Csíkhal

téééééényleg! Én voltam Ancsi csíkhala
Curse!
Én is két ciciből atatak, ahogy a többiek írták, pedig Pannus kisebb, mint Adél. Szerintem egyébként a legtöbb ember itt rontja el, hogy beijed, és a tápszerhez nyúl, amikor nem kellene. Én B-nél ezért nem kértem tápszerreceptet a dokitól, nehogy egy ilyen parahullámkor kiváltsam! Pár nap, és meglátod, megoldódik!!!!!
pü-det megkaptam! És igazad van, nem is írok mostanában Pannusról, mert mindig csak károgok, meg panaszkodok, pedig törénnek velünk igazán klasz dolgok, sőt, azok vannak többségben!!!!! Pannus már éjfélkor elalszik (ez hatalmas előrelépés a korábbi fél 2-höz képest!!!

), és édesen vigyorog ránk, és nagyon szereti az ágya fölötti zenélő-forgó bizbazt, amin azért csodálkozom, mert B-t nem kötötte le. És ő nem lesz hosszú lábú

Akkora hurkái vannak!!! A fürdetővödörben való pancsolás a nap fénypontja, imádja!!! És B-nél nem éreztem ilyet, de most úgy leállítanám az időt!!! B-nél mindig azt vártam, hogy fejlődjön minél gyorsabban, hogy hú, de klasz lesz, amikor majd megfordul, mászni kez, felül, stb, de most már tudom, hogy milyen hamar be fog ez következni, és nekem már nem lesz részem a babázásban többet!Szóval hülye vagyok.........
Na és a fiam amellett, hogy egy gengszer, nagyon jó fej ám! Tök jókat dumál, elsorolja, hogy ki van a családban, és már Pannát is belesorolja

, na és a nővéremet, akit mi Évusnak hívunk, ő meg Isunak

csak a porszívózásról szokna le

És már szól, hogyha kakil. Ilyenkor azt mondja, hogy pisi
Lindi!
Te tényleg mindjárt szülsz!
Monisa!
Pokolfajzat

Még jó, hoyg néha igazi kis angyalkák, főleg, amikor alszanak
Votiv, Zsanci!
Semmi kifogásom a látogatásotok ellen
Vica!
Még jó, hogy nem veszett kárba a töltelék
Neet!
Eszci a kemény!!!!

Képzeld, mostanában nézem a BK-t! Tomi akkor altatja B-t, mi meg Pannussal a nappaliba szorulunk. Kb 3 éve nem láttam, nagyon új arcok vannak..........
Jucus!
Jobbulást Somának!
És tudom, hogy lerágott csont, de csípőszűrésre hogy kell menni a carolinára?? melyik nap és hánykor???