt fáj a pocid... Bízzunk benne, és ne add fel míg biztosan meg nem jön!!! Nagyon-nagyon szorítok!

Ági, nahát ez fantasztikus, bár elképzelni sem tudom, hogy milyen érzés lehet, mármint fizikailag, de abban biztos vagyok, hogy a világ egyik legszebb pillanata ez :oops: De jó :) Ja, és nagyon édes a pocid is :)

Krisztinka, Te is vigyázz magadra, és érezzétek jól magatokat 8)

Jó éjszakát!
Vendég

Sziasztok, Lányok!

Csak beléptem, hogy elolvassalak titeket, és most rendesen bőgök a gép elött- annyira meghatódtam a drukkolásotoktól. Különben az este is elbőgtem magam az utcán, amikor Little visszairt - Köszönöm Nektek!!!

Megpróbálok röviden irni: nagyon sokan voltak, mert a dokinéni egy angyal. Megvizsgált, és azt mondta, hogy nem lát semmit, de ez még nem jelenti azt, hogy nincs baba, mert lehet, hogy nagyon pici - ezért kell teszteljek, és ha + lesz, akkor kedden megint megvizsgál. És igen, azért irtam, hogy nem hiszem, mert már nem merek bizni benne.
Megmutattam a görbém, és megkért, hgy hagyjam nála, mert ő is meg szeretné nézni a programot a neten.
Utána meg azt mondta, hogy csak nagyon lazán csináljuk, és ne csak akkor, amikor pé van, mert a legtöbb esetben a stressztől nem lesz baba, és hogy a tesztekkel se stresszeljem magam: ne legyen sok teszt!!!
Még azt is mondta, hogy nagyon sok esetben lesz álpozitiv a teszt menstruáció elött!!!! - ezt azért irtam, hogy ne teszteljünk mensi időpontja elött!

Most megint bebizonyososdott, hogy az élet néha kegyetlen: elöttem egy idősebb nő volt - már majdnem az egész haja ősz, és elhencegte, hogy a családorvos küldte nőgyógyászhoz, mert 3 hónapos terhes, de ő 10 éve nem járt oda....
Amikor bementem a rendelőbe, halottam, hogy a dokinéni is fel volt háborodva, mert már 1 hete vérzik, és csak most jelentkezett - de megjegyzem, ettől nagyon kedves volt vele is....

Ne haragudjatok, hogy most csak magamról irtam, és ilyen sokat - megpróbálok még jönni, és akkor nektek is irok....

Még egyszer köszönöm, és puszilok mindenkit!

KépKépKép
ildiko74

Ja, elfelejtettem még leirni, hogy a dokinéninél várakozva, végig izgultam, mert lemerülőfélben volt a telefonom....
Ezért nem is telefonáltam, amig nem tudtam elküldeni az sms-t nektek :D - ezt csak azért irom, hogy tudjátok, és is izgultam, hogy tudjalak értesiteni :lol:

KépKépKép
ildiko74

Nincs most időm visszaolvasni,mertmegyünk el,tegnap pedig vendégeim voltak késő estig,de azért este rohantam olvasni Ildi mit írt.És nem igazán találom a szavakat,de úgy érzem bárhogy is rohanok neked Ildi le kell írnom,hogy nagyon szeretlek,természetesen azért még bizakodom,hogy van ott valaki,de ha véletlenül mégsem,akkor tudd,hogy egy kis élet már ott kopogtat a kis bölcsőd ajtataján( a méhedre gondolok),hogy beköltözzön,egyszer már benézett,és lehet,hogy még vár egy két hónapot,de az is lehet,hogy már ott van.De egy biztos,kiválasztott titeket,hogy legyetek majd az ő kis családja és azt szertné,hogy te legyél az anyukája.Úgyhogy jön hozzád a te kis angyalkád,ez tuti.Csak hát azon a tündérlétrán sem mindíg annyira egyszerű lemászni.De ha valamit akar az ember,az meg is valósul.Nagyon örülök,hogy itt vagy velünk ebben a topicban,sokat jelent ez nekem.

Sajnos mennem kell és nem tudlak most elolvasni titeket,de déleután pótolom.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Tegnap képzeljétek ünnepelt a baba a pocakomban. Nem is tudom miót először bennem maradt az ebéd id meg a vacsi is és még egy csokit is ettem…
Nem jöttem tegnap, mert a párom elcsalt moziba, sikerült nem alaludnom, igaz 9-kor már itton voltunk, de addigra nem volt erőm bekapcsolni a gépet.
Most meg kikunyiztam, hogy ne menjünk egyik családhoz se hétvégére, pihizzünk egy kicsit itthon. Meg ki is kellett takarítani, mert az esténként nem megy. Szerencsére már túl is vagyunk rajta, mert fél hétkor felébredtem és Zsolti is sokat segített, úgyhogy mostantól csak pihi…

A viharra szerencsére fel sem ébredtem, annyit láttam regel, hogy esett az eső.

Légyszi küldjetek nekem is képeket! verzsike@freemail.hu

Titi! Nagyon szorítok, remélem összejött…Az hogy megengeded a babának a jövő hónapot is, szerintem nagyon jó, mert talán nem vagy annyira görcsös és könnyebben sikerülhet most.

Andi, Viki! Üdv köztünk.

Éva! Nagyon sajnálom, pedig a görbéd annyira bíztató volt, ha rosszabb lett volna legalább nem éltük volna bele magunkat annyira, mert én már tutira vettem, hogy van babád. De azért ne add fel, mégy ugye ebben a hónapban még vmi hormonvizsgálatra?
Még csak eszedbe se jusson, hogy elbúcsúzol tőlünk, lesz neked is babád, úgy mint itt mindenkinek.
Az egy csók és más semmit már mi is láttuk, nekem is nagyon tetszett.

Eszter! Nagyon bátor vagy, hogy vendégeket mertél bevállalni, nekem nem lenne hozzá erőm. Szerencsére az összes barátunknál van már gyerek és megértik, h most nincs energiám készülgetni, majd pár hét múlva.

Little! Mikor tesztelsz?, hamár teljes tüneteket produkálsz éppen ideje lenne.

Meri ! Tedd fel légyszi a görbédet. Ha úgy érzed van bent valaki, szerintem tesztelj csak nyugodtan, mert nem az kell, hogy megnyugtassonagy +, de már mehetsz dokihoz, esetleg segít abban, hogy jobban vigyázz magadra.

Ági! Annyira jó, hogy már érezheted a babát, én attól félek, hogy észre se fogom venni, ha megmoccan, mert fogalmam sincs milyen az.
Bár jelezni már most is tud… Ő kifejezetten nem érzi jól magát a metrón, mert sokan vannak, meleg van és büdös…

Ildikó! Kitartás hétfőig, nagyon szorítok, h minden rendben legyen.

Pusz mindenkinek!
verzsike

Sziasztok!
Kezdek hinni a csodákban. :) :) :) Nem jött meg, pedig este nagyon elkenődtem. Most újra nem érzek semmit, úgyhogy veszek egy tesztet, mert ezt már nem bírom idegekkel. Reggel megmértem a hőmet a szokott időben. 36.2 volt.
Visszaaludtam, 9-kor újra megmértem (kíváncsiságból) és 36.8 volt. Nagyon nem értem. Most akkor mi van?! Ma egész nap fogom mérni a hőmet napközben is.....
Vendég

Sziasztok!

Mo, látod-látod? :D Jajj, de jó és mikor fogsz tesztelni, hétfőn, vagy még ma? A hővel kapcsolatban, én úgy tudom, hogy napközben mindig magasabb, mint reggel, mert hajnalban mennek ezek a folyamatok, és így csak korán reggel kapunk megbízható értéket.
De aztán ki tudja 8) Nagyon-nagyon drukkolok Neked! :)

Ildi, szóval létezik fals pozitív teszt?! :x Szeretném akkor ennek betudni a decemberi szomorúságomat... valahogy könnyebben eltudnám viselni ezt a gondolatot, mint azt , hogy a szervezetem kidobta magából életem értelmét... De nálad is létezne, hogy 2x is fals pozitív legyen a teszted, hisz 2x teszteltél pozitívat... Ráadásul tüneteid is vannak. :x Nagyon várom már, hogy hétfőn is tesztelj, és... Nagyon jó hírekkel gyere majd! Vigyázz magdra, és addg is pihenj sokat!

Verzsike, olyan aranyosan írod le, hogy mi történik Veled, mintha már minimum megszületett volna a baba :) Ez annyira emberi, nagyon jó Anyuci leszel :) És persze ez minden kedves topic társamra igaz mindenki fantasztikus Anyuka lesz, vagy már az is!

Éva, eszedbe ne jusson ilyesmi, hogy elbúcsúzol :x Nagyon-nagyon fontos vagy nekünk!!! És NAGYON SZERETÜNK!!!

Eszter, valahányszor írsz, most már egy teljesen más Eszter hozzászólásait olvasom. Ez hihetetlen, mennyire megváltoztál, jó értelemben természetesen :) Ránézek az avatar képedre, és egy kismamit látok, és mindeközben tudom, hogy mennyire vágytál rá... Olyan jóóóó, és furcsa is egyben :)

Meri, mi újság, hogy vagy? Jó volt a buli? :) Gyere majd, és mesélj!

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Ja, és még rólam annyit, hogy ma reggel a hőm felment 36.9-re (szájban mérem) a PG53 pedig félig kör alakú volt, de a másik fele meg páfrányos... Titi, szerinted akkor most lesz p.é ugye? Én erre gondolok... A hőm majd hétfőre remélhetőleg leesik, akkor van elvileg p.é. vagyis a 14. napon szokott lenni és aznap kell, hogy teljesen páfrányos legyen, ugyi? Az Lh-tesztet is csak hétfőn fogom megnézni, nem hiszem, hogy elöbb lenne értelme... De ha holnap reggelre leesik a hőm, akkor megnézem persze azt is :D Jajjj, istenem kezdek begolyózni...
Vendég

Jajj de hülye vagyok... Hétfőn nem a 14. napom lesz, hanem a 13. Már kezdek nagyon belezavardni :D Na, jól betelítem ezt az oldalt a hülyeségemmel... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Ildikó! De jó, hogy máris jelentkeztél! Remélem olvastad, hogy tegnap mennyire vártuk az sms-edet?! Nagyon izgultunk, de akkor még izgulhatunk tovább, hétfőn egy újabb pozitív tesztért, kedden meg, hogy a doki csupa jót mondjon!

Mo! Tök jó, hogy mégsem jött meg! A hővel kapcsolatban semmi okosat nem tudok neked mondani, mert nem nagyon értek hozzá! Egyébként volt olyan nap, amikor én is többször megmértem napközben, és nekem este felé elég magas értéket mutat. A hagyományos lázmérő 37 fokot is eléri, és mivel én is alacsony hőmérsékleten működöm, mint Meri, ez nálam már szinte lázas állapotnak számít! :lol:

Anna! Szerintem holnap is csinálj egy LH tesztet, biztos ami biztos. És mielőtt belezavarodnál a dolgokba, kapd el apát!!!! :lol:

Éva! Ha mégis úgy döntötök, hogy későbbre halasztjátok a babprojectet, akkor se engedjük meg, hogy itt hagyj minket!!!! Vigyázz, mert zaklatni fogunk, amíg vissza nem térsz közénk! :lol:
Nem is tudom, hgy ez hogyan jutott az eszedbe!!!! :evil: Szerintem még ne adjátok fel, jönni fog a baba, csak /ahogy Eszter is írta Ildikónak/ nem olyan könnyű azon a tündérlétrán lemászni!

Eszter! Erzsike! Nekem anno azt ajánlották a terhesség elején, hogy ha nagyon émelyeg a gyomrom, akkor egy pici hideg kóla segít rajta. Egyébként nálam még a rágó is segített, még a vége felé is, amikor nagyon égett a gyomrom!

Erzsike! Még nem akarok tesztelni, most, hogy a ferty átette 18. -ról a 20. napra pé-met, mert így csak a 7. DPO-n tartok. Eddig semmi jele a mensinek.

Itt a görbém

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ildikó, Anna4

Az álteszttel kapcsolatban csak annyit, hogy az én orvosom is ugyan ezt mondta, hogy mensi előtt előfordulhat. Nekem 4 hónappal ezelőtt volt ilyen. Egyértelműen 2 csíkos volt. A másik amit mondott, hogy bizonyos betegségeknél is mutathat pozitívat. Pl: petefészekgyulladás vagy ciszta. Ezzel nem elkeseríteni akartalak. A gyulladásnak úgyis jelei vannak, amik mások mint a terhességnél.

A jelekről jut eszembe!
Nekem a biztos jelem az volt, hogy egyik napról a másikra sötétebb lett a mellbimbó és a bimbóudvar. De annyira, hogy a férjem is észrevette. Másnap derült ki hogy babás vagyok.

Verzsike! Tényleg nagyon aranyos ahogy írsz az állapotodról. És biztos vagyok benne, hogy észre fogod venni ha megmozdul. Összetéveszthetetlen.

Mindenkinek szép napot!! Sziasztok!

Egyébként én is napjában többször belesek hozzátok, mert nagyon kiváncsi vagyok a tesztelésekre, és szorítok nektek! :lol: :lol: :lol:

Évi!

Kép Kép Kép
asiye

Lányok, kb egy oldalas hozzászólásom most szállt el...

KépKép
titi_27

Juj, de mérges vagyok! És magamra! Akkor kezdem előlről!

Először is a görbém, amit utoljára akartam beszúrni:

Kép

KépKép
titi_27

Csak tudjam megint összeszedni a gondolataim! :(

Tegnap este többször benéztem még, csak egyszerűen nem is tudtam mit írni arra, ami történt Ildikóval. Én annyira, de annyira biztos voltam benne, hogy babája lesz! Rettenetesen meglepődtem a hírem! De Little, köszönet érte, hogy megírtad nekünk.

Ildikó, nem is tudom, mit írjak arra, ami történt Veled. Csak kitartást, és erőt tudok kívánni és küldeni az éteren keresztül. Rettenetesen nehéz időszak ez számodra, nem is tudom, hogy bírod. És tényleg jól teszed, hogy próbálod nem beleélni magad a babába, hiszen inkább pozitívan csalódj, mint fordítva. Nagyon sokat gondolod Rád, Veled vagyok, akárcsak a többiek!

Éva, jaj, már megijedtem! Tényleg itt akartál minket hagyni?! Milyen fura, hogy megfordult a fejedben! Ugyanis bennem is. A héten úgy voltam vele, hogy feladom. De most, hogy tudom, van pé-em, hiszem, hogy van remény. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel könnyebb így együtt átvészelni a nem sikerült ciklusokat, együtt áhítozni a babára, ami előbb vagy utóbb eljön hozzánk. Csak kinek később, kinek korábban. Hiszem, és tudom, hogy Neked is jönni fog, kérlek, tarsd ki Éva!

Mo, jaj de jó, hogy nem jött meg!!! Mikor fogsz tesztelni? Már olyan kíváncsi vagyok az eredményre!!!

Eszter, tényleg sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnsz! Örülök, hogy tele vagy energiával, de azért vigyázz magadra!

Ági, de jó, máris érezted a babát?! A 14. héten?! Tyűha! Ezután azért sokkal megnyugtatóbb időszak következik, hisz mindig fogod érezni a kis manót bentről, és fogod tudni, hogy jól érzi magát. De irigyellek!

Verzsike, nem emlékszem, válaszoltál a kérdésemre?! Arra vonatkozóan, hogy miért kell elköltöznetek a mostani lakásból? Megkérdezzem az ismerősöm, aki a Füredi úton adja ki a lakását számlásan? Lehet, hogy válaszoltál már rá, akkor ne haragudj kérlek!!!

Little, nagyon szép a görbéd, bizakodásra ad okot!!!

Anna, az tényleg egy csoda, amikor érzed a baba mozgását. Én a 16. héten éreztem először, de azt mondják, a második babával már hamarabb. Valószínűleg azért, mert már tudják a kismamák, mit kell érezniük. Én egy tárgyalás közben érzékeltem, olyan volt, mint belülről megcsipkedne valami/valaki. Fantasztikus érzés! Aztán persze már sokkal felismerhetőbb a picur mozgása! :)

A PG53, ahogy írtam is, sajnos többször adott nekem fals infót, de biztos vagyok benne, hogy közeleg a pé-ed. Szerintem használd reggel, este, hisz úgyis ingyen van. És az LH tesztet pedig csináld meg holnap. Ha nem látsz rajta még második csíkot, akkor ráérsz majd a következőt kedden megcsinálni. Ha látsz második vonalat, akkor pedig másnap csináld a következőt!

Ha megnézed a múltkor feltett LH tesztem, az nekem a hő leesése napján készült. A nagyon erős csíkos pedig akkor, mikor felment a hőm, vagyis 18-án. Azt írja a teszt, hogy akkor vagy a 2 legtermékenyebb napon, mikor az LH teszt teljesen pozitív eredményt ad. Tehát amikor a hőd eléri az alsó értéket, akkor kellene megkezdeni a próbálkozást! Mi akkor voltunk együtt, amikor felment a hőm, és az LH teszt erős pozitív eredményt adott!

Tudom, őrületes ez az agyba főbe tesztelgetés, de a kitartásod meglátod, meghozza majd az eredményét!

Remélem, sikerült újból teljesen összeszedni a gondolataim.

KépKép
titi_27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?