Mindenkinek szép jóóó reggelt!!!
Gabbó
Nagy-nagy gratula Nektek, ügyik vagytok nagyon!!
Steffi, Cancan
Borzasztóak vagytok, most én is itt bőgök, mint egy gyerek!!

Szerintem nálam ez nem a hormonok, hanem a "már mindig így lesz" kategória!
Durca
Akkor remélhetőleg már nincs sok hátra, kitartás!
Györgyi
Dani 110-160 gramm között szokott enni, de 120 a leggyakoribb! Cumisüveget simán használtam már az elejétől, mert ő nagyon jól szopott, nem féltem tőle, hogy ez neki bezavarna! Teát meg hasfájásra adok neki, amúgy nem adnék! Plusz amikor kevés a tejem, fejek szopi után és azt is cumiból adom neki! De annak ellenére, hogy pici a baba, nem hiszem, hogy ne tudná megkülönböztetni, hogy melyiket, hogy kell szívni! Plusz az összes szakkönyv azt írja, hogy játszócumit se adjunk llegalább 4 hetes korig, mivel az is bezavarhat! Hát mi már 5 naposan odaadtuk neki, mert láttuk, hogy erre van szüksége, hogy megnyugodjon és így is lett!
Ancsa
A képen az én vagyok, húgom nincs, csak nővérem van, aki 27 éves, én meg 24 leszek áprilisban!
Játszószőnyeg
Györgyin kivül már nem tudom ki kérdezte, de én Danit pár napja raktam rá először és IMÁDJA!

Kaja, büfi, pelusozás és utána szőnyeg min 20 percre! nagyon cuki rajta, a kezével himbálja a cuccokat és nagyokat örömködik! Szerintem amikor már látod, hogy nézelődik és kézzel is kalimpál rendesen, mehet a menet!! (Györgyi, remélem összes kérdésedre válaszoltam

Ha valamit kihagytam, írj!)
Anyós-téma
Steffi, fogadd mély együttérzésem!!!! igaz, az én anyósom se piskóta, pl. meg volt róla győződve, mielőtt eljött volna hozzánk, hogy mi csinálunk valamit rosszul, azért nem alszik a gyerek napközben és nem a hasfájás miatt. Így amikor először eljött, akkor meg is próbálta letenni a Danit büfi után, aminek az lett a vége, hogy 10 perc múlva visszatért a nappaliba karján egy ordító gyerekkel! Miért gondolja, hogy ő jobban ismeri a Danit telefonon keresztül, mint mi?

De hozzáteszem, hogy nagyon segítőkész, jószándékú és 4 hétig nem jöttek fel megnézni (igaz, vidékiek).
Ja, és hozzátenném, hogy férjemnek van a világon a legrendesebb anyósa, de tényleg, nem viccelek! Anya egy tündér, csak akkor jön, ha hívjuk, akkor bármit szivesen megcsinál, minden papírmunkát elintézett Danival kapcs. (ügyvéd), tényleg, nekem ő az etalon!! Most jól kidicsekedtem magam, hoy milyen szupermamim van nekem!
A képeken minden baba nagyon édike!
Szamos szerintem se rossz, bár én is a Daubnerra esküszöm (ami egyébként 5 percre van tőlünk gyalog, lehet irigykedni

)
Viharos éjjel nekünk nagyon rossz volt, Dani fél 3tól nem volt hajlandó aludni, reggel 8ig kb 1 órát aludtam onnantól összesen! Persze végül bevettem magam mellé az ágyba, ahol ő tök jót szundizott, én meg minden moccanására felébredtem és ezért nem tudtam aludni....no comment...
DE:
A legnagyobb hírem: Dani ma éjjel 6 órát aludt (fél 11től fél 5ig!!!)!!!

És szopi után még egy teljes órát lenyomott, aztán kis nyöszi után még egyet!! Rég éreztem magam ilyen kipihentnek!
(Arról már nem is beszélve, hogy tegnap elfutottam a kozmetikus barátnőmhöz bő egy órára, aki annnnyira jól megmasszírozott, plusz végre megszabadultam a lábamon uralkodó dzsungeltől

)
Szép napot mindenkinek!
Barbi