A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs,
egy színen pendülünk :lol:
kisün

Sziasztok!

Hú, este itt aztán megapörgés volt! :lol:

GRATULA KISHERCZEG! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Vera :mrgreen:
és úgy látszik abban is, hogy én is az önuralmam szobrán dolgozom.. :mrgreen:
lehet, hogy Votiv a fókusz túladagolás miatt ugrált tegnap az ágyon. :idea:

mennem kell vásárolni, amit amúgy is utálok, ráadásul Fülessel kettesben :shock: eeeeerdekes lesz... amit nem rág stikában szét a pénztárig, arról tuti kiderül, hogy ő pakolta műsoron kívül a szatyorba...

Képzeljétek, Egyetlen Kicsi Lányom, Fülöpke megtanulta ijesztegetni az apját :mrgreen: Én megmutattam 2-3 szor, hogy kell, ő meg elleste és most az Apja háta mögé oson huncut fejjel, majd előront VÁÁÁÁÁÁÁ csatakiáltással, égnek emelt kezekkel és gülü szemekkel lesi a hatást. Apája ijenkor "halálra rémül" olyan sikollyal, mint egy radí a léggömbön, Füli meg fetreng a rhögéstől... irtó édes :mrgreen:

És ha kérdezed tőle," hol a baba esze?", akkor mutogat a homlokára.. :mrgreen:

na eldugutam

csók mindenkinek!

Macsek
macskanyu

Véda Emese szia!

Rémísztő Fülöp :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Votiv, Zuz, ez a hosszan elhúzodó betegség, + sétánál cipelteti magát (ergo anya sétál, ő ül a nyakamban, és jobbnál jobb frizurákat gyárt nekem), a sírása is megváltozott: mint pár hónapos korában úgy kezdett megint sírni és nagyon hiszti, bár ez élettani sajátossága is lehet :roll:
Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Zuzmo, kiderült, hogy csináltatni kell a szemcseppet, így csak ma tudok érte menni. :evil:

Tippek, hogy egy kézzel-lábbal ellenkező dednek hogy cseppentek a szemébe naponta 5x szemcseppet? :shock:
zanza

Zanza :) Rövid kínzás -g yors megkönnyebbülés - nálunk bevált: ded hátán feksz, én föléállok úgy, hogy a karját hozzányomom a bokámmal a testéhez - nem szorosan, csak annyira, hgoy ne tudja kihúzni. Majd egy mozdulattal elintézem, amit kell - így az orrszívás is pillanatok kérdése és mivel nincs küzdelem, nem is máéltatlankodik annyira. Rúgni is makszimum fenéken tudna ezzel a módszerrel :lol:

indianyo

sziasztok,

VÉDA EMESE ISTEN HOZOTT!!!!!!!!!!!!!!!!! sok bldogságot a családotoknak!!!!!

én tegnap este eldőltem, és elaludtam...még a 24et sem tudtam nézni...

Zuz,
engem nem protezsálnál be???? :shock:

Deni,
a te dokid rémisztett halálra a méhlepénnyel... :lol: meg azzal, h mit fogok csinálni, ha hirtelen elönt a vér... :shock:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

jol nyomtatok az este :D

KisherczegAndieknak nagy gratula!!! :D (erdekes nevet adtak a kisleanynak :))

uh-s es egyeb riogatasoktol a hatamon felall a szor :evil: de nem mondok inkabb semmit

Vica, hat vegulis az is lehet egy megoldas, csak azert az embernek szuksege van a kezere idonkent ;) es nyilvan nem egy-egy alkalomtol lesz gond, hanem a rendszerestol.
kert: haaat, mi nem hasznalunk vegyszert, de mast se :lol: vannak persze trukkok (pl. melyik novenyt melyik masik kozelebe erdemes ultetni, v csalanlevelbol "permetszert" kesziteni, v fokhagymat dugdosni elszorva a vetemenyesbe, stbstb), de mi (egyelore) nem csinaljuk se olyan nagyban se olyan komolyan. de igy is megterem azert ezaz :)
matrac-lelohelyet koszi, majd megkukkolom

Moni, siman vannak olyan gyerkok, akik nem alszanak napkozben. nem hinnem, h elrontottad: ez nem olyan dolog :D
teknos :)

Zuz, aranyosak a gyermekeid!!! irj roluk maskor is ;)

meg mast is akartam volna, de itt egy bizonyos szemely mar nagyon tiltakozik :mrgreen:

ja es megyunk ma ikea :D (bar buszon biztos nem hozunk matracot :lol:))

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

VÉDA EMESE ISTEN HOZOTT!!! :D

Kép Kép
curse

Isten hozta Véda Emesét!!! :D :D :D

Vera :) Rosszkedvfelhőket fújja el a szél! (vagy inkább ne emlegessek szelet? :lol: ) hosszútávú progi ez is :lol: Hű, Dóci ennnnyire apás? Ez kb. mikor alakult ki nála?

Zanza :) Betegségek :( :( Rékának sem lehet most könnyű... Szemének bulást! Én az ágyon szoktam "lábkalodába" zárni Őkelmét, ha nincs más lehetőség.

Votiv :) Még 40 év élvezet :lol: :lol: Te élvhajhász! :lol: :lol: Egyetértek Macs-csal: ennyi Aktív/Fókusz után nem csoda, ha bepörögtél :wink: :lol:

Fibi :) Ez vmi új rendelet a naplószámmal, szinte minden beutalóhoz kell :roll: És magánlabor rulez, de gondolom ezen csak BS törpöl, nem minden doki :? (mondjuk én nem szólhatok egy szót sem, nem kell 3 helyről pecsétet kérnem...)

Macs :) Ijesztgető Füli :lol: :lol: :lol:

Zsan :) értem és sajnálom :( Gyerkőcök jobban?
denizsa

Véda Emese! Isten hozott! Andi! Szívből gratulálok, nagyn sok boldogságot a kislányodhoz!!!!

Curse!
A méreten próbáltunk állítani, de így sem sikerült! Mindegy, majd élőben megnézed :wink: Egyébként szerintem nyugodtan szervezz programot, bárhol meg tudod szoptatni Adélt. Nyílvános helyen én sem szeretek szoptatni, nem is szoktam, pedig abban sincs semmi kivetnivaló, de sok helyen már van szoptatós helység, és az autó is tökéletes erre, én múltkor a tesco parkolóban szoptattam :lol:
Adél tök jól alszik!!! Enyém lány éjfélig bulizik, aztán 5-ig alszik, kaja, és szunya.

Zsanci!
Én már a múltkor is felajánlottam! Írj, ha komolyan gondolod!!!

Zanza!
Makka biztos meg fog bírkózni ezzel a helyzettel. Remélem, ez a betegség is minél előbb elmúlik. Most hogy találkozik az apukájával?
szemcseppentés: Indi módszere tökéletes. Én le szoktam fektetni B-t a földre pl orrszíváshoz, és úgy ülök le, hogy a lábaimat rárakom a karjára-vállára, fejét a lábam közé szorítom, persze én is finoman :wink: .

Macs!
Ijesztgetős Fülöp :lol: :lol: :lol: :lol:

Votiv!
hű, de jó programod volt a héten :lol: :lol:
Lehet akkor megpróbálom ezt a mufurc-dokit, ha szakmailag jó, akkor nincs gond, és ott legalább adnak ip-t.

Fibi!
Hogy vagy???
zuzmo1

Véda Emesének nagyon boldog születésnapot!!! :D gyönyörű nevet kapott, biztosan gyönyörű kisbaba is :D gratulálok a családnak, akik megküzdöttek érte! remélem innentől kezdve már minden könnyen megy majd :) Kép

votiv 8)
votiv

Zuz,
elég alapos doki, de tényleg nem tartott tovább 5 percnél...és tényleg, az ott csak átmeneti hely volt... :oops:
és adott beutalót uh-ra, amire elmentünk, és mondták,h KUTYA BAJA...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Képzeljétek, Isti elaludt a lovon ügetés közben :shock: :shock: fogta a sörényét, és ráborult, aztán már csak azt hallottuk, hogy hangosan hortyog. Mindenki körbeállta és a gyerekek hangosan nevettek, de ő csak horkolt rendíthetetlenül, még akkor is, amikor levettük a lóról... :lol:

még jövök és minden adósságom rendezem, csak előtte bezárom a lapot :D

votiv 8)
votiv

Votiv!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Biztos klasszul elringatta a paci! :D
zuzmo1

Indi, Zuzmo, lefogós tanácsot, végül pokrócba csavarba, földre fektetve sikerült becseppenteni. :roll:
Ja, az orrporszívózásnál lassan már nem is kellek. :wink: Már ő rakja össze, és még a Kisvakondnak is ő csinálja a szívást. :lol:

Hortyogó Isti :mrgreen: :mrgreen:

Zuz, Réka apja most ment el, itt ebédelt, meg játszott a lánnyal, és segített a cseppentésnél is, meg tisztába tevésnél is. Legközelebb kedden jön.
Egyetlen gond van, hogy ilyenkor Réka nem alszik, mert délután jön az apja, és hiába fekszik már félkomában az ágyban, meghallja apja hangját, szeme kipattan és "Apusszikám, apusszi" csatakiáltással áll az ágyában. :wink:
zanza

Indi, Zuz, csak a lényeg maradt ki :oops: Köszi a tanácsot. :wink:
zanza

Olvasni még nem tudtam, csak egy gyors kérdés

Votiv,
Mint szakértő :D Urtica urenset hogyan kell szedni? Sikerült apának venni, csak nincs rajta semmi útmutató.

Kép Kép
curse

Curse!
szerintem - habár én nem szoptattam, hanem fejtem - olyan nincs, hogy nem elég neki, és sír, hanem inkább olyan, hogyha nem elég neki, akkor hamarabb éhezik meg, vagyis sűrűbben jár rá a cicire, ingerelve ezzel a tejtermelésre. szerintem evés után csak akkor sírhat, ha egyáltalán nem jött neki semmi tej, mert ha mondjuk csak fele lenne, az is csillapítaná az éhségét egy időre. szerintem ne add fel, extrém esetben előfordulhat, hogy kicsit kevesebb a tejed, vagy ilyesmi, de az elég gyorsan kiderül abból, hogy sűrűn kér kaját, és egyszer csak nincs a ciciben semmi. különben mi vittük hetente méretni, majd béreltünk egy mérleget, hogy tudjuk minden oké-e. :)

Zuzi!
asszem hétfőn és kedden 1-től volt rendelés, amikor még mi mentünk, de kell hozzá beutaló.
ancsipancsi

Curse, napi max 2-3x szopogass el öt bogyót, és előtte utána legalább fél óráig ne egyél/igyál (tiszta vizet azért lehet), főleg ne kávét vagy mentolosat, mert hogy a bogyók hatóanyaga nyálkahártyán keresztül szívódik fel. Nálam az esti tejci volt kevesebb, ezért általában délutánra időzítettem a bogyókat, és nekem egy adagtól már szépen termelődött a tej, úgyhogy nem is szedtem gyakrabban. Te is érezni fogod magadon, hogy kell-e esetleg gyakrabban szedni.
És a kis tubust tartsd mobiltelefontól, tévétől, elektromos kütyütől minél távolabb.

Párod nagyon ügyes, hogy máris megszerezte a cuccot :D kérdésedre kissé késve felelve, homeós patikát tudok Budaörsön kettőt is, meg egyet Gazdagréten, bár az már jó messze van tőletek.
Recca írt még régen egy bioáruházról, ami Törökbálinton van, de azóta se tudom hogy hol, úgyhogy ez jó alkalom, hogy megkérdezzem tőle :D
A Herbaház, ahol még kiismerem magam, meg a Népstadionnál van (Százados út), messze mint állat. És van még egy ilyen típusú nagyáruház, ahol mindenfélét kapni a Lehet térnél - ez sincs sokkal közelebb :wink:
konkrétan mire lenne szükséged? vagy csak az Urtica volt most tervben?

votiv 8)
votiv

Curse, ha jók az idegeid, mint Ancsinak, akkor béreljetek mérleget, hátha az megnyugtat. De sok mamit láttam, akiből épp a mérlegelés csinált paraanyut :roll: nekünk is volt egy hónapig digitális mérlegünk, de aggasztóan keveseket mért :D néha szopi után kevesebbet, mint szopi előt :shock: :lol:
aztán visszaadtuk, és azóta is tabu a gyerek méregetése :D

votiv 8)
votiv

GRATULA VÉDÁÉKNAK! :)

Nem olvasok vissza most, csak egy gyors kérdés: lehet attól egy babának popsiban 38.2 a hője, mert túl sok ruha van rajta, és sír, hisztizik, ha le akarom venni? (Ugye ez elvileg csak 37.7, de ha levonom a pulóvert meg a sírást... ) :?: :?:
Csak mert most tökjól elvan (2 villával eszik egy almát, meg előtte se volt semmi baja, csak ölelésre melegnek tűnt.)
neet
neet

Neet,
hát nem tom...határeset...remélem nem lesz gond...

Enyim srácok meg elég durván nyomják...Igi már kifelé a kórból, B meg egyensen bele...Ma már másodszor ment 39 fölé a láza, most is itt alszik mellettem, és szemmel láthatólag sokkal rosszabbul birja, mint Igi... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Andi,
Sok boldogságot Nektek!!

Zanza,
És egyébként hogy van Réka? Nem is egészségileg értem (persze az is érdekel), hanem hogy viszonyul a dolgokhoz.

Tök jó, hogy részletesen leírjátok az orrszívásos módszereket. Nálunk már nem igazán aktuális, vagyis még.

Votiv,
Nekem két lovam van itthon (mindkét nagyszülőtől azt kapott) és rájuk se ül. Pedig anyám említette, hogy talán azon elalszik. :twisted:
Ráadásul az egyikre én se tudok ráülni, mert már túl nagy vagyok.

Neet,
Nem tudom lehet-e, Petinél már volt.
Olyan is volt, hogy du. baromi jól viselkedett, megmértem és 39 akármennyi volt. Langyosban megfürdettem lett 37. Másnap kutya baja sem volt. És azóta se (ez 2-3 hete történt).
Sztem 37.7 az semmi, vagyis lehet betegség jele is, de lehet a nagy semmi jele is. Én biztos semmit nem csinálnék, csak figyelgetném. (Ja, és mi elektromos hőmérőt használunk. Nem mindig ugyanazt mutatja - pedig nem a legolcsóbbat vettem így láz esetén kettővel is többször megmérem majd eldöntöm melyik adatot fogadjam el.)
Nálunk volt több napig tartó 40 fok közeli láz is, akkor a fürdetésen kívül orvoshoz is vittem. Nem derült ki semmi - valószínüleg a foga okozta.
A túl sok ruha és sírás pedig tuti okozhatja a magasabb hőmérsékletet - miért nem méred meg 1 óra múlva?

Zuzmó,
Klassz, hogy írtál a gyerekekről...

Móni
Kép
Kép
monisa

Zsan,
akkor hajrá most már B-nek!
Esztert megfürdettem langy vízben, de kizavart a kádból: anyu, menj innen, sokan vagyunk! (Eszter+én+egy halom hal és hajó persze sokat levesz a 150 cm-s kádból.)
neet
neet

Valaki kérdezett biogazdálkodásról. Van egy cím - most találtam, itt pl. látogatható biofarm linkek is vannak.
http://bioelelmiszer.lap.hu/

Móni
Kép
Kép
monisa

Monisa,
igazad van, nem is aggódok, csak nem értem, mi ez, de biztos valami van, mert most fektetéskor is melegebbnek éreztem (Most nem zaklattam a mérővel), pizsiben és nevetgélve is. (azaz nem sok ruha és nem sírva) Sokat evett, rendesen lefeküdt, szal vagy kialussza, vagy éjjel kúppal folytatjuk. :?

Macska,
ijesztgetés jóó. :D

Zanza,
ilyen szemes bajunk nekünk dec.ben volt, napi 5x , hááát... én a kanapén ülök, ded háttal nekem, 2 lábbal lefog, egy kézzel fejét hátranyom, ugyanezzel a mozdulattal 2 keze is lefog és másik kézzel nagyon gyorsan szemcsepp becsepp, ja, tetejét előre csavard le. 8) sok sikert és éljenek a polipok!

Votiv,
ezek szerint a Fókuszban és az Aktívban nem ugyanazok a "hírek"?? Leszámítva mondjuk a saját csatornás sztárjaik afférjait. :wink: És Isti a lovon, hangosan nevettem a képen. :) (Ancsi, nem volt itt tényleges kép, csak elképzeltem.. :lol: )

Fibi,
én nem hiszek benne, bár néha gyanús, h valaminek kell lenni... de most nem is rólam volt szó. :D

neet
neet

Votiv,
Nagyon köszi a segítséget és a homeos boltok listáját is :D Egyébként az urtica miatt kérdeztem az utóbbit, aztán közbe Johi is válaszolt h gyógyszertárban is lehet venni.
Mérleget nem merek a házhoz hozni, túlságosan paragép vagyok :D
Isti bealvása csúcs lehetett :lol: Bár lehet h a paci megsértődött h nem figyel rá az utasa :lol:

Ancsi,
Nálunk ez a tej dolog úgy nézett ki h evett pár percet az egyik ciciből, aztán kegyetlen módon el kezdte cibálni, majd folytatta sírással. Ahogy átraktam a másikra rögtön abbahagyta :?

Zuzi,
Én is gondolkoztam már azon h a két csajt össze kéne engedni :D És egyébként a kocsi nekem is eszembe jutott végső esetnek. Tényleg annyira gáz h még rengeteg helyen nincs szoptató helyiség, pedig néha nagyon jó lenne, az embernek nem kéne azon aggódni h hol tudja megetetni a babót, ha éhes. Főleg h még kicsiknél ennyire kiszámíthatatlan. Sajnos én sem tudok mindig apára számítani és rá várni h hazaérjen. Néha munka után hullafáradt és akkor még küldjem el pl. vásárolni :?

Neet,
Szerintem ez a láz dolog normális, mert amikor Adél is beteg volt, végig nem volt neki láza, viszont ha cirkuszolt, akkor igen. Annyira feltunningolta magát. :D

Kisbetegnek bulást!!!

Kép Kép
curse

Zsanci,
Képzeld kerestem egy gyószert és megtaláltam a masszás olajat, szinte nem is fogyott belőle semmi :D
Egyébként nekem is ugyanaz a dokim, mint Deniéknek és engem ugyanígy rémísztgetett :D Szerintem csak alapos akar lenni, bár néha valóban a frászt hozza az emberre.
Mostanság tudsz azért pihenni h a fiúk ilyen jól nyomják a betegséget?

Kép Kép
curse

m1 most Indul a bakterház

indianyo

Vot,
hol vannak azok a biogyógytárak?én 3 napja üldözök coffeát de sehol sincs :? tényleg abból melyik? a 9-es v 15-ös? 2.5v éves csajnak lesz

Kép

Kép

szrekuc

Neet, köszi, elég szerintem ha ilyenkor átváltunk Sivába. :wink:

Monisa, mivel apját a munkája miatt elég össze-vissza látta, így nagyon nem viselte meg. Megvadul, ha látja, de ma még az se volt, most csendesen örült neki.
Annyi, hogy mostanában bújósabb lett, és tényleg igényli az odafigyelést. De ezt bármiáron. :roll:

Indi, már verekszik a büdös banya. :wink:
zanza

Szrekuc, Rákóczi út - Blaha sarkán van egy nagy gyógyszertár, ott árulnak homeobogyót, illetve az Oktogonnál 2 is van, az egyik szembe a villamos megállóval, a másik a Teréz ügyeletes patika. Illetve Óbudán a Lajos u.-i gyógyszertár (Szépvölgyi úttól vissza a Margit híd felé)
Hirtelen ennyi jutott eszembe :roll:
zanza

Köszi, Zanz, eddig, ahol jártam, mindenhol volt valamilyen, csak pont a coffea nem; ha más nem marad max megrendelem csak nincs olyan gyógytár, ami kimondottan homeo, vagy persze más is, de homeóból minden?
Rékának bulást! :) :wink:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek :)
gazdagréti gyógyszertár, ott remediás is van, meg tanácsadás is.

indianyo

Indike,
és azt ha odamegyek gazdagrétre, csak úgy, megtalálom? én, mint tősgyökeres pesti... :wink: :lol:
szrekuc

Szrekuc, jó kérdés, de szerintem ha felhívod őket, csak meg tudják mondani, hogy van-e, vagy ha nem, megrendelik-e neked. :wink:
zanza

Indi,
kösz! Ha te nem vagy, a dínókat "kellett volna" néznem. :D
neet
neet

Zanza, drága pici lányod egy hős!! a szívem kicsit összeszorult, ahogy írtad, hogy sír és milyen apás, de idővel biztosan könnyebb lesz neki. a szeme javult már?

Szrek, bármelyik potencia jó, talán a kora miatt már mehet a 15-ös is, de a 9-es is tök jó, szóval amit előbb kapsz a gyógytárban :D
homeós gyogyótárakról itt egy lista:
http://www.inetcom.hu/andrea/homeopatia ... zertar.htm

Curse, most látom rajta, Érden is van!

Szrekuc, tényleg célszerű odatelefonálni előtte, hogy van-e nekik, ha ez a coffea ilyen hiánycikk. de a legtöbb helyen felajánlják, hogy másnapra meghozzák (pl. a kórház melletti pici patikában is).

Móni, és Peti miért nem szereti a pacikat? Isti imádja, de csak az igaziakat, nem lehet őt átverni holmi hintalovakkal :wink:

Zsanci, jobbuljatok!

Neet, hogy van Eszti?
Fókusz vs. Aktív: hát nem teljesen egyformák a hírek, de a stílus se, és az egyiknek a riporterei ostobák, a másiknak meg a szerkesztője :D de én nem is minősítettem, csak idéztem a fassságaikat (pl. a sivatagi homok vasfoga az autót sem kímélte :shock:), minden mondat magáért beszél.
http://vasarnapihirek.hu/?page=14

Isti tegnap még egy mutatvánnyal örvendeztette meg egyre inkább aggódó szüleit: du. letettem aludni, de hallottam, hogy még fenn van, gondoltam becibált vmi játékot magához a szőnyegen (ha véletlen eléri, ezt behúzza az ágyába). aztán egy tompa puffanás, de hang semmi, és a köv. pillanatban ott állt az ajtónkban...
tehát Liliróza örökli a rácsos ágyat :roll:

votiv 8)
votiv

Votiv!
én csak hetente mértem a gyerököt, és fél évembe telt, hogy leszokjam róla. én is paraanyuskodtam.

Curse!
lehet, hogy abban a ciciben nem volt elég tejcsi, vagy éppen nem jött a kisasszonynak olyan gyorsan, ahogy ő elvárta? :) nálunk már ha meglátta a cicit, üvőtött, met nem akart szopni. ezért fejtem. a lényeg, hogy így sűrűbben éhes-e, és hogy az eddigi éjjeli rend megváltozik-e huzamosabb időre. ha ugyanúgy eszik, jókedvű, akkor beáll a kereslet-kínálat.

Szrekuc!
szerintem az a homeos (is) gyógyszertár Gazdagréten a buszvégállomásnál van, már a szomszédokban is oda járt Gábor Gábor udvarolni egy csajnak :).
ancsipancsi

gazdagréti patika oldala:
http://www.homeopatika.hu/

indianyo

Zanza, koszi az otletet! tegnap vettunk az ikeaban matracot! aztan szepen haza is setaltunk vele. erdekes mutatvany volt :lol: :lol:
viszont uj tulajdonosanak nagyon tetszik :D

Votiv, Willinger&Willinger Meggyes u. 28 (rogton a Kastely u -Meggyes u sarkon). csak vigyazni kell, mert eleg koran zarnak. na megneztem a nyitvatartast: h-cs 7-15, p 7-13
fiacskad kesz kis akrobata :D lovon alszik, a racsos agybol meg csak ugy kipattan 8)

Curse, homeos bogyo sztem csak gyogyotarban kaphato
szoptatas: hat sztem tenyleg barhol lehet :D magadra teritesz egy kendot, bebi meg vigan szipokazik alatta :D

Moni, az elektromos homeroket nem ismerem, de az biztos, h a digitalisakkal is erdemes 5-10 percig merni, mert amikor csipog, akkor meg sehol sincs... :?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Jöttem hozzátok, mivel sajnos van időm írni :( ugyanis letepert engem is valami hülye betegség, így nem tudok a vizsgáimra készülni, egyelőre a túlélésre játszom... :evil: Lázam 39, ha beveszek egy lázcsillapítót pár órára lejjebb megy, utána vissza...

Utólag is gratulálok a legújabb topiklakóknak Tünde Alíznak és Véda Emesének!!!!!!!

Recca

Jó, hogy újra itt vagy! :) B beszél már valamit? Bendinek kb annyi a szókincse továbbra is, hogy vauvau, pápá, ka(ez kapaszkodást jelent), amm (ez a kaját), meg most van egy új szó, hogy puszipuszi (ez pedig a porszívó) :lol:

Zuz

Látod, nálunk is sláger a porszívó! Mondjuk én nem porszívózok Bendinek, de ő játszik vele, szinte el sem lehet rakni, mert rögtön ott áll a spajz ajtóban és mondja, hogy puszipuszi. :) Egy szerencsénk van, hogy nem tudja kinyitni, a portárolóját.

Nálunk egyébként most a legnagyobb sláger a gyurma. Olyan gyurmája van, amihez van egy műanyag vacak, amivel formákat lehet kinyomni, na nálunk mindig ezt kell mostanában játszani.

Na meg amivel még mostanában az idegeinket teszi próbára. hogy átmászik a kanapén :shock: felmászik a támlájára és leereszkedik a másik oldalon.. neki a kiságy élmény kimaradt, de úgy látszik ezzel pótolja... :lol:

Ja és Recca

Gyermek "nevelés" témában szívemből szóltál. :)

Meg még azt akartam írni, hogy nekem jó a digitális hőmérő, én most erőteljesen tesztelem :roll: és ez addig mér, amíg megy fel a hő, tehát nem x időn belül méri, hanem úgy, hogy ha már nem megy feljebb X ideig, akkor áll le.

Drukkoljatok, hogy holnapra elmúljon a nyavajám, mert ha nem akkor antibiotikumot kell, hogy kapjak, legalábbis a doki ezt mondja, és akkor nem tudom, mi lesz a szopival....vagyis, hogy magyarázom meg Bendinek aki egy szopimániákus még mindig, hogy most nem kéne, meg azért is drukkoljatok, hogy ne kapja el senki a családból, főleg Bendi ne...

És más betegeknek is jobbulást kívánok!!

Zsanci te pihenj sokat! Vizsgaidőszak után én is szívesen segítek ha tudok.

ruz
ruzicsky

Végre beértelek Benneteket! Nem mondom, hogy mindent elolvastam szórul szóra, de azért nagyjából képben vagyok!

VÉDA EMESÉNEK és ANYUKÁJÁNAK és APUKÁJÁNAK NAGY NAGY GRATULA!! Sok tejcit és sima alvásokat kívánok :)

Zsanci: +++++++++++++++++ remélem Merse addig-addig forgólódik mig odébb nem tolja azt a lepényt az útból!

Deni: milyen egy szemérmes a Te babócád??!! De igy legalább izgi a helyzet ;)

MINDENKINEK köszönjük a jókívánságokat!!!!
Macs te milyen nyilvántartást végzel, hogy perce pontosan tudtad, hogy mikor jött Kamillka?? :o Én bevallom fele ennyire se tudom, ki mikor született, ha esetleg a frimél kezdőlapján rajta lenne ez is :roll: :lol:

Votiv: Lili Róza nagyon szép név! Isti a zsoké :lol:

Fibi: ház :twisted: kiakadtam rajta rendesen!! :evil: Az ilyenek meg meg is érdemlik, hogy sokszor fizessenek ki 25e pízt!

Zanza: sajnálom, hogy igy alakult az életetek, de szuper, hogy Te ilyen bátor csaj vagy és felvállaltad a döntést! Sokan élnek megszokásból, boldogtalanul egy rossz házasságban...
A gyerekek meg nem hülyék, szerintem Rékának is jobb ez igy, majd idővel hozzászokik az új szituhoz! ++++ nektek

Lindi: TYŰ mindjárt jön Barni!!! :)

Ancsi: Ne legyen lelkifurdid ha néha elpattan benned azideg, ettől egy csöppet sem vagy rossz anya!! Szerintem Lencsi csak teszteli a tűrőképességedet!

Ruzi és minden beteg: GYÓGYULJATOK!++++++++++++++++
Vizsgákra drukk-drukk

Neet: neked is megvan az az írásbeli, no para!
Barbi: a kettes is jó jegy :)

Indi: Pécsen láttam egy annyira édes fa játéktűzhelyet, falábosokkal meg minden - rögtön te jutottál eszembe! Egy baja volt 15e píz volt ez :( Gratula a beinduló biznichez!

Johi: a papírpingpong az még mindig a netbio miatt van??? Vagy újabb biznic?

Zuz: Bazsós porszívós sztorin jót :lol:

Vica: romatnikus embered van - az ilyen pasik kihalás szélén állnak szerintem..

Curse: ne izgulj a tejci miatt! De a többiek már mondottak neked mindent!

Jucus: skarlát - JUJ!

Én már le se merem írni, hogy megint milyen mákos voltam a vizsgákkon: 5 vizsgából 1 négyes a többi ötös lett :oops: de ebből nem kell messzemenő következtetéseket levonni - én mindig is ilyen mázlista voltam, hogy pl ha 10 tételből csak egyet tudtam, akkor biztos azt az egyet húztam ki :) nagyon szerettek emiatt mindig is a csoptársak 8)
Viszont alig vártam már, hogy hazajöjjünk!!! Túl sok volt ez nekem anyósékból, ahol persze megint volt egy kis problem a kajáltatás miatt! Amiatt meg már nem is szóltam, hgoy náluk a nap 24órájában non stop megy a TV és hát Kamilla feszt azt bámulta :x Közben sogórnőméknél is hasonló lett a szitu, mint Zanzáéknál csak épp ott szerencsére nem volt még babó :( sogórnőm hazaköltözött és lélekápoló voltam - vittem shoppingolni :D
Kamilla egyszerre növeszt 3 fogat, mikor milyen ütemben.
És elkezdtük a nagy prodzsektet: éjszakai cicimegvonás és saját ágyban való alvás egész éjjel! Hm. Rosszabbra számítottam - nem üvölti végig a fél éjszakát! És már csak 1x kel hajnalban. Sajna Apa nem mindig tartja be a szabályt és pl ma is az ágyunkban landolt a ded :?

Eldugulok mostmá tényleg.
Remélem senkit se hagytam ki a szórásból... :)

MIKOR ÉS HOL LESZEN TALÁLKA??? ( a város déli felén?)

Rylie és nagylányKamilla
rylie

RECCA: ÜDV újra itt!!!! Ez persze kimaradt :oops: :oops:
Hogy a bánatba cipeltél el egyedül egy matracot haza??? :shock:

Rylie
rylie

Ezt még muszáj, de aztán abbafejezemmagam mára!

Egy éve:
Kép

Most:
Kép

eldugultamrylie
rylie

BOLDOG NÉVNAPOT MANÓKÁNAK!!!!

R
rylie

Sziasztok!

Isten hozta Véda Emesét!

Rylie, köszönöm!

Votiv!
Elképzeltem, amint Isti horkol a lovon, majd' lefordultam a székről :lol:

Zuz!
Érdekes, Emma is szól ha kakált, és ő is azt mondja, hogy pisi :D Nagyon egy húron pendülnek :wink:

Ruz!
Jobbulást!

Na most ennyire futotta, én is jól benáthásodtam és fáj a torkom :(

Kép
Kép
manoka11

Manoka,
Boldog Névnapot!!!!

Rylie,
vizsgákhoz gratula!!
anyos-szitut megértem :x nálunk nem a kaja a fö gond, de sajna nem mindig teljes az összhang. pedig most megint felmerült, hogy ha sikerülne eladni a házunkat, akkor az uj helyre költözés elött náluk laknánk.... azt hiszem, kockázatos lenne a házasságunkra nézve....

Zanza,
szegény kicsi Réka... :cry:

Recca,
matrac cipelés nem semmi lehetett, honad alá csaptad, vagy hogy? :) és mihez is kell, Bence uj fekhelye lesz? lemaradtam, vagy nem olvastam alaposan :oops:

Votiv,
ééédes lehetett Isti, ahogy szundit a lovon :lol:

Macs,
ijesztgetös Füli :lol:

Deni,
igen, mondta a védönöm, hogy ez az uj baromság a naploszámmal január ota van....

Curse,
én szégyenlös voltam szopi terén, és ha nem volt baba-szoba, akkor egyszerüen a mosdoba vonultunk. wc tetö le, ráülünk, és kész.

Zuzi,
köszi kérdésed, jol vagyok, csak anyoséknál voltunk, és ott sosem sikerül kialudnom magam :roll: kissé komás vagyok...

És ma délelött is voltak érdeklödök, de nem fogják megvenni, nekik tul kicsit :( néha kezdem feladni. Már abban is gondolkozunk, hogy kibövitjük, és 1-2 év mulva akkor talán könnyebb lesz eladni.....

KépKép
fibi

Egy kedves barátom kérésére:
Kedves Barátaim és Ismerőseim!

Kérlek segíts nekem egy rövid kérdőív kitöltésével a koktélozási szokásaidról! Ha nincs ilyened akkor is töltsd ki, némi meglepetés vár az oldalon. Minden adatot szigorúan belső kutatásaimhoz fogok használni, azokat harmadik félnek nem adom ki.
Hú de komoly szöveg tőlem.
Ha megtennéd, hogy további 1-2 (vagy akár az összes) barátodnak ismerősödnek tovább küldöd, azért külön hálás leszek.

JOE

A kérdőívet itt tudod kitölteni (be kell másolni a címhez)

http://www.surveymonkey.com/s.asp?u=336193082930

Előre is nagyon köszönöm!

votiv 8)
votiv

Manóka :) Jaj, bulást Neked!!! És persze nagyon boldog névnapot!!!

Votiv :) Lovon alvó Isti :lol: :lol: Nem semmi fiad van! Mondjuk a rácsoságyból kimászás se piskóta!

Zsan :) Bulást a gyerkőcöknek!!! Te hogy vagy?

Neet :) Esztivel mi újság? Láza/hőemelkedése van?

Ruz :) Bulást neked is!! Kanapémászó Bendi :lol: :lol: mondjuk mindig is nagy berendezés-megmászó volt :wink:

Rylie :) Hű de jók ezek a képek! :D :D :D Nagy gratula a vizsgáidhoz! Klassz csaj vagy, a mázli csak ráadás :wink: Fogakhoz kitartást Kamillának!! Nagyon ügyik vagytok, hogy ilyen jól alakulnak az éjszakáitok :D Én is így jártam, hogy rosszabbra számítottam, aztán mégis működik :) csak nálunk néha fordítva van: mi fekszünk a gyerkőc mellé egy kicsit, ha kell
Tali-ügyben felmerült a Campona, de eddig nem fixálódott le semmi :roll:

Rec :) matraccipelés :shock: Te aztán erős vagy :lol:

Fibi :) Nos, ha "égi jelt" vélünk felfedezni a dolgokban, akkor megvan az ok: ne akarjatok anyósékhoz költözni, ha eladjátok a házat! (Ha nekem ezt kéne tennem, sose költöznék, az biztos.) :wink:
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?